Камион се вряза в къща в плевенско село, шофьорът загина

ТИР-ът е превозвал слънчоглед и се е блъснал в лятната кухня на семейството от село Згалево

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фирма "Октопод" пред нищо не се спира, знаци премахва, стълбове, селски огради, пука водопроводи, за да печели максимално!!!

Продавам дизелова помпа за форд транзит. Пишете ми хора

купувам! давай я.

Пътя бил по-пряк. Да, доста време си е спестил. Добре ,че не е налетял на хората. Бог да го прости, но тариката е намерил каквото е търсил. С каква ли скорост е бил за да се забие така.

РУСКАТА редовна АРМИЯ Е 700 ХИЛЯДИ!!! Тея 300 хиляди мобилизирани са за ОПЕРАЦИЯ РЕСПЕКТ и ще останат в тила когато анексират 4-те републики след 3-4 дена. Укродебилите са мобилизирали каквото са могли и мрат по 1000 на ден. Украйна предстои да бъде безмилостно смазана понеже се подведе по акъла на ЕС и САЩ да рита срещу ядрена сила и да тормози малцинствата на територията !!! ФАКТ! Кудкудякайте на воля. ХАХАХХАХАХАХАХАХАХ!!!!!

Човек. Това е новината за един камион дето се заби в къща, а не за изкукалия Путин.

абе, човек ли си, що ли си. Първо радваш се на загиването на хора, без значение какви са по националност, а второ обсебен си от идиотизма си и се изхождаш във новина , където пак има смърт.

Факт е че, някой докара в града стотици помияри. Не тайна че кмета стой зад прехвърляне на кучета от други градове в Благоевград (срещу заплащане), също не е тайна че хора от общината отровиха въпросните кучета. Имаше предупреждения преди седмица домашните кучета да се водят на каишка.

Местен, ела на мене си. Оправи си центровката

гадно е това което споделяш,ама защо тук??? Какво общо има?

добре че оюе не са почнали и смаолетите да падат.

Естественият подбор действа, сега наследниците да оправят къщичката на хората

Да вдигнат пътните такси на тировете, да ги ограничат само помагистралите и определени главни пътища и да ги спират през определени часови пояси в почивните дни. Но мафията на тираджиите има силно лоби и плаща на министрите и дупетатоте да не ги пипат

колкото и невероятно да звучи се случва да има реална нужда от тирове и на село. няма как да слагаш абсолютни забрани.

Има нужда, зер. Веднъж годишно.

Пострадалите да разпродадат камиона и слънчогледа и да си оправят постройката.

Кой ще плаща сега мотвака?

ГО. Ако има.

Осигурих висококалорична храна на кокошките до пролетта.

Един шоп ми каза, че това нямало да се случи, ако са били отишли в Шопско да си купят една панелна бърлога. Там било, вика, всичко шесссссс !

Тебе педи някой шоп яко те е онодил,че под всяка статия плюеш против шопите.Нищо че няма връзка.

А, ей го още един шоп тук. Здравей.

човека, сигурно му е харесало и сега страда - всеки ден под всяка публикаця! Поне този път е пропуснал сметките за парното които плаща на Софиянци и шопите ;)

Не се научиха да не строят къщи по пътищата. При тия дупки трябва да караш на зигзаг и няма откъде да се мине.

знаем какво говорим. Както е тръгнало, скоро къща ще се вреже в камион! Това ще е вече новина!

Да се установи колко тежи този камион заедно с товара и има ли място на селски 3-класен път, успореден на главния но платен такъв! Ало превозвачите, от ТОЛ-а ли ще бягате... ?

Това само показва , че изискванията за профи вече са прекалено ниски !

Пак добре, че не е налетял на колиби. Може да има и други жертви.

Абе да беше налетял на колиби. Щото ги има много такива махали с колиби и защитена евро-порода дето пъпли там. Ама нейсе.

Ежедневна олигофрения, няма почивка. Кофти материал, много кофти..

Това вече взе да става ежедневие, а превозвачите да готови да наемат всеки, който се съгласи на мизерните им условия. И кой ще плаща сега щетите? Ако тестовете за алкохол и наркотици са отрицателни, колко точки ще вземат на шофьора?

Твърде вероятно е шофьорът да е получил така характерният вакснинационен инфаркт. Така намример преди няколко дни шофьор на градския транспорт се блъсна в София. Всяка седмица четем за някой шофер получил инфаркт докато кара. За по-сигурно трябва да се забрани на ваксинираните с ковид бливочи да шофират и пилотират, защото се превръщат в потенциални масови убийци.

Я вземи и ти получи ваксаонационен ритник в циганският задник !

Пич, прецакл ти се е чипът. Мини да ти го сменим.

Такаааааа ... жалко за покойния, но очевидно все още има хорица, на които трябва да им бъдат обяснени някои елементарни неща, като например: примери от близки мои познати. От около 40 познати, които прекараха ковид, трима получиха тромбоза в рамките на до два месеца! Единия, мъж в средата на 40-те, на крака. Оправиха го с антикоагуланти. Другият, на 52, колегата ми от работа - инсулт, удари го в говора, слава Богу моториката и разсъдъка са добре, но все още има проблем с концентрацията и не може да намери правилните думи при говор. Третия - съседа ми, 70 годишен - беше 1 месец на вентилатор, много тежко го прекара, върна се като вейка, след месец го покоси тромб, инфаркт и си замина човека! При ваксинацията, имате право, е възможно да се получат подобни странични реакции до два месеца след поставянето. Но шанса е 1:10 000. Което е, разбира се, естествено, защото имунния отговор е сходен на този от болестта! Хайде сравнете сега двата процента! В единия случай са 7,5% тромбози, в другия?!? 0,1 промила! Приятелю, това е като колана на автомобила! В пет случая ще те спаси, в шестия ще те остави в автомобила, той ще се запали и ще изгориш! Не коментирам задължителните ваксинации, което си беше безобразие!

Ку-ку-ку!!!

Няма ли пак да протестират?Или протестът им беше политически?

"камион се вряза в къща ... ", "... блъснал в лятната кухня ..." май аз нещо не разбирам, ама на снимката въпросната "къща" и "лятна кухня" много ми приличат на уличен стълб

Тя Надето е бетер Стоян Гогов. Каквото намерила в гългъл - това сложили за картинка. Не ий се сърди. Толкова й е акъла. Те заради това са я взели в мисирчестата медия...

Много често снимковият материал няма нищо общо с новината, нали трябва да се плащат авторски права за фотоса...

Независимо за колко и къде. И най-вече - с КАКВО? Разпродавате на битака парцалите и кирпича, добавяте великите пенсии и добавки, компенсациите и 375 лв. и готово. Считайте съвета като даден от самата Мария Антоанета - като нямате хляб, яжте пасти тогава бе! какво само мрънкате?

Къщата е била яка - от соца!