Прекратяват договора със скандалната фирма на ”Капитан Андреево”

Агенцията по храните ще прекрати договора с частната фирма, която извършва дезинфекцията на превозните средства на граничния пункт "Капитан Андреево", обяви директорът на институцията Йордан Войнов пред БНР.

Обратно в новината

Коментари - Прекратяват договора със скандалната фирма на ”Капитан Андреево” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

vasata mamica i muse nici kak lazite

банда мусеници каквито сатя такивае стив груп бг оод *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

па изгонете и тимаджиите от корабната в русе че оставиха работниците с з00 лева заплати и си перат парите а ма това е корабостроителница а не перачница работниците вземаха по 1000 лева заплати........хаиде румен петков да те вида какво ще направиш и за корабната,,,,,,,,,,,,,ама тука несмееш и гак да кажеш........ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Признание за кражби, измами и злоупотреби е това изказване. Опитва се да замете нещата този

па изгонете и тимаджиите от корабната в русе че оставиха работниците с з00 лева заплати и си перат парите а ма това е корабостроителница а не перачница работниците вземаха по 1000 лева заплати........хаиде румен петков да те вида какво ще направиш и за корабната,,,,,,,,,,,,,ама тука несмееш и гак да кажеш........ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Може ли някой да обясни ,защо от години се взима такса дезинфекция на КП Малко Търново? Дезинфекцията се състои в преминаването през локва с колата ,за което веднага плащаш такса в банката на Бойко.

Абе хора, няма ли поне един чист човек в този герб бе. Боклук до боклук, лъжец до лъжец. Тоя чува ли се какви ги плещи, срам ме е да го чета. Държавата няма средства - тия имат. Държавата не може да плаща - тия ще инвестират даже. Абе тъпанар, назначавате си тъпи и крадливи гербери навсякъде, за това сме на този хал. Твоите хора просто не отчитаха такси, а всичко си влизаше в джоба им. ГЕРБЕРСКА ДЪРЖАВНА РАБОТА - ПРОВАЛИХТЕ ДЪРЖАВАТА, ТЪПУНГЕРИ МРЪСНИ.

Много хубаво ще си гукат един до друг Бойнов и Миро Мазния - на подсъдимата скамейка и после в Централен Софийски ЗАТВОР!!! БОЙКООООООО, къде отиде морала и честта на ГЕРБ ???!!!!

Първо трябва да се види кой е дал по незаконен начин на тази фирма да лапа; след това всички злоупотребили да се дадат на съд и накрая да се изземат откраднатите пари. А това да се "изгони" фирмата си е чиста проба съучастничество!

Майната ви г-да крадливи управници. А ти гей плевнелиев се научи първо да оправяш жена ти, и след това пробвай пак!

Поприкадения не се занимава с кокошкарски работи. Той е специалист по фондациите и търговията за 1$

Време е Войнов и компания да отидат да правят компания на Найденов в Следствието.В Бившата НВМС и в сегашната БАБХ се въртят страхотни далавери,а ние по места се чудим дали ще си получим заплатите накрая на месеца.От години я кара ме с 500-600 лв на месец а се очаква да няма корупция и да следим за безопасността на храните и да се заяждаме с производителите за всяка нередност,а те нямали били пари.ами като плащат за щяло и нещяло и пълнят гушите на своите как ще има.

ВЪН СТИВ ГРУП ООД ОТ ПРИСТАНИЩЕ БУРГАС ЕЛАТЕ ДА ВИДИТЕ ТАЯ ДЕТО СЕДИ С ПРОТРЕТА НА ББ КЕПЕКОВА КАКВИ МУТРИ ДОКАРА

Въпросът е, че тази фирма не се прави, че извършва някаква дезинфекция само на Капитан Андреево. Тя е също и на Лесово, а някой може да каже и дали не е инсталирана и в Малко Търново.

тоя... самоковския....как ще духа супата след изборите..

На някого от защитниците и противниците да му направи впечатление, че във всички области на дейност, било дължавна или частна изскачат какви ли не далавери и то по няколко на ден: Енергетика, Здравеопазване, Полиция, Данъчни, Земеделие, Поръчки ...... и т.н. и т.н. , а на бившия министър председател рейтингът му се вдига ли вдига и то след протестите. Леле-мале!!! Леле-мале!!!.... Дай Боже всеки му.

Цвьк

Та как никой не казва на кое име е регистрирана тази фирма?

Влез в публичния регистър и ще и видиш името на госпожата.То сега домоуправителите са на мода,та и тя така,нагоре по веригата...

Ася,я полей цветята и бегай в мола.То четенето и писането,и културата от общ вид, и мисленето не са неща,които като ги пишеш в профила си стават реалност...

От държавният монопол по страшен е само частният монопол. Това което е направила "Агенцията по храните" е, че е превърнала един държавен монопол в частен монопл. След изборите очаквам да има уволнения заради това в "Агенцията по храните".

Със заповеди от най-горния етаж на Агенцията по храните се изнася скъпа апаратура от Националния ветеринарен институт към една лаборатория на гара Искър, която се очаква всеки момент да бъде приватизирана (ако случайно това вече не е (станало). Целта е убийство на всички държавни лаборатории, в които се работи отговорно поради зоркото око на европейските инспектори. Замяната на тези лаборатории с частни е много изгодно за някои фирми, които получават сертификати с предварително поръчани резултати. Ама хората без храна не могат и само Господ още пази българите я от някоя опасна инфекция, я от някое още по-опасно отравяне.

Само като ти погледна грамотното писмо и започвам да ти вярвам!

Като гледам правописа ти май и ти си си купил дипломата!

Е нали нямаше нищо такова, кого и защо гонят тогава?!

На това му се вика "в последния ден", демек 12 март,а новите идват на 13 март.Обаче в това няма нищо учудващо,едни правят такива неща, други в последните си дни правят продажби на дюни в КАМЧИЙСКО и по сто заменки в час.И сега едните викат,вижте ги тия,а всички са едни и същи.Болни от Паркинсон и деменция за себе си и супер паметливи за околните.Родна мила картинка,хвани единия, удари другия...ДОКОГА ТАКА БРЕ,ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ В РАЗЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ...

То де факто няма увеличение на таксата. Както си беше 4лв. пак е 4 лева такса и 10лв. обслужване. Нъл тъй. От 4 на 14, дет се виак с дедесе. П.С. Този защо гледа тъжно?

Ще се търси ли отговорност ??? Има ли обществена поръчка ????? Още нагоре в рейтинга!!!

абранена е търговската дейност на ГКПП-тата. За това затвориха бензиностанциите и FreeShop-овете.Кой им разреши и как на тия крадци да ограбват народа за да влезнат в собствената си държава. Кога обявиха епизоотична обстановка че да събират пари.

Нали затова крадливите комунисти-БСП и ДПС искаха да свалят Бойко за да продължат кражбите си, на гърба на народа, който крадът от45год. до сега. Само глупаците не разбраха кои са крадците в тази държава. Тази фирма 100% е на обкръжението на Станишев или Дуган, на те са едно цяло. Хората в България не са толкова прости и разбират истината. Затова колкото повече расте времето, толкова повече ГЕРБ увеличава преднината си. До изборите може и да стигне 80/20

Извинявай драги, ама Войнов е човек на ГЕРБ.

Хехехе, ама ти си бил много проЗ бе, главоч! Румен Петков подава сигнала щото неговата партия крадяла! Хахаха! Ама това герберите сте били големи ахмаци, а?

Много си прав само глупаците не разбират кой краде " Е ти си един от тези който не разбират кой краде "

Що не сложиш очилата или първо говориш пък изобщо не мислиш. Като е на комунистите , защо Румен Петков ще сезира прокуратурата. Аман от ограничени и тъпи хора. Направо като стадо овце блеещи в хор, защото сте научили две три изречения и с това се изчерпва целия Ви репертоар.

Защото Румен Петков го прецакаха "неговите" за листите и сега отмъщава .........

не изказвай предположения! Първо провери и тогава пиши!

Ти сериозно ли говориш бе човек.В момента не знаеш ли кой управлява.Пак същите крадци,по точно хайдуци от ГЕРП

Защо плюете ГЕРБ за тази фирма, след като тя е спечелила поръчката след падането на правителството на Герб........

Като е паднало, какво правителство е дошло бе ????? да не би да не е на ГЕРБ и Росенчо ? Затова сме на такова дередже, щото вместо да се борим с крадците, промитите мозъчета все комунисти им в главата и врещят от кеф, докато ги грабят, щото уж така правели мръсно на някакви несъществуващи от 20 години комунисти.

Случайно да си задаваш въпрос "Кой е провел конкурса за тази поръчка ?"

Уважаеми вие правите ли разлика между оставка 21.02 и предаване на власта 13.03.Новият служебен кабинет начело с Марин Райков ще встъпи в длъжност с указ на президента Росен Плевнелиев от 13 март.Кой ли е бил на власт до 13 март,питам те и отговор не искам...

Да! Много си прав - правописа е проблема, а не същността на проблема.

А бе ти май много знаеш по случая, да нямаш нещо общо със замитането на следите или недай боже с нея? Или ей така си плюеш против "комунягите"?

То проблемите идват от такива със збъркан правопис-КАЛИНКИ и мишоци бол

А как разбраха колко е печалбата на месец, като няма и месец от както работи фирмата. Червените боклуци пак промиват слабите мозъци (60% от населението на БГ).

Някои хора знаят да смятат за разлика от теб явно.

Да занаят да гледат в паницата на другия. И да смятат в + само.... А червените знаят и да добавят нули отзад на другите и отпред на свойте.

Браво на тебе със силния мозък! Много сте зле!

Говореха,че на тази граница има и частна фирма, която удря печат на камионите със зеленчуци от Турция.Играела роля на лаборатория и без нея никой не може да внесе зеленчук. Държавата нямала пари за такава фирма.Защо за нея не пишат?

тая се отчита на нас бе! шът!

Верно е Гого! Даже самият Ваньо Танов каза, че на границата правили частна лаборатория за анализ, защото за държавна нямало пари! Това го гледах при Кеворкян.И ако това не е пълен смях, здраве му кажи.Ха познай сега, къде отиват парите и защо държавицата ни е толкова бедна.

Защо се губи напоследък?

А да сте чули нещо за Гоце?

Имам основание да считам,

Петърчо, само да ти кажа че това са фирми на Мирослав Найденов и Светлозар Василев от БАБХ, мамицата им мръсна!Как не се наядоха прасетата от БАБХ!Това е същата фирма която преди една година събираше таксите за здравен контрол на границата, само че тогава се казваше " Д и С" ЕООД.Долу мръсни копелета от ГЕРБ!Ограбихте народа и бизнеса!

Защо въобще е нужно да има това разкарване по някакви гишета, няма друга такава граница като нашата!Резил!Никой ли от министрите не пътува, за да види за какво става въпрос?

И след поредното доказателство,че и тези са маскари,заглавието в ДИР-а за увеличаващия им се рейтинг ме хвърля в странни размисли-или някой изкуствено надува цифрите,или българите сме големи мазохисти!

да не ти прави впечатление, това е гърбъвски сайт "ъ" да се чете "е"

хиляди други такива "Водопади" с наши хора за директори продължават да убиват малката останала надежда в българите, че нещата ще се променят към по-добро ...

Мама като ми казваше влизай в ГЕРБ аз не я послушах и вече многократно съжалявам. Няма такива морални крадливи копелета!

нахално човече-облечено с държавна власт ни обяснява че е много трудно да се събира една торба пари ежемесечно от държавата и поради тази причина дейността е прехвърлена в "частна компания".този "калинко" кого заблуждава-разбира се чрез бъдещи "инвестиции" ние си знаем схемата за "отчитане" към правилните хора спомогнали спечелилата компания.няма да е икономически изгодно на гкпп "брегово" но на гкпп "капитан андреево" с този убийствен трафик от и за турция просто е безпредметно да влага усилия.ето такава държавна администрация убива самата държава.

И все пак сигнала на Румен Петков изигра своята роля. А това, че бил пикал в шадравана много ми дреме на оная работа. Като всеки нормален мъж и аз съм се облекчавал понякога на още атрактивни места. Не е важно дали котката е сива или черна. Важното е да лови мишки, както казваше великия Дън Сяо Пин.

ТОЧНО И ЯСНО КАЗАНО!!!!!!!

Име: Пи.Еф.Си. 08.03.2013 г. Транслитерация: "P.F.C." Ltd. 08.03.2013 г. ЕИК: 202454263 22.02.2013 г. Правна форма: Еднолично дружество с ограничена отговорност 22.02.2013 г.

"Баб" - напълно си прав ! Ега ти и КРАДЦИТЕ - ДОРИ И ЗА 2-3 ДЕНА -КАКВОТО МОЖЕ ДА .....!

Абе фирмата още първия месец е "пропуснала" да си внесе вноската в някоя партийна каса и затова я изпортиха. Чудно в коя ли касичка. Логиката сочи към червена касичка. Знам че ще имам много минусчета защото сайта е червен,но помислете. Ако БСП разкрие Герберска фирма ,то ГЕРБ ще разкрие Бесепарска такава. Те си знаят една друга кирливите ризи. Да не мислите,че партиите живуркат от волни пожертвования.

непозна умнико,власт имащите до преди месец организират тази "погранична дейност" от ресора на мирко земеделски а след някой друг месец-каменоделски.

В тая държава човек може да се чуди и мае от сутрин до вечер. Удавили сме се в производство на ток, но плащаме безумна цена! Този Войнов, който е в средата на далаверата - ни чул, ни видял! Асфалтирали улици със смес от асфалт и кал, но никой нищо не знае. Ще си ядеме сиренето с палмово олио, защото закона е такъв. Ще плащаме водата в пилетата, защото така ни нареждат и пак ще си траем.

Аз се радвам, че не си.

"Имам основание да считам, че "Пи Еф Си" ЕООД е регистрирана на 8 март и на 12 март е спечелила обществената поръчка". Погледнах в Търговския регистър. Фирмата е регистрирана на 22.02.2103 г. Сякаш са чакали да се регистрира и тогава са пуснали обществената поръчка.

Eeeeee, ГЕРБ и гробари, кво стана ся? хахахаха

Тъпак, виж кога е регистрирана и кога падна правителството. Нещастници, покрай хаоса в държавата до изборите са лапнат няколко милиона и после бег.

Абе накрая ще се окаже, че не са 500000лв месечно, а са 5000лв и Пиши малко е добавил нули. Т.е. Филма не е Шведски, а събетси и не е баба дава на войника, а блада за войника. Отделно не са компютри, а компоти.... Абе с две думи - идват избори и червените правят единственото което могат - до бълват помия по опонентите и да се тупат в гърдите. А да и да забравят те какви са ги натворили.

А ако вземеш и да се ограмотиш малко няма да е зле.

Може, може! Нашето гардже, си е най-красивото гардже!

Абе, пич, минавал ли си някога през Капитан Андреево?????Случайно да знаеш колко коли минават на МИНУТА????И сметни...досега плащахме 4 лв за държавата+1 лев за СиБанк, а сега+10лв, за някой си....бедната ти е фантазия за какви суми иде реч

И аз искам да печеля толкова от скалъпени обществени поръчки, но за съжаление не съм от ГЕРБ.

Абе хора не разбрахте ли че България е най-бедната държава защото всичките ни пари се крадът и отиват по разни офшорни зони.Вижте статията за Верджиинските острови от днес.Мафията БКП краде с милиарди,а както винаги обикновените хора се третират като балъци и роби за експлоатация.Докога ще се съгласявате да работите на тия боклуци за по 150 евро и все да ви лъжат,че е "криза".Заплатите отдавна можеха да са над 1500 евро.

Браво Мич, Много правилно си го казал/а ! От мен плюсче.

Това ако не е тъпегьозлък, здраве му кажи! no comment! хихи, михи, мутричкииии

Алоу, някой от писачите тук минавал ли е граница и виждал ли е какво представлява тази дезинфекция? Камиона минава през една кална локва, в която уж има препарат за дезинфекция, което не се контролира от никой! Целта е не дезинфекцията, а прибирането и разпределението на кинтите.

КАЛИНКА -МАЛИНКА- ЛИДЯ ВАЛЕНТИНОВА ЛЮБЕНОВА.

Един от постовете с яка лапаница,където обаче има предварително купуване на дейноста,и след това регулярно отчитане,на тоя етап фирмата спечелила конкурса губи евентуално,предварителната вноска.

Мдаааа, лошо!