Каракачанов: Нека обществото обсъди химическата кастрация

Няма причина вътрешният министър да подава оставка заради инцидента със съпругата на Сидеров, смята вицепремиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цялата човешка история е доказала, че затворът няма ефект, иначе нямаше да има рецидивисти. Кастрацията обаче може да направи чудеса.

Да не дава Господ да се изпречи пред дъщеря му на Каракачанов такъв суданец, че и двама, друга песен ще запее. И Сидеров обвиняваше президента, че не подписва указа, защото Маринов бил достоен за министър, но като усети заплаха за детето си, му поиска оставката.

И ЗА КАРАКАЧАНОВ И ЗА МИНИСТЪРА - СЕРЖАНТ !

Проблема е че никой реално не пита Обществото нито за смъртното наказание, нито за каквото и да било! Само се спекулира с това!

Зачетох се: "когато понавлезе в ситуацията, ще започне да го прави сред другите затворници". Сега, Каракачанов очевидно не е бил досега в затвор /темата е отворена. Понякога се случва много бързо/. Но поантата на поста ми е друга. Колкото и да е невероятно, дори и затворниците имат съпруги и дъщери. Изобщо, изнасилвачите се ползват с особен статут в затворите. Шанса те да ГО правят е нищожен. Тях ДА ГИ ПРАВЯТ клони към 100%. Изобщо, шанса да не се самоубие до две години в затвора за този точно е нулев.

АЙДЕ НА ИЗБОРИ , ДА ИЗБЕРЕМ ПРЕДАТЕЛИТЕ И КРАДЦИТЕ НИ ! ВМРО АТАКА НФСБ ГЕРБ БСП ДПС ДОСТ ТОВА СА ПРЕДАТЕЛИТЕ И КРАДЦИТЕ НИ !

ВЕДНАГА ДА СЕ КАСТРИРАТ ОТ ВРАТА НАДАЛУ ИЛИ НАГОРЕ , СЕ ТАЯ !

И този прочети присъдата, сега обмисля и наказанието, пфуу.

...а за Гълъбово ,дир-ът ...няма ли да напише нещо ...

Аман от тоя- само кастрации ,педофили и прочие свързани теми със сексуалните му проблеми са му в главата. И освен това, най- страшното - милитаризация до дупка, пари за самолети и сещате се за кого. И най- най- страшното- насърчаване на младежи и дори деца да държат огнестрелни оръжия, та дори автомати. За справка вижте снимки на това престъпление.

Нека обществото обсъди екзекуцийте на политици, полицай, лекари, учители, военни, и прочее шапкари и торбари.. Освен това и на комунисти, капиталисти, цигани, турци, цветнокожи, и прочее отрепки, които си позволяват да съдят без да имат такова право.

изглежда много ти липсва. Няма как да дадат на неграмотно общество да решава проблеми, които са над интелектуалното му ниво....

А с доносниците на ДС какво да правим ?

Казарма, химическа кастрация и т.н. Патриотите вече изобщо не обсъждат 300 лева минимална пенсия?

bobios@

Минимална пенсия получават онези без ден трудов стаж. Пък и защо министър на отбраната да се грижи за тях? А въпросите за казармата и химическата кастрация касаят националната сигурност, което е и неговият ресор. Браво Каракачанов, подкрепям с две ръце тези разумни предложения!

ГЛУПОСТИ, бе Този надмина и Гъобелс в желанието си да се хареса на хората с изказвания, дете нямат нищо общо с реалността и възможността да се реализират …, но важното е „да говорим това, което Народа иска да чуе, а вършим това, което е единство от полза на Нас“, демек на Този и цялата друга па.мина, като Този …

А,бе какво разни властоимащи под сурдинка казват какво гнусно и жестоко престъпление е извършено срещу Виктория, каква гавра и пр. неща които се спестяват на електората. Ами ако е имало жестокост то жертвата не е ли крещяла, отбранявала срещу насилника. Как никой не коментира това!? Как никой баш на обяд няма да чуе и види нищо. Излиза, че тоя изверг първо я умъртвил ,а после се е гаврил с нея.

С други думи Каракачанов призовава да преброим дебилите. Няма нужда - приемаме , че са 80% и продължаваме. То е ясно бе хора - всички реват , че са им ниски доходите, но искат да дебатират по теми като смъртно наказание, химическа кастрация и прочее, без да се интересуват от това какви ще са икономическите последстваия. Ами мога да ви кажа, че всъщност най-малко у нас крадат турците и мюсюлманите с майчин език български. Така, че айде малко по-спокойно, защото може и да не сме като едни определен етнос, ама не сме най-честните на тази територия.

Личи си че ВМРО са наследници на Германия а не на елина Александър велики

Всъщнос ВМРО е наследник на службите на НРБ. А онова македонското то пък най-вероятно използва най-добри практики от УДБ. Така май се казваше югославската ДС.

Бащата комунист, но и Каракачанов син не отстъпва (комунист е моя татко, комунист съм и аз, сега и за в бъдеще, нищо че се правя на патриот). Бащата комунист, той доносник който се има за патриот, само че комунист и патриот, както и доносник (той не го и крие, даже се гордее с него) и патриот са взаимоизключващи се неща. Не може един комунист да бъде патриот, никъде в историята и на никое място няма такова нещо. Също така не може да има доносник на ДС (през комунизма) да бъде патриот, или си доносник, или патриот. Само в главата на Каракачанов може хем да си доносник, хем патриот, нали е "историк" (пишман историк) "разбира" ги тези работи.

Това изказване на Каракачанов е само за неговия електорат, но действия в тази посока няма да бъдат предприети, защото ако това се приеме сериозно не само че ще предизвика остра реакция отвън (карането на посланици няма да има ефект), но със сигурност може да застраши членството ни в ЕС, да не говорим че ще има вълна на недоволство в страната. Ако все пак имат глупостта (което не вярвам) да работят сериозно по това "предложение" края на това правителство, а не е изключено и на този парламент да се приближи значително, като не е изключено и да падне (парламент и правителство).

Сегашната ВМРО е наследник, на ВМРО/обединена/, която е била установена в Цариград, на заплата при Коминтерна!

Глупаците не знаят какви хора уби Брайвик, много малко бяха случайни:)

Бяха Фесове от местното ДПСе!!!

Да и защитници на джендъри и хомосексуални и много мюслита. Само при бомбата в Осло има няколко случайни жертви. На острова само антихристи либерали. Но това показва колко са тъпи нашите патриоти.

"По думите на вицепремиера "този престъпник е продукт на системата, в която в последните 20 години бяха налети, за да интегрираме това малцинство, 1 млрд. лева". " Вицеприемира няма право да определя някого като престъпник, защото това не е негова работа. Единствено само съдът и никой друг (дори вецепремиер) има право да казва кой е виновен (престъпник) или не и да наказва. Ще цитирам някои части от конституцията на република България: "Чл. 8. Държавната власт се разделя на законодателна, изпълнителна и съдебна." В този член ясно са посочени властите, когато един политик (в случая вицепремиер) нарича някого престъпник взема функциите на съдебната власт и понеже властите са разделени както посочва конституцията Каракачанов я нарушава. чл. 31 ал. 3 "Обвиняемият се смята за невинен до установяване на противното с влязла в сила присъда." Тук Каракачанов отново нарушава конституцията, защото присъда може да произнася само съдът и понеже няма влязла в сила присъда, той е само заподозрян, но не е престъпник.

Следствието и съдът правят каквото им се нареди отгоре... Вече беше наредено на чужди посланици и журналисти да мълчат, има официална еднолична власт в България... Необходимо е следствието и съда да бъде с чуждестранно присъствие и контрол, едноличната неограничена власт не е по българска конституция, нали...

Аз казвам как е по закон, а че те не се спазват и то на най-високо ниво сте абсолютно прав. Разследването може да бъде с чуждестранно участие, обаче нашите "управници" няма да го позволят, защото ще излезе некадърността на нашето разследване. Чуждестранният съд би гарантирал честен процес за разлика от нашия така наречен съд. Има обаче и друг момент ако има чуждестранен съд по кои закони той ще съди (произнася), ако е по-българските резултата няма да е добър, по-чужди закони не може, защото България е суверенна страна (поне на документи) и има свои закони (към момента калпави)? А затова "Следствието и съдът правят каквото им се нареди отгоре... Вече беше наредено на чужди посланици и журналисти да мълчат, има официална еднолична власт в България" сте напълно прав.

Пич, защо се хабиш да обясняваш и отваряш очите на слепците ! Не забелязваш ли посредствения нискочел примитивен матрял срещу тебе !! По-скоро нека неуважавания от мене вицепремиер, за съжаление, да коментира нападението над полицаите снощи от разюздана циганска сган !!

Излишни разходи ! Методът Удар с Две тухли е достатъчно и без упойка.

да е от родата на жертвата или самата жертва.

И защо "химическа"? Що не "физическа"? Значи за кучета и котки може, а за ПРАСЕТА не може?

Този и той вицепремиер... Колко са се набутали на удобните местенца с огромни заплати?! Такава огромна държавна администрация на тази бедна и все по изчезваща страна.

Разбира се, че е необходима! Трябва да се приложи изпитателно на кретените в политиката и държавната администрация, като Каракачанов ще е между първите.

Каква кастрация, според троловете на БСП Селядин е невинен и трябва да се разхожда на свобода.........

В момента Селядин е само заподозрян, тъй момента няма съдебен процес който да се произнесе за вината му. Навсякъде по света включително и в България дали някой е виновен или не казва само и единствено съда въз основа на качествени доказателства и наказанието също се определя от съда. Никой друг няма такива правомощия, нито аз, нито вие, нито който да е политик. Друг е въпроса, че у нас съдът не става за нищо.

Популисти. Хем са се вкопчили в ЕС хем обещават неща несъвместими със същността на ЕС. Такива са нашите политици - популисти и лапачи.

да обясни как ще го прокара това пред международната общност. Така пред баджак журналистките лесно се говори на кило....

Много лесно! Ако се поиска парите за издръжката на подобни престъпници да идват лично от джобовете на тези европейски политици, които биха били против евентуално връщане на смъртното наказание у нас! Във вид на финансова целева помощ за България и конкретните адресанти! А така е много лесно - с парите на потърпевшите да се хранят извършителите! Айде, нема нужда!

хим. кастрация е добре, лесно е, ама на тоя и най - висшите медици нямя как да му присадят мозък...

Каракачанката лае пак в грешна посока. Най- големия ни проблем е мутренското правителство в което той участва.

Много сте "меки Марии", Вие, които искате смъртни присъди !!! Един куршум и престъпникът се отърва !!! Аз искам доживотна КАТОРГА, тежък и изнурителен труд през целия му останал живот, за да разбере какво е сторил !!!

И аз мисля като теб. Смятам, че куршумът е много лесен, да не кажем хуманен изход. А я си представи 40 години да гледаш слънцето през решетките.

Не стига само да гледа през решетки, не е ли да чука камъчки по цял ден и копа уран, поне да е полезен за държавата, няма смисъл просто. Няма само да ги хрантутим тези изверги.

и лежат по цял ден,папат и ....преживят

Ами да направим, ама ако питаме, няма да ни позволят !!! А имам и още една причина да съм против смъртното наказание - случва са и съдебна грешка. Тя може да се разбере след години. Ако човекът е убит, грешката няма да може да се поправи

Обезателно ще има кастрация но когато ромите станем мнозинство. И пузнайте за кого ще бъде не само химическа но и физическа

бездарен опит за провокация. Вдигаш си постовете в сайта, а? С това получаваш повече рубли. Ясен си ми като бистра водица...

Дървен камък няма, генерале!

Много ми е интересно този ,как се е издигнал,та чак и министър да стане. Защо?Защо такива нищо.ства само влизат в политиката? Отвратително е,действа на самочувствието ни като народ и нация.

идиотщина къде я има , освен в Саиди арабия може би...

тоя оправи армията, дето й е министър, акълза другите сфери взе да ръси.. популист- шкембе националист. Ботев : патриоти, вие сте... идиоти!

Тия, "демократи", "хуманисти" и прочие "борци за европайски ценности" да си представят, че потърпевши на подобно брутално престъпление са техни дъщери, майки, съпруги! И ако и след това са склонни да поемат издръжката до живот в затвора, по "европейски стандарти", на подобен изверг, да говорят пак по темата! За мен дори доживотна присъда без право на замяна за подобни изверги е престъпление и гавра с потърпевшите роднини от страна на държавата. Това означава де факто, че средствата, които иначе биха отделяли, за да се радват на живота съз загубения член на семейството си, да ги дават за подобен нечовек, за да осигуряват съществуването му в затвора до края на живота му!

Според мен доживотния затвор без право на замяна е далеч по-страшно наказание от смъртната присъда, хим. кастрация и пр. Представи си цял живот в клетка...

Ами, да, съгласен съм, ако разходите за това ги поемаш ти и единомишлениците ти, а не идват от държавния бюджет, т.е. и от моите пари, платени на държавата във форма на данъци ! И ето ти една безплатна идея - организирайте доброволен фонд за дарения за издръжката на престъпници с доживотни присъди (със или без право на замяна) за подобни престъпления! И ако има набрани средства в него - да ги съдържат по "европейски стандарти", както изисква от нас ЕС. Ако ли не - да мрат от глад и студ! Сигурен съм, че ако се поставят нещата по тоя начин, много бързо ще се изпари желанието на "хуманистите" за отмяната на смъртното наказание. За мен няма значение какви са чувствата и преживяванията на подобен изверг! Аз съм, в подобни случаи, за принципа "Око за око, зъб за зъб!". Хуманността и европейското отношение към извършителя ще бъде в това, че няма да понесат при изпълнение на присъдата страданията и гаврите, които са изтърпели жертвите им. Макар, че според мен и това не заслужават!

А пропо ,малцинството от което произлиза престъпника! Проблема е че държавата и в частност партиите им позволяват на паралелен живот! Държава в държавата! Дръзки,нагли,безнаказани! Гледаме и се съгласяваме, втълпяват ни на всяка крачка за някакви хипотетични глоби и наказания от ЕС по техен повод!

На територията останаха само Лумпени.А защо на питаш обществото теб дали да те кастрират,без значение как,заедно с тоталното перекенде-Джубазки?Та дори Сталин не позволи да се приложи това на германците,въпреки напъните на сплутника-алкохолик чърчил.Плондера от Русе реши да се прави на Господ. Ако продължаваме,така нищо добро не ни чака,след 30-40 години,някой подобен малоумник,може да постави същия въпрос но в обратен ред.Каква песен ще запеят развихрилите се по доло все-знаещи разбирачи.Виновния виновен,има за това институция която да реши съдбата му.Ако съда успее да удовлетвори желани ята на по-гляма част от народа- добре,ако ли пък отново си затворят очите и изпълнят поръчка,тогава да се сърдят на себе си,защото не ще им бъде простено.Това е мое мнение и не задължавам с него никого.Но мие не приятно доказани идиоти-некадърници да се правят на Богове и да използват гнева генериран в народа за своя изгода.Както ида въртите нещата,видяхме ви какво чудо сте.Дали ще ви се вържат и този път-едва ли!

Бате, по твоята логика, да си бяхме седели под турско робство! Защо трябваше да се правим на Господ и да избиваме "горкия" башибозук? Да, това неминуемо ще се случи след 30-40 год. с обратен знак, защото сега ние сме позволили да се случи. Истинските държавници планират събитията и развитието на държавите си и народа си нормално за около 50-100 години напред. Империите като САЩ, Китай и Русия - за над 100-150 години напред. А ти искаш да оставим нещата на самотек, пък каквото Господ даде. Да, ама лозето иска мотика, а не молитва...

се занимава с неща, дето хабер няма. оправихте вие демографската катасрофа и цената на парното, таплямпате по медиите...

Упраиха и пенциите, заплатите, концесиите, хамериканските бази - а бе изобщо Упраиха всичко така както обещаваха...!!! :::))) Дааа...!!!

То, обществото, отдавна е обсъдила този въпрос. Обществото е съгласно с химическата кастрация на всички цигани, вкл. и новородените. Обществото е съгласно с физическата кастрация на изродите от всеки контингент. Физическа кастрация... демек - с керпеден. Може да има някои несъгласни. Те подлежат на кастрация.

Според мен тежките престъпления трябва да се наказват с тежки наказания! Но това е само едната страна на въпроса! В България трябва да има жертва,за да се поправи път,да се осветли пътека, въобще да се осъществи контрол! Не знам дали на престъпника в Русе щеше да му е толкова лесно,ако тези храсталаци и място бяха облагородени и осветени!?

Тоз дебелия няма какво да нищи жената на лудия. Като са толкова умни, да кажат защо българските бели жени, раждат толкова малко. Как все възход чрез управление а хората изпитват трудности за нормален живот, без мизерия. Това са важните въпроси, тия представители струват по 50000лв на ден, 5 дена да се занимават с глупости и после 5 да ги няма и после 5 почивка ... ебати цената за размишления на тема жената на лудия и негъра.

Много му е лесно на прасето да е популист и да прехвърля на обществото да обсъжда тази тема. Защо не прехвърли на обществото темата за доставка на самолети и комисионите, свързани с тях или пък темата за обществените поръчки за милиарди. ГЛАВНАТА ПРИЧИНА Е ДРОГАТА! Защо не искаше смъртна присъда за касапина Стефан Станев, убил приятелката си Виола Николова с метална тръба, а след това обезглавил безжизненото й тяло? Ако Прасето го натъпчат с кристали и амфетамини, ще тръгне и той да реже глави. Абсолютното безхаберие на управлението и тоталната свързаност на полицията с кварталните дилъри е в основата на епидемията от психопатски престъпления в последните години.

Днес стана ясно, че Държавна агенция “Национална сигурност” (ДАНС) е отнела разрешението за достъп до класифицирана информация на Христо Томов, консултант на граждански договор към политическия кабинет на министъра на отбраната Красимир Каракачанов. Разрешението е било отнето поради нерегламентирани контакти на съветника Томов с представители на военно-промишления комплекс на Руската федерация.

Иди си изпии цветните хапченца, че пак не си улучил точата тема! Не ти ли подсказаха от Козяк, че русофренията си трябва да проявяваш по теми, свързани пряко или косвено с Русия? Или инструкциите указват само броя на глупавите ти антируски коментари и внушения, независимо от темата?

Абе Шкембо, абе войводо, откъде у тебе тая вяра в българския съд - и още повече, българската полиция, че да си привърженик на смъртното наказание? Аз нямам. Химическата кастрация може да звучи правилно на ТВОЯ електорат ама няма смисъл - педофилите, изнасилвачите и тн правят престъпленията си не защото са им сбъркани пишките, а защото са им сбъркани главите. Кастрирани, даже не само химически ами и с ножа, те ще правят други, не по-малки гадости. Светът е проверил, няма защо и ние да пробваме. Панделариумът и/или психиатрията е мястото за тях.

Тоя лъже повече, от македонски историк.

за химичната кастрация, но не разбрахме неговото мнение за ЗАЛОВЕНИЯ НЕГОВ СЪВЕТНИК ЗА НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИ ВРЪЗКИ С РУСНАЦИТЕ!

Абе, какво общо имат тука руснаците, бе? Аман от платени тролове-русофреници! Тука става дума за зверско убийство с брутално изнасилване на една млада българска девойка! От един изверг, произлязъл от една малцинствена група, за която в нашата държава няма задължения, а само права, каквито няма никой друг в нея!!! И какви последствия да имат подобни престъпления! Кой ти говори за Русия и Путин? Иди се лекувай (макар, че за твоята болест още няма открити лекарства)!

Дайте да не си губим времето с европростотии,искаме референдум за връщане на смъртното наказание.За скотовете скотобойна,не е възможно от животно да направиш човек!

Разликата между България и държавите в ЕС е огромна! При нас е настъпил момента за радикално решение, защото безконтролната циганска раждаемост бавно и сигурно умъртвява държавата България. Защото съотношението цигани - българи се променя в геометрична прогресия в полза на циганите, които вече гонят 20% от цялото население. Докато в Британия, Франция, Италия, Испания, Германия.. цялото външно придошло население (цигани, бежанци, мигранти..) е не повече от 1-2% , защото тези държави са с коренно население между 60-80 млн. , а тези навлеци са не повече от 1-2 милиона, разпределени във всяка от тях! Без крути мерки, съвсем скоро България ще се огъне финансово, защото годишната издръжка само на циганите надвишава например бюджета за цялото здравеопазване на България.

Първо трябва да я приложат в Парламента, за тези 240 предатели към държавата!

Бе аз прилагах химията, ама вие ми намерихте кусури!

Отмяната на смъртното наказание за доказано предумишлено жестоко убийство, е висша форма на политическо лицимерие. Родители и приятели на жертвата хранят и отглеждат убиеца 40-50 години в затвора, чрез данъците които плащат. Това не е справедливо. Дали ще бъдеш убиец или не, е заложено в гените. От жена си, от родителите си, от държавата можеш да избягаш, но от гените си НЕ.

като следващият Министър Председател, който да състави ново правителство,защитаващо българският народ от всякакви злодеи.Да го подкрепим всичките заедно !

Шкембе войвода живее само за да защитава шкембето си...!!! :::))) Дааа...!!!