Кандидатът за президент на Турция от обединената опозиция е на обиколка в Кърджалийско (снимки)

Кемал Калъчдароглу се поклони на гроба на 17-месечната Тюркян, загинала по време на "Възродителния процес"

Обратно в новината

Коментари - Кандидатът за президент на Турция от обединената опозиция е на обиколка в Кърджалийско (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кемал се бори за избиратели от етническите турци от България заселили се в Турция. Това не е наша работа и не ни засяга.

Ердоган ще го издуха като куцо пиле домат

За хора които ама хич на са в час , какво става с тази територия да ги светна, в повечето населени места с преобладаващо мюсюлманско население управляващите са БЕЙ ,и на табелите им за населено място с големи букви е написано , добре сте дошли във вилаета на ДПС.

Да иде и там да остави цветя, на взривните от турските агенти.

Докога България ще признава двойно гражданство?! Или си български гражданин, или чужденец!

Нали гюленистите ги екстрадираме директно при Ердо? Ко стана сега?

Този дали планира да мине и през Батак, да остави някое цвете?!

Не ще ходи фо Плевен

Кандидат президента наТурция си обикаля виалета в България с везира му Карадайъ и агите .Защо в Германия забраниха преди години изборни срещи на Ердоган с огромната турска диаспора,а в България политиците са се навели с метани доземи.Голяма политическа грешка е това посещение на кандидат турски президент и митингите Му с непредсказуеми последици за България.

Ти ме разбра ли България е нищо

Изпитайте го този наглец. Точно на Великден да идва и да си прави предизборна кампания в България, това е свръхнаглост.

Исках да напиша изритайте.

Бензина 2 лв хляба 1лв кашкавала 10лв 6 реактора Ей ти 1000 още една ескадрила чертежи Влади Горанов министър на финансите ! Инфлацията да спадне в цяла Европа ! Още една турска тръбъ на Ердоган да направим ! Магистралите може и с по-тътнък хАсфалт ! Ремонтирай повече, че родата да има какво да яде ! И да не збравиш да измажеш оградата , че да ни пуснат в Шенген Действай ! Митрофановна чака ! Бсп, Дпс, ИТН, Гъзраждане са с теб ! Заповядай в американското посолство за инструкции в 14 часа днес след обед ! Всички цигани и турци в България разчитат на теб !

Големи лупости си написал р. комунист.

Кой български кандидат президент прави подобни визити и поднася цветя на паметниците на избитите българи в Турция? Или в Турция българи няма ?!? Кой български политик, разреши на рязания боклук, да се разхожда из България и да провежда отявлена анти българска политика ?

jingiby

Русоробе, пишеш пълни глупости...

А на загиналите от Догановите терористи кога.....

И лапането на руски чурки допринася много за смирението и Опазването на мира.

Този коментар от ,,Мунчо”няма нищо общо по темата.Опорките на простия и некачествен българин са цинизмите и псувните.

Не е случайно че точно на Великден поднася венци Според мене ще си имаме проблеми ако този човек спечели изборите България има интерес Ердоган да остане на власт

На 99% е сигурно , че този ще е следващия президент на Турция.

Не знам какво мисли чичо Сам.

jingiby

Случайно, това е от събота, русоробе...

Вярно ли е, че всичките националисти са толкова неграмотни?

Ти защо не пишеш на майчиния си език?

Страшен кеф е да видиш така наречените националисти да не могат да пишат правилно: България, българин, българско. Копейкин най-малкото можеше да не е толкова стиснат и да ги изпрати на курс по правопис на български език.

Пак питам - защо не пишеш на майчиния си език?

Повече фотографи отколкото зрители. ДПС в акция.

Ердоган без бой няма да сдаде властта, та ще има кютек , ако изгуби изборите !

Всички политически сили за последните 20г. Работят в интерес на УСА която ни е продала на Турция. Едно от най големия икономически шамар заради работата на тези предатели е предаване на Южен поток на Турция.

jingiby

Всъщност турците не са лоши хора, както ни учат русоробите. Тези в Турция се отнасят доста радушно към българите. Турция никога не е нападала България след 1878 година, а Русия ни е нападала два пъти. Сега дори ни обяви за вражеска страна. Иначе, този чичка ще изрита сол-ташака на Путлер от президентския дворец, който диктаторът си построи в Анкара.

Има и такива хора на вашия език ви учат и казват че сте special.....

jingiby

Това на руски ли е?

Нешо да си чувал за турската реокупация на Одринска Тракия и Западна Тракия /Беломорието/ през лятото на 1913 година ? При наличието на договор за примирие и определена граница на примирието /Мидия-Енос/ това си е същинско нападение. Нещо да си чувал за убийството на десетки хиляди българи, изгарянето на стотици села и де факто етническо прочистване извършено от Османската империя в Тракия? Първо чети, после се изхождай. Има достатъчно литература по въпроса.

jingiby

Така де, България и фалшивите ни съюзници нападат Османската империя. После България атакува фалшивите ни съюзници и става мазало. Мисли, преди да пишеш.

jingiby

А, забравих! Русия подкрепя фалшивите ни съюзници и разпарчетосването на България...

Много започнаха да шетат комшиите из вилаета?

Добре ще е и на гара Буново едно посещение да включи в програмата.

Тоя пък какво прави тук ? Ах, да - ще ни поздрави с Възкресение Христово …

jingiby

Русоробския вой за Ердоганя е вой на роби...

Ти си Толуп потуранец и не коментираш по темата ,,Посешението на кандидата за президент на Турция на лредиборнна агитация.в България”Определено си робофил.

и тоя ли е български ристиенски корени

jingiby

Всъщност русоробите са руски роби...

Ще ходи ли до гара Буново където през 1985г турски терористи с бомба убиха седем българи?

Баси и наглите резняци. От нашите политици-шушумиги никаква реакция.

Тая турска партия, движение за поразии и вреди, трябва да бъде забранена и де що е турски джагал да се нарита в Турция

Ами тя е забранена! От КОНСТИТУЦИЯТА! Няма как да се забрани повече!

Тук ще бъде България. Българите трябва да се осъзнаят и да разберат 5 века робство ,а не присъствие. Никой не ги е каниш по тези земи. Има държава Турция и Карата и неговата партия да си ходят .

Май от давна е минало времето да станете пак вилает

турска, 650 години не можем да се отървем от това гнусарско племе

Пък аз ще поставя цветя на вечния огън в Сф в памет на всички убити от турците защитници на Средновековната българска държава. След това в Батак където турците са избили десетки от цивилното население. След това в Стара Загора която е запалена от турците.

Да беше отскочил и до Батак...

Ако видят зор, турците ще анексира Кърждалийско така както става с Косово и с Донецк и Луканкс. Влазат, пущат референдум на Турски език и няма значение кой и как гласува, важното е кой брой бюлетините.

В ЛУКанск лук ли отглеждат?

Поредна турска провокация. До гаджала се виждат гаджали от една етническа партия регистрирана у нас, да им се отнемат пспортите и да си ходят в Турция.

ВЪЗраждане-То НЕЩО Няма ли да кажете? ПАТРИОТИТЕ и те мълчат много значително в името на етническия мир. . А подигравка та с православна България е на пълни обороти.

Кво дириш ти от възраждане бе урод немаш ли си партия на която да ревеш...

Защо Възраждане непременно путьо? Та ГЕРБ и ПП-тата не са ли патриоти и родолюбци, че да се изкажат по въпроса???? А , да те са евролиберасти и американски гъзолизци, кво ги интересува България , а?

Възраждане правят нещо само ако им се плати и сметките им са в рубли.

ГЕРБ - създадена от фондация Аденауер. ПП- създадена в американското посолство! Та кой какви пари получава...

И то на Великден. Тая държава съвсем я затриха...

Който /които допуснаха това в пъкъл при всички предатели да горят....

Дпс- то трябва да бъде забранена като партия за национално предателство. Докога ще ги търпим тези , които открито работят за отцепването на райони от страната.

.

Бъркаш, ДПС беше създадено като турско-американски проект насочен изцяло против България през 1989-та.. Тогава на Кремъл му се печеше яйце на гъза - СССР се разпадаше, че да се занимават с България.

Ами тя е забранена! От КОНСТИТУЦИЯТА!!! Няма как да се забрани повече от това!

Ака беше така отдавна щеше да се отцепим ама за съжаление не така.

Тия нямат място в Европа. Да си стоят в Азия и да не припарват тук.

Само в Германия са над 2.6 милиона... Те, пакитата, тия от Мароко, Алжир, Ливан, Сирия, Ирак, и другите са вече над 8 милиона в европа.. Закъснял си бая с изводите

плюят по опонента на кремълската слуга Ердоган за да не би Турция да се обърне против Путьо

Ти гледай Турция да не обърне армията си срещу кърджалийско....

и България и Турция сме в НАТО. А желязната църква в Истанбул "Св.Стефан" я възстановиха турците. Христос воскресе,!

и това как е възможно ? да се случи? или ? България не е държава а Територия за посещения

Турчина да мре !!! В БЪлгараи, тяи НЯМАТ права.. А имат право, САМО да им прасакме гъззовете с нагорещен до 20 градуса, поялник. Да им правим белег ТАТУИРОВКА, за да помянт да бягат ДАЛЧЕЧЕ от БЪлгария !!! През 1981 г, някакъв турски МАФИОТ, опита да убие папа Йоан Павел Втори... А през 1985 г, турските МАФИОТИ взривяваха БОМБИ за да завземат България.. Но Тодор Живков им каза на турците да се махат всичките. ОТГОВОРЪТ на Тодор Живков относно бомбите на турците в БЪлгария, Турците наричат- Възродителен процес !!! По същия начин, турците може да се кланят на Османа Ага и други турци, които Изтребихме при Освобождението на България от Мюсюлманско РОБСТВО през 1878 г АКо бяхме изгонили всички ислямски змии- турци, при Освобождението на България през 1878 г, сега България щеше да е с Население - 12 милиона българи. А ако Тодор Живков беше изгонил всички Османци( турци, сирийци, араби, включително и АХмед ДОган ) през 1989 г, сега България щеше да е с население- 10 милиона българи.

И ако пишеше грамотно цена нямаше да имаш!

Посещават старите вилаети! Скоро сме турска провинция. Така се "противопоставяме" на Путин, евроатлантически.

Трябваше да запазим взривения вагон за майки с деца и да каним гостите от Турция да посещават и двете места

Кое беше първо?

Ердоган да види с кого е Карадаъ,и на следващата визита да го почерпи в банята по турски обичай

Карагъзъ е и с едните и с другите.

Темата е тежка, но Тюркян е загинала И БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДЕЙСТВИЯТА НА ТУРЦИЯ по онова време. Ходжите също да си спомнят инструкциите, които са следвали...

Охооо, Карадайъото ИЗНЕВЕРЯВА на Ердоган. :) Нашия заложил на КУЦ КОН. ... "17-месечната Тюркян, загинала ПРИ СБЛЪСЪК със СИЛИТЕ на РЕДА?! Или ЗАДУШЕНА в тарапаната?! ... А поднесли ли са цветя пред 7-те ЖЕРТВИ, сред които 2 ДЕЦА, във ВАГОНА на МАЙКИ с ДЕЦА при АТЕНТАТА във ВЛАКА на гара "БУНОВО" от ТУРСКИ терористи?!

"Пета колона"....

И аз бях там, но не се виждам на снимката, защото съм на коленца и духах на валията докато фесовете се гавреха с Христовия празник.