Камион уби дете в Русе, шофьорът е избягал

Момичето се е разхождало с баба му, когато камионът е връхлетял

Обратно в новината

Коментари - Камион уби дете в Русе, шофьорът е избягал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И още нещо изчетох сума ти простотии по надолу. 1 Защо детето било с бабата? Ми примерно е било болничко и го е гледала бабата, за да имат с какво да живеят. 2. Защо ходели по платното? Защото няма тротоар.3. Защо възрастния карал камион? Защото и на него му се нслага да работо, заради ниската си пенсия. Извода е ВСИЧКО ИДВА ОТ МИЗЕРИЯ

Боже, спечелих зелена карта и се отказах.... А, тук май не е за седене, става все по страшно. Горкото дете и родители, и бабата. Изобщо ебати шибаната държава

Съжалявам за детенцето. Дано почит ва в мир. Съболезнования на близките.

Дива страна, в която и малкото деца се третират като излишни. Алчността на чорбаджиите не дава шанс на родителите да си гледат сами децата и това е един от резултатите.

Стига вече с тия убийства на пътя, а убийците да се разхождат безнаказано! Засилете контрола в населените места, господа управници, а не катаджийте да се крият по храстите извън населените места и да дебнат дали на трилентов път някой кара със 70 вместо с 60 км/ч. Спрете шофьорите-камикадзета, които за 100-на метра правят по 4-5 нарушения и изправят на нокти останалите водачи. Нека глобите да са драстични, включително отнемане на книжката завинаги, на хора, които явно да доказали, че пътят за тях е състезателна площадка. Увеличете драстично наказанията, а не убийци като Местан и убиеца на детенцето от Сандански да се разхождат на свобода. Вземете нужните мерки, защото когато няма законност се стига до там хората ха излязат на улицата и да вземат нещата в свои ръце.

Преди години семейство с " Москвич" взриви резервоара на семеен приятел, шофьор на " ЗИЛ" тогава- водачът му не спрял на " Стоп" и влязал под камиона. Човекът гасил с пожарогасител, одеало, мъчил се да ги извади- без успех! Беше с 50% изгаряния. Докато чакал в ареста- пипнал диабет от притеснение и лежа, защото " ... има смъртен случай!". Трудоустроиха го, пенсионер е и до сега се упреква, че не ги е спасил! Виновен ли е за Вас? В живота има непредвидими и неизбежни ситуации! Не дай Боже никому!

Братлета такива работи стават по цял свят. Даже и в Русия при Путин. Даже и в Америка и Китай. Животът е сложно нещо. И един съвет от мен изключвайте телефона в колата, свалете шапката и слънчевите очила, спазвайте правилника и ако видите деца до шосето карайте БАВНО. Прости неща.

Във всяка ситуация трябва да се гледа доброто. В случая - детето е на само на 5 години. Ще си направят ново. Прочетете 'тайната'!

Защо ми цъкате минуси. Опитах се да кажа че един сек.с и готово. Ново дете.

Една молба- не се размножавай, няма смисъл! Не са ни необходими повече идиоти като теб, имаме си достатъчно!

Съболезнования на семейството....горкото детенце, какво е видяло от живота!!!

Пет годишно дете се води за ръка от баба му на улицата.Ако тя го е водила, то как не го е издърпала или самата тя не е ударена от камиона? По всяка вероятност бабата се е заплеснала,а детето е отишло на платното т.е. вината е 80% на бабата.

Като няма тротоар убиваме дете и бягаме. И всички сме еднакво виновни?? Къде ви намират такива шебеци, бе?

сме внимателни и не се разхождаме по платното, а в парка. Когато ти не се пазиш и господ не може да те опази.

вие с минусите? Че пет годишно дете се води за ръка по улицата ли или,че платното не е място за разходки и игри? Жалко ,че с живота си детето ви е показало ,че не сте прави.

Русе. Селяни.

Да почива в мир, детенцето. Ама това, от снимката, ли е улицата? Ами то, като коларски път! Тротоар там не видях, а релефът не дава възможност за висока скорост... трябва да е станало наистина неволно... и според мен, колкото вина има шофьорът, толкова и бабата ! Как ще разхождаш дете по такава улица? Ами то, по-добре на магистралата да ги беше изкарала!

Като няма тротоар убиваме дете и бягаме. И всички сме еднакво виновни?? Къде ви намират такива шебеци, бе?

Виновни са институциите защото шофьорските курсове трябва да са с повече часове. Освен това мантинелата на завоя е била с ръждясала бурма и варовик. Той затова е и избягал от местопроизшествието.

Какво казахме тази сутрин? Казахме, че сте диво и малоумно племе! Хайде сега предайте на ДАНС.

Пълно е с опасни "професионални" шофьори на камиони и бусове.

Кога Господ ще затрия тази България. Всичките сте един дол дренки. Като сте на коли безсмъртни сте.

Бабата не е старица, вижда се на снимката. Пази Боже!

Не оправдавам шофьора, но понякога възрастните хора не могат да оценят пътната обстановка. Лично на мен ми се е случвало да предприемам маневра за паркиране на заден ход с товарен пикап и паркинг сензора да се скъсва да пищи, а в огледалата да няма никой. Слизам и гледам една възрастна жена се подпряла на задната врата и си почива. Та в случая бабата може да е повела невръстното дете право в задните гуми на камиона без да осъзнава какво ще се случи.

Абе недей да говориш глупости човек!!!!!! 5 ГОДИШНО ДЕТЕ!!!! Бабата като не е преценила СПИРАШ ШИБАНИЯ КАМИОН, СЛИЗАШ И ПОМАГАШ ДА ПРЕЦЕНИ!!!!! А той го е ВРЪХЛЕТЯЛ! Щото ИЛОВЕЦСЪМИРИБАРСЪМ... Догока ще търпим да ни газят... и по тротоарите...

Колко пък да лети тоя камион? Щом е завивал чудно да не е видял тъпата бабичка, дето не е могла да прецени какво ще се случи като завива камиона.

много палиш а не знаеш как е било. Има кретени и шофьори и пешеходци. Човека казва , че при завой има хора които не преценяват че задната част на МПС-то ще дойде по-близо до бордюра и може би точно това да е станало. Защото “избягал” може да е като “неразбрал”. Съболезнования на семейството!!!

Тъп камьонжия и изфирясала бабичка = умряло внуче...

такива идиоти трябва да влизат веднага в пандиза и кола да не си помислят да карат през живота си

Мн е тежко с тез камиони. Аз ако се кача на джипка - изведнъж ми се намаля видимостта. Не знам кк е с камион. Ужас

Голяма трагедия. Лека му пръст на детенцето. Но и аз като някои от по-долу писалите се съмнявам, че е избягал шофцора. По-скоро въобще не е разбрал kaкво е сторил. Има доста подобни случай с камиони особенно тези с полуремаркета

На тези прости хора не им давайте книжки бе. Егати типа. И къде ще се скрие?

Това е ужасно! И все пак нека да вметна едно съмнение дали шофьорът е избягал, или изобщо не е разбрал какво се е случило. Шофьорите на камионите имат мъртва зона на видимост странично отпред в дясно и се случва при завой надясно да подберат каквото се намира в близост - коли, пешеходци. И разбират какво става, чак когато околните коли започнат да им свирят.

Спокойно, точно това ше каже шофьора. В момента някой адвокат го инструктира!

LeGrandTulup

Златно правило - не стой на кръстовище в близост до споменатата част на камиона, ако не виждаш шофьора. Тогава и той не те вижда и при десен завой задните гуми идват върху теб.

Това го виждам като 3 години условно. Ще каже, че нищо не е видял, че детето не е било на тротоара, че бабата не го е гледала.... Гледам и някои от фурмните идиоти са на това мнение! А правилото е просто -когато видиш човек, особено малко дете, намаляваш скоростта и внимаваш докато преминаваш покрай него. Ако е нужно трябва и да спреш! Не е сложно, но не важи на Бай Ганьо шофьор!

Половината новини от БГ са за такива трагедии, другата половина за Вожда и колко добре било в БГ. Избивате се един друг от простотия, живеете като клошари и избирате най-големите престъпници да ви управляват. Срам ме е, че съм част от толкова деградирал народ.

Какъв си ти бре сине майчин, та смееш да наречеш българите деградирали. Защо четеш новините, след като се срамуваш от всичко българско. Аман от прости родоотстъпници сеещи помия по българите.

Това тук не са никакви новини, а отразяване на битовизми, които стават в цял свят. Просто на такива простотии кликат читателите. За фолк диви, катастрофи и Бойко. Не съди от този сайт за нищо освен може би какво вълнува простолюдието. Секцията за наука е празна.

Тя цялата държава е един турски сериал! Каква наука, какво изкуство, каква позитивна енергия! След малко ще пуснат, къде е бил Бойко, какво е открил и коя приятелка на България е прегърнал.

Че защо бабата е разхождала 5 годишно детенце по улиците?!

Защо имаш минуси? И аз това питам. Детето трябва да го гледа майка му, или да е на градина. Или максимум да се разхожда с майка му и баба му. Защо нагърбват старците с тази отговорност? И защо старците пък искат да се намесват в отглеждането и дори в гледането на деца, които не са техни??

с тротинетка е бил, нали? мааааа ви..

Да почива в мир детенцето. А за бабата не ми се мисли. Отговорно е да гледаш чуждо дете.

Трябва да се приеме закон . Избягаш ли от произшествието да става автоматично умишлено .

Сега се брои, че си пил. Но Вашето предложение също трябва да се добави.

Тая баба не я виждам от тук нататък. Тя носи отговорност за детето, което явно е било на пътното платно, и не виждам как камион може да връхлети, докато прави завой, като се има предвид ниската скорост, с която може да се движи при такива маневри. Вероятно шофьорът въобще не е разбрал какво се е случило, особено ако е правил десен завой, това дете е било по-ниско от гумата.

Длъжен е да разбере. В панделата заедно с бабата.

Ох, Господи! Почивай в мир, мило детенце!

на всеки 2 часа такива новини ....