Карадайъ: Рамбовци кроят планове как да разрушат службите и не трябва да бъдат овластени

Според лидера на ДПС в момента има война между институциите и тотален разпад на държавата

Обратно в новината

Коментари - Карадайъ: Рамбовци кроят планове как да разрушат службите и не трябва да бъдат овластени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва ли да разбираме, че Пеевски (магнитски) се опитва да спаси България, като я опосква мафиотски?

Един истински мафиот, който е на свобода, само защото законът магнитски има слабо влияние в България!

И Пеевски се изжияваше като ДПС Рамбо в службите, магнитски, от САЩ, го разкри

ДПС е доказана агентура на Анкара, която неотклонно следва своята стратегия за подмолно дългосрочно превземане на българската държава в синхрон с неоосманистките планове и амбиции на диктатора Ердоган. Приказките за русофилщината на Доган са глупости на търкалета за отклоняване на вниманието от главната опасност за България.

Чували ли сте израза,, крадецът вика дръжте крадеца " . Всички квичат сега в кочината която те самите сковаха. Въпросът е защо???? Ами защото ярмичката свършва и не стига за всички.

много напушен беше днес. Доган трябва да му вземе мерника. Пеевски му е сипал амфетаминчета.

Защо бе хора не четете поговорките и да се замисляте коя от тях най-много ни подхожда на всеки от нас. Киро твоята е На лъжата краката са къси но носа дълъг. Асенчо твоята е На страха очите са големи но ти не си миеш очите сутрин защото ако ги миеше щеше да си видял че вече нямаш място в министерство дори да е на грамотевиците. Нарича се политически ТРУП.

дпс е буквално терористична организация единствено изключва силите на българия по заповед на кремъл

нещастните фенове на секта П.П.арапетаджии в първоя вариант на тяхно правителство Киру Лъжеца-психопат се беше самоопределил като "министър на службите". Машалла, къзъм Дилайла!

според тъпие реклами се оказа не само с изтекъл срок на годност, ами се окзаха токсични ГМО фъстъци. Ако Герб са крадци --> ПП искат да са по-големи крадци от тях; Ако ДПС са дали пари за службите --> ПП искат да ги присвоят като лична собственост без да платят, че даже и ние да им платим ЗА ГРИЖИТЕ. ПОЗОР!

Най интересното е че всички изброени, се изживяват като спасители на България! За съжаление е точно обратното!

Извини се бе, извини се и се праждосвайте в Османската си държавица...

"Всяка една от отделните власти - законодателна, изпълнителна и съдебна - си има своите проблеми и то не от днес за днес." Тук са много прав - питай Сокола и Шиши - те ще ти обяснят как превърнаха в бухалки и лична охрана гореспоменатите служби.

Видяхме докъде докараха ме ве ре то...тържище, батак, култиватор за социално непригодни дебили

С нежелание трябва да се признае, че политиката на ДПС е разумна, балансирана и публично приемлива.

в момента в НС само ГЕРБ и ДПС имат потенциял и опитни хора да управляват държавата. Всички други са популистки, т.е. лаладжии въздухари. Кака Кури вкара позорно и БСП в групата. ПП и Възраждане са тип анархисти, като ПП вече са и хронични престъпници.

Т.е. това, което казва Карадайъ, дефакто е "Тези се опитват да ни махнат хората от службите и вече нашия почитен председател няма да може да разделя баницата! Не им позволявайте!"

Щом от посолството са казали, че може (трябва), тогава какъв е проблема ?

един колега надолу "всички партии ще го отнесат и на повърхността ще изплува каймака на утайката." За да има възстановяване на държавността има един надежден начин: Обществен процес който да изясни 3 годишния Бабикянско-П.Парапетаджийски Майдан и да раздаде справедливос на злосторнците. Без бързане, открито и стриктно спазване на законите. ЕДИНСТВЕНО ефикасен инструмент срещу беззаконието и лошия пример е ДОБРИЯ ПРИМЕР.

Така е. Службите трябва да са както при Тато отдел на КГБ (сегашна ФСБ). Щом от Д(П)С някой казва, че нещо е лошо за тях, значи е добро за България.

Дааа, доста пари са вложили в службите, прокуратурата и съдилищата, затова сега не искат никакви промени или най-много козметични такива. Тази мафиотска организация трябва да бъде разбита!

Ето КОЙ ги е назначавал досега тези служби!Показаха се от дупките си!Не им издържат нервите.Даже на ортака си Бойко поискаха имунинета!Що за наглост!??!

Проблема, е че вие от ДПС сте наляли много пари да контролирате тези служби и е нормално да не искате промени.

са наляли ДПС, какво са наляли НЕКСО на Кико, Кокоран и Настимирка ти не знаеш. Това което ЗНАЕМ е, че ПП искат да набутат свои баджанаци и верни кучета като "почтения" пияндур Чашков в службите.

Всички мършляци скочиха да защитават службите.

За съжаление е прав човека - пълно е с предатели на България във властта служещи на чужди посолства и държави, които така и не разбраха лозунга пред парламента "Обединението прави силата". Когато нещата не вървят в бардака /парламента/ се сменят курвите /депутатите/ за да тръгнат нещата.

Трябва да намалим депутатите на 80 души като в Холандия - да има изисквания към депутатите: - висше образование - 5 години трудов стаж - да знаят български език писмено и говоримо - да са живяли в България през последните 10 години - да имат семейство - децата им да учат в България - да не са осъждани за престъпления и да не са лежали в затвора и ще се оправим.

В българия диплома и всичко това се купува Хора не могат по 20 години да ги осъдят - пример гнидата, която утрепа Милен Цветков!

Ала-бализми от сорта "като махнем Гешев и Борисов и свтлото бъдеще идва"(или Раду Гела, или ДПС...) са фабрикуват от мръсници и са за малоумници. Приликата е случайна...

За всичко е виновен Мунчо, от него започна този разпад в държавата, трябва да си умствено ограничен за да не го виждаш. Правилните ходове са правителство и импийчмент на Радев. Това правителство ще бъде против голема част от твърдите ядра, но не виждам друг начин за излизане. Какво като ми се "пленяват" турци и копейки Повтарям това е единствен изход Много им се събра и на Мунчо, и на Каскета, и Нс всички тия боклуци, не трябва да им се позволява да ни клатят повече.

Докато престъпният синдикат ДПС е във властта, в България държава няма да има.

ако утре цЕлото ДПС да се изнесе в Турция, да речем, боклуците които са тука си остават боклуци. Разбираш ли?

описания на Карадайъ за БАРДАКА в който идиотите от ПП превърнаха държавата + съучастнка ДБ: "Умнокрасивите днес се опитва да се представя като заместител на държавните органи и институции. От медиите знаем как за някои самонадеяни, самодостатъчни и самозабравили се овластени нарушители на Конституцията на Република България,. Днес се опитват да узурпират цялата власт и службите за сигурност", допълни още лидерът на ДПС."Вече чуваме техните заявки как ще натикат в ъгъла и ще ликвидират опозиционни партии и лидери. Това е пълзящ фашизъм за налагане на диктатура на умнокрасивите", посочи Карадайъ."

Етническата партия, лидерите на която редовно ходят на тайни разговори с Ердоган ревът, че държавата се разпадалаи!!!! СМЯХ!! Но като предложиха Шиши за шеф на ДАНС нямаше проблем! Много ви е къса паметта! Да не станем турки вилает, че тогава дупе да ни е яко! Работя с комшии и за тях сме хора втора ръка!

Трудно ще влезем в релсите при тази обстановка. Трябва да се направят големи отстъпки от всички, за да се опитаме да стъпим на здрава почва. Хората са объркани от тази ситуация и най накрая ще излезат на улицата. Ако това се случи всички партии ще го отнесат и на повърхността ще изплува каймака на утайката. Повече разум, та дори и от тези, на които такъв липсва!

Кари, клати ли ти се столчето в ДйеПйеСйе-то?

За първи път подкрепям ДПС.

Накрая сще се окаже, че тоя запис ще направи такава реклама на ПП, че на другите избори ще са над 50%. Щом всички боклуци пропищяха от плановете им за смяна на агентите и на МВР шефовете на мафията, които досега работеха за бай Шиши.

Рамбовци я, няма да са пехливани.

Тоя ренегат, който "не си знае родината" май е напълнил потурите от страх!!?? Иди направи едно кафе каймаклия на сарай везира, и да та погали по простата киминча и успокои!!

Не знам какво правят рамбовци, но фесовци, незнаещи български език, ни разказаха играта.

Карадайъ, с това че ги защитава, дава най-добрият довод да се сменят шефовете на "службите". На амбразурата са румбата, гешев, карадайъ, славчо и копейкин. Единственият който по неволя смени фронта е боци.

ДПС съвсем не са съгласни да им сменят турските агенти с български про европейски.

"ДПС е проклятието на България."

Раша е овладяла прокуратурата и се саморазправа с български политици. Това трябва да спре

Абе защо някои политици говорят, все едно не имало избори и те сме си избрирали кой да ни управлява. Лично аз гласувах за герб а те са първи

Ti pak li izpluva? OTIVAY DA DOKLADAVASH NA MITROFANOVA. BRAVO NA "PROMIANATA" BRAVO NA KIRIL, ASEN I LORER !

Всички бе, всички сте за кауша, педя земя не оставихте неомърсена.. Трябва да започнем с вашия "хидроинженер", буля Ниновица, Боко, Гешев.... и стигнем да националния предател- Радев!

Да обобщим - 3 ма (за сега) с висящо дело за държавна измяна и 1 (за сега) с висящо дело за крупна корупция ще правят правителство. Е, как да не ти е весело

А то на ДПС и Израждане половината са им с реални висящи дела.

Искам тука да обясня ясно на заблудените, най-нормалното нещо е правителство между първата и втората политически сили. Това, че бсп дпс израждане и итн ще реват е защото са извън борда, президента и той риве щото му хареса , без да е избран да ръководи

Нещо да си чувал за вот на народа, това са първата и втората партии с най-много гласували за тях общо 1 300 000 хиляди български граждани. Така че оди се скрии в страните.

Че какво лошо има ДС службите да бъдат разрушени. Каква файда има от тях, освен тази, че пазят прасето, ментата, хидроинженера и други?,Включително чрез компроматни операции

Карадайъ, излагаш се с тези приказки на ангро. Необходим е евроатлантически блок – ГЕРБ, ПП-ДБ, ДПС, правителство на евроатлантическия блок. Самият Доган отдавна го е подсказал, ама дори вие, от неговата партия не го слушате. Та вие в ДПС сте отдавна наясно, че записът не е правен от руди-гела, а от службите, незаконно и чрез бившия агент „руди“ го легализират. Активно мероприятие е.

Лъжеца и крадеца -да управляват лъжците и крадците. Мен -обикновеният човек не искам да ме управляват лъжци и крадци.

А Ицо Хазарта от къде разпространи целия запис от събранието им - отново от службите ли?

Изглежда българоте още не са проумяли, че олигарсите в БГ са взаимно свързани. Европа и САЩ са олиго-плутокрации (бивши демокрации), управлявани от УНИпартията на капитала. Вярно е, че ние все още сме на етапа в оформяне на родната олиго-плутокрация. Все пак сме си бавно развиващи се от столетия.

Братчет , кои служби ? Имаш предвид вашите служби на ДС - сегашните , ами крайно време е .

Дпс-Бсп-Итн-копейките - партиите на мира и просперитета.... на путин.

Не обиждайте турците. Спомнете си Осман Октай.

Шибана, нагла, мюсюлманска сган.

Смешен си. Зад тях стои Русия. И турците имат прогресивни хора. Не бъди заблуден.

Боли ли те шибан фес!!!??? Тепърва ще те заболи!!!!

Кои служби кроят да разрушат? Руските ли? Това е нормално. Държава, която ни е обявила за неприятелска, не следва да има служби у нас!

Обявиха те за неприятел, веднага СЛЕД като просто Киро затвори въздушното пространство, и изгони посланици. Сам си го наби в гъза, сърди се на харвърдите.

Е, ако бяхме приятели, следва ли да има руски служби у нас? Суверенна държава, нещо?