Камикадзе окървави шиитски квартал в Кабул

Десетки са загиналите и ранените, възможно е атентатът да е предизвикан от ИДИЛ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-големия Провал и загуба на САЩ И НАТО!!! И оставиха една разграбена и неуправляема държава точно в центъра на тероризма, създаден от САЩ!!! Супер! И сумата и малоумници им вярват сляпо!!! Егаси интелигенцията!!!

Моля дира веднага да пусне в подкаста анкета - Шиитите ли подкрепяте или сумитите.

Стандартна схема, която правят евреите и американците. Гръмнат една джамия на сунитте. ПОдлъжат ги - това бяха шиитите. След седмица гръмнат една джамия на шиитите. Пак пуснат лъжата - сунитите си отмъщават. И ги чакат да се сбият помежду си, като ги подръчкат да им ескалира конфликта. Същия номер правят и сега: "Ислямска държава" и главният враг на талибанското управление. А да не се чудите защо англосакските тролове ударно се опитват да ни направят русофоби и да ни хвърлят срещу Русия. Номерът е съвсем същия. От столетия евреите са доста страхлива и подла нация са действали винаги по този начин. В случая САЩ е държава управлявана от еврейска хунта.

СТРАХОТЕН КОМЕНТАР. ПОЗДРАВЛЕНИЯ.

Ебати ненормалниците. Ако си тръгнал на война, последното нещо от което ще се пазиш е корона вирусА. Тоя с маската направо ме напика от смях...

Представям си ако извънземни ни наблюдават тайно какъв фейс палм правят сега.