17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на кухите макета!

Десетте стратегически държавни институции да се управляват съвместно от един македонец албанец и циганин.

А по-следващия премиер ще обяви македонския език за свободно-избираем, тоест няма да е задължително да се учи. Не че нещо, ама няма да има кой да го разбира. Когато една нация се състои от кухи промити от сръбската пропаганда кратуни, това я чака - претопяване и изчезване. Не че ще е някаква световна загуба де.

След сръбската област Косово, Северна Македония е следващата, която е ислямизирана и албанизирана, с активната помощ на Турция и Ердоган. И с безучастните погледи на ЕС и България

Тия няма да ги има скоро!

Да се оправят макетата. Те си направиха избора много отдавна. Да са им честити албанците.

Е, щто ще го прайм македонскиот световен яезик?

Убеждавам се че македонците не са българи. За цялата си многовековна история нямаме такива "идеи"...

Не е лесно да имаш тъпи управници. Какво има да се учи един коминтернов език? В крайна сметка езиците, които се говорят по тези земи от край време са български и албански (след фермана от 1830та година).

Покойният Божидар Димитров в едно свое предаване цитира следното: Като не искат да учат български, ще учат албански. Човекът се оказва пророк.

Ако това стане България е следващата. Сащ и Турция ни готвят на бавен ислямски огън. Македония ще е мидел за още 20 държави в европа, как исляма придобива елементи на държавност. Това не трябва да се допуска

Македонските несгоди , продължават ! Макетата се насадиха на пачи яйца , нека сега да ги управляват АЛБАНЦИТЕ , след като не искат да са с България !

За съжаление , и макетата са като българите , ВИНАГИ СА ПРОТИВ ВСИЧКО И ВСИЧКИ !

Каквото заповядат от САЩ , това ще е ,....от позиция на силата ! Жалби и оплаквания , при Херо Мустафа !

Пожелавам им го от сърце на македонците, отдавна си го търсят.

Не се плаши. Докато стане това бавния мутренски и цигански огън отдавна ще е изгорил всичко.

сега ще видят "макетата" като не искат да си признаят , че са българи, как набързо ще ги направят албанци

Приемат ли Македония в ЕС следва масово изселване на македонци и населване с албанци, с тази държава е приключено.

Македонка , която бе при един проект на 7/8 / Слави Трифинов / , като певица ,...та Трифонов я попита , защо толкова мразят /македонците/ българите и България , отговорът И беше : Ние не мразим само България и българите , ние мразим ВСИЧКИ по света !

Поклон, дълбок поклон пред г-н Насер Забери! Прекрасна програма, невероятни предложения, актуално-приложими точки и подточки. Нека от всяко северномакедонско училище се лее мелодично-шекеряната албанска реч, която гали слуха, милва ушните миди и чрез своята красота чисти като цяло ухото от натрупалата се с годините ушна кал. Идеята за мултиетническия химн погали като с перце моите изтръпнали слабини! КОга ще ги стигнем северномакедонците? Кога? КОга? О, Аллах, Северна Македония отново ни даде урок по етническа толерантност. Но северномакедонците са не само етнически толерантни, също така сексуално. Те си тачат и се прекланят пред своите сексуални малцинства - било то изстрадало-угнетени хомосексуалисти, плачущо-дръгнещи се травестити или танцуващите балет транссексуални мъже! Поклон! Но най-важно, най-велико е посланието на г-н Насер ЗАбери да издигне най-малкото още доксан-докус джамии за религиозно-сакралните нужди на северномакедонците! За целта трябва да се започне със събарянето на театри, читалища, домове на културата и други подобни средновековни остатъчни перверзии! Нека на мястото на всеки театър във всеки град, село, паланка възникнат поне 3 джамии! За какво са ни тези долнопробно-отблъскващи тетрални сгради, където зомбирано-разгонени “зрители” киризят до полуда и превъртане т. н. театрални постановки, които не са нищо друго освен порно-изцепки с напълно- голи, брутално разчекнати, пъшкащо-стенещи “актриси” и натопорчено-надървени, свирепи, пияни, предимно с обратна сексуална ориентация “актьори”, въргалящи се перверзно, диво, хищнически в калъп по затъмнено-приглушените кьошета на прашните сцени - най-често увити в зловонно-тежките, плюшени завеси! А не дай си, Аллах, да има балерини!!! Тогава цялата тази гнус придобива гнусните, перверзни и застрашителни размери на групова, долнопробна ргия, много по-настървена от забранените от моята приятелка Меркел “корона-оргии” в Германистан! Пред тези т.н. "балерини", които не са нищо друго освен културно-обществени проституки, дори късокрако-кривокраките, трътлести балерини на Слави са като 99те красиви девственици, очакващи всеки правоверен в рая! Разрушете театрите! Те са храмове-вертепи на разгонения, джендър-Шейтан с три рога на сплесканата си тиква и един здраво-костен рог, стърчащ нагло, предизвикателно, ужасяващо от жарките му, отвратителни слабини! Позор!!!! Поклон пред далновидността и дълбоката религиозност на г-н Насер Забери! Всички северномакедонци на 15 юли пред урните с неговата бюлетина в ръка! Победа!

Помислете, Македония, при пенсия 475лв ще се поличават помощи ваучери. България, страна членка и отличник в Евросъюза каква е минималната пенсия. Какви ни управлчват само , мале мале

Много скоро България ще бъде притисната от двете страни- Велика Албания и Турция- с такива тикви каквито ни управляват до друго не може да се стигне.

PEYTSCH

Договорът между България и Северна Македония следва да стане и на албански език...засега. Докато изчезне т.нар. „македонски“...

Какво е мултиетнически химн? Гайда с турска зурла??? Текстае е накакъв тюрлюкпо гювеч това ще е песен само за евровизия!

Тия са не по-малко тъпи от нас, което е още едно доказателство, че сме един народ. След 15-ти Македония просто няма да я има. Албанците ще си я направят албанска провинция и толкова, а до няколко години "македонския език", ще се изучава факултативно в някои училища.

Е ще си направят лесно връзката, като се има в предвид, Кой сега реално управлява държавата ни.

Тука все още има съфорумци, дето мислят, че нашата държава може да помогне с етническия проблем на Македония. Само не казват как ще стане това. С тропане на чашата с ракия в масата и слушане на македонски песни за маса няма да стане. Ресурс, воля и умения също липсват. Друго не се сещам?

така ви се пада, дето се отричате от България!

Ако през 1912 г. Цар Фердинанд знаеше, че след време западната част на Вардарска Македония ще се албанизира може би нямаше да започне война за подялбата на Македония, довела до Първата и Втората национална катастрофа. Насочвайки вниманието си към нашите тогаваши братя в Македония, българската държава изгуби Одринска Тракия, населена със значително българско население и със земя десетократно по-скъпа от баирите на Западна Македония. За тази Македония, днес населена с албанци е дал живота си братът на баба ми. Погребан е в българско военно гробище, от което сигурно отдавна няма и следа, благодарение на "братята" ни.

другара, айде нема нужда... то бива баламски пропаганди- това е средната заплата в Македония!

Ако, ще има задължителен албански, трябва да има и задължителен български, защото освен Албания и България е съседна на БЮРМ страна, освен това България има исторически права над тази територия, всеки може да види, от кога е Албания и от кога е България. Истината е че в С. М. трябва да се изучава Български литературен език, а Албански, който желае. Днешният официален "македонски" език звучи смешно и примитивно, поради изкуственият си произход. Ще западне и забрави, както Есперантото.

само да вметна че инструмента се казва "ЗУРНА", а "ЗУРЛА" е муцуната на прасето......

Западно от Вардар,албанците винаги да били мнозинство.Сега са мнозинство и в общините Скопие и куманово Преговори за добросъседство трябва да водим с тях.От сегашните преговори с македонистите нищо няма да се получи.Безмислени са Така или иначе,ние не бързаме.

В което има историческа справедливост, да не кажа ирония. Албанският е един от най-древните говорими езици в Европа и произлиза от палеобалканската група, а по звучене дава представа как вероятно са звучали тракийците. От друга страна, "македонскиот" е на по-малко от век и представлява български на сръбска пишеща машина, с максимален брой правописни грешки.

В момента на Балканите има три албански държави: Албания, Косово и Северна Македония. До няколко години ще е само една - Велика Албания, а до 10-15 години, Велика Албания ще е част от Новата Османска Империя на Ердоган. България ще стане част от нея до 20-25 години.... но пък тук няма да са останали българи така или иначе...

Не винаги, дори напротив. Албанците са заселници, от Югославско време (сръбско).

Едва ли. Приемат ли ги в ЕС, следва обезлюдяване и обезалбанчване. Всички ще се изнесат. В Швейцария, албанската диаспора преди 10 години беше 350 000, хем не са в ЕС. Сега колко е вече, не знам, но им погледнете "националния отбор" - всичко е Шакири и Емири. До 10 години в националния на Германия ако има поне един кореняк титуляр, пак ще е добре.

На какъв език говорят албанците в Северна Македония, защото българите там не говорят на български според техните "историчари" !!!! Този албанец не знае, че всъщност , щом си жител на Северна Македония, значи не си такъв , какъвто си, а такъв, къкъвто измислят сръбските подлоги, наречени северномакедонски "историчари" !!!!

И задължително обрязване. Даже и не разбраха македонците от къде им дойде.

PEYTSCH

Е-е, и от Кремъл...Империята си е империя и императорите (султаните) са братя помежду си...

Няма такова нещо. Онези са балканци и са прото балкански народ, т.е. са оригинални тъпанари, даже повече и от нас. Първо, самата Албания не е монолитна, а са две племена - Геги и Тоски. Второ - косоварите не са от тях, ами са балакански карашик и наследници на разформирования еничарски корпус, т.е. сещай се за какъв тюрлю гювеч става дума. Прищина е град, отдавна грохнал под собствената си тежест и Косово си иска да столица Шкупи, поради което от 20 години поне Скопие е анклав, насред косоварски села. Тези в Македонията не са албанци, а са косовари, т.е. са близки с тях и с Турция, а не с Албания. Албанците са криптомюсюлмани и са до голяма степен под католическо и адриатическо влияние. Те са много по-близки до италианците, словенците и т.н., отколкото до турчолята. На турчолята хората са косоварите. Иначе, що се отнася до нас, гласят ни номер с помаклъка, както стана с босненците в Югославия. По линия на помаклъка, макета, търци и турци са обединени против нас и имат интерес да се направи помашка държава, която ще е естесвено най-вече за наша сметка. Обаче живеем в динамични и упадъчни времена, така че всяко нещо е предпоследно. В такава волатилна обстановка, самата Турция днес я има, утре я няма. За ЕС да не говорим изобщо.

Споко Васко, белите американци, ще заселят България, не четеш ли, какво пишат, щели да забранят думи, като бял и избелващ!.? Тук е родината на Бялото братство. Всеки член било то французин, американец или руснак е и българин.

Освен албанския, говорят и чист български език в Косово също, като изключим тези, от планините.

На ТУРСКИ е зурна, на БЪЛГАРСКИ е зурла.

Няма да му се получи....

От къде ги изрови тези ЛАЙНА, та намери време да ги плеснеш тука ... "древен албански" WTF...Всички цигани и албанци са докарани и разселени от Османците преди няколко стотин години ... Чети повече, по-малко пиши ... така ще се излагаш по-малко ... Продажни копелета!

и ще получават бонуси, ако са с под средната? Това пък какво ти говори

Интересното е друго, стандартът на пенсионера е колкото на този в гордия член на евросъюза България.

в тъпотата си северна македония стигна до тук. забравиа тетово ... да биха се слели със Бг, сега албанската общност щеше да е минимална.

Албанците са илири и роднини на елинизираните племена, обединети от Филип и поведени от Александър. Те са съседи и братовчеди на тракийците. Освен това, са помюсюлманчени католици, за което са получили индулгенция и от Папството навремето - да приемат исляма, но с едно наум. Османлиите са домъкнали тук цитганите, които са били част от индийска каста и са съставлявали обоза на армията им - мъжете са били оръжейници, а жените са били готвачки и проститутки. Циганите и албанците нямат нищо общо. И албанският, и езикът им е от времето на етруските и италийците, т.е. отпреди римляните, бе! Вземи прочети ти малко албанският откъде произлиза и как няма нищо общо ни с романските, ни с германските, ни със славянските езици, които са много по-съвременни. Косоварите са тези, които населяват Косово и Македония и те са по-малко албанци, отколкото нашите помаци и турчеещи се цигани са турци. Да не говорим, че то като цяло турците не е ясно точно какво са и са измислени след рухването на империята.