Кандидат-посланикът на САЩ в България: Ще я подкрепям в борбата с руското зловредно влияние

Ще работя, за да помогна страната да прекрати енергийната зависимост от Русия, каза Кенет Мъртън на изслушването си в Сената

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вън боклук долен

Само глупак може да смени руското ядрено гориво с американско

И кой е излъгал и тази , че българите имат някаква ''борба'' с руското ''зловредно влияние'' когато голяма част от света водят реална борба с американското такова?? Ако имахме дипломация бългрска а не западняко подчинена тая щеше да си остане кандидат, защото още от кандидатстването си се бърка във вътрешните работи на страната която явно смята че им е колония вече.

който ще дърпа конците! Къде са нашите дипломати, министри! Да го заковат където му е мястото!

то това ще реши проблемите на куково лято. Първо беше "демократизация", после нато, после ес, после "стоп на ядрената енергия", после " дайте тецовете", после дайте "бази", после "спрете южен поток", после "купувайте си само американско оръжие но първо плащайте пък....", после "спрете турски поток", после "спрете газа" , после "само американски газ", после "включете се във войната", после "спрете нефта", сега пък "влияние" Какво още?!!! на майка ви п....та американска, паразити с паразити. То бетер по-зле от ссср, СИВ и варшавския договор в пъти стана по-зле!

се откачихме от ссср,сега пак същия кюп

Колкото повече ни освобождават от вредното руско влияние, по-скъпо става. Какво ли ще стане когато напълно ни освободят?

Влиянието на краварите е много по Зловредно глупако

А така, пълна демократична диверсификация,с тая разлика ,че не се знае или знае ,кой плаща.

Ще ни поучава държава ,чието официално съществуване е на по-малко години ,отколкото е възрастта на къщи ,в Жеравна ,Дряново,Елена.Ще ни правят"добро" ,след като тяхното "добро" е бомбардирането на България по време на ВСВ и и техни войница са загинали в България ,само защо са свалени от нашите малобройни ,но героични и самопожертвоветелни пилоти. С това се изчерпва американската помощ.

не се гаси туй, що не гасне! (Иван Вазов)

Хо Хо Хо , ха ха аха Хи Хи Хи, тия американоиди нямат грам сиво вещество, золверно влияние има само от хамериканците , що ли не вземат да им бунт соун хенджа с една ракетка, че да сорат да са на всяка манджа медудия и да спрат да си пъхат носа де не им е работата.

Хахаха, мурзилажа се е възпалил и бълва като за последно. Явно усещат края на копейчиците.

""" Броят на българите, които са против членството на страната им в НАТО, надхвърли броя на привържениците на Алианса. Проучванията показват още, че населението на България все повече се съгласява с руската визия за конфликта в Украйна. Но парламентът с абсолютно мнозинство взе решение за доставката на оръжие за ВСУ. В отношенията с Москва София прекрачи „червената линия“, от която в рамките на сегашната конфронтация между Русия и Запада преди се страхуваше.Преди месец изглеждаше, че вече сме счупили всички гърнета - повдигна се въпросът за прекъсване на дипломатическите отношения между двете страни. Съществува съмнение, че разривът не е настъпил само поради това, че руската страна се е надявала на ново българско правителство и на "разведряване". По отношение на страните от НАТО тези надежди вече са почти безплодни: там на всеки избори има гонка на русофобите. Но българският народ категорично даде да се разбере, че това не се отнася до него Българите продължават да искат различна външна политика.В анкета, проведена по националната телевизия на България, 69,4% гласуваха "категорично против" изпращането на военна помощ за ВСУ, други 3,1% "по-скоро против", до известна степен "за" - по-малко от една четвърт."""

Както каза един представител на ЦРУ ,"нашата цел са младите ,които не са живели по време на социализма и просперитета на България.Нашата цел са младите с неукрепналата психика ,продажниците без цел достойнство, прегърнали новата Нормалност.

това е римска тактика и се нарича "купуване на елита", но не е помогнала на Рим да оцелее, дори обратното, защото създава корумпирано общество което се основава на парите и интереса, без идеали и морал

ЦИТАТ-РАЗЯСНЕНИЕ ЗА НЕЗАПОЗНАТИ С ТЪРГОВИЯТА С ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ:::::::""Гледам из коментарите, че разни експерти сравняват цени на газа, и колко тънко идва LNG от САЩ. Истината е, че им се губят основни понятия и нямат разбиране за това, което сравняват. Какво имам предвид: Цените в САЩ се обявяват за 1 милион BTU (British Termal Units), което се равнява на 293 киловата или 0,293 мегавата. Цените на газа от Русия се обявяват на 1000 куб.м., които съдържат 10,55 мегавата енергия. 10,55 мегавата / 0,293 мегавата = 36 Т.е. за да сравните цената на газта от САЩ с тази от Русия, трябва да я умножите по "скромните" 36. Днес цената на газ в САЩ е около $29. Обаче, за да стигне до Европа, трябва да се втечни, пренесе и после регазифицира и затова става $60. $29 36 = $1044 за 1000 куб.м. = $98,96 / МВт = $0,09896 / кВт = 19ст / кВт $60 36 = $2160 за 1000 куб.м. = $204,74 / МВт = $0,2047 / кВт = 40ст / кВт Ако решат да произвеждат ток от газ, КПД е малко под 45%. Дори да приемем, че е 50%, пак излиза, че за 1кВт електроенергия се изразходват 2кВт в газ, т.е. цената се удвоява, без дори да включваме допълнителните разходи по поддръжка на генераторите, заплати, енергоразпределителна мрежа и прочее. Явно на козяшките дебили мечтата им е да плащат по 1лв / кВтч електроенергия ... щото свободата струвала била скъпо. Не знам свободата, колко точно е скъпа, но всякакви "партньори" и "съюзи" последните 40 години ни излизат златни ...""""""""

""""Кандидат-посланикът на САЩ в България: Ще я подкрепям в борбата с руското зловредно влияние""" Не са гаси туй що не гасне. Ясно е ,че ни чака вълна от американогейски ,юдомасонски ,демократични и неолиберални ценности.Педерастията ще бъде издигната в ранг на държавна политика. Прозореца на Овертон ще се опитат да го отворят толкова широко ,за да навлезнат и да станат "нормалност" нови перверзии ,че чак ще го "откачат" от пантите. Както се казва с малки ,последователни и постоянни перверзии към тоталната перверзия

Да живее демократичния LNG газ!!!

а кой ще ни подкрепи в борбата с американското зловредно влияние?

Този зловреден американец идва да довърши държавата България с помощта на Ристю, Гнома и харвардските недуразумения. И с помощта на Нинова

Искаме 4 нови ядрени реактора, които да ни плати ЕС и икономически излаз на Бяло море. Пристанище и ЖП линия, които да ползваме безплатно, както ни се полага. Не ни трябва Македония да ни създава ядове.

Sm3hurk0

Най обичам някой да ме защитава, когато не съм поискал помощ ! Тия сигурно ни гласят някЪФ цветен спектакъл.. :)))) Тия без причина не защитават.... Явно имат някакви планове за България, поне докато ни лапнат парите за следващите чертежи за самолети :))))

Браво !

Go home, idiot! Не го искам тоя тука! Петиция ще пусна! Мръсни кравари ей!

Важното е Мутрафонова да го под вода ,като кораба "аМасква"

Работата на Американският посланик е да защитава интересите на Америка и на американците, българите американци включително. Америка е истинската демокрация и тези обсъждания са публични. Което е добре. Това, че тези, които работят за България и с американския посланик не си гледат работата, не е по вина на САЩ, а по вина на българските граждани.

ало искат да помогнат на туземците да доставят евтини въжета, греди и пирини!

У ваше село ще пратят двойно количество да са сигурни ,че няма и един русоробски идиот няма да остане.

- Сър, защо туземците мразят депутатите , Сър? - Защото са чуждестранни агенти, Джон!

Ние сме държава без всякакво самочувствие и достойнство. За съжаление.

- Сър, защо депутатите мразят туземците, Сър? - Защото са чуждестранни агенти, Джон!

Господин кандидат, ние може да сме прости, че ви търпим, а вие пък сте нагли, та нагли и дори не смятате за необходимо да си направите труда поне да ползвате дипломатически език. Толкова за свои слуги ни смятате.Нооо... и вие ще си намерите майстора някой ден. Във вселената има баланс.

- Сър, защо влиянието на Русия е зловревдно, Сър? - Джон, защото тогава туземците се размножават, а ние трябва да освободим територията от тях!

Опазил ни Господ от такава подкрепа.....вълка подкрепя агнето....бахти

Значи, затънали сме до шия в кравешки... лайна! Време е да изчистим Авгиевите обори!

САЩ са съюзници на България и техният посланик може да казва и прави каквото си иска. Затова са приятелите. Кремълските гнусари ги гоним с автобусите.Скоро и митрофанова.

Роб си бил и роб ще си останеш винаги.

Ако имаш американци за приятели, то враг не ти трябва.

Прав е краварят, слугата няма думата. Той ще казва какво да правят, а лакеите ще изпълняват. Ще затворят и Козлодуй и Мариците и Нефтохима, а нашите управници само ще козируват. Като сме слуги, така ни се полага. Всяка страна с достойнство не би му дала агреман и не би го приела. Но никой от слугите няма да го направи. Ще го отбият от трапезата.

че тоя, дето идвал да ни подкрепя за да скъсаме с Русия ще изяде нещо повече от снежните топки по кратуната на Простото Кире на Шипка. А дали е разбрал бъдещия посланик на САЩ, че националния ни празник е 3 март - освобождението ни, благодарение на Русия? Да ни помага да скъсваме отношенията с Русия - НИКОГА. НИЕ СМЕ СВЪРЗАНИ ДУХОВНО С РУСИЯ И НИКОЙ ПОСЛАНИК НА САЩ НЕ МОЖЕ ДА ПРЕЧУПИ НАРОДНАТА ВОЛЯ. МОГАТ ДА ПОДКУПЯТ ПРОДАЖНИТЕ ПОЛИТИЦИ, НО НАРОДА НЕ МОГАТ ПРЕЧУПЯТ. НИЕ СМЕ ДЪРЖАВА НА 1340 ГОДИНИ И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ЩЕ ОЦЕЛЕЕМ ВИНОВНИ СМЕ ПРЕД РУСИЯ ЗАРАДИ ПРОАЖНИЦИ КАТО кИРО И ТИКВАТА, КАТО ХР. ИВАНОВ И ГНОМ АТАНАСОВ, И ВСИЧКИ ПРОДАЖНИ МЕКОТЕЛИ, НО ДАНО НИ ПОМОГНАТ ОТНОВО ДА СЕ СПАСИМ И ОТ ТОЯ КРАВАРСКИ ТОРМОЗ БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ! ДВЕ БРАТСКИ СТРАНИ!

Дано ни помогнат. АМИН.

Пази боже от безмозъчни руски тролове и мяхната майчица, червивата Русия. Архаидна държава, управлявана от престъпна клика, водещи я към нейната гибел.

Не вярвах че има такива идиоти като тоя тука....

Едно им харесвам на американците - при тях скрито-покрито няма. Казват си всичко /рано или късно/ , даже и филми правят. Его го и тоя, ще работи за изтласкването на Русия от енергийния пазар и за доставките на американски втечнен газ в България. В прав текст, точно и ясно.

В България има силно турско зловредно влияние, а не руско! Но за този въпрос САЩ си траят! Мишки

по пал-секам революции от Хаити.... тук където и да бодне че е на камик!

Щом вече официални изявления се правят от кандидат-посланик, представляващ САЩ, че ще "помага" да се отървем от руския газ и други ресурси, значи България официално е колония на САЩ. Никаква независима държава не е. Още по-малко е демократична. Значи стигнахме до там САЩ официално да заявява, че ние нямаме думата, а те са тези които ще решават вместо наште политици и експерти от къде ще купуваме суровини и каква индустрия ще развиваме. Срам и позор за САЩ, а и за България, за огромно съжаление. И да, американският газ е се продава в ЕС на цени 4-пъти цените в техния вътрешен пазар. Значи целта е, бъдещият посланик на САЩ да ни направи още по-бедни. Евала, не знам до кога ще спим и всички наши партии ли са купени от американците, че си мълчат и не организират масови протести.

Дайте затворете и Козлидуй, мамето ви долно.

целокупна България ще го посрещнем с хляб и сол. Добре дошъл. МутроФанова на хуй пошол.

Бе, като дойдат руснаците ти пак ще си първи, облечен с народна носия на невеста от добруджанския край, с питка, със сол.

Мамка ви краварска, боклуци долни!!!

България за сега не може да е енергийно независима, и няма и да може, така, че май посланика ще работи за енергийната ни зависимост от САЩ доколкото разбирам. Доста бутикова ще е тази зависимост. САЩ са невероятни инвеститори в страната ни. За милиони.

Само за това си изказване трябва да го обявяват за персона нон грата. Вместо да работи върху българо-американските взаимоотношения той ще работи да разваля българо-руските. Ние имаме ли някакво мнение.

Тва негово изказване е за вътрешна употреба за пред техния сенат, нали са му работодател - мотивационното писмо си чете човека. Като си вземе акредитациите ипристигне тука , разбира се ,ще работи за българо-американските отношения.:)))

Щом някоя страна загуби свободата си, Съединените щати веднага ще довтасат да й я възвърнат.

ЯНКИ ГОУ ХОУМ!

Ще работи да замени енергиината зависимост на Бг от Русия и да я постави в пълна зависимост от САЩ.

А кой ще ни подкрепи в борбата с американското зловредно влияние?

А КОГИ АМЕРИЧКИЯ ЦАР КЕ ПРОВОДИ СОЛДАТИТЕ ДА НЪ ОСВОБОДЯТ ОТ РАШИТСКОТО РОБСТВО. НИЕ ВЕКИ И УПЪЛЧЕНЦИ ИМАМЕ, АШ 240 ЧИЛЯКА