Камион се взриви на митницата в Казанлък, близо до завод "Арсенал"

Причините за инцидента все още не са ясни. Районът е отцепен и се извършва оглед

Обратно в новината

Коментари - Камион се взриви на митницата в Казанлък, близо до завод "Арсенал" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали изгонихме рускит шпиони? Сами ли почнахме да се взривяваме?

камиона бил украински

Stanko

Айде стига с тези взривове по тия оръжейни заводи бе!

Пунин е бил.

Ей стана няма тоа Радев бре... Пърдиш пърдиш...ами сложи си ръката на устата.....кък мой тъй?? У

Чист терористичен акт организиран от бандитите на путкин. ДАНС и съда няма ли поне веднъж да заработят в полза на България и българите. Руски агенти, шпиони ,атентатори се разхождат из България като в разграден двор. Президенството гнездо на руска агентура ,докога

Те, ако заработят, такива боклуци, като теб, ще са на топло, при Навални.

Ше вадат от орбита сателитете братушките

Яко се печели от войните по света, човек трябва да има някакви граници все пак!

Не са виновни робите в завода,те работят за едното парче хляб и са работещи бедни,а маймуните накачулили се на дървото на военнопромишленият комплекекс.Когато не бе започнала СВО робите не получаваха заплати от 6 месеца а само аванси от 100-200 лева.Но сега при този доходоносен военен бизнес желаещите да се облажат от кацата на войната нарасна с 1500% а работниците пак са си работещи бедни.

Мръсни комунисти, да пукнете дано!

С тез нерви дет ги хабиш - най-много ти да пукнеш, ама все тая...

Комунистите са в ПП. Дори успяха да си изберат за кмет на София, наследник на ченге от 6то упр.

В последните две години има един не сменям световен злодей ,виновен за всички беди по света. На някого жена му се изчукаха горещо с някакъв мигрант-злодеят е виновен.Някъде някой мигрант заклал възрастна г-жа-злодеят е пак същият, някой малоумник катастрофира-пак същият злодей,изригне вулкан в Исландия -злодеят е на линия, спъне се Байдън на килима и това е работа на световният злодей,някоя госпожа роди черно дете ,а двойката са бели , съпругът е в Антарктида от повече от година ,и хоп Злодеят загрява ,за да поеми вината.

Прекрасна новина, дано и завода да се взриви. Нем оже да печелим от убийствата на други хора!

Не само камиони с оръжие, цели влакове ще се взривяват

Курс към въоръжено възстание ли повелиха от масква?

Трамп заявил, что США превращаются в страну третьего мира

Ами тогава рашата от кой свят ще е?

е имало в камиона.Вълна сигурно.

Домати

Улраинските шофьори, взели да бият полските. Става интересно

Замърсяване?

За полскио камион!

Ами с такива приятели, като Магарев и .енков БТР-и за скрап, С-300 за скрап, снаряди, мини и патрони също Тези двамата не са руски агенти, направо са Съвтски агенти, допринесоха за победите на Русия и с дървеняшката си Русофобия удвоиха русофилите..

Не са удвоили русофилите , простаците като теб!!!

Oбаче за бракуваните оръжия за Украйна нищо не казваш... Цялата ви "дамократична" дейност е в полза на Русия...

По тава време в Казанлък близо до Арсенал!?! Камионите трябва да са били пълни с домати и краставици за износ за Турция.... А регистрацията полска румънска, украинска.... Путин ги взривил лично за да си отмъсти за дъмпинга...

Сигурно не е лично, но няма съмнение, че е той!

Укропитеците се чудят как Авдеевка пада по бързо от Бахмут. Много по добре укрепена, много повече войници и....тряс

Смешници

извинявате ама ...няколко ММА-исти и кечисти са се сбили с каратисти в камиона... и последици....

Това е газовата бутилка от малките, на която си готви шофьора. Ако бяха снаряди, на 100 м. наоколо вямаше да оцелее ни сграда, ни човек, а камиона щеше да се изпари. Не пишете глупости.

100 про са орките. Всички орки трябва да се изгонят от България!

Не мисла! Ма важно е да обичаме рюшняците, даже и когато ни боНбят...

Като си прост

Укропитек!

Да не го взриви на дунав мост ми на паркинга.Куките по и връзват сценките млатене на борци в Старозагорски вилает

детонатор който се завива. Мисирките как си обясняват логистиката камион да татранзи окомплектовани снаряди. Пълна манипулация даже и хасковска регистрация са снимале.Братушките с такива малокалибрени оружия не се занимават

Я брат рюшняк немам. Кога ми крадоа кокошките, благи ли беха? А децата ми реваха гладни! Тепанье...

Точно тъй е :)

Сега наш Грозьо ша пусне фото на Баширов и Петров. Маскирани кат митничари.. Тъй де.. Той им знай вече де са джиткали телефоните им. И за него е детска игра да ги следи по Марине Трафика.. По-важното е, че веч не пращаме мини без тротил в тях.. Та качествения контрол в действие виждаме..

Това не е взривен камион, но нали дира трябва да направи сензация. Взривени камиони може да се видят в телеграм, има доста напоследък. Това до Арсенал е скалъпено нарочно от украински служби за да се хвърля кал по Русия и да се настройват неможещите да мислят поклонници на демокрацията

Пак балалайките. Украинските служби си нямат др.работа, ще се занимават с нас... Е аси и т@nеците сте..

Те го взривиха, ако не ми вервате питайте плъх Денкофф. Камионът бил натоварен с домати и краставици за Усрайна, ама тия руски градове го взривиха с ядрен взрив от Космоса. Тая курса Илон Мъск и той е замесен. :)

Sm3hurk0

Камиона е превозвал демократични толумбички, ама гръмнал преди да го обмитят ! :)))

Руский мир на чужда територия ТЕРОРИСТИ

Що толкова ви е страх да напишете, че камионът е с украинска регистрация и е бил пълен с оръжие?

Не е с украинска ве анус! Вижда се на снимките че не е

Така ли, бе педал? Има снимка! Номерът на камиона не е украински, ако беше се взривило оръжие, щеше да отиде целия паркинг и цялата митница.

Руския будилник е най бърз...

Западна Европа трябвя да бъде етнически прочистена от руснаци

Хихихи, за момента западна европа бива успешно прочиствана от европейци.. пък за руснаците поживьом-увидими.

От ясно по ясно снаряди за Украйна!!!!

Шегувам се за руските простотии в случая,обаче дир.ру не пропуска да нагнети напрежение на територията ни.

Но си съгласен че ще бъхтаме ушанките с Бе-52 скоро

Буташ само запека си

, надуване на колела с огън.Излизането от трудна ситуация чрез помпане на гуми с огън е техника, използвана от експертите по офроуд шофиране. Така се прави.

Абе какво надуване на гуми с огън, бре??? С огън може да накараш гума да легне на джанта, но да я надуваш няма да стане.И техниката за лягане на джанта няма нищо общо с офроуда, където обратното, при някои условия се налага да се изпусне до определена степен налягането в гумите за да се измъкне човек от поддаващ терен-пясък, сняг, някои видове кал и т.н.

руски простотии на 100,%!

Или нещо нашите продават брак или де да го знам. Обаче знам, че ако се взриви нещо произведено в завода нямаше да остане много какво да се снима от камиона. Прилича повече на взрив на бутилка със сгъстен въздух.

Глеб Мишин е напуснал България с помощта на службите, заяви пред журналисти съпредседателят на “Демократична България” ген. Атанас Атанасов.

Ще бъхтаме русняците с бе-52 скоро

Към края на 1964 и началото на 1965 година Горуня и Цоло Кръстев организират група от висши офицери със сталинистки възгледи, която планира да замени смятания от тях за твърде либерален лидер Тодор Живков.

Диверсио́нно-разве́дывательная гру́ппа (ДРГ) — подразделение специального назначения, используемое для разведки и диверсий в тылу противника в военное и предвоенное время с целью дезорганизации тыловых учреждений, уничтожения или временного выведения из строя важнейших промышленных предприятий, военных объектов, транспорта, связи, а также сбора информации о противнике. Относится к малым подразделениям, обычно имеет численность до 20 человек. ДРГ, как правило, является штатным подразделением специального назначения армии и флота. Члены ДРГ проходят специальную подготовку по минно-подрывному делу, огневой, физической, психологической, парашютно-десантной, подводной, альпинистской подготовке, способны действовать автономно на территории противника длительное время. Переброска (засылка) ДРГ в тыл противника производится различными способами: скрытным переходом линии фронта пешком или на машинах, десантированием с самолётов (вертолётов), высадкой на побережье с подводных лодок, катеров и т. п. В ходе выполнения поставленной задачи ДРГ действует скрытно, способна в предельно сжатые сроки преодолевать большие расстояния. Небольшая, как правило, численность группы повышает её скрытность, маневренность и мобильность, что осложняет мероприятия по её поиску и ликвидации. В ходе боевых действий диверсионная работа в случае достижения желаемого результата способна причинить противнику не меньший урон, чем боевые действия частей и соединений.

Камион се взриви тази вечер на митницата в Казанлък, която се намира в непосредствена близост до оръжейния завод "Арсенал". - явно е изнасял играчки от завода !!!

Ватата не дреме.

честито! Авдеевка се върна при Русите. Следва Одеса и киев.

И на тебе кво ти дреме бе руски палячо.Бас държа че ако се покаже Путин че муврътнеш с кеф един дудук.

Руските мастии

Шофьора на взивения автомобил се казва Владимир Владимирович Путин . Роден на 7 октомври 1952 г. в Санкт Петербург, Русия Нема майтап, истина ич.

СЛЕДСТВИЕТО ПОТВЪРДИ : ДА ТОВА Е ПУТИН.

Руска му работа, само за терор ги бива.

Даже и за това не стават блядовете.