Българи в Ница: Ужас, касапница, прегазени хора

Българи разказаха за преживения ужас при терора в Ница, който днес е потънал в гробна тишина. Един наш сънародник е леко пострадал, съобщи Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Българи в Ница: Ужас, касапница, прегазени хора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе какво им става на тия! Долни боклуци.

да не бяха гонили циганите, щото тия са по-лоши ама отде акъл у тъпите еврогейци

Хайде сега всички франсета дръжно да отидат в Брюксел и да обесят всички евро политици.

Мамичката им тия тъпи брюкселски зелки!!!

Аз съм ЗА да се хвърли бомба над арабският свят и да се приключи кардинално...

ще съсипят петролните полета

Като разбомби Франция Либия едва ли бомбите са пробирали мъжете от жените и децата. Като нападнаха САЩ и европейските им съюзници Ирак, че уж имал химическо оръжие, към един милион избити бяха нещо като страничен ефект на "демократизирането" на страната. Афганистан го съсипаха първо руснаците, после американците и европейците. Това само някои от съвременните събития, колонизацията отделно. Еми, то все нанякъде трябва да избие.

Ей, мръсно мюсли затваряй си човката да не захапеш дървото. На границата такива като тебе трябва да се разстрелват с картечници, а не да ви се дава статут на бежанци.

Като си помисля с какъв хъс изселваха нашите цигани ... Аз циганин камикадзе не мога да си представя.

Атентатите ги извършват мустакати французи и белгийци, а Оланд щял да засилва действията на Франция в Ирак и Сирия. Докато не разчистим цалата смрад от гетата в Европа, нищо няма да се промени. Вместо това се организират нови гета, в които няма закони и държава. И не дай боже да решиш да въведеш някакъв ред, веднага те налазват разни Хелзинкски комитети, че нарушаваш правата на малцинствата. Утре ще започнат да убиват жени с камъни за прелюбодейство насред Плас д'Етоал и това ще се брои за мултикултурализъм. В европа няма съжителство на различни култури. Има европейска култура и липса на такава.

Тъжното е че френското малоумие е толкова голямо, че и с жертви и без жертви никой няма да се освести малко, на какво са заприличали. И искат и светът да е кати тях. франция е чуден и пореден врейски инструмент за въздействие

За всичко са виновни американците,те разбутаха Близкия Изток за петрол и да си развиват военната индустрия,те са виновни ислямистите да завладеят Европа,какво правят в Украйна,Сирия,Ирак,Саудитска Арабия... да си стоят в тяхната смотана Америка.Европийските ръководители им станаха подлоги,но страдат обикновените граждани.За пари продадоха душите и народите си,вече няма да е същото,светът отива към гибел.

За американското разбутване на кощера съм абсолютно съгласен. Но има и нещо друго: нападателят е французин. Ония бяха белгийци. Толерантността, като всяко нещо е хубава докато е с мярка.

Решаващото рамо на ислямизма му дадоха комунистите от любимото ти ссср. Още от 50те години се бориха за т. нар. арабско единство, за да могат да използват арабите като ледоразбивач срещу Свободния Свят. Когато видяха, че под знамето на социализма няма да стане се обърнаха към исляма и подкрепиха радикалите, включително и с измислената война в Афганистан, която водиха 10 години, за да радикализират ислямския свят.

KЪДЕ ЗАБРАВЯТЕ ПУТИНОВ, ТОЙ Е В ОСНОВАТА НА ВСИЧКОО КОЕТО СЕ СЛУЧВА , А НЕ АМЕРИКА !

Истината е, че вместо ПУТО и Краварника да сваля режими като този на Башар Асад в Сирия.>Те трябва да ги подкрепят с всички сили!! Защото точно създадените от Краварника Ал кайда и ИДИЛ са враговете на християнската вяра и на народите от Европа!! А хора като Асад, бяха създали една светска, образована, много конфесиална Сирия..Която Краварника с неговите Джихади Джота разрушиха!! Само и само да свалят Асад от власт!!! А сега всичките тия ислямисти искат да покорят европа, и да унищожат Краварника..Дааааа малоумието на краварника и ПУТО е безгранично!!!

4-ти райх, кръстоносни походи, това е спасението!

Блаженото спокойствие, в което западът живя години наред, направи хората неспособни да реагират адекватно. Някой дали се е опитал да спре този камион?! Не, инстинктът е дай да се спасявам аз, да идва някой друг да се занимава с атентатора. А докато дойде я полиция, я пожарна, сума народ е намачкан. Наскоро нашите тук ревнаха, че щели да емигрират ако върнат редовната военна служба. Ей, момченца-мъжленца. Ако там вчера вечерта имаше мъже, които да скочат да спрат тоя вместо да си пазят задниците, можеше да има по-малко жертви. Време е хората да се научат сами да се пазят. Не да тънат в илюзии, че в красивия и спокоен запад такива неща не могат да се случват. Ето че могат. Колко пъти трябва да стане такава трагедия, за да се сетят, че трябва да се борят и сами, не да чакат някой да ги пази.

ефекта на изненадата. Навсякъде ги уверяват, че мерките за сигурност са "драконовски".

Мозъчен дефект - как се спира набрал скорост камион с откачено камикадзе вътре!Па ако ще да си от по - по - най обучените кадри ???

с преграждения за да се спре достъпа на каквито и да е превозни средства в зоната с хора. А не няколко тъпанара да тичат по камиона и да се опитват да го спрат.

За момченцата дето мразят казармата." Да изпращаш хората на война без обучение, означава да ги предаваш." Това е писано преди хиляди години, и важи с пълна сила и сега. казармата е отвратителна, но и живота не е никак лек, без нейната закалка.

Сега французите ще се утешават взаимно и ще си солидарстват кротко месец два, ще поставят някое и друго цветенце на улицата, и така до следващата касапница, където всичко ще се повтори. Ислямистката сволоч ще си отстреля бели хора на гюме и никой нищо няма да им каже. Цяла Европа се е втренчила в пъпа си като дебил и отказва да се заеме с проблема.

За 18 месеца във Франция,3 големи атентата.Такава жестокост при извършване на атентатите е неразбираема.Нов формат на тероризъм.Във Франция има цели гета и не е ясно какво се случва.Марсел -Ница е почти арабски.Анализатори казват,че всички тия атаки са игри на новата политика,планирани внимателно.Глобалният тероризъм става транснационална компания,включени крупни фирми,криминални структори и самите бунтовници.Този свят е много крехък и без силно национално правителство,няма кой да защити своите граждани и гости.Ница е символ на богатство,но защитата на курорта е много зле.Най вероятно тезиизпълнители се вербуват по интернет.Тероризма е преминал в нов тип,без взривни в-ва-само с оръжие и подръчни материали.

И населението на Гейсъюза ще започне бавно, бавно да заграва ......какво им е на хората от Близкия Изток -като Ирак, Сирия,Йемен, Саудитска Арабия ,Афганистан, Либия..Където лудите крави, и техните еврогейски помощници хвърляха бомби и ракети по детски градини, жилищни сгради, сватби, погребения и дори болници на Лекари без граници..Убивайки невинни жени,деца и старци....Всеки знае как Краварника и ПУТО създадоха Ал Кайда и ИДИЛ сега..Всички знаеме нашата българска поговорка: КОЙТО СЕЕ ВЕТРОВЕ...ЩЕ ЖЪНЕ БУРИИ!!!!!!! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕВИННИТЕ ХОРА В ГЕЙСЪЮЗА ЩЕ СИ ПЛАЩАТ, ЗА УБИЙСТВЕНАТА ПОЛИТИКА ПРОВЕЖДАНА ОТ ПОДЛОГИТЕ НА КРАВАРНИКА, В ПУТО И ГЕЙСЪЮЗА!!!

Французи, докога ще търпите, кой ви държи в ръцете си, силна държава сте и можете за 24 часа сами да решите проблемите в това отношение на света. Докога ще търпите, обикновените хора да плащат, заради игрите на голямата сцена, в които и вашата държава е въвлечена?

Каква е идеята тази голяма трагедия да се описва в такива детайли?

Насаждане на ужас сред хората,"заразяването им" /професионалния израз е точно такъв/ със страх. Уплашеният човек е изпълнителен.

Всичките условно наречени "терористи" във френски атентати са си ФРЕНСКИ граждани .. демек французи. Нито са сирийци, нито са бежанци нито някакви други. Те са си паплачта която франсетата си отгледаха и интегрираха след инвазиите и грабежите им над северна Африка. Сега по-много впечатляващ начин жеста към северна Африка им се връща обратно.

НЯМА И ЕДИН ДОСТОЕН ЖУРНАЛИСТ ИЛИ ПОЛИТИК ДА КАЖЕ В ПРАВ ТЕКСТ.НИЕ ПОЛИТИЦИТЕ И ПРАВИТЕЛСТВАТА НА Е.С. СМЕ ВИНОВНИ ЧЕ ДОПУСНАХМЕ ИСЛЯМИСТИТЕ ДА ПРЕВЗЕМАТ ЕВРОПА.ТАКА КАКТО ТОЗИ ТЕРОРИСТ Е ГАЗИЛ ГРАЖДАНИТЕ НА НИЦА ТАКА ГРАЖДАНИТЕ НА Е.С. ТРЯБВА ДА ПРЕГАЗЯТ ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА И ПОЛИТИЦИ ДОПУСНАЛИ Е ЕВРОПА ТЕРОРИСТИТЕ КОИТО СА НАД ЕДИН МИЛИОН.

Тероризма няма религия, няма националност, никой не е застрахован, няма слуужба в света, която да е в състояние да предотврати всички атентати. Поклон пред паметта на жертвите ! Насилието раажда насилие ! стара истина, която много често забравяме. Дано никога не се случва повече, макар да знам, че е невъзможно. Дано политиците си направят съответните изводи и вземат правилните решения, тяхна и наша е отговорността, защото ние ги избираме.

Но 99 % от терористи са излямисти.

Защото така ни казват а ние не си отваряме очите да видим че ислямистите са милиарди по света ама не са тръгнали да правят такива работи защото са ислямисти а защото американците и дебилната им ''демокрация'' разбуниха живота им. Сега негодувате срещу исляма а ако те бяха направили това което направиха в техните страни американците на ваша територия дали щяхте да стоите безучастно или тогава християнството щеше да е наречено тероризъм защото защитава страните си от нашественици

Бог да прости загиналите невинни. "Гробна тишина". Но не е така. Най-подробно ни описват жертвите, извършителите. Но гробно мълчат за най-важното - защо тези хора го правят ? Месец след месец, година след година. Едно и също. САЩ, Франция, Белгия, Испания, Англия, Русия. Най-голямата тайна. Няма изявления на организаторите, няма предсмъртни писма на изпълнителите, гробна тишина ! Хиляди свидетели, но никой не е чул какво е крещял извършителят освен "аллах акбар". И така - до следващия, още по-кървав атентат. Има нещо, което не им е изгодно на собствениците на СМИ да кажат. Защо го правят, кои са те ? Това, че били араби, мюсюлмани. Никой не тръгва на смърт само защото е арабин и мюсюлманин, заради господа си. Не се ли каже защо го правят, какви са исканията, не може да се реши този конфликт. И ще продължават да ни поднасят все по-страшни сцени !

Дали пък не е време да повторим думите на Петър Младенов: "Да дойдат танковете"? :-(((

Ще дойдат танковете в Русия, руски патриоте.

Скоро май и бабето ще поиска руски танковe на помощ...

Ами те отдавна са дошли. Франция е в извънредно положение още от ноември, вече половин година. И след европейското по футбол щяха да го махат, ама след този атентат - едва ли. Още половин година. За да съм ясен, щото не всички искат да го разберат - "Франция Е Във Извънредно Положение". Обявено от президента Оланд. Вече половин година. Да, в сърцето на Европа, в най-претенциозната демокрация. После да не идват да ни учат какво било у нас преди 89-та. Може всичко да е било, но не е имало военно положение, не е имало извънредно положение. В Гърция имаше военно, 74-та, в Турция - май два пъти, кой да ти помни. И във Франция, сега. После ще си говорим за сигурност на гражданите, работа на службите, права на човека, демокрация и т.н. Сега да си гледат извънредното положение.

Френските тайни служби отново демонстрираха високия си "професионализъм". Явно арабските гета за тях са абсолютно забранена зона и не могат да припарят там. То не, че полицията и жандармерията смее да стъпва там като се стъмни, но това е друга история. А да се проведе такава успешна операция някой я е планирал, някой я е финансирал, някой я е организирал и намерил изпълнителя, някой е доставил оръжието и т.н. А нашия смешник Митов изразил "възмущение" милия... ох мъка-мъка... Бог да пази България от подобен ужас!

Тези в Брюксел не са еврогейци, те са дебили. Представяте ли си какво значи да знаеш, че ти и политиката, която водиш, сте виновни за смъртта на цели семейства?! И дебили не са, а изроди.

ккато че ще съмне:"Знам какво става,но е нещо страшно"....."Това нищо ли не ви говори,нищо ли не ви говори.Като кулите .....,кой го прави а?

НАТО И ЕС вместо да мислят как да пречат на Русия, да помислят как да обезвредят диваците мю(*юлмани. Че ЕС още малко ще стане халифат на ИД.

Ваш карлик какво направи в Сирия? Нищо и половина.

Много повече правят за да обезвредят мюсюлманите и да спасяват християнски животи, от колкото западноевропейските лицемери нарочно да пускат мюсюлманските при,мати все едно не знаят какво ще стане, и само не ми казвайте, че тия мюсюлмани са от няколко поколение на запад

Френските тайни служби отново демонстрираха високия си "професионализъм". Явно арабските гета за тях са абсолютно забранена зона и не могат да припарят там. То не, че полицията и жандармерията смее да стъпва там като се стъмни, но това е друга история. А за да се проведе такава успешна операция някой я е планирал, някой я е финансирал, някой я е организирал и намерил изпълнителя, някой е доставил оръжието и т.н. И всичко това при пълна секретност. Става дума за десетки хора, които са участвали по един или друг начин, а тайните служби пак нищичко не знаят...

Френските идиотизирани политици не дадоха Мистралите на Русия, за да може по-лесно да изтрепва чалмите, а ги продадоха на Египет. Египет какви са - аватари наверно или папуаси. Египтяните са мюсулмански братя и след някоя и друга година като шитнат СИСИ президента, или там как се казваше, ще докарат тези мистрали срещу Ница, Монако, Марсилия, Монте Карло и ще изтрепват овчата бяла тълпа, която спи дълбок гейски сън. Спете, жабари. Спете. Тунизиец трето поколение французин ви изпотрепа - що за национален идиотизъм. Големите разузнавателни и нам какви си тайни френски служби - за нищо не струват, по- са зле от някое наше провинциално РПУ. На ви сега Права на човека, на ви равенство и братство, пуснахте във вашия гьол арабските и негърските пирании - сега мълчите. Що мълчите - вместо да викате, сега сте със широко затворени уста. И нямате и една гънка мозък да помислите какво ви очаква, ако не се вземат опустушителни мерки срещу чалмите от всякакъв цвят и етнос . А оня кретен си има часте коафьор с 10 000 евро заплата. Ето затова ще ви трепят - щото сте си избрали такъмв педерунгел да ви води. Вижте, император Путин е друга работа. Помислете само колко хитър излезе вашият бивш френски съгражданин ДЕпърдиото. Вземете пример от него - и всички към Русия - място има - от Донецк до Курилските острови - погледнете картата. Дано има останала някаква мисъл във френските ви кратуни...

А някой да е чувал тишината на разрушените и обезлюдени градове на Сирия?

Да благодарим на САЩ за добрите идеи.

И за музикалните инструменти с които се свалят самолети и вертолети.

Демек, един вид - дай сега да избием още невинни възрастни и деца, за да "изравним баланса", така ли, г-н садист в шушлеково екипче?

Flioink

Продължавайте да ни говорите за "религията на мира" и "толерантност" докато резняците крщят "аллаху акбар" и избиват мирното население.

Това са плодовете на обич и солидарност с "бежанците". Майки и деца, таратанци. Как не можахте (меркел и такива като нея, и сталинка) да предвидите, до какво ще доведе пускането на милиони ония, дето ни мразят в червата, умеят само да искат права и привилегии само защото са мюсюлмани, бежанци и им се полага. Сега ги осъждат и заклеймяват, лицемери.

О, напротив, предвидили са. Сега потриват ръце. И готвят още репресивни закони, които ще важат за нас, не за рязаните (щото тях закони не ги интересуват).

Шарли Ебдо,са виновни за всички жертви във Франция,от Терористични атентати,заради тяхната карикатура на Мохамед,със която се подиграха,и Талибаните им обявиха война,сега кой им е виновен.

Еее, когато в Украина а и не само там гинат деца, старци ,жени ,мъже, там може и там не е ужас,това е нещо нормално и може да се случва, а когато в Ница се случи това, там било ужас ? Къде е разликата моля ? Меркел,Оланд, Обама, Камарън сложиха началото на ада и в Украина, и в Сирия, и в Ирак, и в Европа. Защо сега тези хора не станат първи кръводарители, а демагогски правят декларации и уверения,как ще победят тероризма. Цялата еврпейска комисия начело с Юнкер трябва да даде пример и да дари кръв за пострадалите. Къде са тези мишоци ? Народите на Европа трябва да се събудят и да видят истинските причини и отговорните хора които им причиняват всичкия този ужас. Трябва да им се потърси сметка. Запалиха, Украина, запалиха Европа, ще запалят и света. Трябва ли да се чака , тези негодници да продължават с малоумията си ? Това е въпроса ?

Оланд, ТИ си виновен за избиването на народа ти!

Това е поредното сатанинско групово жертвоприношение на Новия Световен Ред. Целта е оправдание за налагането на тотален контрол върху европейците.

Чета много нелепо саркастични и злоради писания! Спрете се, бе, загинаха напълно невинни хора, сред тях доста деца! Помолете се и помълчете, вместо да бълвате нелепи постове!

Всеки ден убиват и горят живи деца, жени и възрастни хора в Донбас....една статия не видях да отрази този трагедия, която същите тези идиоти от ФАЩ и ЕС надробиха!

Еми, в ТАСС и RT не пишат за Донбас вече! Щом там не пишат, Дир-ът няма откъде да преписва.

В Украина е ужас, но тези мръсници крият и не казват.Там избиват деца, жени ,страшно е. Но престъпниците са правят на светци и тези които играят тази мръсна игра срещу Русия, а това са Меркел, Оланд, Обама,Камарън , Юнкер, за тях нищо , те само се възмущавали. Сега отново точно тези ще правят походи, митинги, и ще продължават да тласкат света към апокалипсис.

Това, че скърбим и съчувстваме за жертвите не пречи, а напротив изисква да се разкрият инициаторите, генераторите на тези ужасии. Не изпълнителите, не подбудитулите, а именно генераторите, които винаги са били защитени от целия държавен ресурс, недосегаееми са, но сега с показни елегантни жестове леят крокодилски сълзи за убитите и сочат с пръст всеки друг, но не и себе си. Нали така, "скъпи" Оланд, Меркел и Обама!?

Така се възраждат империи. Време е Франция да върне на мода гилотината и колонийте. Да има къде да изпраща верните на исляма френски граждани.

Тишината плаши повече от скандиранията, особено ако на хората наистина им причернее... а ако на европейците им причернее пред очите първо ще нападнат политиците, а чак след това техните мюсюлмански съюзници...

Време е вече май европейците да се събудят и да потърсят отговеорност от властващите дето ги докараха до тук защото те забъркват кашите ама жертвите са обикновенните хора дето ги хрантутят. Винаги се питам ЗАЩО тези камикадзета избиват такива угнетени като тях а не истинските виновници за това положение????

Освен всичко друго главните виновници имат лична охрана, това не важи за обикновените хора, които нямат даже право на самозащита...

Много просто - много по-трудно е да се биеш с въоръжен и охраняван противник. Мюсюлманите са страхливци общо взето.

Молим, да ви обясним, че масите сами по себе си не правят нищо - трябват им политици да ги водят!

Едно е вярно - на масите им трябват водачи а не просто политици.

От видеото прави впечатление пословичната смелост на французите - всичко живо бяга като стадо овце. Вместо да се озърне, да осъзнае ситуацията, да се прикрие разумно или да направи нещо за да спре атентатора. Бягат. Овце. Виж в карикатурите много ги бива.

И тия тръгнали да напад Русия...Хаха смееех..

Или са богати Руски туристи, а?

Всичките ли? Нали уж умират от глад заради санкциите, какъв туризъм?

Това са хора, а човекът е стадно животно. При събрана тълпа важат законите на стадото. Агресията, паниката се разпространяват мигновено. Това става не само във Франция. Спомни си дискотека Индиго.

lu4ka

Първа сигнална система е по-силна от Втора. Дори и при теб. Просто още не си го осъзнал.

Дядото

Първосигналната система ти е по силна, ако нямаш второсигнална - като при теб - усетя ли суматоха - бегам.

жалко , че не си бил там , за да спреш лично ти , терориста ! да видим , като стане у нас как ще го спреш !?

Дядото

Револверът е винаг с мен с 14 патрона. Поне един щ ему вкарам

Плодовете на ТОЛЕРАНТНОСТ са факт дали с калашници, дали с бомби дали с камиони, отровни газове или пък със самолети МЮСЮЛМАНИТЕ ГРАДЯТ СВЕТОВН МИР...Нека да ги НАСТАНЯВАТ, ДА ИМ ДАВАТ УБЕЖИЩА - ЖАЛКО МЕРКЕЛ СРАМ ЗА ЛИЦЕМЕРИТЕ ОТ ЕСС...

Хайде бакалъм, елате хиляди, милиони мангали при нас ерогейците, ние ви чакаме с разтворени бузи и решени да пиете кръвта ни и да ядете телесата ни. Ние ще ви храним, обличаме и обгрижваме, вашата работа ще бъде само да ни избивате като добитък в скотобойна, за което ще ви благодарим.

Стига сте се гаврили с хората, бе, кре?тени! Как въобще продажната ви съвест позволява такова нещо? Всъщност хора, обичащи повече чуждата страна от Родината си нямат съвест, чест и не изпитват любов към ближния!

ТЕ ИДВАЛИ С ТАЛАНТИТЕ СИ ?! КАКВИ ТАЛАНТИ ИМАТ, ОСВЕН ДА УБИВАТ И ДА ПРАВЯТ ДЕЦА НА КОНВЕЙР ?! НА КОГО Е НУЖНА ТАКАВА ИЗМЕТ ????!!!

На Социалистите - такива гласуват за Социалистите!

ИСЛЯМИСТ-СОЦИАЛИСТ !!! ИСТОРИЯТА НЕ ПОЗНАВА ! ТИ ОТ КОЯ ПЛАНЕТА СЕ ВКЛЮЧВАШ ?

Тоя кореец ли е? Най-чистата етнически нация и най-расистката от всички нации :D Я не ги слушай!

ози атентат за пореден път показа необходимостта от единството на цяла Европа! Срещу обединеният ислямски тероризъм трябва да изправим обединени ЕС и НАТО! Много са тези, които искат Европа да потъне в разруха, за да дойдат после на бял кон, в качеството си на "освободители", но ние, гражданите на Обединена Европа, не трябва да допуснем да се стигне до такъв развой! Обединена Европа е силна и може да се справи!

Ислямския тероризам е чучалото зад което се крият истинските убийци като Оланд, Меркел, Омониго Обама и т.н...Учудвам се колко са наивни масите да вярват на тази глупост..

Точно пък нато да искате да помага на Европа направо си е шизофрения след като водачите ми сащ направиха всички тези рамирици по света за да заграбят нефта и да си напълнят джобовете. Да почиват в мир душите на невинните напуснали този свят...

Вълчанов

Абе, ей, НАТО е Европа или това ти убягва? Какво се опитвате да представяте НАТО като нещо отделно от страните в ЕС? Ако ЕС е политико-икономическа организация на Европа, то НАТО е военната организация! Много сте смешни, като почнете да пишете за НАТО като отделна страна някаква: "НАТО разполага войски близо до Россия!", "НАТО приближава границите на Россия", "НАТО засилва присъствие в Черно море" и др.п., като непрекъснато намеквате, че НАТО е нещо извъневропейско, едва ли не извънземна организация или държава!