Още митничари и гранични полицаи задържани за контрабанда

Митничари и гранични полицаи са задържани за 24 часа по разследване за контрабанда на ГКПП "Капитан Андреево", съобщиха от прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Още митничари и гранични полицаи задържани за контрабанда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе уволнете ги всичките, ясно е че са закачени като свински черва и това е по всички митници. Това са закоравели рецидивисти с престъпно мислене, те без подкуп не умеят да работят и никога няма да могат.

НИКОГА НЯМА ДА СЕ СПРЕ КОРУПЦИЯТА НИТО В КАТ, МИТНИЦИ, И Т.Н ТАМ ВИНАГИ ЩЕ ТЕЧЕ И КОЙТО И ДА ДОЙДЕ ПАК ЩЕ ВЗИМАТ.

100% успеваемост няама, но въпросът не се свежда то това, а по скоро до размерите на бедствието и как да бъде ограничено то така, че да не сме като разграден двор.

А междувременно доходите от митниците скачат ли скачат.

Нещо в БГ може да се промени само ако в такива статии вместо "претърсвания и изземвания В жилища и офиси..." прочетем "претърсвания и изземвания НА жилища и офиси"

бе не мога да разбера тая статия за бандити в държавните структури ли е или за БСП и кебабчетата, Бузлуджа и т.н.? много сте евтини на пропагандата бе.... чак да му се доповръща на човек. пише се за престъпници, пък се обръща на политика. Само да попитам, а къде отиваха парите от същата тази контрабанда до сега и защо чак сега се пише по въпроса? истината е, че мършата и продажниците на Родината са не само в БСП, но и в ДСБ, РБ, ГЕРБ и така наречените псевдо патриоти, а на яаве насионалисти с разлагащи се мозъчни кухини.... айде със здраве и платените да покажат малко повече ум и изобретателност а не да ми пеят пресни от преди 25 години, че много втръсва! а и показва тъпотия!

Да живееш в диктатура на корупцията и сред държавен култ към Путин е мъчително и уморително. Комбинацията между крадливост, корумпираност и балканска простотия са всепоглъщащи като черна дупка! Поглъщат съдби и хора безпощадно и неуморно. Пропагандата на злото в България е достигнала гьобелсови размери, а икономическата репресия е като в Африка. Цели територии от законодателната, съдебната и изпълнителната власт са под контрол и разпореждане от престъпни групи. И правителството е безсилно да ги пипне с пръст. Даже не смее да ги назовава! Какво от това, че има ново метро в София, ако в него ще се возят само изоставени на произвола на съдбата старци и пътуващи към летището да избягат млади? Какво от това, че ще има нови магистрали, ако минават покрай мъртви населени места? Какво от това, че в мъртвите населени места ще има нови площади и улици? Гробища ли ще облагородяваме? Какво от това, че сме част от ЕС, ако ролята ни ще бъде на европейски политически и икономически публичен дом? Искам всеки българин да може да избира не по-малкото зло, а по-голямото добро! Искам да има надежда, а не битка за оцеляване!

а да питам къде е Путин в цялата работа? и защо нашите бандюги се връзват директно с руските? на запад корупция няма ли? в УСА , Англия, Франция Германия всичко е мед и масло ли? толкова сте тъпи , че чак нямате сравнение.... но не е късно ще въведем единица мярка за тъпотия в скоро време. А не се сещам защо не ни сравнявате с червен Китай? там също има много трески за дялане, да не почваме с това , че са комунисти! преступници и каква икономика успяха да развият мамка им!

Да сте чули БСП да уволни митничар? Само оня, който пречи паричките да текат към джобчетата им.

Имаше един римуван виц за атомното облъчване от Чернобил и руснаците - "Ти го чакаш от НАТО, а то дойде от БРАТО!" Та и сега нещо подобно - вместо да ни пазят границите и да са филтър и стожер там, те са се отаковали целите!!! Щом и там..., какво ли е навътре....?!

Абе те митничарите по-големи крадци от разбойниците се оказаха! Само така заключвайте ги и съд!

Оказаха се? Винаги са били, но е имало кой да ги пази. Сега "тиквочът" май нещо не им иска парите. Има ли някой друг, който да работи за народа си?!! Освен тоя, дето го наричат с благодарност и любов "Тиквоча"?

ДИРАДЖИЙЧЕТА, ОЧАКВАМ ЗАГЛАВИЯ КАТО: Задържанията на крадливите политици задминаха тези на крадливите митничари и на граничните полицай!!!!!!

А разчитахме на нашите митничари от контрабанда да покрием поне разходите за Бузлуджа тая година.

Че и местни избори идват, трябват пари за БСП иначе кой ще я подкрепи ако не пусне нещо.Ще падне под 10% ако не под 5%.

По твоето разбиране на нешата, на ГЕРБ кой ше им даде пари за изборите!

Аа можело значи да се работи както трябва.А при Орешарски какво чудо беше каква контрабанда , какаво лапане,какви присвоявания от бюджета.

Ееех адаш, то само година и кусур при Орешарски ако ни беше проблема, щяхме да цъфтим и вързваме. Ама докато казваме, че едните са убави, а другите масрафи, немаа се опраим.

"Едните (ние) са (сме) хубави, а другите (предишните)са маскари" е приказка от Алеко Константиново време! От 7-8 години едни други "Ганьовци" я възродиха тази приказка и я превърнаха в мантра!

Дрън, дрън ярина! Няма осъден, няма отнето имущество, няма нищо. Виж "цигари, цигари мъжки дамски" на женския пазар се чува непрекъснато.

За осъждането съществува една друга институция, която е на-известна с това, че е независима.

Това е продължение на филма "Ние ги хващаме, те ги пускат".

Бандитите от Позитано как ще се финансират сега.Трябва да ограничат разкошния си живот.

Сега какво ще папкаме и как ще избутаме изборите без пари?БСП на това разчиташе.

Герб не крадът. ТЕ СА СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА! БОГАТЕЯТ ОТ НЕПОСИЛЕН ТРУД!

Идея си нямаш колко си прав.

Фишеци преди избори! къде беше до сега г-н Танов и компания?

Тук е Танов и си върши добре работата.Всеки митничар е следен денонощно.

Ами сега , кебапчетата на нашите хора комунистите тази година на Бузлуджа кой ще ги плаща, ами летящата чиния кой ще я поддържа.Ами заплатите на партийната номенклатура на Позитано.

Ами и хонорарите на троловете на Кутев по сайтовете кой ще ги плаща сега?

И 1000 поста да напишеш хората ясно виждат, че си герберска платена писарушка.

Aми, при Kостофффф...как беше, а?? Bсичките лапат, от това корито!

Костов спаси България от фалита и при Виденов.България ще му е вечно признателна.

Когато се действа както трябва от страна на властта какво да кажем освен едно БРАВО!Следете ги , влезте в къщите им в личния им живот не им давайте да дишат престъпните митничари.

Нали не си мислиш, че те си работят за тях на границата.

Работят за БСП и ДПС , които са ги назначили там, но и те лично станаха много богати.

Митничарииии станете по-ниски от тревата.Знайте, че няма да финансирате вече партиите БСП и ДПС.Кебапчетата на Бузлуджа откъде ги плаща БСП ако не е контрабандата, за местните избори откъде идват парите за купуване на гласове нали оттам.

ГЕРБ управлява както трябва и това трябва да стане необратимо.СТИГА КРАЖБИ В ТАЯ ДЪРЖАВА.Арести и следене на всеки корумпиран.

Митничарите трябва да знаят, че свърши кражбата, арести и уволнения ги чакат.Като управлява ГЕРБ справедливостта вече я има.Усещането за възмездие у народа се появи отново , надежда има.

Спокойно, дами и господа! Вече съм я гледал тая пиеса, и за да не ви държа в напрежение да ви кажа: Ще ги пуснат...

Кой ще ги пусне?Ето пак оипраме до Съда.А съда кой са?Мафия която не е давала властта от Бай Тошево време

Арести трябва да има и не само на митничари и гранични полицаи....рибата се вмирисва откъм главата - "елита", там кражбите са в милиони!

Видяхме как "елита" в Македония пазарува скъпи автомобили за лично ползване! В БГ реге, пазаруването сигурно е в офшорни размери!

да не си останем само с арестите!

Благодариме,че ни разясни за хамелУОщината.Това никой не го знаше.Честито Айнщайн.Лауреат си вече.Сопол скапан.

освен многознайковци и злоради люде, нищо съществено не може да се прочете.

по-бързо влезнат в сила глобите от по 200 лв. в София и други градове.

ще дадат 20-50 лв.и едни хора ще си затворят очичките.Даже вече потриват ръчички.

интересно?! от март до сега! а преди това? ктб маи е само черешката на тортата:д *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бойковизми - колко пъти арестуват митничари и те са все на воля и все в митниците. А някой да си спомня онези юнаци с имотите във вододайната зона на яз. "Кърджали", за които бяха пратили вертолет да им снема сараите? Тъй че поредния празен шум и поредното поизтръскване на мангизи от митничарчета, а те знаят от кого и как да си ги възстановят...

Митничариииии станете по-ниски от тревата и спрете финансирането на партиите и обогатяването си.Ще има чистка при всеки опит за контрабанда.

И те ще бъдат осъдени с дълготрайни присъди, както и предидощите. Вероятно ще им се вземат имотите. Вече имаме такъв прецедент с митническото село около Свиленград.

ама не баш. Митничарско, ама не съвсем. Наскоро посетих Истанбул, пардон Ямбол.

това от къде го научи? От закона за елементарните частици?

богаташчетата и ток крадът, а на бедните слагат електромери, които въртят двоино за да се избегнат голями загуби от 89 г тръгна един преход и не моее а се спре

Мурзилке, диспансера в Карлуково е за теб.

Имаш психически проблем. Отивай да се лекуваш. Топнете се със Сидер в уран235( руски) и ще се излекувате напълно.

съвсем не е от вчера или от миналата година. Обществена тайна са наличието на ОГРОМНА контрабанда (не само на цигари, а на ВСИЧКО, което се внася), естествено ПОЛИТИЧЕСКИ чадър над нея, пълнене на партийни касички (всякакви видове и цветове!) и баснословни къщи и имения на митничари, конрабандисти и политически босове. Че контрабандата убива родното производство, че лишава образование, здравеопазване и т.н. и т.н. от милиарди годишно - тези неща не вълнуват ни най-малко споменатите господа. Тези 7 тира са само капка от огромен океан, който всички знаят че съществува, но май никой от тези, които ТРЯБВА и МОГАТ не искат да разкрият!

цената на тока е непоносима ! шефът на КЕВР: Цената ще се стабилизира на едни нива, които ще са напълно поносими, гарантира Иванов.

цената на тока е непоносима ! шефът на КЕВР: Цената ще се стабилизира на едни нива, които ще са напълно поносими, гарантира Иванов.

е крадлив и тези които са до кюпа крадът от нашите пенсии и на бащите ни . Военно полеви съд и разстрел това му е майката ...

Е сега соросоидите ще кажат ,че си комунист! Но да не ти пука! Китайската и севернокорейската практики в това отношение са за завиждане!

557 189 975 лева ????? 7 камиона?? Уникално! За първи път разбирам, че един камион може да превозва цигари за близо 90 млн.лв. Хванете още само някакви си 20- 30 камиона и хоп, външният дълг е изплатен.... Глупаци!

Браво! Все някой трябваше да ги поозапти... Нямало пари,ха-ха-ха!

Дишайте им във врата, ловете митничарите , никаква милост.

Финансирането на партиите идва от тези митничари.Сега идват избори и трябва ново гушене.Ловете бандитите и не им оставяйте въздух да дишат.Само така.

Никакви компромиси , никаква милост за корумпираните митничари.Само ГЕРБ!

ГЕРБ -ще затрият БГ

ЛОВЕТЕ БАНДИТИТЕ МИТНИЧАРИ, КОИТО СРАМЯТ ДЪРЖАВАТА.ТОВА Е КОЕТО ОЧАКВАТ ХОРАТА.

Това искаме от властта СПРАВЕДЛИВОСТ и ГЕРБ ни я дава.БРАВО.

сериозно работили момчетата , тоя на оряхово иска само по 50 евро , иначе 6те ти разглобява колата , мокрия !!!!! а какви са юнаци на морето ! софрата едвам издарза леле мале !!! Иванке !