Бокова: Истерична кампания срещу мен, няма да се оттегля

Българският кандидат за генерален секретар на ООН Ирина Бокова, която остана шеста след гласуването в Съвета за сигурност в понеделник, не смята да се оттегли.

Обратно в новината

Коментари - Бокова: Истерична кампания срещу мен, няма да се оттегля | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно Евгени Михайлов се оакал вече от удоволствие. Да му имам "принципите" на този субект!

ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СЕ БОРИТЕ И ОТСТОЯВАЙТЕ СЕБЕ СИ!ДОРИ И ДА ЗАГУБИТЕ ПОНЕ ЩЕ ГО НАПРАВИТЕ СЪС ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО! НЕ СЕ ПРЕТИСНЯВАЙТЕ ОТ КАНДИДАТИ КОИТО ПСТИГАТ ВСИЧКО СЪС ИНТРИГИ И ЗАДКУЛИСНИ СДЕЛКИ.

и до кри-сталин-а гьоргиева!.... мертеци мертеци мертеци, .... каква драма, каква суетня около кокала, какво премляскване как текат лиги по сочната хапка, ах животни ниедни! как една от вас не каза "това е повече от възможностите ми, отказвам се да заеме този пост мъж" ....

"Нека кажем ясно - за нито една от двете няма 100% гаранция, че това ще е следващият генерален секретар"Пинаме ние за какво е цялата тази истерия против Бокова че и гаргите ни се смеят?Толкова подлост и интриги. толкова позор за страната ни.

Е такава си беше и като комунистка, не че уважавам другата-Сталинка, защото ме навява мисълта, че и тя е сътворена от същия сой родители като на Бокова!

така са възпитани да са първи, те да са начело, те да са лидери. другите се препъваме в нищото, в себе си /от яд/

Крайният резултат вече почти се е оформил.... Едно се знае, че.... когато "умните" атовете се ритат магарето /правителството/ ни, ще го отнесе, и не ако, а А........ Темата вече се изчерпа и вече не е актуална за много от нас...... и независимо, какво може да стане. Това вече не е ООН, а 00/WC..... Те затова целия свят се е побъркал, и най много ОТ тези, които зависи цивилизацията ни, а и живота ни, като цяло...... И в заключение: ... старата песен на нов глас, а новото вече е тук, и може би, ще ни ракатае мам... без изключение, кой какъв е.....

Искат жертвата от Бокова престъпната клика на Бойко Борисов! ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ,ЧЕ ТОВА ШЕСТО МЯСТО И БОКОВА ОТИДЕ НА ШЕСТО МЯСТО ,ЗАРАДИ ПОДЛОСТТА НА ПРЕСТЪПНИЦАТА РОДООТСТЪПНИЧКА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД:КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА. кАКВО ПОДЛО ДЕЛО ИЗВЪРШИ +сТАЛИНКАТА"?Точно преди шестото класиране след една публикация на германски вестник тя се показа ,ЗА ДА БЛАГОДАРИ ЗА ВИСОКАТА ОЦЕНКА КЪМ НЕЯ И ЧЕ Е СЪГЛАСНА ТЯ ДА БЪДЕ НОВ КАНДИДАТ ЗА ГЕН. СЕКРЕТАР НА ООН. ТАКА ТЯ НАКАРА ДЪРЖАВИТЕ ДА СВАЛЯТ ДОВЕРИЕТО СИ ОТ БОКОВА И ДА НАМАЛЕЕ ОДОБРЕНИЕТО КЪМ НЕЯ В ШЕСТОТО ГЛАСУВАНЕ.ОТВОРИХА ВЪЗМОЖНОСТТА НА Б.Б.КЛИКАТА ДА СМЕНИ КАНДИДАТКАТА. ТАКАВА ПОДЛОСТ СЕ НАКАЗВА ,А НЕ ДА МИНЕ НЕЗАБЕЛЯЗАНА И ДА Я КИЧАТ С ТРОФЕИ. СЕГА Е РЕД НА ДЪРЖАВИТЕ -ЧЛЕНКИ НА ООН ДА Я СЕКТИРДОСАТ В НЕБИТИЕТО!

Какво доверие към една комунистическа номенклатура,обградена с ДС съветници вярна на Кремъл?!

няма да допуснат два важни поста да са в ръцете на една държава

Ирина Бокова - кандидатурата и беше натрапена от чужбина - Кремълска подлога на КГБ.

Брат и ФИЛИП БОКОВ се прочу навремето с просташкия си лаф "Ние в БСП вината я поемаме заедно с мезетата" Попитан - Щом БСП е наследница на БКП, поема ли вината за кървавите репресии, избитите и затворените без съд и присъда по лагерите след 09.09.1944

Съвсем изсъхна,май?!Ама още понамирисва...

КОЛКО СА ЖАЛКИ ТЪЙ КАТО БОКОВА ПЕЧЕЛИ В АНКЕТАТА СЪС 78% СРЕШУ НЕЩОТО КР.ГЕОРГИЕВА РАЗВАЛИХА САЙТА НЕМОЖЕ ВЕЧЕ ДА СЕ ВИДИ РЕЗУЛТАТА.....3 ХА ХА ХА БОЙКО СЕ НАСРА!

В уйдурдисаната ли,а?

В анкетата на Путкин

Къде е българската солидарност на Бокова и комунягите ? Когато тя кандидатства да има ! Когато окапва от недоверие от вън и трябва да се предложи друг, по-избираем българин - да няма ! Е, на това се казва комунисти !

Бокова беше до някъде успешна. След като най-големия и поддръжник Путин бомбардира Алепо-Сирия, на другия ден нейния рейтинг веднага спадна от 5-то на 6-то място. Тя беше единствения политик от Европейския съюз на парада на Путин на 9-ти май. Всички свързват нейната канитатура с Путин и затова нейният рейтинг пада. Ако си беше избрала друга политическа линия, със сигурност щеше да спечели , при това е начело на Юнеско.

Даааа, наистина българска му работа (в смисъла на определението на Иван Хаджийски). Ако политиците ни от различните партии бяха и малко държавници, вместо да се ритат по кокалчетата в стила на Гочоолу, Дочооолу и Данчо Хаирсъзина (явно непроменен от 130 години насам), с подходяща първоначална номинация можеха да направят така, че сега България да има едновременно трима висши представители в международните институции - един еврокомисар, един генерален директор на Юнеско и един генерален секретар на ООН. Но, както обикновено, профукаха всички благоприятни за нацията възможности.

е на хорото, а там където е изпратена от българското правителство, е оттеглена от българското правителство.

Павителството, вече може да направи една свирка. Свирене с уста, нали знаеш - то няма мандат да оттегля кандидатури. А няма право и да предлага по две. Какво ще кажеш за законността на предложението на ЦРУ?

КРАДЛИВИЯ син НА БОКОВ ПРЕБИЛ МАЙКА си И загина ПРИ катастрофа с жена си !!!!! Я ВИЖ КВО ПИШАТ ХОРАТА : ----------------------------------- БГ ( нерегистриран ) 29.09.2016 04:16 БОКОВА - МРЪСНА ВОНЯЩА МАЗНА КРАДЛИВА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАЧАВРА - ТРУП СИ! МАХАЙ СЕ , ПАРЦАЛ ГНУСЕН!

НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ от КРАДЛИВАТА ТИ РОДА и БЕЗОБРАЗИЯТА, които СТЕ ПРАВИЛИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ???? АААА-ААА-АА-АМ Ааааааааа ???????

УСПЕХ БОКОВА

Хвани едната, удари другата....

Бокова е от комунистически род който е правил безчинства срещу собствения си народ. Георгиева е от еленския род Кършовски-борили се за свободата на България.Рода е имал връзки с Георги Бенковски ,Панайот Хитов.

ЗА РОДИНУ ЗА СТАЛИНУ!

Старата поговорка важи с пълна сила-"От орел плячка и от комунист власт". Без бой те нищо не дават.

Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше свята, чиста. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята. Радой Ралин

само така ирина,парво да имат твоето образование и научни работи,просто вече не се диша в бг от простаци! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Урина Бок ще се ръга до физическото и изхвърляне. Така повелява Жужето.

Много уважавах и харесвах Кристалина Георгиева но сега ми падна в очите оказа се ,че няма капка морал и уважение към самата себе си .Като е искала защо не стана още в началото ,а лъжеше ,че няма да се кандидатира да се бори честно да видим неиното деиствително място.За съжаление големи смешници излязоха но човек за власт явно и децата си ще продаде.

Предлагам ти заглавие: "Плач по любимата на Путин кандидатка за генерален секретар на ООН"

БОКОВА -ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!!! БОКОВА - президентІІІІІІІІ

Не харесвах Бокова до сега , свързвах я с предателите на бкп и социализма , но след тая подлост към нея и най _вече реакцията и тая вечер и симпатизирам. Гнус ме е от онова мекотело , плужек , вонящо ухилено същество сталинка.

БОКОВА - МРЪСНА ВОНЯЩА МАЗНА КРАДЛИВА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАЧАВРА - ТРУП СИ! МАХАЙ СЕ , ПАРЦАЛ ГНУСЕН!

ХАХА! Точно така! Нека да гледаме сеира на Сталинка, бореща се за последното място:) хахахаха

Браво!Само така!Правителството много олекна в очите на света!

БОКОВА - МРЪСНА ВОНЯЩА МАЗНА КРАДЛИВА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАЧАВРА - ТРУП СИ! МАХАЙ СЕ , ПАРЦАЛ ГНУСЕН!

Е, ама Бокова има ли право да продължи състезанието, след като БГ, или ББ, или който и да е там, вече стои зад К. Георгиева? Много странно. Ако е възможно, кажете ми как се подават документите, ще се пробвам. Знам английски и руски, от геополитика със сигурност разбирам повече и от днете каки, най-малкото защото всяка вечер кибича във форума на Дир.бг.

ЧЕРВЕНА ПРЕСТЪПНАКА, КУЧКО!!! ТИ И ВСИЧКИ КОМУНСТИ СТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ И МРАКОБЕСНИЦИ, ЗА КОИТО КАЗВАНЕТО НА ИСТИНАТА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ТИ И НА РОДНИНИТЕ ТИ Е ИСТЕРИЧНА КАМПАНИЯ!! И ДА НЕ СЕ ОТТЕГЛИШ-НЯМА ТИ ДА СИ ИЗБРАНАТА, ПАЧАВРО ЧЕРВЕНА!

Майка ти да не е била секретарка на политбюро?

Накой мъжкар партиен секретар е чукал жена му /пък може и него/ и сега е бесен!!!!!!!!!!!!!!

Я се наскубете пред камерите на живо, пък, която надвие! Да засрамите България пред света! Струва си, явно е тлъст кокала! Не ви е срам!!!

Ако Георгиева се кандидатира и мястото и на европейски комисар по финансите се заеме от французин , това ще означава че Борисов се е договорил за това да освободи мястото срещу евентуална подкрепа за нещо друго. Това е свързано с излизането на Германия от еврозоната и контрола на европейските финанси за което Сорос намеква още през 2012. Бокова я похарчиха просто заради чужди интереси.

Те те оттеглиха вече с гласуването си, а ти като искаш да станеш съвсем за смях продължавай да твърдиш, че това е кампания срещу теб. Хубво е да има малко самокритичност.

Естествено, борбата продължава! Инфантилната герберска политика може да има значение и да хваща око само при умствено недоразвити и ослепели от мизерия сънародници! Но всичко има начало и край и герберският балон ще се спука!

какво правите в Лондон бе ...я марш в Моцква...гадно червено семе

Че се скинем от смех! Голем кодош!

няма по гадни същества от комунистите..е няма да те изберат хората, не искат руската подлога, която хем ще се блажи с западните благини, хем ще работи против тях.

Кога и къде си виждал комунисти неуважаеми сънароднико? На власт и преди и сега бяха и са ПАРТИЙЦИ с лозунга "Който и да дойде на власт, пак са нашите на власт"!

Koй ще те пита тебе, бе, грозен Квазимодо? Да те издига Путин, сигурно тогава ще стигнеш и до 7 място. Отзад напред ще си първа обаче.

Келеш. Простак. Кретен.

а го счита като предимство - единствен кандидат в света, която не одобряват ни правителство, ни народ!!!

Някой да е питал народа?!?

непременно българин да е начело на ООН. Тая баба Яга си знае, че няма да я изберат - ходи като насрана, без самочувствие. Ама Бойко и ти си не по-малко виновен. Да беше казъл - тази баба Орешарски я избра, ние сме ново правителство - искаме нова кандидатура. Ама нейсе - на мен ми стига, че няма да е издънка на комунистическата номенклатура. Хип-хип-ура!!!

Въпрос на човешко достойнство е Бокова да се откаже, след като е толкова назад в класирането.....въпрос е дали го има това достойнство???

на 78 години. Да не си съученичка на Бокова. Май тя е по-млада, но на снимките е като баба Яга. Ами да - то комнягите де дават власт, с кръв са я взели с кръв- серящи ще я сдадат. Има време - сега на предпоследно, на края - на последно място. Абе кво си мислите - че в света ще е както у нас - без лустрация. Е,е- това ви е за последно.

друг кандидат нямяме,но няма да ви подкпрепя! Комунистите убиха дядо ми, а вие сте подкрепяна ЦЯЛ ЖИВОТ от нея! Какво прави днес синът ви,който крадеше коли? със сигурност е добре!Вие и вашият син ли сте пример за подражание? Скрийте се!!

Всъщност - крадецът на коли и е племенник. И умря при катастрофа. И аз бях в заблуждение, че е нейн син.

защото Незнанието, Омразата с която си изпълнен и Нежеланието за Информираност- със сигурност ще те погубят!

Браво, Ирина! Разбира се, че няма да се отказваш. Ние сме с теб. Успех!

Как ще се откаже?! Още си спомням, как браг й казваше, че властта с кръв са я взели и с кръв ще я дадат. Такъв е комунистическият манталитет.

Няма никаква истерия. Просто хората не те искат, а и неставаш за такъв пост. По-добре помоли товариш Путин да ти даде некоя почетна длъжност и се отегли от ЮНЕСКО и от ООН и други международни организации. Не щем руски еничари дапетнят българското име!

Искаме американски еничари, еничари

Ами тогава госпожа, кажете ЦЯЛАТА истина! А тя е, че всичко се ръководи от някакви кръгове т.е. от задкулисие. Кажете си, че всичко е парлама, че която и ти участваш! Че лъжете хората, че гласуват за бяло, а то - черно! Кажи, че ВАШИТЕ медии му викат на това "теория на конспирацията"! Кое е вреното, а?

Главнокомандващият Плевнелиев е безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев е един напълно ненужен човек... Плевню изглежда като нахилен идиот, безспорно. Заеква дори когато си чете речите. Най-често гледа така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен. Във Варна президентът Росен Плевнелиев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Плевнелиев се изтъпани на площада пред съда и подскачайки неадекватно рече, че Варненският окръжен съд бил модел за България. Плевнелиев бе зает да се хили като изоглавен и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката на съдийките Ванухи Аракелян. Зевзеци от площада коментираха, че Росен Плевнелиев спешно трябва да се прегледа при известния варненски психиатър Войнов, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя когато на концерта за Българската коледа, Президентът се смя, и то точно в момента, когато по монитора показваха болни деца. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал къде е и за кого е Българската коледа. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... С номинацията на М.Попова за вицепрезидент, ГЕРБ се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент в президентската двойка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Плевнелиев от собствената му инфантилност и автентична тъпота...

Знаем, че вие си искате Гоце, но няма как да стане вече. Друго си е президент близък до всички селяни в България и единствено приет в Масква.

комунизин и оставка?!

Бойко е един от най-младите комунисти в България! Станал член на Комунистическата партия още на 18 години. Баща му е майор от ДС. Моят идол Бойко е ортодоксален и потомствен комунист, който дори остана верен на БКП и след промените! Отказа да се деполитизира с думите "За мен партията майка, която обичам, е по-важна от моята служба! БКП е в сърцето и душата ми". Партия Герб е истинският наследник на БКП. САМО ГЕРБ/БКП/

И сега, като изпратят КриСталинка за кандидат, веднага ще я турят на първо място, нали? там хората не са простаци като Боко. Напротив, сега ще дадат урок на нахалния простак и ще изберат накрая Бокова.

в пълна заблуда си БАБО Г. Никога начело на ООН няма да има представител от комунистическа държава.А колкото до урока ние българите никога няма да го научим...

Novae

Бабо Гицке, Сталин е в основата на нормата да има генерален секретар. Нека сега Сталинка, щом толкова не ти харесва името и пък спомогне за премахване тази фигура на онзи грузински циганин.

Novae

Бабо Гицке, Уставът на ООН се е договарял между САЩ и СССР. Онзи от Грузия държал да има фигурата генерален секретар, тъй като на момента е бил такъв в СССР и за да си мисли човечеството, че там всичко зависи от тях.Да, ама не!САщ, Франци и Англия са проявили мекушавост и са приели тази норма генсек.Трябва да се промени и се скъса окончателно със сталинизма и в ООН.Да слуша Койчо от Койнаре и онзи за който изборът бил за председател на ООН.

"грузински циганин"?! Ти, арабски циганин ли си бе Abu Talib? Само простите цигани си позволяват да обиждат умните и можещите личности! БГ правопис не си научил, да мислиш и анализираш не можеш, за прогнозиране - изобщо не ставаш, къде се навираш в музиката бе!? Я върви на майн... си...

Бокова, не се отказвай всички българи сме с теб, без предателите !

Най-ме кефи, когато русофил и комунист, нарича себе си българин, а истинските българи, нарича предатели . На комунист като бокова, само едно олово между очите може да я оттегли, иначе нахалството и е безгранично.

Имайте милост към това нещастно дете Бойко Методиев Борисов, той е бил жертва на комунистическия режим и това се отразило на неговата психика, превърнали са го в болен шизофреник, отявлен нарцистичен простак и ревностен радетел за човешки добрини. Тяхната партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството. Това са думи на българския премиер Бойко Борисов. Опороченото детство на българския премиер, разбира се, не е единствената травма, която му е била нанесена от комунистите. По-късно, като юноша, той е станал комсомолски секретар. Отново насила. А младостта му е била опорочена от насилствено членство в БКП и насилствено учене в милиционерската школа в Симеоново. Мъките на Бойко Борисов обаче не са свършили с падането на комунизма. Както знаем, след промените той е бил принуден да напусне МВР, защото не е искал да напусне БКП. По този начин се оказва, че тяхната партия така здраво е опорочила детството, юношеството и младостта на Борисов, че той дори не е искал да я напуска. Мръсните номера на комунистите спрямо Бойко Борисов обаче не свършили с падането на комунизма. По време на прехода тяхната партия принуждава нашия премиер лично да охранява сваления комунистически диктатор Тодор Живков и да му разтрива ушите сутрин, обед и вечер. Така, опорочаването на живота на българския премиер продължава с пълна сила. Стига се дотам, че Бойко Борисов присъства лично на откриването на паметника на Живков в Правец, което вероятно е било кулминацията на унижението и принудата за една истинска жертва на комунизма...

Novae

Кои сте вие непредателите.Я върви на майната си...Освен че се продажници, бсп-то са и най-долни предатели?!Фашаги?!