Плевнелиев: Всички кандидати да се ангажират с ясни решения

В петък президентът Росен Плевнелиев ще направи обръщение за началото на президентската кампания и ще апелира за ясни ангажименти на кандидатите.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Всички кандидати да се ангажират с ясни решения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бе мишко?

Този на снимката нещастник Роско дава акъл за решения.Та твойте решения ги формулираше Бойко ,а ти четеше от листчето като олигофрен от помощно училище и така 5 години простотии.

А,решенията на всички кандидати за президент с две изключения са ясни - юруш към Москва.

Сега, когато Плевнелиев си тръгва, разбрах, че той изигра своята полезна роля за България! Плевнелиев беше идеалният балансьор, за да не залитнем нито към САЩ, нито към Русия, защото и двете недомаслени имперски сили, разгонват фамилията на верните си съюзници - източват ги и ги употребяват! България трябва да си играе нейната игра, своя и независима, по ръба на меча, нямаме друг избор! Плевнелиев беше полезен за България! Извинете г-н Президент не ви разбрахме!

Освен ясни знаци трябват и силни сигнали а и други клишета от наръчник на агитатора!!!

КОГА НАЙ-ПОСЛЕ ТОЗИ ПЛАЗМОДИЙ ЩЕ ОСВОБОДИ ПОСТА, КОЙТО ЗАЕМАШЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ БЕЗ НИКАКВА ПОЛЗА, А НАНЕСЕ САМО ВРЕДИ НА НАЦИЯТА!?!?!?!?

Да надграждаме приоритетите!

Щатното крадливо ДКМС ни поучава.

едно мазно комсомолско петно, в/у вестник Работническо дело.

В петък президентът Росен Плювналиев официално ще се извини на българския народ за откраднатите от него средства чрез офшори и за провеждането на антибългарска, подчинена на САЩ политика с незачитане на интересите на българския народ. Очаква се да се откаже и от президентска пенсия по гореописаните причини. Съучастникът му Бойко Борисов се очаква да се извини , да върне награбеното и да подаде оставка също.

Толкова ни мотаха! Нека,... да гласуваме,.. ..СЕГА ! За "Много е яка, такава искам", натиснете с пръст на (+) За "Да, но НЕ МОГА да я гледам", натиснете с пръст на (-) Благадаря, а довечера може да си честитим "Кръли сираци" ако Бащицата* изпусне примката

Не говори глупости пак си преписал речта от другаря Тодор Живков или някой "член" на ЦК на БКП. Я кажи ще се откажеш ли от президентска пенсия като си толкова честен - офшорките за сметка на народа трябва да ти стигат.

Кестените падат, Майко, сирените вият тревожно. Магарето власта ще здава, на една Партисеклецарка? Не коя да е Парти-майка, а Всеядната- кумонистическа! Само тъй, се размножавала, и задочно, Правото изучила? Правото, Отбрани чукундури, да "владеят" Народните маси. Проклет сърбеж, да е с власта. Бута се, да става наша Майка? То бива наглос бива проклетия, ама като тая трудно се намира!

Прав е ББ да каже, че Плевнелиев, правейки се на мъж наговори хиляди тъпотии, с което "до голяма степен е влошил отношенията ни с Русия"! За оценката на мандата му няма защо да чакаме да "дойде след много време", тъй като народът ни не е глупав и изречените от Плевню тъпотии и неадекватните му действия бяха вече добре оценени! Иначв е вярно, че "Историята има свойството да бъде обективна" и затова Плевню ще влезе в нея като поредния позорен за народа ни прецедент!

Марешки е най-свестния в тази предизборна кампания - поне е дал доста неща на обикновените хора - по-евтини лекарства и горива !!! Кажете останалите безличници и кукли на конци какво са направили за вас ???!!

Свестните ги избират народите на суверенни държави, докато у нас избира козякът!

Наблюдаваме поредния номер от селска вечеринка на лъжливата мутра. Изведнъж малоумника, когото той лично направи президент се оказа, че е виновен за всички неблагополучия в България. А горката Тиква ни обяснява как той няма нищо общо с това. Е не сме чак толкова големи шарани.

Цецка нещо стана доста неудобна, втора Цола Драгойчева в Политбюро, Боко що не я смениш по навреме? Тук един виц има в дир.бг май е доста верен Попитали Бойко: - Кой ви е кандидатът за ООН /или президент/? - За кой ден от седмицата Ви интересува?

А знаеш ли този: Завел Тиквата Тетка Цачева при доктор Енчев. - Докторе, ще я правя президент - казала мутрата. - Искам да я направиш с крака като Бриджит Бардо, с талия като София Лорен, с шия като Изабел Аджани. - А лицето? - попитал докторът. - Лицето да го оставим ли като Жерар Депардьо.

Ами как няма да допуснеш две българки да се ритат на световната сцена, когато те вече са се хванали за гушите. Нали магаритарят го направи? Или теб те е страх от магаритаря?

Ясни решения, тоест никакви офшори и измами - това само аз имам право. И да сме наясно с кандидатите - да слушате Обама че лошо ви се пише. И вашите деца ще загинат и ще сте в развод.

Ако майка ти прочете риданията ти, ще съжалява, че не е абортирала.

СИНА НА ШРФА НА ДАНС СЕ ДРОГИРАЛ , КАЧИЛ СЕ НА ОТОР И СЕ УТРЕПАЛ .... ТА ОТ КОЙ Е КУПИЛ ДРОГАТА ГЛАВНОКОМАНДВАЩ ЕФЕНДИ ? .. И С ВИ ПАРИ Е КУПИЛ МАТОРА - СЪС ЗАПЛАТА НА ШЕФ НА ДАНС ?

не е виновен, твърде силно го цапардоса Боко преди пет години, да поеме отговорността си сега. Ти си на ход Боко, внимавай само да не се отпуснеш така и с орела с ориз.

да остави този комсомолски мухльо по грайфера на историята.

Бацето да си отведе пудела Офшорко, на най-подходящето местообитание - в кучкарниците на Фъндето. Този докрая няма да вдене, че в България никой не се интересува от процесите, които се вихрят в черепната му кутийка!

в черепната му кутийка. За бръмбарите не е доказано.

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,социоложката-министър на МВР,американското долно предатече митов,американското долно предатече ненчев,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

Продажното нищожество пак ръси бисери. Ей, няма да млъкне тоя предател на българите.

Мухлясалия пагон и ловеца на постове Радев няма шанс за президентството. Там не е за нещастници и лекета като него

Ясен знак ,че това недоразумение му се полага само бой ебан и бой ,докато се извини на дългоухото , че са го оприличили с него ...

кой вэобще те пита за нещо НАЙ смешният президент досега Отивай си ПО БЪРЗО

Главнокомандващият Плевнелиев е безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев е един напълно ненужен човек... Плевню изглежда като нахилен идиот, безспорно. Заеква дори когато си чете речите. Най-често гледа така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен. Във Варна президентът Росен Плевнелиев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Плевнелиев се изтъпани на площада пред съда и подскачайки неадекватно рече, че Варненският окръжен съд бил модел за България. Плевнелиев бе зает да се хили като изоглавен и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката на съдийките Ванухи Аракелян. Зевзеци от площада коментираха, че Росен Плевнелиев спешно трябва да се прегледа при известния варненски психиатър Войнов, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя когато на концерта за Българската коледа, Президентът се смя, и то точно в момента, когато по монитора показваха болни деца. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал къде е и за кого е Българската коледа. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... С номинацията на М.Попова за вицепрезидент, ГЕРБ се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент в президентската двойка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Плевнелиев от собствената му инфантилност и автентична тъпота...

Тия тъпанарски и нищонезначещи словосъчетания - "ясен знак,ясно решение" като ги чуя и ми става зле.Куневица също е голяма фенка на тия тъпотии.

Речник,неолиберален речник.....Постояннно употребяван в техния ГОВОР.

Интересно, къде пък може да ме заведе едно провинциално комсомолско леке?

Ясни решения за кое? То не останаха неразрешени проблеми. :)

Никой и от гербаджийте вече не те бръсне за слива, даже ти се подиграват, скрий се някъде кротко и мирно и си изчакай края, достатъчно се провали отвсякъде.

Роско, Роско историята много угодно ще те забрави и това ще е оценката.

колкото и да си нагъл, не можеш да надминеш банкянския селянин.

Какво да каже Радев?! "Ще вдигам редовно самолета" ли?! Какво може този жалкар, че да го обещава?!

ОЩЕ ЛИ ВДИГНАТ ТЪРСИШ ? НЯМА ДА СЕ РАЗОЧАРОВАШ . ПРОСТО ТРЯБВА СЕ ОБАДИШ. ТЕЛ. МИ ОТ ЦЕЦА ЩЕ ИСКАШ!

Палячо!

Типичен неолиберален боклук...Отговаря това,което НЕ го питат...Въпросът бе ,че е ЯСТРЕБ с тъпа насоченост само към Русия....Той,тъпанара плямпа къде ни ВОДЕЛ..Пък тя България е ТУК....Къде да ни водиш????Ние сме избрали да се приобщим към запада ,но сме тук и трябва да се съобразяваме с това и най-вече с БЪЛГАРСКИЯТ интерес......Този с цялото си поведение и през цялото време показа че това въобще НЕ го интересува.....ПЪК чака ИСТОРИЯТА да го оцени.Единият мандат само е най-ясната ОЦЕНКА.Че то и ПОКЕМОНА ЦУРА ще е също един мандат.

Няма какво да чакаме с години! Росенчо глупака толкова глупости наговори за Русия, че когато и да се махне, все ще е късно! Дори и Бойко не може да го търпи вече! А що се отнася до посоката - тя не е на запад, а на долу! Толкова да загърбиш интересите на страната си, за да угодиш на западните си господари, бива ли? Той направо се оля!

ЕХ , АКО МОЖЕШЕ ДА ГОВОРИ ВСЕКИ ДЕН , А НЕ САМО КОГАТО МУТРА АГА ГО ПУСНЕ ОТ КАИШКАТА :)))

Дир, аре моля ви се да не триете коментари, които не съответсват с вашите господари от изток, става ли? Затова използвам адблок и винаги ще го използвам за този сайт. Голяма цензура, голямо нещо.

Раздели народа, снижи рейтинга на институцията, направи по гаф за всеки ден от "президентставено". През цялото време беше зависим от едно посолство на улица Козяк до степен , речите дето ги сричаше по цял свят да бяха очевадно редактирани в това посолство. В Уелс неправомерно пое ангажименти за рязко доближаване на България до агресивния , арогантен и нагъл САЩ против интереса на България. И това тоя боклук , разделител и неграмотник нарича стремеж към водачество. Невероятно жаклък човек, които съм сигурен че ще получава от живота точно това която е причинил на България за тези 5 години.

Небългарите започнаха с плюнките по Българският Президент който смело изрази нашата позиция в Европа и каза истината за агресивната политикана Путин и хибридната война която той води стещу нас Европа и САЩ!

И Е ЕДИНСТВЕНИЯ ПРЕЗИДЕНТ ОТ ИЗТОЧНА ЕВРОПА ДАВАЛ ИФТАРИ И ТАНЦУВАЛ КЮЧЕК НА ХОДЖИТЕ И ТУРСКИ МИНИСТРИ :))

самият т.н. президент, по всичко личи, че си, едва ли има друго недоразумение, като теб?

ВИКАХ ДА МУ СЪБЕРЕМ ПАРИ И ДА МУ КУПИМ ЕДНО СТАДО УФЦЕ ДА ГИ ГОНИ ПО ПОМАКЛЪКА , ... ОБАЧЕ ПРОБЛЕМА Е ЧЕ УФЦЕТЕ ЩЕ ИЗМРАТ ОТ ГЛАД АКО ТОЙ ИМ Е УФЧАРЯ :)))

Той е от фамилията Златеви, дето дои българите за губещата руска рафинирия Лукойл.

НА ТЕБ ИВАН КОСТОВ АКО ТИ ПОДАРИ ЕДИНСТВЕНАТА РАФИНЕРИЯ В БЪЛГАРИЯ, НЯМА ЛИ ДА ДОИШ БЪЛГАРИТЕ?:))

Росене, Росене, не беше удобен на Боко и затова си изпати, ама поне показа Тиквата като червената мутра, каквато е. Дано дроновете, които гласуват за Борисов се осъзнаят в скоро време, преди да стане прекалено късно.

Росен Вагиноусти пак се изцепи.

Прибирайте чучелата от Бостаните. Сезона свърши отдавна