Екшън с камион в насрещното движение (Снимки)

Психично болен създаде безредици с откраднат камион край Барселона.

Обратно в новината

Коментари - Екшън с камион в насрещното движение (Снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То да не би терористите да са нормални???

Стреля се и това е, няма друга опцция.

Преди два дена нормална австрийка уби с нож деветгодишното си момче ,оказала се шезофреничка ,тоест ,ненормална ,и то учителка при това ,тъпа Европа!

Викаш руските шизофреници - най-добрите шизофреници на Света.

Мое ли имаш най-лепите жени, руси дългобедри, синеоки, в чиста снежно-бела страна, и да поканиш стадо афгански резани чалми д'ти нас.ре пейзажо и д'ти найибе мацките?! Е то сал лудите шведи го моат тва. А га Тръмп им го каза, се сърдиа, е те им сега жулти книжуета на всите.

Може, когато мъжете ти не са си на мястото.

- "Не става дума за терористичен акт", ... шофьорът... е с шведско гражданство. - Ако е от новите шведи, със сигурност става въпрос за терористичен акт ;)

От два дена тия шведи подлудеха хахах

Живея близко до "Ronda Litoral" в Барселона , тигъра се казва Joakim Robin Berggren , психично казват че е нередовен ! Нямало нищо общо с тероризъм ама ако не беха атентатите в Ница и в Германия с камионите , този бай-уй нямаше да го види всичко това по новините, и после да се прави на Рамбо и да краде камион ! Псих не псих са ше лежи , тук законите ги има и са за всички !

Евроатлантически ценности}:-)))

Е, щом е швед, моооже!

Името на кавала е Joakim Robin Berggren.

..Психично болен създаде безредици с откраднат камион край Барселона.... --- психично болната европа утртепа за 30 години повече от 30 милиона! но понеже е психично болна никой не я преследва! ако не я оградите ще ни доугроби сите!

Без ес сме цъфнали и връзали вервай ми

Ще чуем името на "шведа", колко чухме името на оня в швейцарския влак, който наръга 2-ма човека. Покриха му името и хората забравиха. Бил психично болен. Приказки за лека нощ.

В интерес на политиката на мултикултурализъм и толерантност много от изнасилванията и тежките престъпления извършени от "бежанци" не се съобщават или минават по друга графа. По същия начин предотвратени опити за терористични актове не се съобщават или се изкарват дело на психично болни, за да не насаждат "грешни" чувства към новодошлите "европейци".

Пак швед, Тръмп се оказа прсв за шведите:))

В светлината на последните събития се съмнявам. Може да е готвил атентат , а сега го изкарват просто луд.

Шведски психично болен - хахахха - нека да позная - бежанец! Защо не му кажат името на шведа да го видим колко е швед!