17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цонке Христова , директорке на РИОСВ , ежедневно има екологично замърсяване на въздуха с причинител Лубрика , да знаешШШ! И , да , сигурно има неспазване на правилата за безопасност. Какво е возила цистерната преди това и дали е била измита , така както изискват правилата за безопасност! Жалко за човека !

с каква регистрация е камионът и за къде са го товарили! Изключение за внос на руски нефт, производство от руски нефт и износ за Украйна? :) Чиста работа... докато очистят някой или някои.

пушаци са чист кислород за русенци.

Защо не казвате на кого е цистерната.Аз ще ви кажа ,на тия боклуци и измамници ИНСА ОЙЛ, менте горива менте масла , всичко при тях е лайна с кофите!!!

И защо веднага набедиха пълнача на цистерната??? Маслото не се взривява, не вярвам и резервоарите на камиона с дизелово гориво да са гръмнали. Нещо ми е много съмнителна тая работа.

Някой е пушил цигара и я е хвърлил по камиона.

Майката му е заземяване на цистерната обаче към изправна земя. Бог да прости човечеца, отишъл за комата хляб.

А към товаро-разтоварното съоръжение за да се изравни потенциала.

Масло не гори бе

А колите с какво масло се мажат или и то не гори???

В колите не гори. Не се самовъзпламенява нито образува горими пари при околните температури. Пари се образуват при над 170, и за да се запалят трябва още по-високи температури, каквито е нямало в случая.

Укрите взривиха Камиона , както са искали да взривят Турски поток , искат да ни обрекат на Студ и Скъп ГАЗ ! Гонете Укрите От България !

Путин е виновен.

Неизвестни лично са го видели да се изнася на бегом от мястото:))))))))))))

нещастен случай, всеки който работи понякога греши не правете от мухата слон

Като чета коментарите е ясно що сме смотана държава. Загинал е човек. И не е виновен нито Путин, нито Европа, нито Украйна, нито Америка. Отново сме си виновни ние. Заради безхаберие, да минем все тънко/визирам прегледа на МПС-то/, защото сме все тарикати, всичкознаещи и можещи. Да не говорим за безхабепието на политиците и липсата на всякаква читава инфраструктура. Докато не разберем, че за всичко сме си виновни ние, няма да се оправим. Но нищо, продължавайте да обвинявате КГБ, ЦРУ, МОСАД, Светия Синод, Ватикана и така ще се чувстваге по-добре.

Смешник, виновни са само и единствено некадърното правителство на Петков защото не направиха нищо за оправяне на тия камиони. Първата им грижа беше Украйна

Ето едно предложение за решение на проблема. Да се направи централизирана система за пропуски за тирове. Плащаш си за да преминеш в даден участък в даден ден. Пропуските трябва да са ограничени, ако искат да ги продават и на борсов принцип -с наддаване. Като стане задръстване, веднага да отива полиция да проверява и който е без пропуск - конфискация на тира и товара, после продаване на търг.

Как ти хрумна тази дивотия? И да създадем още 2-3 държавни служби за хрантутници, това ли ти е решението? А не е ли по-добре да се построят читави пътища, както е в цяла Европа?

Да строят колкото искат пътища, въпросът е какво да се прави докато тези пътища още ги няма. Това е ад за всички ! Стига вече заради интересите на транспортния бизнес да правим живота на хората непоносим и движението по пътищата още по-опасно. Алтернативата е пълна забрана за тирове.

без да сме във война имаме масово нарушаване на държавната граница, стрелба по граничари, убийства на полицаи във вътрешността, взривове във военни заводи, взривове на цивилни МПС-та, гонки по вътрешните пътища, които по-скоро са кориди защото както се блъскат в полицейски коли може да пометат някоя спирка с хора. Май на нас ни тряба военна помощ...

Е нали създадоха няколко "супер" батальона?

Той камиона още не гръмнал обаче екологичната оценка излиза на секундата еба ти мафията са тия..колкото до експлозията жалко за загиналият ..да беше изгорял някой мастит мафиот който вместо да си минава годишният преглед на камионите както си му е редът .Ами то пак си отиде една бедна душичка..до кога бе господа бизнесмени..ревете ина че майка ви долна ..

В Територията на дебилите всеки допир с техника, със закони на физика и химия, неминуемо води до опасност, разрушения, наранявания и гибел.

Какво правиш там, връщай се в България.

Ти щото не знаеш как гръмна в химическия парк в леверкузен миналата година юли. Убити 7, ранени 31.

Най-вероятно статичнп електричество по време на разтоварването е запалило запалими газове които се отделят в процеса На камиона се виждат АДР червени табели,ЗНАЧИ продуктът е запалим, отработеното масло не е под АДР!

Е, те там си връткат горива

А да не би случайно да е украинска цистерната? Защото в Русе отлично знаем колко цистерни с гориво излизат през Дунав мост за УСРАЙНА.

Не дават подробности. Та откъде казахте е камиона?

Шило

Пак нискоквалифицирани кадри, пак занижен контрол по безопасността на работа.

Взимат куцо, кьораво и сакато на работа, защото за смешни пари няма как да дойдат читави хора за работа. Това е във всички сектори, не е само там.

Закривайте я тая държава, нищо от нея не става. Политици - идиоти, крадци и разбойници, а народ - стадо овце.

В процес на закриване е. 33 години минаха предполагам около още 20 и ще трием държавата от картата.

Целият град блокиран от тирове и точно тогава експлозия. Трябва да се сложи край на тази лудница. Има си жп-транспорт за тия товари. Освободете българските пътища !

Хайде пак тировете виновни. Ако с откраднатите от ГЕРБ, ДПС и комунистите пари, бяха направени магистрали и втори мост на Дунав, нямаше да има проблем с тировете. Да хвърчат ли тия камиони?

Ако имаше, но няма. Камионите трябва да се съобразяват с инфраструктурата и като не могат да хвърчат, въобще да не се трупат толкова много. Гражданите ли да хвърчат вместо тях ?

Айде пак комунистите виновни. Ако бай ви Тоше не беше направил тежките участъци по Витиня с виадуктите и тунелите сега още щяхте да лазито криволичейки по Витинята, драги ми смешници.

да живее НАТО, да живее ГЕРБ, кур за БСП

България е предала на Турция 5 терористи свързани с атентата в Истанбул, значи България е гнездо на тероризма.

Това е Промяната. Убиват полицаи Хиляди мигранти влизат в родината Вдигат тока десет пъти Глад и безработица Два месеца не е връчен първия мандат

Ми да, няма само Черепа да страда, трябва на всички да е гадно

Част от нещата са заслуга на ЕС, като с тока и тяхната свободна търговия. И при ГЕРБ имаше хората факли (например 6 самозапалили се за 31 дни), Залято село Бисер от държавен язовир,.Взривен влак в Хитрино. Атентат на летище Сарафово, рейса ковчег и така нататък.

Абе мушмул, къде ги видя тия "Глад и безработица" ? За 1 година "промяната" направи за доходите на хората по-вече, от колкото мутрите за 12 г! При тази война и хипер инфлация, ако не бяха увеличили пенсиите и мин. работна заплата, наистина щеше да има гладни. Ти на магазин ходил ли си ? В големите хипермаркети - хранитерни и не хранитепни, не можеш да се разминеш от "гладни".

Доста им спадна оборота - преди на 4-5 каси опашки, сега на 1-2 по 2-4 души.

Нищо лично,но ,"по-вече" бих наблегнал на....

Трябва да се инструктират хората да не пушат по време на пълнене, че стават големи бели. Разбира се, хипотези много.

Руските цигари са особено вредни. Да е би камиона да е трябвало да пътува до Севастопол?

"гръмването" в главите на УЖ журнарята.. Все пак тук не е написана това - от друга УЖ медия: " Камион-цистерна С ОТРАБОТЕНИ масла се е взривил на входа на завод за производство на смазочни продукти в Русе. Засегнати са и няколко автомобила. Инцидентът е станал около 10.45 ч. ПРИ ПЪЛНЕНЕ на камиона." Цистерна напълнена с отработено гориво се ПЪЛНИ ОЩЕ.. В завод, който евентуално ПРЕРАБОТВА отработено масло. Ама преди това циснерната не трябва ли да се РАЗТОВАРИ.. И що ли не се обявява таз цистерна с НОМЕРАТА НА КОЯ СТРАНА Е? Бългърски, украински, молдовски и ли т.н.

Цистерна пълна с отработено масло..

Човек, имаш грандиозни затруднения при четенето с разбиране! :)))

Работя в Ланксес и при нас цистерните идват празни да ги пълним или идват контейнери (24 000 кг) пълни да ги празним. Това не е като логистиката дето не трябва да имаш празен курс.

Когато ни говорят за ,,техника на безопасност,, ние се подсмихваме, но като се случи белята Ооооо ...

То има и техники за опасност. Дават даже курсове на украинци.

Не забравяйте - Путин е виновен!

Чак в Русе ли отскочи ракета :)))

Възможен отговор към България за ролята й в терористичния акт осъществен в Истанбул! Още тогава ви казах, че трябва да чакаме отговора.... Много тогава ми се смяха Американците вече си го получиха. Анкара удари техния щаб в Хасека, САР. Сега ние сме на ред

От ваксината ли, или си ти е толкова акълчето :)))

И той като теб не се е ваксинирал и си личи :)

"Много тогава ми се смяха" А сега да видиш колко ще ти се смеят. И с право.

Тези цистерни генерират статично електричество (може би от самото люлеене на горивото вътре при движение, но в действителност). Поради което задължително цситерната е снабдена с метална верижка, която допира земята. Няма верига - има бум.

Представа нямаш по колко много други начини може да стане беля, освен поради липса на верига.

Пуделите на путин и една експлозия на цистерна успяха да натролят с простотиите си. Евала.

Амчи от козяк кот кажат туй говориме

Руска работа

Дир, нямате ли редактори? Кой журналисти използва гръмна, освен в разговорна реч? Май някой има доста бедна езикова култура, май не знаете,че по-правилно е да се използва избухна?!

Те използват още и думи като забавачница, возило, кръвнина. С което сигурно смятат, че правят новините си по интересни.

Бръмчат за Украйна...

Сигурно отново е приятелски и дружески огън от Украйна с ПВО ракета.

Така ще е докато не се прати оръжието което искат украйнците.Много взривове.

Докато не се разоре путлерска Рузия..

Това е влиянието на гена върху околната среда.

Нещо за Путя няма ли,да се възбуждам и да пиша пълни глпости

цистерната отивала да експортира нов вид интимна смазка (с двойно предназначение) за Украйна!

Боляло ги рашките салдати докато ги опъвали на сухо при отстъплението им казваш ?

като ходиш на Козяк, ама си трайкаш... Да не обидиш Сюзерена... Що не си вземеш едно бурканче? Само като гръмне е малко неприятно...

Тц , мен такива неща не ме влекат зо развика от теб педерашке . Опъвам си рускини , верно че са скучни но пък са евтини :)

Бе кой се интересува какво те влече?! Отиваш на Козяк и ти го нахрузват черния до макарите чак. Специализирал си се да дишаш анално, като ти направят такава дълбока тръба.

Споделяш опит как си изкарваш паретата ли шлюхо ? Дреме ми :)

Нашата ПВО реагирала ли е или по традиция си гледаме под полата? Или вече пазим Юкрейн?

Петров и Баширов са! Камиона е уркаински!

Все ''хубави'' новини напоследък .

Откакто върнахте Борисов е така.

УКРИТЕ са ТЕРОРИСТИ и са гръмнали камиона Бомба ! Гонете УКрите от България !

и сега кой е виновен ,ама разби расе че Путин е винове кай друг да е виновен

Надежда, нас ли питаш, дали очакваме подробности? Ми очакваме.