Каракачанов: Благодарение на Патриотите, днес се обсъждат бежански центрове извън Европа

Премиерът Борисов силно отстоява интересите на страната ни, изтъкна лидерът на ВМРО

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодарение на ,, патриотите",думата патриот,стана циничен ,нарицателен,синоним на ....долен,лъжлив,меркантилно-продажен български политик! Ще дойде време и Народа и Историята ще ви потърси сметка! Боклуцииии! Боклуците на Бойко!

Благодарение на ОПФ ,Бойко е големец и управник на България.Обективно след време ,Бойко ще ги издуха ,както РБ и АБВ и ще намери други патерици ,най-вероятно ДПС и Марешки.

Баси, днеска ДИР-а са го обърнали на хумористичен сайт! Това е хумористично изказване! Ако някой има заслуга да се обсъжда изибщо миграционната политека на ЕС, то това са Вишеградците, най-вече - Орбан, а сега и Курц и (доякъде) Зеехофер. Разбира се, не трябва да се изпускат и хората по Brexit-а във Великобритания - около референдума и там бяха изнесени доста факти за миграцията. Ако нашите т.нар. "Патриоти" действително искаха да направят нещо, то те трябваше отдавна да са превъртели политиката на правителството ни и България отдавна официално да се е присъединила към Вишеградците по въпросите на миграцията. Смешници сте вие ССК! Някои превеждат ССК като Симеонов, Сидеров, Каракачанов, а други като - смешни, скапани, к...човци.

Добре, добре - за истинския държавник и най-вече международник, за най-силния вожд на Балканите и т.н. дитирамби се наслушахме цели 6 месеца и чак се чудехме - абе, за наш Баце ли се отнася;) Сега викам да оставите тежката корона на австрийците - те са доста решителни в ДЕЙСТВИЯТА ( а не в приказките - тук вие сте ненадминати, дума да няма;), а вие вкупом да си седнете на трите букви - тук, у нас! Първо, защото докато Баце "израстваше" като международник от космически мащаб, тук нещата, на гъза на географията, хептен се забозиха; и второ - догодина пак мат'ряла ще ви избира на местните и европейските, та ви е важно да започнете пламенните речи на вътрешни теми - да подхванете пак извечните си теми за "циганската престъпност", "пенсиите", "демографския срив" и т.н. Нема се плашите - пак само ще говорите, а делата ще ги обещавате като ви избере мат'рияла, ама повечко от вас и за по-дълго, че вчера Волния Уили речи, че само за 1 г.управление не може да сътвори чудеса...макар че не му трябваше много , за да стигне от "аз съм вашия ( на ГЕРБ) кошмар" и "герберите трябва да бъдат разследвани за престъпното си управление" до чудния му катарзис днес;) Айде - време е за говорене! На това сте царе!

Чета те с голяма наклада и удоволствие. Много забавен стил !

Пак си пийнал повече Шрек

Абе, Швейк, благодарение на патрЕотЕто на власт продължава да се крепи най-вредното за държавата ни правителство на мафиотския кръг на Боко Тиквата - Еднокнижния. То е наследило най-вредните, най-гнусните традиции на БКП. Корупция, шуро-баджанащина, еднолична власт, издигане на тъпи, но предани некадърници, пълно задкулисие и безотговорност!

След като борисов "силно отстоявал интересите " на страната ни, патриотите за какво са? Според патриотите има ли ромска престъпност (ромско беззаконие)? Има ли роми, които гласуват на избори по лични убеждения? Какво мислят да направят патриотите по тези въпроси, та някой наистина да си помисли, че има полза от т.н. патриоти. п.с.: Ако тези са патриоти, другите какви са?

Продажни боклуци, с кръв ще плащате заради талибаните които ни натресохте

След като не могат да ги устроят на близо (Северна Африка), нека се поогледат за по-екзотични места и територии, като Антарктида например. Там има огромни площи, не принадлежащи на някого, така че може да е решение на въпроса. Е, малко е студеничко, но така и така ще се харчат пари, могат и отопление да им прекарат. Пък ако ги замразят, въпросът ще е окончателно решен...

Норвегия и UK са добри места за мигрантите !

Този верно ли си верва???? След като промениха проекта за оградата от две успоредни мрежи на една и то олекотена, спестиха от бетона за основата /стълбовете/, поради което тя поддава при всеки натиск. Този ли дето само и само да е във властта говори нон стоп простотии и си върти мазния гзл Гзаът му е като компас за вярната посока на лапане и ли*зане!!!! А на времето ги приемаха с отворени гъзаре!

Чудесно, тези търтеи още от лодката са с гривнички за allinclusive...............

не знам в моемнта колко гупав трябва да си зада вярваш че това е решение и ... има дотолкова че е времено , и само отлага решаването на проблема ...Джамбаски и вие пречехте на решаването на проблемит еи сега пречите ..... стъпили на вълната .......такива полтици са вредни ........Популисти , как се вукаше Джамбаски със Сайд Камал шефа на косерваторите на Берикзитари ,че бил с най голямата визия за Европа

След колаборацията с ГЕРБ, вече сте силно компрометирани и никога няма да видите власт или ще сте силно редуцирани. На такива приказки сме се наслушали, изродихте и думата патриот. Няма да ти припомняме обещанията преди изборите, с качването по стълбата на властта, слухът силно закърнява.

Капакачанов,по добре следи новините...Меркел днес ще се опита да намере общ език със Зеехофер в 17часа за да не се разпадне коалицията. Това нещо да ти говори? Друго...идеята за центрове в Африка в страни като Либия,Мароко,Тунис....е неприложима според експерти които тази сутрин гледах в едно предаване....защото например в Либия има точно три правителства в момента...

Джамнаски се кефеше на Сайд Камал, и разправяше че той има л най добрата визия за Европа, в същото време ви пишех че пътя за сближаване с Македония и обединение е ЕС, вие само плюехте по онова време и се кефихте на Сайд Камал визията даже Джамбаски ме изтри .....и това беше години преди Бойко до поеме пътя към западните Балкани, Бойко беше последната надежда, и реално изненадата, и на БСП беше посочено и на Пасковците, И Костадин Костадиновците....бяхте умопопрачени в моемнта пак сте умо помрачени

Благодарение на патриотите и ГЕРБ идиотията в държавата се издигна на ново, по-високо ниво.

Абе обсъждането да извън Европа , а настаняването в Харманли.

много хубава снимка. работяги, инженери, хирурзи, архитекти, програмисти, с красиви, светли лица, устремени към...търтействането, плюскането на корем и кьолнски забавления. а, и жени, дечица, старци, страдалци...абе-"бежанци"...

От сучкуту "патриот", до сега, само Ангел Джамбазки правеше нещо. Айде не се слагайте всички в общия кюп.

Много лесно им се оставяте. Джамбаски е такъв тип, който си каза, че е избегнал казармата, но сега иска задължителна казарма! Мисля, че няма какво повече да се каже.

Тук никой не коментира казармата, а БЕЖАНЦИТЕ. И не се оставяме на никого. Ами следим кой евродупетат, как гласува. До сега само Джамбазки е бил последователен в защитата на националните интереси.

125г.-сегашното ВМРО и онова,тогавашното нямат нищо общо.Като ви гледа Ванчето от Горе,какви ли"лоши"мисли му идват.... За мигрантските потоци и решението-не знам вече.Много приказки за този,що клати гората. Знам,че дружината на Шкембели Войвода,здраво е овладяла Дирекция Миграция и българските документи за самоличност.Много на бр.и доста скандални по същество,назначения там.Сериозна търговия в български паспорти течала.....

Никой вече явно не помни реването на патреотите против предишни правителства, относно унищожаването на България? Това унищожаване продължава, а тези патреоти са на власт! Но явно в България няма НИТО ЕДИН журналист! Няма кой да ги попита за това!

Без много пари няма да се съгласят, а и гаранция няма, че ще пазят. Само ще се развие огромна корупция.

Каракачанов...следващия път си патентовайте идеити и ти и Сидеров и Боко.... че ставате за смях.

Благодарение на Патриотите днес Европа обсъждат концлагери, пардон, бежански центрове извън границите на Стария континент. Например в САЩ, в Гуантанамо.

Млъкни, бе Каракачанков! Не ми се хвали с дреболии! И не ме копирай! Като ще лъжеш, прави го с размах. Ето така: "Аз пък сътворих света. Беше ми самотно и скучно и хоп, набързо създадох Вселената." И твоите избиратели са глупави, като моите. И на това ще повярват.

Проблеми с бежанците няма да бъде решен така както трябва и в интерес на Европа и държавите в ЕС. Проблем са криворазбраните закони и ценности в самият ЕС които в старанието си да бъдат справедливи, накърняват интересите на хората които са ги създали. Ще има половинчато решение, подплътено с много евро пари.

как да забраните мигрантските потоци, защото България е на пътя на източносредиземноморския маршрут на мигрантите и е транзитна точка по пътя им към западна Европа. Като външна граница България носи голяма отговорност за това, а имайте предвид, че бяха публикувани снимки, че на границата с турция, оградата ни на места е разбита или има изкопи под нея където да мине лек автомобил. Как България ще спре мигрантския натиск? Всичко което говори Борисов Великолептни и т. нар. Патриоти е прах в очите на обществото.

Керваните с туземци си минават всеки ден , а тея бастуни си се хвалят , кой от кой е по велик . Каналджиите си лапат и покровителите им , но ще стане интересно какво ще правят , ако наистина дойдат германци за подкрепа , ще им лъснат голите крадливи и продажни задници .

И тоя шишко взе да се бие в гърдите за всичко , по подобие на мухобойко , голямо хвалене , големи успехи , затова сме на това дередже . Само самохвалковци , а народа да го нюха.

Дали си вярва? И ако си вярва, не трябва ли да бъде затворен в специализирано заведение за лечение?

Обсъждайте центрове извън Европа колкото си искате, важното е, кой ще се съгласи. Според мен - никой. А дори и да ги направят някъде по света, пак не е на добре - Европа ще дава луди пари за издръжка, а ония пак ще бягат.

Бежанските центрове извън Европа са моя идея, разработена и предложена официално пред няколко институции в самия зародиш на миграционната криза Получих достатъчно хули и казионен политически тормоз по случая за да се направя сега, че не е било. Е тогава "гражданите" бяха първи соросоиди... Също така, тогава си пролича, че идеята не е била да се реши проблема на бежанците, а те да бъдат тласнати в ЕС..... Не ми пречи иначе, свикнал съм да ме преписват и копитат, често без разбиране. Ако патриотите искат да кажат ,че са възприели визията и са я лансирали - ок. Но ако и те се наредят до преписвачите, ще станат смешни. И дано са я разбрали в детайли. Без фина замазка сградата няма да се продаде добре.

Може и да е така, ама бежанците в Европа се вземат от бежанските лагери извън Европа, урежда им се транспорт и така се появяват и в ... България, така че това си е бизнес драги министре , а патриотите , абе всичко сме патриоти като опре въпрос да вземем пари...

Никой не ще боклуците. Дори тези които ги произвеждат.

да се скрият някъде и да си траят.

Весели забавни хора.... Танци песни и забава...