Коментари - Кандидатките за кмет на София Мая Манолова и Йорданка Фандъкова се засякоха пред Костницата на Батенберг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като 2 капки дрисня са миналата и бъдещата кметици ... единствения шанс е новата да стане човек после, щото старата от човек стана на това.

Мая Манолова прилича на тризначките :D

каква отвратителна муцуна и изкуствена усмивка на баба яга има тази алчна комунистка манолова! още повече погрозня от хитреене, далавери, корупция и престъпни схеми. явно досега не и е било достатъчно и ламти за още повече далавери и подкупи

От километри личи, че Бойко е развързал кесията за тролове. Нема да хване декиш този път обаче.

Съединението е платено от Русия на Турция и няма как да е станало без двете държави да са се споразумели . Глупавите руснаци са си вкарали автогол като са заложили на България .

Достатъчно ми е да разбера, че точно преди 6 месеца Мая си е сменила адресната регистрация на Софийска. Всичко е интерес! Да си ходи да става кмет в Кюстендил. Ама там кирията е много по-малка, нали???

Сестра Галева кмет на Сифоя????? Надай се куре на пияни жени, с други думи на 40-ти март.

Защо текста не са го повторили още няколко пъти и щеше да стане по внушителен. А то само два пъти. Постна работа. Да живее ДИР и неговите необразовани компоненти - журналистите.

снимката е много показателна от една страна много фин човек, от друга страна - нагла, изключително нагла, необразована комунистическа простакеса

Целокупният ограбен народ очаква деня,когато ще се засекат и в двора на Сливенския.

изглежда по добре от Лайчето,май?!

Кралска кобра срещу черна мамба. Двубоят, както казват някои, ще е епичен ...

Кюстендилска лакоста

Ех, какъв тежък интелектуален елит застава зад Мая Галева в Инициативния й комитет. То творци, то мозъци, то авторитети, то народни будители, то чудо. Криско...Само той да беше, щеше да е достатъчно. Човекът е с криминално досие от 14-годишен. Арести, дрога, алкохол, побоища. Сега е известен като "певеца на леките наркотици", от ония гадове, дето съсипаха българския език и българската музика и я изпъстриха с брутални вулгаризми и простащина. Чалга "дивата" Анелия...Една от трошачките на Митьо Пайнера, бивша държанка на Жоро Илиев и Коко Динев. Марияна Попова и поредният й съпруг - актьорът от халтурата Плачков. Редовни участници-панаирджии във "Вип брадър". Марияна още я кара на публичната слава покрай злополучната извънбрачна връзка с Гоце. Кристина Димитрова...Борето Панкин... Класа, бе, класа! Щом такива имена в културата подкрепят другарката Галева, бъдещето на българската столица ще е одухотворено в максимална степен.

Тази лицемерна усмивка и този нос са просто шедьовър.Че тя може да си пази сянка с него през лятото.

Перките по Графа ряпа да ядат....

Мая Галева не е ли в затвора ?

Пазят мястото за Фандъкова.

За малоумните неграмотци в този форум, които дори и Уикипедията не са чели: Мавзолеят на Александър I Батенберг е гробницата на първия след Освобождението български княз Александър I Батенберг. Сградата се намира на булевард „Васил Левски“ №81 в София и има площ 80 m2 и височина 11 m. Построена е през 1897 година по проект на швейцарския архитект Херман Майер, като интериорът е украсен от известния български художник Харалампи Тачев. Александър Батенберг е погребан вътре през 1898 година. През 1937 година неговата съпруга графиня Й. Хартенау дарява на Главния военен музей лични вещи и документи на бившия княз, като част от тях са изложени в мавзолея. От 1946 до 1991 година сградата е предимно затворена за посетители (по нареждане на комунистическата власт). След 1991 г. Министерството на отбраната отново отваря Мавзолея за посетители.

Ходи се застреляй алкохолик червен ...

леле! софиянци сме естети, къф е тоз крокодил вляво на снимката, който ни се предлага за кмет?! пък и всяка сутрин нали се мъкне на фъш-фъш, дори трепейки хора при забранен завой, и пак трите й топирани косъма са чорлави и не могат да прикрият клюна...

Събрали се "ДВЕ КАКИ" пред МАВЗОЛЕЯ ????? Къф МАВЗОЛЕЙ бре хора къде е той ....нали Евгени "Бомбата" го рушна ???;))

Пред КОЙ Мавзолей бре Дир-ници???....

Кой на лидера на кой.

Мавзолеят е свободностояща сграда, конструирана като монументален надгробен паметник, в който е разположена погребална камера с тленните останки на известна личност или личности. Гробница, в която няма тленни останки, се нарича кенотаф ("празен гроб")

Какъв мавзолей бе, старчоци?

Едната кукумявка, другата кокошка хахаха!

хърбел на щърбел

Ма много па красива тая мая бе . Все едно че гледам Алф в пола ! и само гледайте колко е фалшива

В София трябва да пазим хигиена!

Сурогатната десница отива в музея!

Архитектус викторус!

Игнатов рулз!

крокодил от тази вляво не бях виждал

Мизия, Тракия, Македония ! Борбата продължава!

И още по малко тук- там от съседите ни!

Ба, вие май ще опънете на картата Балканската федерация на чичко Сталин?

От днес моята кампания изключва микрофона за ПИК, ..Ти Дано ,ще го направиш ли в знак на солидарност към почтеността в журналистиката???????

Как може да са се засекли пред нещо, което не съществува ?

По-грозен и лицемерен профил от Мая Манолова има само Нела Тъпото!

Йорданка Галева

Бившият и бъдещият кмет на София се срещнаха.

МисУиш ли? На снимката се вижда как настоящият, респективно бъдещия кмет на София среща една карикатура от Кюстендил.

В България вони ужасно на всички нива на власта и съдебна система !! Време е за Проветряване !!! ГЕРБ си отиват .

как позна. Бакшишите не я пускат в колата, ти за кметство мечтаеш.

А тиквата на мачле ли е?

Хер Бацка по традиция не участва в чествания на национални празници. Той първо е европеец, второ - американец, трето - къф да е, но не и българин.

На тази снимка Сестра Галева е хваната неподготвена и издава цялата си същност - прилича на Луцифер. Само рогцата са и скрити под прическата.

Един бивш и бъдеш кмет на София се срещна с Мая Манолова.

И двете са далеч от софиянки! Едната е командва Боко тиквето, а другата от амбиции ще се пръсне!!

Майче, когато се поема ръка, не се правят такива изкуствени усмивки и абсурдни гримаси, а човекът срещу теб се гледа в очите. Кадърът е уловил двуличие, несигурност, неудобство, склонност към интриги. Казано е, когато се здрависвате с човек, гледа ли ви ръката, вместо да търси погледът ви, на тръгване, поглеждайте зад рамото си.

Две "бивши" другарки.

Кмет на София. Пред този колос всички съвременни калинки-"кметове" са пародия на управляващи. Под негово командване прадядо ми е превземал Одрин. Пред Вазов, на гара Виктория в Лондон, командващият парада дава заповед: - Мирно, спуснете знамената! Минава Генерал Вазов, Героят от Дойран!

Мавзолей няма и не се преповтаряйте с едно и също написано, или няма какво да коментирате! Контролирайте се поне!

светът е друг....освен мавзолеи на Ленин, Мао, Тарабата. Княз Батенберг до днес обединява българите, докато капището на Тарабата бе взривено.

чети цигло натрошена, чети, мавзолей в гр.София няма, освен може би у вас на баба ти, завита с червеното знаме.

За другарката ще има 5 мин. слава.

По-зле от гербавите няма как да бъде.

когато доларът се разменя за 3000 лева може

Няма ли да изрекламирате някой безпартиен професионалист за поста кмет на столицата на България? Сигурно има такива хора

Абе селяндури неграмотни. В София има Мавзолей. Еди - единствен - на княз Батемберг І. За него се говори тук. Никой и никога не е посмял да го бута.

Това, че са се засекли пред Мавзоляя /него го няма обаче, точно от август 1999г сиреч ДВАВЕСЕТ ГОДИНИ /, не значи , че ще се засечат и в кметството..... ЗАЩОТО ТО ОЩЕ СИ СТОИ НА МЯСТОТО !!!

МАВЗОЛЕЯ на Княз Батенберг е Съборището на БЪЛГАРИТЕ.

КОГАТО СИ УСПЕШЕН ИМАШ ИСТИНСКИ ВРАГОВЕ И ФАЛШИВИ ПРИЯТЕЛИ