Капитан на български риболовен кораб осъди Румъния в Страсбург

Европейският съд по правата на човека присъди обезщетение в размер на 6500 евро на Христо Спасов

Обратно в новината

Коментари - Капитан на български риболовен кораб осъди Румъния в Страсбург | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакайте румънски рибари на юг

9 години е чакал човечецът. Демократични ценностни и правова система. А Румъния бълха я ухапала. Да им п.кая на правосъдието.

ви таковам сичките юридически формулировки и термини. Бахмааму, изобщо не се разбира просто и ясно - къде са се осрали комшиите и как са оправдали нашия човечец. Да ви таковам магическите и несясни журналистически писания, как да наречем тази статия ясна, точна, разбираема и полезна за читателите? Скапаняци, просто пълните CDN-а си за пари...

пределно ясно представя случая...Чети внимателно и се помъчи да разбереш...не е сложно...

Браво на нашето момче, че се е преборил до край! Напишете кой му е адвоката, заслужил си го е!

съм влязъл тук, за да чета и да се мъча, пич! Ще ми се да чета ясно и точно поднесени новини. Ако ли не - кучета го яли тоя скапан велик и първи български интернест портал, както беше едно време... Чети си ти, когато си седнеш в офиса тия магически формулировки, аз съм просто софтуерен инженер и мрежов администратор.

Да не си сисадминче?

Четеш юридическа статия, каква формулировка искаш да има - кръчмарска ли ?! Това че ти си полуидиот и четеш по цял ден статии за Фики и Азис и кой бъркал в дупките на Николета си е твой проблем, а не на който ѝ да е сайт. Дори на този малоумен русофилски кенеф дирбг. Имаш акъл колкото да пасеш 2 крави, ако ти дадат 3-4 ще ги изгубиш. ..

Абе що държавата ни се застъпи за правдата а се е наложило сам да се бори. Ква е таз държава бе. Направо да поиска румънско гражданство

Знаем ги тези мошеници с калкана. Да се проверят документите на Спасов, да се проследи дали не е извършвал бракониерска дейност.

ЕС напомня за себе си на мамалигарите чрез размахване на пръст, изтъквайки върховенството на законите, "ковани" в Брюксел над законите на всяка членка, отнасящи се към територията и. И дават нищожни пари като обезщетение на потърпевшия, в случая български капитан. По подобни правила, описващи международни води, в които всеки според някакви регулации може да плава, рашата си прекарва ресурсите. Закони... Послепис: Надай са тука да ти поднесат прилично списана новина, в която получаваш отговори на въпросите, които те вълнуват.

Само наще

но само на своята AS (Autonomous system) - https://en.wikipedia.org/wiki/Autonomoussystem(Internet) Което не ми пречи да изразявам мащабно и настойчиво мнението си...

Ганювци, сега защо не врещите как ЕСПЧ бил джендърски и присъдите му били антибългарски, бе? Или като ви изнася, тогава изведнъж става справедлив?!

Същата държава, която екстрадира българи, без да са нарушили никакъв български закон! Булгар, булгааар! Какво очакваш!

10 години ала-бала и то за некакви въшливи 6000 евро, една заплата... От това дело що евро-помияри са се нагушили ...

И това решение е "антибългарско" в смисъл, че правото на ЕС вече регулира нашият калкан по силата на съдебно решение от съд извън системата на съдебните органи на ЕС. А калкана уловен от всички останали на Черно море (освен Румъния) си го регулират те самите.

И сега по силата на това решение на ЕСПЧ и ЕС директно ще регулира морските култури в Черно море. Чакаме немци, френци, и галанци.

Ей на ТОВА му се вика Специална Съдебна Операция по отнемане на суверенитет! С леко почукване на дървено съдийско чукче и ЕСПЧ отнема в полза на ЕС българското и румънското черноморско богатство. Елегантна и хитра пълзяща колонизация! ЕСПЧ дори не е съд от системата на ЕС!

Девет години за едни мизерни 13 000 лв, при положение, че човекът вече е набил 9 000 лв в адвокати...

Ако беше циганин бързо щяха да му дадат едни 50 бона

Без съд и присъда..

Какво се опита да кажеш, само ти си знаеш, ганювец!

Иначе Дънката и другия варненец взеха по 50К€ за нема и две години. Европска спрсердливодт.

Ние ги фащаме, те ги пускат с 50К€!!!

Прочети втори път и може да проумееш. Чрез това решение ЕСПЧ създава прецедент на санкция за нарушаване върховенството на правото но ЕС по регулиране на румънски, но същото важи и за българските ресурси в Черно море. А кой регулира че.номорските ресурси на Турция, Украйна, Русия, Абхазия (Грузия? Де юре), Грузия? Сега разбра ли, дядя Ваня?

Плюнка на е лицето на човек.... Ама като е долен червей за съюзо и то от България...

малко са платили мамалигарите

Суверенна Румъния е подписала договора, тъй че сега ще си го спазват

Браво за този капитан!