Канал 3 спря предаването на Антон Тодоров

Канал 3 свали предаването, което досега водеше скандалният депутат от ГЕРБ Антон Тодоров.

Обратно в новината

Коментари - Канал 3 спря предаването на Антон Тодоров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

зАЩО СЕ ИЗПЛАШЕХТЕ ОТ ИСТИНИТЕ,КОИТО ИМА СМЕЛОСТТА ДА ИЗНЕСЕ АНТОН ТОДОРОВ или някой ви нареди.Жалко,че вие се наричахте телевизията на народа,а се поддадохте и премахнахте най-интересното предаване,защото някой не иска да се разбере как беше ограбен българският народ от БСП.

зАЩО СЕ ИЗПЛАШЕХТЕ ОТ ИСТИНИТЕ,КОИТО ИМА СМЕЛОСТТА ДА ИЗНЕСЕ АНТОН ТОДОРОВ или някой ви нареди.Жалко,че вие се наричахте телевизията на народа,а се поддадохте и премахнахте най-интересното предаване,защото някой не иска да се разбере как беше ограбен българският народ от БСП.

Антон Тодоров сам си е виновен. Писал Шайка срещу Боко Цоко и Ко, а после се съгласява да им стане член, че и депутат на всичкото отгоре. Голем наивник. Нормален човек би се замислил защо аджеба точно от ГРОБ му предлагат пост и да са си дружки ??? Антончо, не ти ли дойде их на акъла, че ти кроят номер ???? В мутренските среди прошка няма, особено ако има за какво да ти отмъщават.

му направиха постановка и мероприятие за тотално дискредитиране на човека написал Шайка. За да може народецът да се обърка и да не знае вече кой кой е и на кого да вярва. Тази постановка е дело на Мутрьо и беше изпълнена с любезното съдействие на Нова и Викторчо, като пръв слуга, роб и подлога.

Шайка - книга 1: Бойко, Росен, Цецо и другите Бойко Борисов, Росен, Цецо, Лиляна, Цветелина, Аню... Четири години те управляваха България и я повлякоха към дъното. Говореха за морал, а самите тънеха в пороци и корупция. Работеха и живееха като "шайка" - персони, обединени от престъпна цел. В тази книга политологът Антон Тодоров вади мръсните им тайни. От първо лице. С документи и факти. Обективно, без да пести нищо. Връзките им с върхушката на БКП и Държавна сигурност, с банковия картел, с международни гангстери, с онази сенчеста част на обществото, която наричаме задкулисие. Рекет, доноси, контрабанда, трансфери на милиарди, източване на държавния резерв, показни арести, сливане на изпълнителна и съдебна власт... "Шайката ГЕРБ" е най-мрачната измама, известна като "български преход".

Единица мярка за гъzoлизец по БДС = 1 АТ (Антон Тодоров) ;

Тонка, "уважиха" те и теб през панталона май!

Тони го оценява и ще се старае още повече.

Бе, от къде у този гнусляк чак пък и документи, че да му давате ефир?

Едно време имаше един виц за едни труженички, че живеели за едната чест, а другото го правели за пари. Сега разбрах, че и журналистите живеели за едната чест.

Бе, и ти искаш за ,,една честна, , да живееш - майка ти , ама като го опровергаваШ ... ?

хахаха докъде стигат мутрите за да успокоят стадото и да го убедят , че живее в свободна държава, спойлер вие сте роби на банките и бачкате за покриване само на лихвите, ама тихо да не се разчуе:))))

Антон Тодоров е неудобен за червените боклуци, това е истината... Твърде много информация има човека. Курвелия-партизанката си знае работата, приятелка е с терористи и мангали.

Дупето ми е доста ... червено!

Яснооооо! Боко няма да набива канчетата на беквокалите!

Жалко! Този човек с документи громеше червените кхмери с огромни богатства, натрупани с откровени пладнешки обирджийства. Всичко, което казваше и пказваше, се забиваше като трън в задниците им и затова наскачаха против него. А Викторчо, "мъжлето" на Нова, нека плете сега неразбрани думи, предаването му стана една огромна мъка за гледане. И затова и много хора спряха и спират да го гледат.

Та колко казваш са разгромените, та да ида да ги видя?

Аналогията ти с " червените кхмери" показва, че нищо не знаеш, чул-недочул отнякъде , че имало такива и решил и ТОЙ-ГЛУПАкът да се иЗКАЖЕ. Ролята и дейността на червените кхмери е точно обратна на това, което пишеш ти

Канал 3-нагаждачи и дупеблизци!

За това са каналите-да се изхождат разни лай---и

Обезпаразитете го,нацапайте дупето му с пудра,пъхнете му в чувалчето един комплект памперси и го оставете под магнолията в Банкя да си го прибере майка му.

.... един пример за употребен глашатай, комуто дадоха да се самоубие публично. сега книжките му ще изчезнат от букмейкърските маси за да не замърсяват социологията. А го извадиха и от досиетата и ако не е свил нещичко за този-онзи спечеленото от дупедатската заплата няма да му стигнат за едно тримесечие. Жалък и ненужен......

на Боко, заяви тържествено Мумията и подаде оставка!

Той е "страж" на задника на началника

Този е душевно чист човек в сравнение с много от парламента. Съжалявам за феноменалните грешки които прави воден от честолюбието си и политическа наивност. Можеш да влезеш в партия ,които членове си критикувал без компромис но само като разузнавач.Борисов го е приел с желанието да си отмъсти за писаното в книгата на Тодоров за него. Лично аз познавам човекът който го издигаше постепенно до министър председател и знаейки това Борисов послуша Путин да накажат два пъти този човек. Сигурно е прав Тодоров за "шайка"

Поне днес в Деня на психичното здраве да не говорим за тоя човек, който най-вече е срам за българската здравна система. Може ли да го изпуснат така и да не го лекуват, при това с такава фамилна обремененост?! Баща криминален престъпник съден за убийство и брат с тежко психични заболяване. Никаква състрадание няма в нашето общество.

Много честни, много почтени , много родолюбци - и ДУПЕТАТИТЕ на ГЕРБ и КАНАЛ 3. Думи немам! Бушончето, момчето за мръсните поръчки, което си беше повярвало май твърде много, ще бъде АУТ утре. Никой няма да се застъпи за него, като за мушморока, снасящ пари - Делян Добрев. А канал = 3 досега го е използвал като човек на властта, за да се подмазва и да пропагандира политиката на ГЕРБ, но и оттам вече е вън. сега в бюрото по труда ли ще ходи?

достойно, браво на Канал 3 (макар че няма лоша реклама)

АнтонOF Kakво пося такова жънеш

И ся Тоню Храчката---ще се изкара репресиран борец за свобода на словото------като Иво Минджата! ...гарой на перото и словото, да им ЕПМ!:)))))

Хей комунистически тролчета кой ви упълномощи да ми продавате телевизиите на Б.Борисов.Нова на Бойко била.Сега и канал 3.Те са мои и аз не съм ги продавал на никой!Ще ви съдя!

Канал 3 ако смята ,че рейтингът им ще се вдигне с предаване на А.Тодоров ,се лъжат ...

Ама това ку-ку и предаване ли имало?!

Гея, Бея и Злодея отвръщат на удара. Боко прибира дивидентите.

Канал 3 е официоза на ГЕРБерастите! Защо така бързат да се оттърват ГЕРБерунгелите от идиотията наречена Антон Тодоров?! Ами защото този гном е тотална щета за ГЕРБ! Надявах се да го оставят в ГЕРБ защото той постоянно ги дърпа назад, но за жалост някой се е осъзнал и го е наритал!

(МИЛИЦИОНЕР) ОТ ДС БЕШЕ УПОТРЕБЕНО И ХВЪРЛЕНО НА КУЧЕТАТА ПО КЛАСИЧЕСКИ ПРИМЕР ОТ ТИКВАТА! ЧЕНГЕТО НЕ СЕ УСЕТИ, И ПАДНА УПОТРЕБЕН КАТО НОСНА КЪРПИЧКА, ЕЕЕХ, МИЛИЦИОНЕР, ТОЛКОВА Е КАПАЦИТЕТА ИМ,,,,,

Сега очакваме Мумията 3 да напише Шайката 2.

Не че нещо, ама това е поредното доказателство за телевизиите и медиите. Малко някой да натисне и уволняват 'неудобния'. И за да не бъде уволнен (все пак не всички водещи са депутати), викторчото е послушен.

На Вас не Ви ли идва в повече, когато някой непрекъснато Ви залива с помия от екрана? Този "водещ" не го гледам още от времето, когато вадеше компромати срещу Плевнелиев. Не че съм харесвала предишния президент, но всяко нещо има граници и когато някой ги прекрачи, трябва да си получи заслуженото. АТ нека си пише книгите и ако някой харесва клюки, да ги купува.

Корнелий

Въпросът е принципен. Аз лично никога не съм го виждал тоя. Ни на екран, ни на интервю, ни на книга. Но не може да се отрече, че всички медии се управляват по този начин - ако викторчото (думата журналист звучи прекалено гордо, за разни водещи) не следва политическите виждания на ръководството (или официално казано "не следва програмната политика"), местенцето му изстива и е заменен с някой, който ги следва! Не виждам защо след това, когато се атакува някой викторчо се реве, че е посегнато на свободата на словото. Ами не! Посегнато е на политическите цели на медията!

като е подал оставка. Сега чакам и Курнелия да получи катарзис и да върне синът си от САЩ в България. Ама има да чака-а-м. Те комунягите са на принципът НЕ МЕ ГЛЕДАЙ КАКВО ПРАВЯ - СЛУШАЙ КАКВО ГОВОРЯ

ЗАЩО ПЪК ДА ГО ВРЪЩА И КАКВО ЩЕ ПРАВИ ТУК - ДА СЕ ГАВРЯТ РАЗНИ ПРОСТАЦИ С НЕГО...... ДА СИ СТОИ В САШ А И КОЛКО ДРУГИ СА В САЩ !!!! КАКВО ТИ ПРЕЧИ МОМЧЕТО АААААА СЕТИХ СЕ И ТИ СИ ЗЛОБЕН КАТО ТОЗИ ОТ СНИМКАТА

Хей изрод не намесвай децата на който и да е политик! Христо Стоичков така намеси детето на една испанка в управляващата партия а сега горчиво съжалява!

ЕВАЛА БРАВО КЪКВО СА ВИНОВНИ ДЕЦАТА.... А ТОЗИ ОТ СНИМКАТА ДАЛИ ИМА ЖЕНА И ДЕЦА ... ЕДВА ЛИ...

БРАВО НА КАНАЛ 3 - САМО ТАКА ПЪЛЕН БОЙКОТ - ДА НЕ СЕ ПОКАЗВА ТОВА ЧУДО ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ПОВЕЧЕ Б.Б. ДА СИ ГО ПРИБЕРЕ У ДОМА И ДА СИ ЧЕТАТ ДОКУМЕНТИТЕ

Само тъпи памперси като вас гледат тоя смотан канал......зомбитата нямат шанс вече

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗЛОБЕН , ЗЪЛ И НЕПРИЯТЕН ЧОВЕК. ВЧЕРА ПРОТИВ ГЕРБ, ДНЕС ТЕХЕН ДЕПУТАТ - УЖАСНО НЕЩО СА ВЛАСТТА И ПАРИТЕ. ВИНАГИ ОТ ВЪЛК, СТАВАШ ПОСЛУШНО АГЪНЦЕ.....В ГЕРБ

Антон Тодоров е лъгал и манипулирал. Най-зловещият период в българската история е след фашисткия преврат 1923г до 09.09.1944г. Монархо-фашистката машина се задейства на максимални обороти против българския народ. Всеки ден убити, обесени, с отрязани глави срещу награда от бюджета. УБИЙСТВА НА ДЕЦА ! За това има Народен съд, който е издал справедливи присъди на убийците.

Вълкът козината си мени, но нрава - не...............................Целуващите *ъзове не са се променили, всъщност те са едни и същи. Днешните символи на дясното са все бивши агенти, доносници, комсомолци или деца на такива.

А ти сигурно си регистриран като червен боклук, син или внук на бандитите които след 1944г избиваха хора без съд и присъда!

така е,червените задници козината си не менят защото са давали омерта за вярност иначе.......а този посран канал го гледате вие бе измекяри тъпи,воленовия канал кой го гледаше А?????

Монархо-фашизЪмът в България е измишльотина на БКП и Коминтерна. Истината е че в България има два военни преврата - на 9-ти юни 1923 и на 19 май 1934. Ако допуснем че БСП са прави за монархо-фашизма, много ми е интересно какъв е преврата на 9-ти септември 1944. Той е осъществен от същите хора, които са организирали превратите през 1923 и 1934 - това са изпечените превратаджии Кимон Георгиев и Дамян Велчев. Ако превратите през 1923 и 1934 са били монархо-фашистки, то преврата на 9-ти септември 1944 е болшевишко-фашистки. То всъщност е нямало никакви комуняги - те с сизлезли чак на 10-ти септември, когато вече е било безопасно. Ето затова дълги години се празнуваше както 9-ти септември, така и 10-ти септември. А Червената армия е започнала окупацията още на 7-ми септември...

Истината е ,че Алеко Константинов много преди ( измишльотина БКП) ни го казва чрез образа на Бай Ганьо на гости у Иречека.......

За да се проумее това, което казваш, човек трябва да е чел и нещо друго освен "Наръчник на агитатора". Изключително точна забележка, на която както виждаш, опорните точки мълчат. Най-много да ти кажат "монархо-фашист"

имал и предаване?! Да не върви някаква конверсия от психиатрии към телевизии?

Ние само се оплакваме от съдбата си, но не правим нищо за да я подобрим! А какво да каже Чехословакия, която веднъж западните й гаранти я продават на Хитлер през 1938, и втори път я продават на Сталин през 1945? Какво да кажат унгарците, които от империя до 1918, стават една малка държавица, а през 1945 минават под крилото на бащицата? И в двете държави е било 50:50, но сега са в пъти по-добе от България. Хората са се борили с турците, с фашизма, с комунизма и сега си отстояват интересите в ЕС. А ние сме се навеждали 500г, предадохме се на Хитлер без бой, после мрънкахме 45г и сега пак търпим и си траем и плачем..

Въпрос към "Америка за България", които финансират квази-експерти, изнасящи лекции, в които дискредитират национални символи като Левски и Хилендарски. Интересно ми е как ще се почувстват те, ако някой нарече Джефърсън или Линкълн "лайна", или "комиксови герои". Всяка нация харчи по милиони за да укрепи своята идентичност. Освен малките. Сателитите. Те не трябва да имат такива. Техните символи са незначителни и хиперболизирани.

Ти си пълен ИДИОТО ФИЛ.......какво ще кажеш смотан посран памперс за червените ушанки които 45г. им целувахте задниците,че Кирил и Методий дори не признаваха а казваха,че е руска азбуката а за обира на златото ни да не говорим.....НЯМА ПО-ПРОДАЖНА ПАСМИНА ОТ РУСОФИЛИСТИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ.......скоро всички ще се срамуват от това минало и ще го впишем като най-черната страница на България-за предателите и има само едно наказание......вие си го знаете!!!!

Антон Тоторов съвсем оглупя, когато се присъедини към герберската шайка. И преди показваше признаци на неуравновесеност, но при ГЕРБ се срина тотално и доби вид на налудничав човек. Показва фалшифицирани документи, изкривени истини и манипулации за социалистическия период на България. А периодът след 09.09.1044 е най - плодотворният за българите в новата история. Докато дойдоха ,,демократите" с евроатлантическите ценности и приравниха страната с Габон

Сладур, тези след 9-ти септември и тези сега са едни и същи. И лекобс плодотворния период, че два пъти се молихме да ставаме част от СССР заради много плодотворност... Ама нещо не ни приеха.

АРЦ. ти явно си участвал в това " молене", щом пишеш 'молиХМЕ - Т.Е. вИЕ" а ПЪК МИЛИОНИТЕ БЪЛГАРИ ДОРИ НЕ СА РАЗБРАЛИ, ЧЕ Е ИМАЛО ТАКОВА НЕЩО

Такива "политици", като Антон Тодоров са вредни за България! До скоро наричаше Бойовото управление ШАЙКА, а днес "лъска" обувките на Бойко с език! 90 % в парламента са такива, като Тодоров и затова България "боксова" 27 години! Чудя се, каква е причината Бойко да приеме Тодоров в ГЕРБ??

А ТИ ОТ НАЙ-ВЪРЛИТЕ ЧЕРВЕНИ ФАШАГИ ЛИ СИ?КАФЯВИТЕ И ЧЕРВЕНИ ФАШАГИ ПРЕЗ 1939-1940 ГОД.СА БИЛИ ПАРТНЬОРИ ПРИ ЗАГРАБВАНЕ НА ЧУЖДИ ТЕРИТОРИИ.

Гледах я снощи тази особа Ива Стоянова, беше невероятно смешна.....това бе подобие на журналистка!

По-големи фашисти от бесепарите няма. Характерно за тях е да осъществяват пропагандата си с полуистини и уж в интерес на хората, а практически за собствени интереси на някой от тяхната върхушка. Дори комунистите не са като тях, защото поне вярват в някакъв си техен идеалистичен свят, а социалистите са като фурнаджийска лопата в стремежа си за лично благополучие.

Ако Антон Тодоров разрови архива преди 1944 г./между другото ограбен и занесен в Съветския съюз,че и не го връщат/,половината комундета ще треперят като лист,щото ще лъснат провокаторите от БКП и агенти на "топ" полицая Гешев и то на най-високо място в иерархията на БКП.Не случайно най-големия комунист другаря Живков е драпал да оглави милицията в София и да унищожи компрометиращите документи.И пред и след 1944 год.комунистите все са били осрани и така ще останат в бъдеще.

Много по-интересен е архива преди 1989-та. Защото там е цялата ти рода. Дето се вика, колкото по демократичен е демократа и колкото по-либерален е либераста, толкова повече Партийни и комсомолски секретари са се вплели в генеологията му.

Питам се,а когато журналистите потъпкват правото на личен живот на обикновените хора, което често правят,защо тогава не са единни и не защитават обикновените хора!? Не,че ще ми отговорят,но ми е смешно как се изживяват на демократи,а всички те,малко или много са подкупни-политически и финансово.и да се изживяват като чисти и неопетнени е ЖАЛКО.

Голяма част от тях са сред журналистите именно за да хапят и мачкат в собствена изгода и в името на "успеха" си.

да е писал срещу Пеевски ???

Канал 3 показа, че всички продажни медии се управляват от един център - бившата ДС, причинила най големите страдания на народа. Ако се направи изследване кои са най корумпирани -митничари, катажии, политици или журналя, ще се изненадате - митничари и катажии са аматьори пред политици и журналя.

На това ли му се казва "солидарност" като спрете предаването? Не сте съпричастни, защото няма причина за това лъжци, а сте просто едни "страхливци"! И без това сте никак интересни!

бойкот на сутрешните блокове! бойкот на сутрешните блокове! бойкот на сутрешните блокове!

на медиите на пеевски