Регистрирани са 24 кандидати за президентския пост

В 17:00 часа днес изтече срокът за регистрация на кандидатите за президентските избори на 6 ноември.

Обратно в новината

Коментари - Регистрирани са 24 кандидати за президентския пост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така ще бъде докато има тези субсидии, куцо и сакато за президент. Митьо пищова не може да ходи иска президент да става, сакат и болен президент да го носят на носилка. Смехории.

Всички са маскари

доказани измамници от европейска величина, престъпници и обикновени педофили напъват да станат президент на тази антидържава. Само баба Яга ни липсваше, но ето, че от 02.10 ББ-Т ни ощастливи и я номинира. Дали нея или магарето на Настрадин ходжа - все тая. Може и да добута до 5%. Иначе Тиквата щял да подаде оставка, видите ли... Опитва се да изнудва... Е, вече не по СИК-аджийски, защото няколко милиона не можеш ги уплаши, но навика си е навик, какво да го правиш.

..."участието си във вота потвърди и друго популярно лице бизнесменът Николай Банев..."... да се чете: ивелин банев... или "банев брадърс"... накратко: бб...

Какво щастие за държавата само..

Представяте ли си да гласуваме масово за Митьо Пищова???!!! Тогава ще разбере правителството, че и ние можем да се гаврим. Мисля, че те това заслужават.

Дали ще има и един човек извън семействата на цялата сбирка кандидати да им гледа ТВ излиянията като почнат.... То и към изборите не виждам кой ще прояви интерес при наличните опции ама едно 50% участие от молив все ще изкарат (реалното я стигне 10-15 я не).

Голямото Его на Разглезения Бойко този път ще му изиграе лоша шега. Всяко нещо си има край, само салама има два края.

ДПС КОГО ПОДКРЕПЯ ? ... НЯКОЙ ДА МЕ ОРИЕНТИРА В ЖУРНАЛИСТИЧЕСКАТА МУТРО МЪГЛА НА РУМЕНА КРЪЧМАРОВА ПИАРКАТА :))

добре де,кои са специализирани и ненадминати във фалшифицирането на избори и как трябва да се подходи за тяхното изобличаване пред човечеството ?

И 50 ДА СА ПАК ЩЕ СПЕЧЕЛИ КАНДИДАТА НА АХМЕД ПАША - БАЩАТА НА МУТРА АГА :)))

Смейте се, но Митьо Пищова ще събере доста гласове.

Не се смеем,реве ни се

От ГЕРБ са толкова зле, че са сбъркали и кандидата, и датата за изборите. Празникът на тиквите е на 31-ви октомври чак - за Хелоуин. Хубавото е, че този път разумните хора имат за кого да гласуват.

Сега най-смешен е Пищова. След изборите най-смешен ще е Радев. Цачева ще извади по-голям... резултат, де, от него.

Голяма навалица :)))) Като махнем представителите на бкп в различните им разцветки и техните потомци , десарите , крими контингента , служителите на чужди посолства и няколко клинични идиота , остават..... ами .... никой , никой не остава ; ))))) Освен ако се е кандидатирал доцент Минчо Христов от Справедлива България ..... А ако мнозинството Българи заложат на варианта - не подкрепям никого ?!! Нови избори или направо премахване на никому ненужната институция ?!!! Интересни времена ни чакат ...

24 души напират да заемат най ненужното работно място в държавата!

по добре да изберем някой талибан или марсианец отколкото тези

ТОЗИ

ТАЗИ

Това облекчава задачата на гробарите. Средно на кандидат се падат някъде 4.2%. Та ако герб спечели двойно, всичко е наред -- продължава във втория тур и Боко не си подава оставката.

ИМАТЕ МНОООООООООГО ПОЗДРАВИ ДО ВАШИТЕ МАЙКИ , СЕСТРИ , ЛЕЛИ , БАЛДЪЗИ И Т . Н . И ОТ МЕЕЕЕЕЕЕН

Ние от ДОСТ решихме да не издигаме кандидатура, след като европейските ни партньори от ГЕРБ издигнаха г-жа Цачева. Нашите симпатизанти ще я подкрепят безусловно.

явно субсидията е съблазнителна и бая тюфлеци се възползват

Фаворитите са ми-адв.Веска Волева и Вел. Енчев.Дончева няма да я допуснат,защото ще ги оскубе на живо.Всички партиини кандидатури- аут!Но, кой знае,българина си пада малко мазохист.Залага, а после реве що са го излъгали!

За Велизар Енчев ченгето от ДС ли става дума?

си ти.ТОЙ е майор от разузнаването.Няма държава без такива служители

Точно за него става дума.От трибуната на НС ги нарече със истинските им имена!А преди това моюваше със сръбският бандитизъм и македонският национализъм.Енчев е голяма работа, но ти си ......

Бай Жоржи, ако се кандидатира, гласувам за него! Поне ще е весело!

кое ще е веселото бе?? тоя ще се гътне още като чуе резултата!

"Смятам, че България повече не може да слугува на големите господари. Тя трябва да има дългогодишна перспектива, така че дори тези к се раждат да знаят какво се случва през следващите 20-30 г. ", заяви той.Сигурно греша,но но да имаш съзнанието ,че си слуга все още е деградивно мислене.малките неща правят големите неща.Такъв начин на мислене е погубващ.Затова БГ стой на едно място ,защото политиците ни мислят винаги да стоят на едно място.Грешка!Никой не е слуга на никого,ако не започне да се мисли за такъв.Не знам дали коментара ми се чете онлайн,там където трябва.

Всичко е фашлименто!Има си професори математици и разни други ,дето въртят лютеницата.Да какви избиратели говорите?

Моята прогноза: Цачева и Каракачанов - на балотаж Бьесепе - в батака Цачева печели и става Президент на България Пищова, Жоржи и другите циркаджии прибират едни грешни пари

ТОВА НАПЪЛНО БИ ОПРВДАЛО МНЕНИЕТО МИ, ЧЕ В бЪЛГАРИЯ ЖИВЕЯТ 99% ИДИОТИ

... тва живот ли е, бе, баце?!?

Чичо, ама ти съвсем се изпусна! Има една персона, която всички големи умишлено я пропускат, защото просто ги е страх от нея и тя се казва: ДОНЧЕВА!ДРЪЖТЕ СЕ!ТЯ ИДЕ!

Българи, гласувайте масово така, че Тетка Цачева да не стигне дори до балотаж! Нека покажем на мутро-пожарникаря, че е време да си събере багажа и да се засели трайно при бай Ставри. Защото ако не го направи доброволно, то един ден народът ще му разцепи празната тиква.

Ти ли се обаждаш сутрин на Хекимян, дето бълвате всякакви глупости по телевизията

Толема простотия!Всички тичат, а само един ще спечели.Ако публикуват каква пара са дали на едни фирми за да ни образоват как да гласуваме, ще ни заболят главите.

Тия баскетбол и ще играят? Тъкмо за два отбора са:)))

Пукам се от яд - ми то и аз можех да се кандидатирам при това обезценяване на президентската институция и раздаване на пари на калпак.

Е чак толкова обезценена не е...чак и ти да се кандидатираш! То верно, че има доста идиоти сред кандидатите, но чак такъв..не:)

Г-н Банев,накъде сте тръгнали?Не Ви ли е срам? Толкова беди сте нанесли на този материал.То бива бива ама.........!!!

поне не ги публикувахте кои са?

Ако е вярно, че на всички тези знайни и незнайни кандидати държавата плаща по 40 хиляди лева за кампанията им, нещо чудно, че станаха толкова много. Не е луд този, който яде зелника, а и който му го дава, т.е. ние. На тази идиотска практика трябва веднага да се сложи край.

24 регистрирани къде?! В коя психиатрия, за един ден ли?

Проверих се и аз съм в списъците на ПП Християн - социален съюз без изобщо да знам кои са те. И сега какво!? Какво следва от това и какво мога да направя!?

Изключително съм доволен - 23 путинисти и един нормален. Трайчо президент!

за трайчо от ,,свидетелите на костаке,, става въпрос със великите 4%? А той ще отиде да взема решения?

Ако нормалните сме само 4%, толкова по-зле и за останалите 96% - като избирате всеки път крадливи комунисти, няма да има кой да изкара българското племе от блатото, в което се дави откакто поверва на Държавна сигурност, и гласува за Мадридския крадец.

Мислех, че масово ще се кандидатират всякакви партийци и независими политици! След гробарката Цецка всичко е възможно!

valentor

как днес ? Я да видим кво пише законЯ : изборен кодекс : чл.112 (3) Кандидатите за президент и вицепрезидент на републиката се регистрират от Централната избирателна комисия не по-късно от 35 дни преди изборния ден.

За всички честни българи е ясно, че вече имаме нов президент и това е г-жа Цецка Цачева - първата жена държавен глава на България! Нашите структури в цялата страна са мобилизирани и ще се постараят изборите да бъдат спечелени още на първия тур, за да се спести провеждането на балотаж. И на тези избори, както на всички предишни, ще смажем всички наши противници и ще победим в името на възхода и благоденствието на България!

Накрая трябваше да добавиш царското "Вервайте ми!"

все имах надежда,че сте въдворен в психиатрична институция,но не би

И един човек твърди,че ако не спечели на първи тур подава оставка?! Значи се спасява.

Дрън-дрън, в прав текст казва, че всичко е уредено и изборите нагласени.

Много нагъл тогава. Не може да се спеели мажоритарен вот при толкова кандидати на първи тур. При торкова провали на Герб,и при положение,че на парламентаринте бяха малцинство всички партии в кабинета. Слеед 2 години управления са още по-голямо малцинство.

Има само трима сериозни кандидата: 1. Цецка - зад нея стои Герб и ББ. Може да вземе 30% 2. ген.Радев, зад който е БСП и други подобни - не знам колко може да вземе - може би 22-23%. 3. Каракачанов - зад него стоят три партии и може да вземе 20%. На втори тур ще е Цачева с един от двамата. Ако е Радев, надали ще спечели. Ако е Каракачанов - може и да успее, щото левите ще подкрепят него, а не Цачева. Другият важен фактор е ДПС. Ако по принцип е ясно, че са в съюз с ББ. Това са пляс 10% за ЦЦ. Така че нещата май са предопределени, освен ако Каракачанов не излезе на втори тур. Тогава може да има голяма изненада за ББ, ЦЦ, ЦЦ и Т.Н.

това дето си го написал, после ще те е срам като ти го припомним!

Не ги крадат - перат ги (явно) :)

Очевидно има голяма далавера в тази работа, но мафиотските кръгове си пазят тайната за себе си. Някакви големи пари се крадат в тези кампании и тези, които са научили как да ги вземат - ще ги вземат. Другите, глупаците като нас дето тука си чешем езиците/пръстите и си губим времето да духат супата /ако няма супа - само топла вода/!!!!!

Писал съм, но пак ще повторя: Политиката - както вътрешната така и външната (между държавите), е БОРБА на Организирани Престъпни Групировки, за ХРАНА, РЕСУРСИ и ВЛИЯНИЕ (роби и колонии). Всичко друго - Демокрация, Ценности, Равенство, Толерантност и т.н., е тотално зарибяване и баламосвне на Биомасата ...