Калина Крумова напуска партията на Бареков

Калина Крумова обяви, че напуска "България без цензура". "Не желая повече да играя рамо до рамо с хора, готови да минат през трупове по пътя към цели", каза тя.

Обратно в новината

Коментари - Калина Крумова напуска партията на Бареков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Госпожо Крумова, Вие през колко партии и други органи минахте за да постигнете целта си?

Госпожо Крумова, Вие през колко партии и други органи минахте за да постигнете целта си?

Хубаво и образовано момиче, но не може да разгърне потенциала си изцяло и да даде най-доброто от себе си, защото все някой ще се намери да я стъпче. Мога да и пожелая само здраве и сила да продължи напред с гордо вдигната глава, както и да бъде все така умна и да знае че не всеки който и се усмихва и е приятел.

Браво, Калинче само те използваха в тази партия добре е че се осети навреме, а ти винаги можеш така всеотдайно да се занимаваш със същата кауза и без да си към тези мошенници

Ей ДИР-а, не разбрахте ли, че Красимира Ковачка НЕ Е сестра на Христо Ковачки!!!

Не зная, дали в момента има нещо по-опасно в България от явлението Бареков. Той е огромна опасност за държавата - аморален, продажен, алчен за власт на всяка цена. Лъже на поразия и най-лошото е,че има достатъчно глупави хора да му се връзват на лъжите. След като парите от Корпоративна банка спряха, той моментално се съюзи с Лидер. Ковачки е хитър - не влиза директно във власта, но си купува пионките - Бареков, Росен Петров, Нешка Робева. Чудя се на ума на Нешка Робева - толко ли е закъсала за пари та се продаде за 30 сребърника. Наскоро гледах платен репортаж с Бареков от един старчески дом. Той обещаваше на тези мили, изоставени стари хора повишение на пенсиите с 20%, напълно безплатни лекарства. И те, милите викаха ура и махаха със знаменцата, които им беше раздал. Това си е жив цинизъм спрямо тези и без това нещастни хора. Всеки що годе мислещ знае, че пари за по-високи пенсии и безплатни лекарства - НЯМА. За да има някой трябва да ги изработи - това сме ние работещите, това са парите от нашите данъци. Но, за жалост работещите в България са по-малкия процент от населението. Възмутена съм от поведението на Бареков - така да се гаври с хората от старческия дом. Всъщност той с какво ли не се гаври. Сега бил подал сигнал до прокурора за изтичане на данъчна информация относно него. А той от къде се снабдяваше с фалшиви документи - това не беше ли изтичане на информация? Обръщам се към всички разумни хора в България - в името на нашите деца и внуци, в името на нашите родители, баби и дядовци, в наше име - пресечете явлението Бареков. Не гласувайте за него. Покажете му, че мястото на лъжците и неморалните е на БОКЛУКА.

Вече няма място.Всички утайки са за тука,но някои още си мислят за власт

Калина Крумова напуска партията на Бареков Като основна причина за напускането,Калина посочила , че вече и писнало да я ползват за услугата "дълбоко гърло" и то безплатно.

Мишките напускат потъващия кораб. Откак се разбра, че може и да не влезе ББЦ в парламента доста хора изразиха несъгласие с идеите.

Права е Калинката, само за едно бърка - победата няма да е пирова, а пирГова!

Калинчето ,второ ВИШУ ли кара?

Та тая Калина Крумова като избега от Волен тича при Боко тиквуня.....А сега ще я видим на къде ще хукне .

ФЪФ Евророма...

:))) То е срам, че изобщо някой се е присъединил към гнусния и ненормален чалгар Бареков! На тези, които се присъединиха към него, отчайващо им липсва морал и достойнство, а на тези, които гласуваха за него, отчайващо им липсват гънки по мозъка!!!!!! Боже, боже, овце са, боже! :((

Ти пък откъде знаеш, аркадаш? Да не си от избегалите?

МАЙ КАЛИНКА Е ЗА КОКАЛЧЕТО - Т.Е. ВЛАСТА И ПАРИТЕ , А НЕ ДОСТОЙНОСТВОТО! ОХ, ДА Е САМО ТЯ!

За коженото кокалче!

Виж ся, Калинке! Така е то в политиката - не всички могат д минават само през леглата, други вървят през трупове. Най-успешни са обече тези, които съчетават двата основни способа.

Достойна и мъжка постъпка. Браво, Калина!

Викаш браво на тая пеперудка, скачаща от цвят на цвят?! Я се стегни да не и заприличаш, Мони! хахаха

Хубаво, образовано и възпитано момиче, но как да си обясним, че се хваща в политиката все с боклуци и "селски ергенчета" - Остапбендеровци? Явно телефонните измамници успяват не само заради старческата деменция на бабичките, но и заради очевидната всеобща тъпота на нашия народ. Че какъв друг човек може да се хване на въдицата на Н.Б.?

Значи не е нито умна, нито интелигентна, щом не знае къде и е мястото. ЧЯвно основното е материалния интерес- явно нея не е огряло да получи нещо от Бареков - толкова е ясно. Само сменя партиите, да не казвам като каква- като жена която сменя мъжете срещу заплащане.

Евала Калинке, многократната употреба те е разтропала подобаващо! И горе и долу!

Много е важно да Ви направи впечатление кой влиза в листата вместо Крумова. Това е Главния юрисконсулт на ББЦ. Нали разбирате да ги учи как да купуват гласове безнаказано. ПЕЧЕНА В ЗАНАЯТА НА ЮРИСТИТЕ. иначе не е голяма загуба за Калина Крумова, защото и от нея нищо не става. Никакъв принос дори и в Парламента да влезе.Спомнете си какво правеше в Парламента като деппутат от АТАКА.Как е използвала парите , партийните заедно с Деница Гаджева за скъпи почивки в чужбина и за скъп апартамент в центъра на София. Така,че няма как да се издигне в очите ми за каквото и да е. Цялата Барекова пасмина е за изхвърляне! Чудя се как социолози им дават проценти за влизане в парламента. Слушах на диспут по радио К 2 един от тях не мога да спомена името му ,но той НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК.НЕ МОЖА НИЩО СЪЩЕСТВЕНО ДА КАЖИ ПРОСТО НЕ МОЖЕ ДА СВЪРЖЕ ДУМИ В ИЗРЕЧЕНИЕ. Бареков е пропаднал начинаещ политик, заради купуване на гласове в ромски махали и на миньорите и т.н ,но и на него заедно с Делян Пеевски ни се падна фалита на КТБ заради източване от двамата пр.....Надявам се ад ме разберете. Той трябваше да бъде отстранен и поради разследване. Нищо не беше направено.Делян Пеевски с крадени пари купи места и сгради в София и продължава да си прави "ЛАФКИТЕ" с турските ядки и контрабандни цигари и алкохол.Къде ли отиват конфискуваните цигари от МВР и алкохол? Няма отговор от Гл. Секретар ,нито от МВР Министъра.

ЯСНО, ТИ СИ ОТ ЗАВИСТЛИВИТЕ!!!!! ХАХАХА

Ма калинче,ми да та беше и тебе забременил дудука,щом искаш да си депутатка?

...ама ,то "забременяването" си става само от едното място.... ...В "другите" не ...ставааа...само се аби мат'ряла....

Че то има ли политика в ББЦ, там е едно сборище, една евромайка роди, няма за всички я !!! Бареков е един популист раздаваше пари, сега свършиха, едни евромайки се сдобиха със голяма хубава къща, други останаха неудоволетворени, но Барекофффффф е там, където са парите, а след отрязването от Ц.Василев остана Лидер, е нищо , че дължи милиони на НОИ откъдето се плащат пенсиите . Барекофффффффф, ами питай го този човек , кога ще плати осигурителните вноски и то на първа категория труд ????????????

Предполагам,че си някои синилен старец, но се правиш млад с този линк. Я оди се кълчи някде другаде. Що не гласуват за любимата ти партия, та трябва да агитираш. Що не ни оправихте за 70 години.Оправихте се вие - крадци от класа. Станишко, Моника-милионерката, това Пирински, Бокови, оная в Брюксел размятваща коси, що не оправи здравната каса сестра й. Абе вие сте по-потомствени от английската кралска фамилия.Трябваше да ви гръмнем навремето като Чаушеско.

КОЙ ПРИ ВАС В БЪЛГАРИЯ СИ ВАДИ ХЛЯБА С ЧЕСТЕН ТРУД , ПРИ ТОЛКОВА МНОГО ПОЛИТИЧКИ , ПОЛИТИЦИ И ПРОЧИЕ ГАД :)))) .... И СЕТНЕ ЗАЩО "ГАСТЕРБАЙТЕРИТЕ БИЛИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЧУЖДЕСТРАНЕН ИНВЕСТИТОР В БЪЛГАРИЯ" :)))

която защити Калинка. Но се поправям - не може да не е знаела, кой е Барека, но интереса клати феса. Радвам се,че го напуска с гръм и трясък - пак е нещо. Но съм против да се оплюва за всичко. Била необразована - не е верно. А всички които я плюят съм сигурна,че искат и те да си имат и при това "бивш" мъж, който да им снася.Няма идеален политик - предпочитам да е с хубаво лице и фигура.

какво значение има кой им води листите като няма да влезнат в парламента

Истината е да се гласува със бюлетина 22 БСП Лява България.Моля не ходете за гъби тогава,ами гласувайте,ако не искате да ви управляват Мутри и Турци.Столетницата я е имало от много години и отново ще я има,ако дойде БСП на власт,ще ви се намали тока,ще ви се увеличат доходите,ще има 500.000 нови работни места,ще се построй завод за Боклука,ще се забрани незаконната сеч от ДПС,и най вече ще се помага на Пенсионерите да могат да си изживеят старините като нормални хора,които са създали всичко което ни е останало от Тодор Живков.което все още не е разпродадено на САЩ от Бойко Борисов.Гласувайте със Бюлетина 22 БСП Лява България.

Luna0102

Днес си на надница към БСП, Барека да не те отреже?

дано, но нада ли. "лява партия"? Дали ? Членска маса с леви възгледи-да .Партийна върхушка- не-просто милионири и олигарси....

Единствената полза от БСП е че нейните лидери, а когато имат думата и нейните редови членове, говорят толкова големи глупости, та всички българи се заливат от смях и по този начин се допринася за здравето на нацията.

Ама, пак ли за вас ще е капиталът, а за нас - манифестът, лозунгите и оградите?

Николай Бареков просто е новият Волен Сидеров - проект на ДПС с основна цел да ги плюе и да обира гласовете на простолюдието, а когато дойде време ще си ги подкрепи, точно както направи и Волен, защото за това е създаден, а и си е техен... Сега щял да блокира границата с Турция - ами нали преди 10 години и Волен висеше на границата, защото така му бяха разпоредили шефовете от ДПС и "уж" я блокираше...

един хише, че е усетила,че работи с политически трупове. А дано, но надали. Много Ама те трябваше да са такива, още от създаването си.Много важно - нали Барека е в Брюксел.И подозирам за жалост, че там ще се изявява, ще говори глупости и ще размахва ръце. Тъпунгер, а още повече тези които го избраха.Абе за 20-30 лв. на глава отиде в Брюксел. А кой еи откъде ще ги избива.

Ама и името й е подходящо - каца от портфейл на портфейл. защо се прави на ощипана ,след като е ясно,че Бюрекът се нуждае от парички,за да може такива като нея да флиртуват публично в огромните зали и да се хилят от предизборните плакати. А как да стане,след като Цецо Василев го изостави??

Егати масти..

това момиче кой му е казал че може да бъде политик колко партии смени усещам я че не на партии а слугува единствено на п ---а си м р ъ с н а п а ч а в р а а бареков че е капут такъв си е

СТИГА ПИСАНЕ МИ ДА СЕ ХВАЩАМЕ ЗА РАБОТА.ТРЯБВА ДА ПРОИЗВЕЖДАМЕ НЕЩО ЧЕ ИНАК НА ЗЛЕ ОТИВАМЕ.САМО ПИСАНЕ НЕ МОЖЕ

Като всяка лека жена и тя търси лесните пари. Няма пари - няма и услуги. Това е истината за тази нищо незначеща женица. Лика-прилика си бяха с Бюрека. Две пълни нули.

Калина, объркана е като малко дете в гора.

големи сме злобари. Бързам да кажа,че съм жена. Била необразована - завършила е гомназия с изучаване на рамански езици -зна е добре френски и италиански, както и английски, ива висше икономическо образование и в момента учи журналистика.Добре изглежда - за мен е важно и добре гвори.Зачеркнах я, когато отиде при Барека, но както виждам се отказва. Може да е от меркантилни причини, а може и да е от възмущениеНе може да не е знаела що за човек е Барека, но й е дошло множко фамилията Ковачки.

Злобари има ..... не е малко дете което не знае какво върши и къде отива .... Ковачки едва ли е дошъл много ... Другаде е проблема ...

България е страната на неограничените възможности! Сричаща говорителка по СКАТ става депутатка, любовница на силни хора и влиза в новините, за нея всички говорят!

За нея всички говорят, защото по-голяма част са като нея - "пишкири"

В голяма заблуда си. Аз съм от Бургас. Калинка само с "оная си работа" стигна до София и до учене и т.н. Волен Сидеров я изтегли първоначално(много интимни бяха)!След което той си избра друга за почивките в Париж и Калинка започна да се ориентира към друг "смел политик", но явно и там не и е потръгнало. Така едно с нищо не блестящо провинциално момиче прави кариера! Но и по соца си беше така

Измисленият Бареков това заслужава, но и от Калинка, като други калинки какво да се очаква...

Калина Крумова обяви, че напуска "България без цензура". "Не желая повече да играя рамо до рамо с хора, готови да минат през трупове по пътя към цели", каза тя. Млада амбициозна гейша,която винаги гледа строго личния си интерес. Усетила че работи рамо до рамо с политически трупове.

Модерно влюбена ...

Калинка беше любовница на Волен ,когато я смени с Деница Гаджева избяга от Атака ,сега да не е била на Барека и той да я е отсвирил.

..."Интереса клати феса...." ...клати...клати.... ...КЛАТИ И ...ГЪЗЕЦА.....

Ха на лево ха на десно калинката лети . Интереса клати феса .

В ляво, в дясно и право в едно прясно

Е, след като предишните спонсори на дудука се изпокараха и чедото им осиротя, логично беше да си потърси нов мераклия за власт, който пък да е заможен;о) Явно го е намерил - другаря Ковачки миньорите си може и да ги държи гладни и без заплати по 3 месеца, но за властовите си мераци пари ще намери! А парите явно до "евромайката" Калинка не стигат - или поне не стигат в достатъчно количество! Ма така е, калинке - парите са кът, щото и НЕК спря да превежда на другаря Ковачки пари;о)))

Политическата кариера на Калинка започна да се руши след унизителния законопроект за сурогатното майчинство, което превръщаше България в страна от третия свят, където жените се заставят насила да си дават утробите под наем за богати западни гейове.

Красавицата от Бургас е много неспокойна личност. Често се разделя с "единомишленици". Беше депутат от Атака, сега в ББЦ. Неспокойно момиче.

В търсене на най-доброто ...

пожелавам и да го намери.

Spirit

Дайте да видиме една снимка и на Десито де!

Калина Крумова напуска партията на Бареков

Партия Лидер - Комунета и мекерата. Пример : Водачът на листата в Смолян - син на ДС служител, работил цял живот по посолствата на България в чужбина. Внасял караби с въглища от южна америка не плащайки мита. Всички в тази партия са за затвора

Това е реалността и е мн. жалко

Синдромът Крумова е политическа проституция.

Мешка отиде на село,Ачо отиде в анадола,сега и Калинчето бяга........Абе дудука се люспи яко :)Само Ковачки го подпира твърдо отзад