Бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов се връща в ГЕРБ

Той ще бъде председател на Общинската структура и ще е връзката на Изпълнителната комисия с областта

Обратно в новината

Коментари - Бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов се връща в ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И се връща в шайката да краде като обикновен разбойник

Поизтънял е джоба, явно...„ Този човек е символ на неприятни неща

Всички тръгнали след Цветанов, а и самият той трябва да се върнат в ГЕРБ! На България й е нужна голяма, добре организирана, състояща се от хора с опит партия център-дясно!

Нали имахме 12 години, България все на опашката на всичко седя. Едва от 2-3 години тръгна да отлепва икономиката криво-ляво.

Боклуци

Не виждам с какво може да помогне . Той беше един от главорезите по времето на Цв. Цветанов и никой не е забравил какво правеше с нищо невинни хора . Аз повече няма да гласувам за ГЕРБ- СДС . Иначе съм гласоподавател на СДС. Сега остава да си върнат и рабфакаджията от Петрич - Д. Танев.

сравнявайки само визията на тоя и новия кмет ... па после еволюциата на видовете нямала значение ...

Каква е визията на новия кмет!? Това са пълни идиотщини! Не може да се определя по възраст, килограми и други подобни несъществени дадености за хората, още повече за политиците!

Брилянтно изпълнение по всички правила на политическото номадство, интересчийство, аморалност, безгръбначност и прочее явления, характерни за алчните подлизурковци.

А какви са хората от ПП-ДБ същите политически номади! Не сте забравили, че повечето от тях бяха във второто правителство на Борисов с Реформаторския блок!

Още една свиня.Аман от праволинейни интересчии. Та сганта казвате си прибрала отново прасето.