Арестуваха трима мъже в Париж за канибализъм

Трима мъже са били задържани в едно от предградията на Париж-Клиши със съмнения за канибализъм.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха трима мъже в Париж за канибализъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ба...гладни са били бе.

НЕ СЕ ИЗНЕНАДВАМ! ИЗНЕНАДА БЕШЕ ДА ПРОЧЕТА,ЧЕ ВИДНИ ЛИЧНОСТИ,КАТО НАПРИМЕР АКТРИСАТА МЕРИЛ СТРИЙП СА ЧЛЕНОВА НА НЯКАКЪВ ПЕРВЕРЗЕН КЛУБ,В КОЙТО СЕ КОНСУМИРА И ЧОВЕШКО МЕСО!!! ПОТРЕСАВАЩО!!!

За конска радост са ги затворили. Ами техния хелзински комитет къде е?

Това ми хареса: "Полицията уточнява, че задържаните са мигранти от Кабо Верде." Нашите и медиите ни не уточняват, какви са крадците и биячите тук, от страх БХК да не ги набележи.

Ма то има ли французи във Франция?! Аз си мислех че вече няма ....

във Франция, утре в ЕС

Никога няма да забравя, как изтървах спирката за Мулен Руж и навлязох дълбоко в предградията. Направо ми прималя, че и посред нощ. Само трупове дето нямаше в канавките. Нищо общо с Франция. То и никаква френска реч не се чуваше. Събрани на тумби, гледат на кръв, готови за проблеми. Добре, че една патрулка ме видя. Питат ме, турист ли съм и дали съм се изгубил. Веднага се възхитих, как ги е дресирал животът - в днешно време, в сърцето на Париж има места, където бял европеец е по-добре да се качи в патрулката, вместо да се наслаждава на парижката пролетна нощ.

И не само в Париж! Наскоро четох, че най-често срещаното име в Брюксел било Мохамед!

"Колкото повече ядеш, токлоква по-самотен ставаш!" - стара канибалска поговорка

Както е тръгнало, няма да се учудя, ако ДИР ще бъде една от медиите, които след някоя-друга година ще пропагандират канибализма чрез платени от БХК публикации.

Канибали от близо и далеч, добре дошли! Като не ви искат във Франция, елате при нас.

Запада е обречен заради качеството на материала си- мигранти и джендъри.

Е това е навярно в следствие на утвърдените ЗАПАДНИ ЦЕННОСТИ във Франция! То и в САЩ гледахме на един боксов мач, как един яде на друг ухото!

Скарали са се хората как да разпределят българските инвестиции в Кабо Верде. Нали техният президент дойде да се види с борисов.

Като си внасяме във Великата Европа сган от цял свят,така ще е..........

Това не е канибализъм. Канибализъм има в Русия където от глад ядат човешко месо.

Шило

повЕрвахме ти

Идиот! Как във всяка статия някой платен соросиод като Вас все ще набърка и Русия. Поне да вземат да ви избират по-умни, ама явна само такива като Вас се съгласяват.

А нашия вчера се среща с главния им вожд, щял да инвестира...дали пък няма да изпрати там двете прасета, за да ги спаси от закона Магнитски? Ха дано кабо-вердевци срещнат мути и си направят селфи с нея...

Ама нали Бочко каза, че ще инвестираме там????

Опитали са се да го изядат жив, но им е приседнало.

Кабо Верде беше някъде из Сибир, а?

Тези не са ли руснаци?

Или австралийци?

Точно пред Сорбоната! При това - съмнения, никакви доказателства, кокали мръвка, очни ябълки или други остатъци. Да не са от азиатски произход, там похапват каквото намерят, щом лети, плува или се движи по земята стига да не е самолет, подводница или танк.

Ами у тчх хората сигурно такаси се хранят, Сега разбрах Бойко защо иска да итвестира и да ни праща на почивка, вероятно...

Щом я има думичката канибализъм някъде ако не са африканци, ще са руснаци и обратното!

са или в Краварника при лудите говеда, или в Африка...Руснаците с техните двама трима човека не се броят! Друго си е Краварника, с неговите известнi масови убийци и канибали! Та преди месец само една луда крава направи 60 фрага в Лас Вегас, и още 600 не пълни фрага! А завчера в краварското училищи колко застрелаха крави..20-30?! Ехххххххх, друго си е Краваристан! Страната на масовите убийци, канибалите и където ченгетата трепят негрите под път и над път! Пък робство нямало!

Ко да се праи! То туземците западноевропейците, вече нали все повече почват да са си черни на цвят, с корени произтичащи от такива културни, цивилизовани и с древна история страни като Ботсуана, ЦАР, Конго, Заир, Бряг на Слоновата кост и т.н...Все страни, с дълбока традиция в сферата и областа на канибализма, робството и прочие просветени дейност! Та нали Педалсъюза, иска да насади в България, подобни висококултурни ценности!!! Кои сме ние простите тъмни балкански субекти, та да ги съдим!

Пак брадати

Само извращения от ЗАПАДналите наркомани.

Еее олекна ни на нас, русснаците - не само у нас има канибали. Само да не се окаже, че са русснаци!

европееца е писч а ти си мека китка крадец на никове ...беден посерко

Наш Боко днес беше поканил техния вожд . Тази вечер може да му гостува в Банкя ,а утре да чуем добри новини .

Така е... За изядените или добро, или нищо...!!! :::))) Дааа...!!!

Така се получава като канят диваци.

Та нали ЕС следи за спазването на свободите,религиозните и народностни обичаи на придошлите от ....като бе казал Тръмп-трябва да им се даде възможност-на канабалите да ядат когото си искат, а на мюсюлманите-да колят както тяхната религия ги задължава!

Нормално - в Париж свинско не се яде, така че се нахвърлят на следващото най-добро. Време е да изхвърлим предразсъдъците и да приемем, че културата на Петкан е нашето светло бъдеще.

обикновена саморазправа,нищо ново. много шум за нищо

Дано Орбан да има шанс да спаси Християнска Европа

Канибалите няма ли да скочат и да ореват орталък,а че им се нарушават правата и ги дискриминират. Дали така е модерно вече

Канибалите на баба Меркел завладяват Европа!!

Е как е възможно в Свободна Европа да се ограничават традиционните права на хората да се изяждат ритуално при скандал? Къде е Френският Хелзински Комитет? Веднага да им се организира пир с надяждане, за десерт може и по едно изнасилване на Еу депутат да им спретнат, та следвашият път да се научим да спазваме буквата на ЕУ ценностите

госта na боико си е носил нож и вилица, както и задължителните клечки за зъби, ама от охраната от нсо са развалили работата.

епа #европата вече изясе 2 милиона българи! що не я арестувате, бе? а?