Коментари - Камарата на представителите в САЩ прие дългоочакваната военна помощ за Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от двете страни на океана се насраха тотално в УСРАйна ;) Русия очевидно ги бие тез насрани пеераси което е и целта на занятието!

Халал да им е на руките говеда. Дет се вика да бе мирно седял, не би пудо видял!

всички тези пари се плащат от данъци на хората и вместо училища помощ за болни подобряване инфраструктура намаляване цени и т.н. отивът за война която няма да завърши с победа на новата колония на сащ - украйна

Мисля че няма война загубена на тоз на който сащ е бил съюзник. А просийкта се асоциира с новата ос на злото: Иран-С.Корея-Китай Ако искаш комуняги да те управляват бегай натам

Те светна че парите се дават на Американски компании да произвеждат ново въоръжение, а старото ще бъде предоставено на Украйна, която се бори против руските свине. Тези пари директно се наливат в Американската икономика да те светна. Там данъци, заплати. Ама ти нали си куха руска лейка не можеш да ги свържеш нещата та за това губя от ценното си време да те усведомя бе глупак!

пффф

А всичко въвреше по план... Нищо, всеки има план, докато не го ударят по носа...

се да си купят фабрика на 8-ми септември 1944 г.... А после "Някой" ще трябва да плаща дълговете.

Рев на клети копейки , кеф

Законопроектът трябва да бъде одобрен от Сената. Така че не е рев, а подигравки за функционалната ти неграмотност.

пффф

Пък след това и от президента трябва да бъде подписан... С една дума, корабите и самолетите тръгват следващата седмица. В понеделник почва товаренето и подготоваката...

А ти мислиш че сената няма да го приеме ли бе дебил? Тази седмица още започва товаренето не се бой. Ще мирише на руско печено!

Нещо много криво се задава.... как така даваш над 100,000.000.000 милиарда като вече едвам смогват да си плащат лихвите по дългът. ... инфлацията расте, а те не могТ да си позволят нито да вдигат още лихвите, нито дори да ги държат на това ниво.

И гледай как се получава. САЩ са номер 1 бляд!

Отново Сащ се намесват пряко във Външните работи на Европейския Съюз, там където не им е работата. Целта им е Православните Християни до продължат да бъдат избивани помежду си до последния украинец, руснак и българин. Продължаващото американско влияние и окупация на България е вече 33 години, българите вече са редуцирани и намалени с над 1/3 от 9 милиона души на под 6 милиона.

Вика глупости на търкалета. Цяла европа населението намалява ако не си забелязал. Никой не е крив на бг, че не стимулира раждаемостта и икономиката. Като измрат всички комунисти като теб тогава ще се оправим!

Законопроектът трябва да бъде одобрен от Сената. Товае цитат от статията.

вече са натоварени.

Шило

От статията става ясно, че първо трябва да попълнят собствените си запаси, па тогава.

"готов за изпращане"

Шило

Според "Вашингтон поуст".

с българина Сергей Гайдаржи, чиято жена и 4 месечната дъщеря бяха убити от руснаците в Одеса!

Нашият не му ли е треснал един в десятката? Щот Джонсън е виновен за всичко, което става.

се крие в бункера в масква! ПОНЯЛ?

Лоши новини за украинците. Зеленски масово ще ги мобилизира и изпрати на изтребление.

Че нали затова отпускат парите....досега се мотаха...едните с мобилизцията...другите с парите а щом хохлите приеха закона за мобилизацията и веднага тия нариват мангизите - мрете щом сте готови

Бе идиотда си оставят страната на блядоветели?

Битият , еваният и украинецът насита нямат !!! Тотално фалиралите САЩ с 32 трилиона дългове тръгнали да приключват войната ! Те накъдето са трьгнали , руснаците оттам се връщат ! Сега ще им заврат новите ракети в трътките !! Много дълго ги пазиха даже !!

Евроатлантиците са стояли до късно снощи да чуят чаканата от месеци новина и след това до сутринта радостни драскат из социални мрежи и форуми. Но това няма да помогне на бандеровците, нито ще обърне хода на войната. А никой не си дава сметка че едно цяло младо поколение окраинци бе унищожено.

Заявления Пескова: по поводу выделения помощи Украине: "решение об оказании помощи Украине ожидаемое и было прогнозируемым. Это еще больше обогатит США и еще больше разорит Украину, ещё больше погибнет украинцев" А защо ти пука за вашите ''македонци''!? Да мрат еничарите...сами си го избраха... Спираите да ги жалите и почваите кат Израел в Газа - масирани бомбардировки наред... тухла връз тухла да не остане..

ОК...ма 500 хилки приеха ли че хохли не останаха!?

Вижте какво правим дори и без американска помощ , москалите вече усещат как се живее в мазета и без ток : 2о 04 2024 г Губернаторът коментира нощните и сутрешните атаки на противника срещу Смоленска област Локализиран е сериозен пожар в станцията за горива и смазочни материали на Лукойл в Кардимовски район на Смоленска област, възникнал тази нощ в резултат на падането на свалени украински дронове и заснет на видео. Това заяви губернаторът Василий Анохин. „Системите за противовъздушна отбрана са работили, но фрагменти от свалените дронове са паднали върху обект на горивно-енергийната система в Кардимовски район. Пожарът е локализиран. Министерството на извънредните ситуации, пожарникарите и охранителното звено са действали добре и са опазили живота на много граждани. Няма жертви и ранени. Цяла нощ наблюдавахме ситуацията, на място бяха моите заместници и началници на отдели на съответните ведомства “, подчерта ръководителят на района. Инцидентът доведе до прекъсване на електрозахранването в редица населени места в Смоленска област. След общообластното почистване областният управител ще отиде на мястото на бедствието.

ясно е , няма да има служебна победа за москалия , ще има як кютек по руския тюфлек

Всичко е в синхрон. 90 хилядна армия на НАТО се разположен на источната граница с русия. Ф16 за Украйна тръгват. Помощта е удобрена от САЩ. На Жужето ще му пари под краката, ще разковават кончината.

Браво!

Песков се загрижил,че още повече украинци ще загинат.За блядовете дето мрат за славата на Потин,не мисли,или те са безсмъртни.Рассия е 19млн.кв/км територия.140млн. население.3/4 от тях жени,деца ,пенсионери.Скоро няма да имат хора да бранят тая територия,да работят,да произвеждат.А на изток чакат 1,4 милиарда китайци.

ЗАЩО НИ ИЗДАВАШ ? НИЕ НЯМА ДА ЧАКАМЕ ДЪЛГО !

Нищо не издавам.Че то не е тайна.Русия е населена средно по 8,4 човека на кв/км.А само за Сибир сигурно е 1 на кв/км

Готино...а Канада!?

Готино...а Сахара?

Сахара я забрави вече несретно адашче...Китай и Русия разкараха гринго от там...сега база от Нигер изтегля.... Латинска Америка да се готви и тя...аржентинския льольо само се пъне ма е необратимо

Тъй де ама Китай строи бясно флот и самолетоносачи...и то не да прави десант в Сибир. Отделно от бъдещ мексикански ЛА, нагоре всичко постепенно се китаизира - Сан Франциско, Портланд, Сиатъл а Ванкувър направо да се прекръства на ВанКонг. Естествено Аляска ще трябва да бъде защитена от това... Тъй че вместо Китай в Сибир е по вероятно да видим и нова руско-китаиска граница вече и в Северна Америка...

Война до последния украинец или такъв който претендира че е А иначе добро оправдание да пусната принтерите 24/7

АКО решението МИНЕ през Сената, то САЩ ще са във война с Русия!? Това означава че НАНАСЯНЕТО на удари с/у местата за вземане на решения ?!? Следва 3 Св. В-на !!!! Доста глупаво, но не невъзможно !!!

да знаеш, че ако решението мине през Сената и транша за Украйна стане факт, ще се случи само това,което се е случвало вече поне едни десет пъти за последните две години - Песков и Лавров ще излаят нещо , а пияният Медведев пак ще размятва Сармати във социалните мрежи и....туй то. февруари 2018 год., като ликвидираха няколкостотин ВАГНЕР-овци във източна Сирия да не би да шавнаха нещо проссияните......имаше само "аааа , ихтамнет" :))) а най-якото ще е финансиране на Украйна със руски денги :)))

Ами хубуу. Ама Камарата на представителите в САЩ кога ще приеме дългоочакванотр решееие заизплащането на дьлговете си от 34.001 трлн. долара? Това кога ще се слуцючи? Иначе чизмарите се праат на големи отворенгьоси обаче са най задлъжнялата кочина в света... ББААХАХА

В новината е пояснено, че за Украйна са само 14млрд. долара, останалите са за САЩ и ТЕХНИТЕ ТЕКУЩИ операции в региона, каквото и да означава това. Т.е. признават, че финансират и други регионални (източно-европейски) държави в борбата с Русия. Като например - фондация "Америка за България", откъдето после се разпределят сумите за медии, НПО-та и "независими" консултанти, експерти, политици и управляващи. "Пакетът предвижда близо 61 млрд. долара за подпомагане на Украйна и други регионални държави в борбата с Русия - приблизително същата сума, включена в законопроекта на Сената. От тази сума около 23 млрд. долара ще отидат за попълване на американските оръжия, запаси и съоръжения, а повече от 11 млрд. долара ще финансират текущите военни операции на САЩ в региона. Близо 14 млрд. долара, включени в законопроекта, ще помогнат на Украйна да се сдобие с модерни оръжейни системи и друго отбранително оборудване."

Току що чух по новините в Украйна отиват само 20 % от гласуваната сума, тоест в САЩ остават 48 млр. А за Зеленеца 13 млр. за да приключи с Украйна. Така че напразни надежди имат някои тук.

на всеки е ясно че тази помощ няма да промени нещата и Русия ще победи това си е някаква мега далавера на гърба на укрите

И какво,ако Рашистан победи????Крепостните ще заживеят по-добре ли? Ха ха.Просто разширяване на кочината.Да не говорим,че в окупирана Украйна ще бъде вечна партизанска война.

Всъщност конгреса е гласувал да се дадат 60млрд. от бюджета на САЩ за ВПК на САЩ, за да произведе оръжия за Украйна и други държави в региона (най-вероятно и за България), които да продаде на тройна цена. Т.е. за огромна печалба на САЩ. Затова са гласували, затова натискат Зеленски да продължава войната и да не иска преговори за примирие. Не им пука за убитите украинци, напусналите градовете и опустошената територия. САЩ се интересуват единствено от печалбите, за което няма значение, че са кървави, след като кръвта не е на американци, а на някакви аборигени с продажни правителства от източна Европа.

Защо се заблуждават, че с тези пари Украйна щ победи??? Те ще искат още и още за сметка на американските данъкоплатци... Дано някой от тези гласували провери колко скъпи имота имат Зелински и сие!!!

Нещо много мирише тая работа с милярдите. Това да не са семки и бонбонки. Някаква друга далавера е замислена. По-скоро ще си ги преместят от единия джоб в другия и ще ги пишат на сметката на украйна и европа.

Моето лично мнение е, че Путин чака Ф 16, ама още не идват!

Три укропитека са преплували Днепър и са преминали на руска страна. Огромна река. Изисква се голяма физическа издръжливост.

Нищо не разбирате! И това е част от плана на Путин!

Така е, това е пред последната точка от специалната военна операция. Последната е да путлер да скочи в асансьорната шахта на бункера си...

Лъжеш се гадини, предпоследната е да му го духаш.

Че то и в началото им дадоха 80 милиарда и нищо не се промени… просто ще има още много смърт и нищо друго.

Сега остана да уредят и 500 000 войска да използва тези оръжия. Ама там комай никоя държава не е много въодушевена за тази помощ.

Плоха новина за кремлинския къс таласъм, хахах! Още мужикистанци ще идат при Алаха тази година. А Европа отделно изготвя план за военно подпомагане и увеличаване на собствения ВПК. ПС: И още добри новини - НАТО най-накрая одобрява унижожаването на цели извън територията на Украйна, т.е. всички установки и самальоти на путлерските орки, хохо!

Не може нещо неграмотно написано да има някаква стойност. И какво се очаква да се случи след тези 60 млрд. за оръжие?

тука гледам русофилата плачка с крокодилски съзли. даже се самозалъгват, че сената щял да го спре. другари, преди 1 година, заради тръмписките кандидати републиканците загубиха сената. няма спиране! а има и също толкова голям европейски пакет, който беше одобрен вчера!

Най-накрая!

Защо хвалиш алах? Да не ти липсва кожичката на оная работа?

Липсва ми. Остана нейде в задника ти.

трябва да се гласува в Сената а там републиканците са доминиращи . Освен всичко тия пари и да бъдат одобрени по някое време никога няма да отидат за украинците по предназначени а ще бъдат откраднати от американските и украински олигарси - разбирайте еврейската мафия

тръмписките олигофрени са в конгреса!

След толкова радост исках да питам как върви моГилизацията? А и тия помощи само за кока на зеления татарохазар няма да стигнат. Досега са изсичане 200 поне двеста милиарда и кво направиха фашизираните татаро-хазари? Със 7 милиарда, която е реалната помощ, защото всичко друго остава в хамериката, ще разгромите Русия, така ли? Може би ще питате още месец, после кво? Дай още?? Ами хара къде ще търсите?

За сега слънчогледовата реколта е много добра, така че тактиката на Кремъл продължава - да пренаторят земята с кръвта на орките и посевите да изсъхнат, та да ги видим тогава европейците, откъде ще си купят олиУ.

Само ще плаща и ще гледа. Защото е време за мъже. А в България останали с едни педали само.

объркАл си рейса пич - педалите, амбреажите, джендърите и прочие са при вас на запад..

Българската академия на науките(БАН) е упълномощена да заяви, че с протокол Номер 0390 от 19.04.2024г единодушно реши като единица мярка за тъпотия и кретенизъм да въведе мерната единица 1 Саб. ( в чест на Венко Сабрутев от ПП). Приема се, че 1 Саб = 1 000 кретени. Единицата мярка влиза в сила от 01.05.2024г. Изпратено е писмо-уведомление за въвеждането на новата мерна единица до Международното бюро по мерки и теглилки в Париж, Франция.

Очевидно е, че българите са лекета. Които и да се бият, педерастичните лекенца за нищо не стават. Мърша!

Що тъй няма никакви добри новини за моя фюрер от как войната започна бе

Си под влиянието на олигархично-мафиотските медии от бившото ДС, на които ТЕ са им наредили как да ти промият тъпия мозък.

Не остана за Русия . Всичко е ясно вече

Дано сега да им нацепят руските свинктери ! Българите сме с украйна

че на си българин.

Руско дупе кой на фронта не е е.ал, той от войната нищо май не е разбрал !!

На демократите им мирише на загуба на изборите за президент и от отчаяние бързат да се застраховат че вярната им кучка в Киев няма да вдигне бяло знаме по е до края на годината..но и това няма да ги спаси!

Се интересуваш от американска политика ли бе капейка ?

А кой ще ги ползва тези оръжия? Те хора нямат за какво са им, Зеленски ще си купи остров и ще бяга.

ами къто нема хора , а Путкин има , що москалите не са в Харков , Одеса , Киев , а се завират в некви мижави украински градчета и селца ?!

ясно е , няма да има служебна победа за москалия , ще има як кютек по руския тюфлек

Арееее, самоварите отекоха в канала