Валери Симеонов откри тоалетна на ГКПП-Калотина

Проблемът с липсата на тоалетни на граничния пункт Калотина вече е решен.

Обратно в новината

Коментари - Валери Симеонов откри тоалетна на ГКПП-Калотина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами те по цял ден като набиват трябва някъде да се изпразнят за ново набиване и за това толкова се хвалят с кенефи че с набиването няма как да го направят понеже там е ''секретно'' да не се наруши ''държавната тайна'' всеизвестна на всички

Не виждам лика боков на тях явно подлогата му решил сам да се изтъкне нищо че преди много говини в еврогейския бяха показали истината, че освен за кенеф за друго не ставаме..

Симеонов измести Борисов при рязането на лентата на най големия успех за ГЕРБ. Построени кенефи в 21 век.

новина е това за тоалетните, най-вече, като се има предвид, че сме 21 век. а обществените нужници са се ползвали активно още в древна Персия, Египет и Римската империя!

Ами да въведат дежурство за изгребване на л...ната.....

Хей, сега да не се юрнете всички да пикате и акате на воля! Щото канализация няма , та не знам да не почне да прелива нужника, ей, дришльовци....

Дали да не поканя този, Лайномета*, за интервю във Студиото, и да го почна, както го джваках Барека! По-добра съм от ем Нова, Ем Бенатова!

С нетърпение очаквам от Лайнялните тВ-канали ексклузивното свежо ухание, което ще дойде с живото представяне, на една Нова Ем Бенатова която ще бъде в една клетка с Валерката, който се пере! Бас, че бТВ, ще е Първата! 200 , не повече! Цялата ми пенция, Тодорка опитната Бенатова

А на жп гарите из провинция, кога ще правят някакъв кенеф. или изчистят старите миризливи клозети, дето чистач не е стъпил след ''демократизирането'' на държавата? Оти не водите евроофицерите, които ще идват за ''европредседателство'' до тоалетните на гарите в провинцията?

ни са ги осрали евроофицерите. за туй

Винкел, ти предаде и напълно забрави националистическата кауза, за да се нагушиш догоре с пари! Ти изобщо не знаеш какво е политика. В България такава няма. Има алъш-вериш и ти си част от него. Гледаш да удариш келепира, да напълниш джобовете и нищо друго!

След Великата българска оградка Валерито има нова кауза - Калотинските гърнета.

Варели Кенефа ?:)))))))

Нинова, защо една тоалетна не сте направили 60 години?

Това е за филм, български министър през 2017 официално открива тоалетни. А официални гости от Брюксел поне имаше ли

Не само Министър, а ВЕЦЕПРЕМИЕР,открива кенефи,направени по методиката на бараките от ...панели и струващи...30 000 лв...3 пъти по-евтини от колата, която НИЕ СМЕ МУ ДАЛИ ДА ВОЗИ АЛЧНИЯТ СИ ЗАДНИК!!!

А как ще ги претакват, като не видех да имат канелки за източване

Преди много години се връщах с автобус от Италия. Навсякъде спирахме по пътя за почивка, навсякъде имаше модерни тоалетни и най-вече безплатни. Влезнахме на Калотина, почивка, посрещнаха ни химически тоалетни миризливи и мръсни и за капак една лелка искаше пари. На базата за сравнение се почуствах се гадно че живея в една мизерна държава.

Сърбите откриха магистралата Калотина - Ниш. Боко отвърна на удара с цели 10 (десет!) тоалетни чинии от нашата страна на границата.

"На ГКПП - Калотина вече има тоалетни" А да ни е честито! Тази година мъжки, догодина и женски!

Две заглавия едно до друго: На ГКПП-Калотина вече има тоалетни Русия ще направи междупланетна станция на Венера Как звучи?!

е ,най-важното е ,че в началото на 21 Бг може да се похвали с еврейски тоалетни и всичките ни пари отиват за(у) тях.сега поне сме сигурни -потвърдено е . руснаците щели да ходят на венера,а ние оттам идваме !

Инфо инфоооо, ти времената в българския език не ги ли знаеш. Едното е минало свършило- кенефите са готови (резана им е лентичката) и повече нови няма да се правят, другото е бъдеще неопределено време- както винаги руснаците щели да....., ама надали.......

Какво облекчение настана сред колектива при благата вест!

Не мога да повярвам-има тоалетни вече. Само за малка нужда или има и за голяма???

Не знам, дали знаете, че първото нещо, когато почва да се строи една къща е да се направи нужник-а на обекта! Ако това е началото на граденето, а не на разграбването, ще се примиря отново....., както е било през последните 27 години.. Пенсиониран Отчаян Оптимист ! :))))))))

Значи от днес нататък заминаващите,вече могат спокойно да пикаят на управлението Ви

Свършиха ли се магистралите, та минахме на тоалетни?

А при нужда ключа за тоалетната от шефа на митницата ли трябва да го търсиме?

Божкееее, да се смееш ли, да плачеш ли. Цял вицепремиер открива тоалетна в 21 век, сякаш е площадка за космически кораби. Може би и показно се е изакал, за да докаже качествата й. Какво му има на този народ никога няма да разбера, че е станал за смях навсякъде с политиците си. Ама докато се чудех, всички, които вече имаха отговор, се изнесоха и тук останаха само тия, дето могат да броят до 10.

Както е тръгвало, айде на хаерлия да е ,може и един нужник пред парламента,щото скоро една госпожа се изака точно там, докато чакахме туристическите рейсове за Истамбул.Добре че, не я закопчаха полицаите от бутката,щеше да е голям резил,но по-важното е, че се намери някой който да осере пространството около борчетата на Ал.Невски.

Как не ви срам, бе мръсници. Намерили с какво да се хвалят? В кой век живеем и колко "демократични" правителства се смениха, докато се наканихте да направите нещо, което е трябвало да го има от преди десетилетия! Вие в къщи на двора ли ходите, мръсни рекетаджии. От събираните с десетилетия рекети можехте да заделите малко за тоалетни, вместо сега да биете тъпана! В каква държава живеем и кой ги търпи тия нагли прошляци?

ние тук много държим на :по-добре късно,отколкото никога !

Егати и корумпираните тоалетни... :)))) Последния да пусне водата !

Абе ако не ме лъже паметта, преди няколко години някакъв модернист не беше ли представил българия чрез турски кенеф в композицията си? Тогава така брутално го оплюха, пък я, че бил прав човекът!

иначе сме част от европа и сме цивилизовани

Нали Биби се хвалеше преди почти десетина години, че оставало само да се боядиса тоалетната на Калотина и сме били готови за Шенген?! Какво е щял да боядисва тогава?!

Хм, досега у сръбско ли са срали?

Новина достойна за Ориента! Все пак ние географски сме си там!

Евала, тъпаци. През 21-ви век в Европа точно с това се наложи да се похвалим. Остава скоро и в КАТ-София да сложат.

Боже, каква радост за българина!!! Както казваше покойният Тодор Колев:"Българинът се ражда с миризмата на кенеф, живее с тази миризма и умира в тази смрад..."

През 2003г. тогавашният обл. управител Ол.Кътев тържествено откри пак на Калотина тоалетна,но тя беше малко по скъпа,около 45000 лв.Сигурно са я бутнали и сега откриват нова.

Като си спомня само, че Кремиковци Румен Овчаров го цуна за 1 лев, а сега само за тоалетни на Калотина са дали 45000 + 30000 лева ми е ясно какво пране на пари се върти по наште администрации. Това е голяма "инвестиция" за българина! Интересно Брюксел ли дава парите или данъкоплатеца?

В друга новина Нинова пак плюва. Оказва се че нито комунистите до 89 за 45г., нито социалистите след 89 за 16г. са смятали че на границата има нужда от тоалетна. Тъй де в 21век по стар навик комунистически ако си на зор трябва да хващаш гората.

Полезно е да се знае, че за 28 ГОДИНИ БСП са управлявали САМО 7 1/2 години а през останалото време САМО ДЕСНИ партии, които се осраха тотално, включително и за нуждниците на Калотина!

А Валери направил ли е демонстрация пред журналистите как се използват новите тоалетни? Така де, говорят за открито управление, нищо не трябва да се крие!

проверихте ли струйното отмиване на фекалиите,с извинение,защото и това е важно

Добре че страната влезе в ЕС и НАТО, та доживяхме на обществено място и работеща (засега) тоалетна да има.

И добре че БСП и ДПС не са на власт защото тоалетна щеше да има само на проект за 22 век.

щяха да възстановят Строителни войски и войничетата щяха да я вдигнат за 2 дена. Без пари! :)

Здравйте г-н Симеонов, Ще има ли търг за поддръжка на тоалетните? Къде да подададем документи? Поздрави, Айше и Садък Местанови

Борисов пак гради! Абе тоя без да крадне не може!

да но не си ужас ти

БОЙКО НИ НАУЧИ НА ТРАКИЯТА* ДА ТЪРЧИМЕ, ВЪВ ЦАРЕВИЧАКА! баба Тодорка, с. Долна грешница

С 200 лева пенция, на тоалетната ходя веднъж на седмица и то е често насила! Но ще се отчитам на Валерката, а той, да се фука на Европата! С уважение, Тодорка

То скоро граница няма да има там :)

Вярно ама няма да го носиш в гащите ако се наложи.

Европа дошла и у нас.

Сега да влезе в тоалетната и да дръпне водата.

Евростандарт - тази година тоалетни, до година обслужване по тоалетните. Американците няма да ги стигнем това е ясно - барем некои европейци да застигнем, па защо не и задминем!

Днес влязох в новата тоалетна.Личи си че е правена с размах, хазната не е щадила пари и ресурси в този стратегически проект.Това е перлата в короната на българското председателство.

Фалшивата перла....фалшива, фалшива ама перла .....пак ги прецакахме нуждаещите се :-))

Новина от 27.11.2017: "На ГКПП-Калотина вече има тоалетни"! Открити лично от българския вицепремиер, по-известен като собственик на хотелите, в които нощуват всички заети с опазването на българо-турската граница. Е, няма начин да не влезем в Шенген!!!

2017г. вече има тоалетни.......