Шпионски игри в армията - снимат генерали в хотел

Скандал разтърси армията - открита е скрита камера в часовник във военен хотел. Прокуратурата вече проверява за незаконен шпионаж в базите и почивните станции на МО.

Обратно в новината

Коментари - Шпионски игри в армията - снимат генерали в хотел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАКВО ЛИ ЩЕ ВИДИМ,АКО Е СНИМАНО И ДЖАКУЗИТОООО...

А старшина Аню от къде знае какво е ставало в тази агенция по времето на Цонев. Или и той започва като Цветанов.

армия/полиция-50/50 работа на армията е кой ги шпионира- затова имат ДРУГИ закони. армията пази държавата от ВЪНШНИ ВРАГОВЕ- явно парламента не дава възможност да си вършат работата а ПРЕЗИДЕНТА не огласява. полицията в последно време пази политиците от деца - резултат - бум на ромски деца. ..как се чувствате- прости , мързеливи и хазартни тъмни балкански субекти или европейски граждани. колко полицаи ти трябват гражданино и колко войници?...аз мисля че ни трябват прокурори със закони. България е създадена със армия не с полиция. знаем - полицая чака за рушвет човека - същия който спира да вози войник. може би и някои полицаи имат нужда от ..чест и слава. пазете ги. помагайте им. те не са окупатори на България.

Главният въпрос не е с какво са се забавлявали - с игра на карти, жени, мъже и др. Нито пък е толкова интересен часовникът с кукувичката. По-интересно е за какво е била използвана събраната информация. "Събирана е информация, за да може да се влияе по един или друг начин на едни или други решения". Военна тайна?

няма лошо да бадеш следен дори е нужно за правилното функциониране на планетата за да може да се доказват престапления.. лошото е че трябва да има спецялна служба от добре проверени хора които да не злоупотребяват.. нямам нищо против да има камери в кащи стига данните в които ходят до вц, лигавя се и подобни да не се използват от някои злонамерен.. само ако има нарушение тогава

Дейтващи в момента ВИСШИ НЕ СА САМО бивши.БРАВО НА ЗАПИСВАЧА!!!

Та как беше онази-там притча за водоносенето със стомна от подрастващи и Хаджи Генчовия метод за опресняване на съзнанието-им ?!

Всичко това е организирано от лицето Петър Манолов, зам.директор в дирекция социални дейности. Трябва да се провери този, за пореден път си организира игрички

И какво от това.

Интересно дали са снимали някой генерал, носещ дамско бельо под униформата?

" ръководни лица от армията и Министерството на отбраната се забавляват в компанията на жени. " Щеше да е по-интересно ако се забляват с мъже. С жени всеки може :o)

Не разбрахме- стават ли им пишките на дъртите военачалници.

стават стават-само да ми падне някой-малеее

Е навремето имаше една песен за 8 милиона мишлета и някакви ченгета сега сме понамалели не сме понамалели мишлетата, а май си останаха ченгетата. Такава ни е дъжавицата за съжаление, то затова и сме така намалели нормално е децата ни да не искат да живеят в такава държава.

Всичко стаи на етаж 1 се запазваха за самотни ГЕНЕРАЛИ.Какви звуци се чуваха само...БАРДАК.Дано има възмездие за тези корумпирани мишоци.ПРЕЗИДЕНТЕ,поразпитай ги на топло,все някой ще се напика...

Голям проблем! От кога на военнослужещите е забранено да се забавляват с жени? Защо ни занимавате с глупости? СРС-та сложите на много места, така че...

Оппааа :))

Разбрахте ли сега що беше проснат по очи бившия военен министър, който бил по онова време шеф на социалното дело в армията. - На всяко действие си има противодействие! Лошото е, че и в армията е същото мазало като в цяла България.

Е то ако трябва да се просват по очи всички които ни наблюдават непрекъснато трябва да започнем от ЦЦ. Не трябва да се забравя че вече повече от 1.5 години на власт са други които са разполагали с тези данни и сега като по правило "предишните са виновни" без да дават обяснение а те къде са били през това време.

добри любовници са-затова! Просто са страхотни!

Забавлявали се със жени значи!!! Кои са жените? Кой им ги е доставил? На чий разноски са били оргиите? И още много въпроси! Те стават зависими по този начин и не могат да бъдат пълноправни партньори в НАТО! Уведомено ли е командването на НАТО? Да се направи списък на всички военни участвали в оргиите и да бъдат оповестени публично а след това уволнени за назидание на останалите! И тези ще ме пазят, и от парите на трудещия се човек вземат за заплати. И по-ранни пенсии и разни глезотии. Що един работник на тяхната възраст не участва в оргии? Щото е скапан от работа!

АРМИЯ ИМА,НО ГЛАВАТА И Е ЧЕРВИВА,ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕЗГЛАВИ ЛАМЯТА,ЗА ДА ЖИВЕЕ НАРОДА БЕЗ ДА СЕ ГНУСИ ОТ ПУХЛЪОВЦИТЕ С ЛАМПАЗИ.

сещам се веднага за един пухльо с лампази - премиер и за един негов суяк Аню...)))) друг пухльое Димчето Гяров например

ПРЕЗИДЕНТА да разпита разведените генерали начело на АРМИЯТА-ще има голямо хо,хо,хо...

СТИГА СМЕШКИ ... ЗА БЕБЕТА ... НАЛИ УЖ ИМАЛО СЛЕДСТВЕНА ТАЙНА? СУПЕРКОНСПИРАЦИЯТА Е ТОЛКОВА СТРАШНА, ЧЕ ПОВЕЧЕ НЯМА НАКЪДЕ ... КОЙ ЩЕ СЛЕДИМ ОТ ПЕТ ЧОВЕКА АРМИЯ КОЙ НА КОГО Е НАЧАЛНИК И КОЙ РАЗУЗНАВАЧ? АМИ ЩОТО ВИ ЛЪСНАХА КАУБОЙЩИНАТА - ЦОНЕВ - НЕВИНЕН, АМА АКО СЪМ АЗ НА НЕГОВО МЯСТО ЩЕ ОСЪДЯ ДЪРЖАВАТА ЗА МИНИМУМ 5 МИЛИОНА ЕВРО ЗА ОБИДА!

Значи ли това, че веднъж обучените за полицаи вече не могат да живеят без да събират "доказателствен матрял за шантажиране на всичко живо", но демократичният наш съд заема коренно противоположна позиция - принципно смята всичките доказателства, поднесени някога от полицията, за недостатъчни, неверни, неправомерни и нефелни във всяко отношение, и на полицайчетата им остава само като хоби да си трупат данни от СРСта за лична употреба? Е, много параноично, вече прекаляват и едните и другите, ама много вече - от много години насам! Ни един сериозен престъпник не е осъден, но всички, попаднали в полезрението им по едни или по други причини, всъщност са следени и записвани ... "1984"!!!

"...се забавляват в компанията на жени" що е писано с удебелен шрифт? Да не би забавлението на мъже с мъже да е вече нормално, според новите американско-европейски порядки???

абе то армия нема,тя за шпиони ми говорят. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.