Карадайъ пред Либералния интернационал: Пред нас е заплахата от нова Желязна завеса

ДПС е домакин в София на конгреса на световната организация, която чества 75 години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДПС и либерализъм. Оксиморон.

Absurd e da se chue tova ot lider na etnicheska partia ot kapsulovan, totaliataren vid. Ot druda strana, vsichko koeto kazva e viarno

ЩЕ БЪДЕ ОБЯВЕНА НЕЗАВИСИМАТА КЪРДЖАЛИЙСКА АВТОНОМИЯ И ВСИЧКИ ПРИУКРАИНСКИ ИНДИВИДИ ЩЕ ТРЯБВА ДА Я ПРИЗНАЯТ ! ЛИБЕРАЛИ, А? НИКОГА МАФИЯТА НЕ Е БИЛА ЛИБЕРАЛНА !

Варенька Народна Република

Новата желязна завеса е факт от 2007! За щастие ние оставаме завинаги към Россия! Всички решения за нас ще се вземат в Кремъл, единствено според техните интереси и нужди. Сорисоудите да риват и да се готвят за емиграция, щото иначе съдбата ще им е по-тежка и от нацитата в Азов!

Ахмед Доган - ежедневно пребиван в Белене от охраната на лагера Йордан Цонев и Христо Бисеров - позорно изритани от СДС за корупция на митницата в Свиленград Делян Пеевски - цел N:1 по Магнитски Карадайъ - говорещ български като орангутан, свален от клона с бананите.

чок либерал бе. ашколсун

Тоя, дето го избират хора, които не могат да четът, се загрижил за "Цифровата революция" Лицемери

Колко мозъчни клетки са утрепали на тоя конгрес. Абсолютен ментален геноцид.

Шилo

Само че този път ние сме от правилната страна на завесата и точно това е камъчето в обувката на ДПС и всичката останала руска сволоч в България. Щото без Русия трудно се правят схеми за милиарди, западняците не дават рушвети и спазват правилата.

Една нова желязна завеса няма да е заплаха, а голямо добро за всички нормални хора!

Просто от любопитство, в Турция има ли въобще либерална партия?! Ако няма, как така турците в България са либерали, а турците в Турция не са?!

Ние сме ги превазпитали

то си е реалност, руснаците само трупат пари да се въоръжават, нито се демократизират, нито дават пари "за народа".

Голяма тъга за тази Русия, бреееей! Този пък какво го вълнува нова желязна завеса, този път поне сме от правилната страна, а ватенките да продължат още да се цивилизоват и тогава ще помислим за тях. По добре желязна завеса отколкото трета световна война.

За суровини и материали. Само с нови технологии може и да стане ама друг път.