Хилъри Клинтън води трудна битка на три фронта

Мъчението на Хилъри Клинтън продължи след публикуването на доклад на Държавния департамент на САЩ за използвания от нея личен сървър, пише "Монд".

Обратно в новината

Коментари - Хилъри Клинтън води трудна битка на три фронта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никаква тайна не е, че дамата е бисексуална. Йоко Оно разказа за младите години, но не е само това. Може пък от обратните да й дойдат гласове - в тази страна са в изобилие.

Тази дама е проклятие за американския народ. Прочетох статия за сем.Клинтънови в едно много добро списание, за жалост скъпо - "Ъ-спектоу". авг. 2015. Аз се ужасих. Пробвайте се!

хилъри означава мизерия и турска цензура по света. току-що го доказах със себе си! Изберете смъртта си, чрез клинтън! :-)))

избирайте щайнмайер и радан костов за да ви трият мненията "интегрираните" турци от вашите форуми, градове, села и къщи!

искам да коментирам само отношението на приятелите на клинтън - турците, към всички, които имат различно мнение от тях. добре е, че нямат пълната власт, инак спукана ви е работата! "демокради" :-))) ще ви пратят в лагерите на клинтън за непокорни гласове!

турската цензура на клинтън в ес задмина меркелската в австрия.

окей, разбрахме ви щайнмайер. на това му се вика от вас толерантност на мненията. нямате проблем, само нататъка!

Само не обиждай повече евреите!

клинтън да погледне какво се трие в нейно име по форумите, и тогава да се яви пак на спявка в турското посолство

Хилари Клинтън мълчи, защото се чуди на кого най-напред да отговори. Защо обаче мълчат такива иначе много словоохотливи люде като Росен Плевнелиев, Даниел Митов и Радан Кънев?

Мълчат, защото са пращали сл. мейли от личната ли?

Давай Хилъри! Вдигни високо рога, пардон, глава! (Ех Били, разбирам те защо си посегнал на Моника). Въди достоен вагиноамериканец!

колкло документа държат "облаците" , а колко документа държат цукърбърг - същия майкрософт във всекое мобилно устройство. защо гугъл се спря на Линукс - заради доверието на потребителите. а потребителите са овце!

Х. Клинтън е изпратила 22 документа, оценени като свръхсекретни, през частния си имейл. Дали руснаците са ги прихванали? Браво на Килъри!

Е трябва да се прави разлика между обвинение и заяждане. Тя в качеството си на държавен секретар, може и да е нарушила формално правилата, но трябва да има мотив за да и търсят сметка. Дали тези съобщения съдържат данни за антиамеркански действия, които са били укрити или тя се е страхувала от къртици и е нарушила правилата в интерес на националната сигурност. На 7 юни ще се разбере на колко фронта ще се води борбата.

дали се разбива по-лесно частна поща или държавен сървър, защитен от АНС?

Вие сте гений, вероятно не по - малък от онзи тип, който извади на яве секретни данни за поверителна информация съвсем безкористно и получи дори политическо убежище в една голяма страна от президента и , който никога не се кахъри за такива "глупости".

Съпругът и Бил-чо Клинтън беше успешен президент. Защото еврейското лоби му направи "свир-ка", опита се да го им-пичи, но той оцеля. Тази Кака Маца, Хилче-то, де, не се ли усеща, че за да спич-ели трябва на първо време да направи "свир-ка" на когото трябва, и след това да спич-ели?

ще е дурака дето ще си поиска от тоя некролог? :-)

Абе к'вото и да си говорим, Путин вече посочи Тръмп за Президент, така че тази лаещата няма шанс. Крайно време е Западът да разбере, че всичко става както каже Путин! Всъщност, високият рейтинг на Путин не само в Русия, ами и по цял свят, дори и в САЩ показва, че обикновените хора отдавна са го разбрали и го приветстват. Обонго да си стяга чепиците за Кения, а и за Хилъри ще е най-добре да го последва.

лумпен, реших, ще пратя при червените и вас!

Хайлари Клинтън!

Е, стига ни една баба - Меркел. Не искаме и друга - Килари. Ако и двете се съберат, ще взривят света.

То май и президент Клинтън отначало отричаше нещо, що на този етап да не отрича и жена му?

Троловете списващи антируски тъпотии под всяка статия са финансирани от разни американски фондацийки, които пък са финансирани от същите кръгове финансиращи и Хилъри Клинтън.Затова сега ако погледна коментарите ще е пълно с мнения на тролове ЗА Клинтън (все едно някой в България има право да гласува).

тя е "боркинята-мъченица", той е "заплахата".. общото между тях е, безграничната глупост на избирателите им.

БРАВИСИМО! ТЕ ТУК УЦЕЛИ ДЕСЕТКАТА!

само да кажа, че употребата на лична поща за служебни дела е върха на глупостта.

... а обратното е... злоупотреба със служебното положение...

горките клинтън. от утре ще влязат в историята или като партизани, или като дисиденти, но никога пак като президенти. клинтън ще продължи с изцепките на негрото, но още по-неуспешно. казвам го без капка омраза, а като последствие от релативни действия на посочените организми.

Аз пък я мразя чистосърдечно. След като дойде в България, господин ти Тиква се врътна на 180градуса и и прие всички условия, а тя демонстративно се срещна с ромите, подсказвайки ни къде са нейните приятели , които могат да ни спретнат цветна революцийка. А ония ингилизин да не остане на зад, и той заедно с булката си направи същото...

клинтан е една от тия, които твърдо (дори с ядрени оръжия) застъпва идеята на паневропейците за ислямската дъга. еврейска им работа. те си мислят, че след смъртта им в лагерите има опрощение за тях, а истината е, че няма опрощения!

Таз отвратна лелка е мразена от всички нормални американци! Без образование, никакъв професионален опит и без елементарна култура я натресоха за държавен секретар на САЩ само защото мъжленцето Бил беше президент. Гнусна шуробаджанащина!! Трая си Клинтъновица и се прави на ударена докато щял свят обсъждаше оралните упражнения на Люински върху онуй на мъжо й. Същество без достойнство, но затова пък адски алчно, лакомо и нагло! Върхът на наглостта беше издигането и за президент, което доказва какво представлява наистина американската демокрация. По добре щеше стой тъщата на Бил, ако я бяха набутали за кандидат президент!!

тя е играчът заради който мъжленцето и стана президент, а сега дърпа конците на оСама

Лизка, съвсем не си наясно нито с произхода, нито с образованието, нито с кариерата на Хилари. Айде малко се поинтересувай преди да спамиш.

Сергея използваше поста си да праща секретни документи до Москва и МОСАД и вижте го сега къде е - за добра служба.

То пък едни тайни имаме ;) за всеки внимаващ поне малко е ясно, че сме разграден двор, нито икономически тайни имаме, нито военни, щото нямаме нито икономика, нито армия ;) ако наистина някой е готов да плати пари, за да му пратим ценната информация, че сме жив зян, то значи купувача на инфо е напълно незапознат с нашето дередже

То Надето като пращаше до ЦРУ за Сърбите, не е ли в разрез с нашите интереси? Виж ги сега , не дай си боже да стане нещо, те са срещу нас.

"Защото сме социалисти"

Във всяка една паланка, във всяко едно село, във всеки един град, във всяка една държава има по една от т.н. "боклучави фамилии"! Е, за Америка това са Клинтънови. В началото на 60-те бяха Кенеди.

Къде пропусна най-малоумните " лидери " в планетарен мащаб - два буша :))))) То и рони не е бил интелектуален колос , треторазряден актьор и също такъв президент :))) За Кенеди не съм съгласен , Джон се опита да измъкне фед от хазарите и видя какво му се случи . Затриха целия род.... След тях всички играят по шломовската свирка , изцяло в разрез с интересите на американците .

Успех на Хилари-най-достойния кандидат!

ХИ, ХИ, ХИ!

Коя от двете пионки Хилъри или Тръмп е без значение.

Явно семейство Клинтън са закоравели лъжци.

Виждам коментари на познавачи на американската действителност. Те може би са чували лафа, че президента на Америка се избира в щата Ахайо. Срещите с избирателите се правят в Цинцинати в Музейниът център. Точно там съм работил доста време, така че съм очевидец на някои неща. Политиката на Америка не се определя от президента. Той просто е изпълнител на чужда воля. И тя няма да се промени, независимо кой кандидат ще спечели. Така че, напразно се горещим. Хилъри полека я отсвирват. Сандърс е прекалено ляв. Значи остава Тръмп. Той има добър имидж на успешен човек, а това привлича плебса. Понеже Америка при Клинтънови я закъса, Тръмп ще промени нещо. Но това ще бъде само козметика. Всичко ще си остане по старо му. Това значи че битият си е бит, а е..т е..н. Хев а найс дей.

Цинцинати...ти изби рибата и раците....

направо със две шашки динамит ги изби

Виж в интернет Цинцинати Му;еум Център-една от най забележителните сгради в САЩ, за да разбереш за какщво става на въпрос.

"Цинцинати в Музейниът център" Четири думи, четири грешки, в това число и грешка в грешката! (неправилно членуване на неправилно членувана дума)

Много точно казано. Това са циркове за масите. Демокрация на ама на куково лято.

То и станишката изнесе секретни документи ,но това в България едва ли е престъпление защото от години нямаме нищо секретно ,нито войска ,нито индустрия и енергетика ,докато в щатите секретността е от особено значение и Хилари ако е изпуснала секретна информация е извършила доста тежко престъпление ,което автоматично ще я отстрани от президентската надпревара .

КАТ БЕШЕ МИНИСТЪР СЕ ЗАИГРА СЪС СЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТИ И КВО СТАНА?! НИЩО!!!

Господа, пожелавам на г-жата загуба на всички фронтове, на които по недомислие и алчност се бори.

Тази особа прекалено злобна, алчна и лъжлива, почти съм убедена, че тя може да започне война, без да й мигне окото.

Властолюбива ,алчна и злобна.

Не и вярват, така е. По-лошото в случая за нея и от ЦРУ май не и вярват, което вече е проблем. Самата идея да си прекарва имейлите и част от очевидно държавна секюрити информация през шифрован домашен съръвр не звучи добре. Явно крие нещо не само от администрацията си, но и от службите, което при параноичните мерки за сигурност там може и да се изтълкува като държавна измяна. Други на нейно вече да са я отказали от политиката. Явно са и приготвили предизборен подарък. Между другото сега е момента да се откаже, Бърни Сандърс със сигурност може да обърне Тръмп, за нея това става доста проблемно.

Не виждам морален проблем в това да използваш частният си имейл за професионални цели. Аз също го правя понякога, но никой не го е направил на въпрос. Проблемът е друг. Според мен избора между двамата кандидати - Тръмп и Клинтън е все едно да си избереш как да те убият - с мачете или с пушка. Първият определено се води от някакви морални норми и говори открито за неща, които не са честни, но няма конкретна визия за нещата в дългосрочен план и изглежда доста неуравновесен. Никой не знае какво ще му хрумне утре. Клинтън от своя страна нееднократно заявява стремежа си за възвръщане на пълна хегемония на САЩ в световен мащаб. В това отношение и двамата са неудачни кандидати за мен. Обама беше в пъти по-добре от тях. Лично мнение.

Виж, това да ползваш или не домашен сървър е проблем, ако е регламентирано от закон. Щом по закон е казано, че не може - това е. Въпрос на морал е не сървърът, а спазването на закона - човек, който иска да е президент на САЩ не трябва дори и да дупуска и мисълта, че е над закона и да оправдава това с някаква необходимост (политическа или друга). Това е разликата със Станишев, Борисов, Сидеров и пр. - нашите политици са твърдо убедени, че са над законите. То си е така на практика, но не е морално. Както не е морално от наша страна да ги търпим такива.

Дано да не позволят на тая кукундрела да застане начело на Америка, защото това ще е краят за тази страна. Тръмп е клоун, но казва истината, затова е и неудобен. Това, което той иска да направи с мексиканци и всякаква друга паплач в Щатите, трябва да го направи и Европа с така наречените бежанци.

Американска демокрация по турски маниер - Това, което е разрешено на Мохамед, не е разрешено на Ахмет. На Киларито всичко й е простено. А Петреъс за предоставяне на секретна информация на любовницата му по времето, когато е била подпополковник от армията на САЩ го осъдиха на затвор по бързата процедура - за не спазване на принципа "need to know". Вярно, с услвна присъда, ама го свалиха и му затвориха пътя в политиката.

Сноудън е герой, а клинтън е за затвора

Да, сега трябва да я подхванат, дето е допуснала правописни грешки в 3 от 450-те е-мейла за последните 3 години. Боже каква демокрация, боже какъв сблъсък на платформи и идеи !

Тия пък намерили за какво да се дърлят с баба Килъри Клинтън! Тя е основната виновна да се разсипе една високоразвита и стабилна държава, като Либия, а краварите си гледат пъпа. И сега хората там по-добре ли живеят? Затова ли ислямистите трепят, а нормалните хора бягат към Европа?

Ако не сте гледали сериала "Къща от карти" - искрено го препоръчвам! Едно заради Кевин Спейси, второ, за да видите политическата действителност и това, което всеки ден се случва с Килъри. ..за малко да ми стане мъчно ;))

От това си личи колко са прости американците.. Имат доверие на една куха, злобна кукла, която я спонсорират всичките зли сили в Америка. Но щом се окаже че е ползвала частният си имейл за политика, край на доверието?! ГМО народ...