Канада си подбира имигранти с точкова система

За да подбира квалифицирани работници Канада използва точкова система, с която оценява способностите на имигрантите, желаещи да живеят в страната.

Обратно в новината

Коментари - Канада си подбира имигранти с точкова система | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в европа ги подбираме на килограм

За Канада може, а за нас - не? За да приберем всичкия бок..лук? Само ние намаме права. Имаме само задължения. Мам..ка им.

Държава с отвратително здравеопазване и убийствена браншова мафия ,на добър път глупаци ,гонещи Михаля....!!!!

Че е така, така е. Но каква алтернатива предлагаш?

В това което казвате има много истина. Бяха времена, когато българското здравеопазване беше несравнимо по напред от канадското, но за най голямо съжаление вече не е. Нещо повече, макар и доста слабо канадското здравеопазване е работещо, докато нашето вече не е.

"Например хората на възраст между 20 и 29 години получават максимален брой точки 100 за тази категория, докато хората над 45 години получават нула точки.". Голям либерализъм в тази Канада! Уморените коне ги убиват, нали?

Тая статия не е ли рекламна!? От край време Канада приема по 300-400 000 имигранти на година, от край време ползва точкова система...

И аз това се питам, де е новината?!

съжалявам, но да предпочета студена канада пред красивите, горещи, слънчеви южни щати на америка - трябва да съм или психично болен, или глупав. само висок стандарт не ми стига на мен, искам и хубав климат. ако е за стандарта да не е само канада с висок стандарт.

За църен циганин с 32 зъба клко точки дава!? А за Инат Костов колко биха дали?

затова напълниха с араби френска канада ...защото знаели френски ... аз бачкам тук и получавам ш800$ на месец ( от които чисти са з700 )а едно арабско семеиство , без да работи с 3 деца получава ...з000 ... и по улиците рядо ще видиш арабка с по малко от 3 деца ... и са тъпи нагли арогантни ... ще им глрдаме сеира след 20 години на канадците - сбирщаин !

Много точно!

Като гледам колко си неграмотен, и тези пари са ти много.

Абе ,стига с тая Канада бе... Студ 6 м . Пълно с чалми и индийци и китайци, цени несъобразени с парите дето се изкарват и затъпели канадци. Аре нема нужда

Белите страни си подбират имигрантите, а в Европата подбират САМО боклука. Търсят се само черни, мразещи християни, неработили никога, по възможност със 5 деца и бради. Доживотно им се осигурява социални помощи, безплатно здравно осигуряване, жилище и закрила от всякакви закони.

Грешиш! Тия са за нас, а можещите нещо?!?!? Можещ чалмар?!?!?!-оксиморон,ще си останат при яловото бабе.

и ние едно потупване по рамото 1 000 бр

платена публикация за заблудени