Капитан на български риболовен кораб осъди Румъния в Страсбург

Европейският съд по правата на човека присъди обезщетение в размер на 6500 евро на Христо Спасов

Обратно в новината

Коментари - Капитан на български риболовен кораб осъди Румъния в Страсбург | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво за този капитан!

малко са платили мамалигарите

Плюнка на е лицето на човек.... Ама като е долен червей за съюзо и то от България...

Ние ги фащаме, те ги пускат с 50К€!!!

Иначе Дънката и другия варненец взеха по 50К€ за нема и две години. Европска спрсердливодт.

Девет години за едни мизерни 13 000 лв, при положение, че човекът вече е набил 9 000 лв в адвокати...

Ако беше циганин бързо щяха да му дадат едни 50 бона

Без съд и присъда..

Ей на ТОВА му се вика Специална Съдебна Операция по отнемане на суверенитет! С леко почукване на дървено съдийско чукче и ЕСПЧ отнема в полза на ЕС българското и румънското черноморско богатство. Елегантна и хитра пълзяща колонизация! ЕСПЧ дори не е съд от системата на ЕС!

Суверенна Румъния е подписала договора, тъй че сега ще си го спазват

И сега по силата на това решение на ЕСПЧ и ЕС директно ще регулира морските култури в Черно море. Чакаме немци, френци, и галанци.

10 години ала-бала и то за некакви въшливи 6000 евро, една заплата... От това дело що евро-помияри са се нагушили ...

Ганювци, сега защо не врещите как ЕСПЧ бил джендърски и присъдите му били антибългарски, бе? Или като ви изнася, тогава изведнъж става справедлив?!

И това решение е "антибългарско" в смисъл, че правото на ЕС вече регулира нашият калкан по силата на съдебно решение от съд извън системата на съдебните органи на ЕС. А калкана уловен от всички останали на Черно море (освен Румъния) си го регулират те самите.

Какво се опита да кажеш, само ти си знаеш, ганювец!

Прочети втори път и може да проумееш. Чрез това решение ЕСПЧ създава прецедент на санкция за нарушаване върховенството на правото но ЕС по регулиране на румънски, но същото важи и за българските ресурси в Черно море. А кой регулира че.номорските ресурси на Турция, Украйна, Русия, Абхазия (Грузия? Де юре), Грузия? Сега разбра ли, дядя Ваня?

Само наще

Знаем ги тези мошеници с калкана. Да се проверят документите на Спасов, да се проследи дали не е извършвал бракониерска дейност.

Абе що държавата ни се застъпи за правдата а се е наложило сам да се бори. Ква е таз държава бе. Направо да поиска румънско гражданство

Същата държава, която екстрадира българи, без да са нарушили никакъв български закон! Булгар, булгааар! Какво очакваш!

Браво на нашето момче, че се е преборил до край! Напишете кой му е адвоката, заслужил си го е!

ви таковам сичките юридически формулировки и термини. Бахмааму, изобщо не се разбира просто и ясно - къде са се осрали комшиите и как са оправдали нашия човечец. Да ви таковам магическите и несясни журналистически писания, как да наречем тази статия ясна, точна, разбираема и полезна за читателите? Скапаняци, просто пълните CDN-а си за пари...

пределно ясно представя случая...Чети внимателно и се помъчи да разбереш...не е сложно...

съм влязъл тук, за да чета и да се мъча, пич! Ще ми се да чета ясно и точно поднесени новини. Ако ли не - кучета го яли тоя скапан велик и първи български интернест портал, както беше едно време... Чети си ти, когато си седнеш в офиса тия магически формулировки, аз съм просто софтуерен инженер и мрежов администратор.

Да не си сисадминче?

но само на своята AS (Autonomous system) - https://en.wikipedia.org/wiki/Autonomoussystem(Internet) Което не ми пречи да изразявам мащабно и настойчиво мнението си...

Четеш юридическа статия, каква формулировка искаш да има - кръчмарска ли ?! Това че ти си полуидиот и четеш по цял ден статии за Фики и Азис и кой бъркал в дупките на Николета си е твой проблем, а не на който ѝ да е сайт. Дори на този малоумен русофилски кенеф дирбг. Имаш акъл колкото да пасеш 2 крави, ако ти дадат 3-4 ще ги изгубиш. ..

ЕС напомня за себе си на мамалигарите чрез размахване на пръст, изтъквайки върховенството на законите, "ковани" в Брюксел над законите на всяка членка, отнасящи се към територията и. И дават нищожни пари като обезщетение на потърпевшия, в случая български капитан. По подобни правила, описващи международни води, в които всеки според някакви регулации може да плава, рашата си прекарва ресурсите. Закони... Послепис: Надай са тука да ти поднесат прилично списана новина, в която получаваш отговори на въпросите, които те вълнуват.

Чакайте румънски рибари на юг

9 години е чакал човечецът. Демократични ценностни и правова система. А Румъния бълха я ухапала. Да им п.кая на правосъдието.