Камери заснели вероятния извършител на палежа в Ихтиман (видео)

От огъня пострада огромна част от покрива и вторият етаж на имота на адвокат Ирена Савова

Обратно в новината

Коментари - Камери заснели вероятния извършител на палежа в Ихтиман (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно е излъгал а някого. Изключително рядко явление за адвокат

Не знам в кого е проблемът-в клиентите на охранителните фирми или във фирмите, но записите от охранителните камери било в жилища, било в магазини са с много ниско качество. Клиентите ли не искат да плащат по-скъпи но качествени камери, фирмите ли не предлагат такива за да държат ниска цена и да привличат клиенти, но работа тези камери не вършат. В случая едва ли са предложили на адвокатката качествена техника, пък тя да е отказала едва ли. Или пък самите охранителни фирми не слагат прецизна техника защото или се страхуват по техни записи да разпознаят някой айдук и да си отмъсти, или действат в комбина.

Висок рус мъж с червена обувка. Косата е под шапка, камерата черно-бяла. Липсва и коментара на Пепи Василев. *Ето, отново, отново лицето се приближава в същото това бавно и спокойно темпо, така характерно за днешното поколение, което имаше своя шанс, но го пропиля. Напредва по крилото, внимание, опасност, замах ....... Господ е българин! Пожарът се разгаря, случи се непоправимото"

чудя се, след като е: "От кадрите става ясно, че слаб и висок мъж с качулка се приближава към дома" защо не е изпозвано множествено число? слаб и висок мъж се приближават ? те явно са двама. иначе, ако е сам, би трябвало да е слаб, висок мъж с качулка ? !

С мустаци метър и осемдесет. -Много дълги мустаци?

Че камерите бяха ясно снимали и двамата, които и монтираха прослдяваща техника в автомобила, какво стана, да не би Фантомас Гешеф да каза - ааа това са Чоко и Боко сега ще им се скарам а????

Евентуален извършите... Калинка си ми ти...

Хм! Защо ГДБОП се бавят толкова много!?

Добре се ориентира адвокат Савова и навреме избяга от полудял непълнолете ром....

Гешеф ти ли си?

от филми като "Едно време на запад " сега го прилагаме на изток.