Калоферци се готвят за традиционното Мъжко ледено хоро

Десетки калоферци са в трескава подготовка за участие в Мъжкото ледено хоро във водите на река Тунджа по повод християнския празник Богоявление (Йордановден).

Обратно в новината

Коментари - Калоферци се готвят за традиционното Мъжко ледено хоро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво калоферци! Продължавайте все така майка му мечка..... Браво мъжаги! И учете така деца и внуци, да не изчезва българското, че както главоломно намалява....А за мъжкото достойнство и топките не се притеснявайте! СЪЗДАТЕЛЯТ не случайно ги е оставил извън тялото - да се охлаждат (това сериозно). Даже йогите препоръчват ледено душче за топките. Продължавайте все така!

Само да не им простинат орехчетата...

Ша одъ на хороту - нъли е мажко - може и да ме ашладисът ?

Някой може и неопренови гащи да сложи . А на останалите браво .

Ето това е българщина. Това е традиция и изразява твърдост пред несгодите и сплотеност пред бедите. Тук няма гафове и грешки на секретарки, защото за да нагазиш в ледените води никой друг не ти носи "чехлите" , та и да отговаря за това. Дано пребъдем във времето, Българи! Поздрави!

rado_7_6@

Бре калоферци защо не поканят съслю да друсне с тях едно ледено хорце - нали са бесеапашка твърдина. Ей друари - никва отговорност - начатквате си нормата и толкова, няма творчески размах, няма въображение и се налага опитният комсомолски кадър - друаря Попдимитров да разчертава пиар тангенти!

Евлампи, ...!!!

rado_7_6@

Да? Чувството ми за хумор е дебелашко-Чепръченско, но толкова си мога. Иначе машината ако се топне ще си вдигне акциите, но според мен не би посмял - не и без уютен неопренов екип :) А тази традиция е яка - респект. Само не знам Жени защо не се допускат - по наще ширини Женските често са по-окумуш - благоверната на машината веднага изскача като пример - завалията без нея е абсолютен головодник.

съслю не знам, ама твоят "железен" Боко дето играе все джобен тенис точно ще се одриска ако влезе, не че сега цялата държава не мирише де...)))))

rado_7_6@

Аз съм аполитичен. Станишев бих го почерпил най-доброто, което ми е по джоба заради плоския данък, а Корнезов - заради за жалост неприетите неща около Евтаназията. Както и Костов за важните непопулярни мерки и изключителната хладнокръвност във взривоопасна международна обстановка. И сега категорично най-успешният досега Премиер - Борисов. Надминава очакванията, дано ганю да не е късогледият 'тарикат' който има склонност да е и да гласува умната. А сега - pay attention - каква е идеята на Калоферското хоро?

Бре, бре, бре, че досадна маниакална депресия!! Къде го чукат, къде се пука???

Кво рече????