Калина Константинова от ПП: Вече сме на финалната пряка на споразумението

Под шапката на Министерство на иновациите ще влязат всички ОП по темата, както и ББР, каза депутатката на Кирил Петков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази наистина има фацата на "калинка".

На снимката - пропаганда на лгбт. Фотограф агент майстора.

Наистина каза пряка. Просто речникът й е беден на момата

Финална пряка ????????? Това го е писал някой титан на мисълта :)

На снимката - пропаганда на лгбт. Автор агент майстора.

На снимката - пропаганда на лгбт. Фотограф: агент "майстора".

"Недоразумението е въпрос на семантика - иновациите ще бъдат приоритет на това управление - да. Обсъжда се тази задача да бъде отделена в собствена структура, да се изнесат функциите, свързани с иновациите, всички оперативни програми, инструменти, като ББР, със собствен фокус на ниво министерство" Ами да видим накрая синтаксиса, че да не е грешна семантиката!

И синтаксисът е ясен - "финална пряка"... Звучи добре, но няма смисъл.

Ако наистина никой от чужбина не е поздравил Радев с преизбирането му, в какво ли са се забъркали тези?

Бягате в кръг и там няма права. Има вентробрежна сила и...изхвърчавате....

Само да не завиете в пряката!

Клинче, за да има иновации трябва да има доста солидно финансиране в милиони, за апаратура, химикали и т.н. ОК?!

Тия двете на щат ли са зачислени като статисти за снимки? Колко плащат и аз да се пробвам?

Според мен финалната пряка не е грешка, ще ни финтират, но ще разберем по-късно.

Финалната пряка води към светлото бъдеще, как към друго да е, да се изразим семантично смислово.

защо расате само по лъжесвидетелстване го баннаха от избори а харвард с куп престъпления е в парламента? аа ясно козяк спешно го назначи колкото по зависим /той педал женаму лезбийка/ толкова по лесни за управление.

жалки сте

Пак ли ?

Шмекерите екстра са разпределили плячката. За тях мръвката, а мравоядите и гномовете ще се бият за трохите, на чугунените каманизи, за тях като стари хиени са кокалите, а на шебеците и чалгопитеците бонбонки M&M's.

управляващ в съвременна България равномерно да разпределя мръвките и зелето. Или има?!

ама никога няма да излезнат да протестират. И защо??? Ами понеже ще им се видят ЦИГАНСКИТЕ ЛИЦА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА

малиии, тва замяза на комсомолско събрание на ДКМС

ама тя госпожата е на последната пряка, моля после вляво и напуснете. те дори не могат да се изказват, пък ние акаме да ни управляват. сега като поразвалят седянката и ще лъснат..

Г-жата, наистина е на последната пряка, нататъ път няма! И няма кой да го построи, нали същите спряха ВСИЧКО! ДА И Е ЛЕК ПОЛЕТА В НИЩОТО...

ех тая банка, бе тия пари нали народът им беше мил

като теглеше милиарди след млрд не ревахте нали?

Те теглят, ти плащаш. По-спокойно, Борисов не е на власт от пролетта.

БСП ще управлява отново,тоест ще краде отново! Но най лошото е друго,ще приемат Истанбулската конвенция и ще докарат беззаконието в България! Ще направят така,че да ви отнемат децата за нищо,ще ги учат на разврат,порнография,ще ги учат,че има една камара полове,да избират сами пола си,ще отнемат правата на жените и ще дадат повече права на ЛГБТИК+! Ще унищожат християнското семейство,е това е и целта на Американското посолство. Отделно ще натискат хората да се ваксинират нон стоп на 6 месеца с отровите им,по голям тумор от такова правителство едва ли ще има...

от кога мангалите от ГЕРБ почнахте да виждате в бъдещето?

Против ГЕРБ съм,затова се скрии! Но това правителство ще е още по зле от ГЕРБ-авото!

да не си Ванга ма?

И макетата ще признаят! Ще играе тоягата,сертификатите също няма да махнат,но идат бруталии тепърва,революция ще има!

значи колко много сте се запътили в дъното ХАХАХААХ

Хайде да не казваме "ХОП". Крив всеки момент може да ви изненада.

Финалната пряка АХАХАХА.

Кат му слушах глупостите тази сутрин останах с впечатление, че тва калинче стаа саммо да го пълниш със сперма кат шаран с плънка на Никулден.

Хората от ПП определено идват от друга планета (поне демонстрират различен манталитет), но не знам дали ще се оправят на Планетата България. Не знам дали си дават сметка за мащабите на проблемите, с които се захващат. При липсата на политически опит в БГ политиката, не е ясно дали ще се оправят. Дано се справят с предизвикателствата и да не излъжат хората и дано последната пряка на преговорите да не се окаже твърде дълга.

всичко е само игра, всичко е само спектакъл.

Бай Ганьо. Лесно, бързо, но с разбиране. И "Мъртви души" на Гогол. Нищо, че е руска. От американските "Хладнокръвно" на Т. Капоти. И "За мишките и хората". Филми: "Адвокат на дявола". Никакви кифленски книжки.

Финалната права, не финалната пряка. ... така е, като те управляват българи с чужди езици.. нулева толерантност дет се вика.

Разделиха кокала и сега се почва с краденето,а за народа дране,сертификати,безработица,мизерия... Никой не е искал отново БСП да управлява!

ГЕРБ сдс ДПС на власт

в пъти повече от БСП ги искат хората

на храните. Тези, които го правите, видими и невидими, от "народа" и от "висините", да си знаете, че убивате. Само предупреждение, нищо лично.

Калинки - Малинки докато не подпишете че Бойкикев ще е главен прокурор сте много далече от финал

Щом го влече. Да се разберат с И. Гешев. Ако искат, може и двамата. Важното е мир да има. 300 партии, що да няма 2-ма главни прокурори?

И тук там някой дрът кадър на ДС,комуняга или фатмак. Ще ср учат на управление и ограбление народому благоверного,простого и безотговорного... Жалка работа!

По полекинка че мравоеда в един момент че ви ритне столчетата и че си останете само със селфитата в Народното събрание.

на тъпото фашистко копеле

правителство? Или ще има протяжни почивки от сега та до средата на януари? Има стотици хиляди хора, които нямат почивен ден, за да оцелеят. Да го имате в предвид.

!!!!!!!!!!

те като направят,та ще вържеш и ш,цъфнеш,ха=ха=ха! Щетите от тия мизерници ще плащаме десетки години!

защо като става дума з а продължаваме подмяната на кадрите винаги има 2-3 курвентии з а фон?

Хубаво е да има калинки

кво ти пречи

Уверен съм в успеха както на трите Каки на снимката, така и на новото им Министерство! Това са десетки и десетки нови работни места за КАЧЕСТВЕНИ българи, клиенти на Кауфлаланд и Мкдоналдс основно, дочакахме ги, хаирлия да е, да иляди новото Правителство...!

се жалват че вече няма калинки на власт а само учени хора. УЖАС... как може... да нямаме мутри повече в правителството а да имаме образовани хора

кое е русото бебче на заден план?

тя е по хигиената кат спре водата минава на духов клиининг... имало един кавбой който си имал пудел водел го в кръчмата за да не плюе по пода щот бил културен плюел на него..

Тази глупачка ако разбираше нещо от иновации щеше да знае, че най-голямата иновация за България е АЕЦ Белене. Там всичко е иновация. И ще носи повече пари на държавата от всички останали пишман "иновации" умножено по 100. Глупава калинка.

хахахахахаахахаха

Слагам поне 15-20 % вероятност споразумението да се провали точно заради Христо Иванов. И сигурно има още 5-10 % да се провали заради нещо друго, така че според мен вероятността споразумението да се провали е от порядъка на 20-35%.

НЕ СА БЪЛГАРИ

кокорчовците са,аха!

На това му се казва дежа вю. Пак Калина! Язък за тия полезни насекоми калинките. Само по черните точки си приличат

Ако съм на Кирчо на мястото тези тричките калинки вече да съм ги опънал поне по три пъти. Не за друго а за да ме слушкат.

Мале, мале….

Дано финалната "пряка" не се окаже напречна.

Ковре дами и господа

Хиените на БСП завземат България.. Дежаву..

То това беше ясно при появата на ПП…

Права или пряка, а може и в барака …. все едно

Дето все повтаря -промяната , промяната. Хората продължават да пълнят болниците. Цените скачат всеки ден. Пари от ЕС няма-няма и да има. Кражби и злоупотреби се прикриват с уволнения. Това ли ти е промяната бе .....съединител. Това вече съм го гледал- никаква промяна не е- нарича се мизерия.

Kазва се ФИНАЛНА ПРАВА. Казвам го като бивш автомобилен състезател на клуб "Академика", който отдавна не съществува.

Калинчето е много дива на уй....

Вие имате ли капацитет изобщо да направите нещо важно ...след като вземате за министри от служебното. Вие нали знаете че 60% не са гласували за никой ... Продължавате да говорите много без да казвате нищо.... Нещо като Кашпировски сте......

Коалицията на обратните - сталинисти, байдънисте и разни цветни извратеняци, е някаква девиация на демокрацията. Може и да се запази само с диктатура, която май започна с посегателството на Труд. Не съм му фен, но противниците им са боклук смърдящ.

От това моме министър няма да се получи по добре нещо друго да прави

Върбови свирки и задна-хайдушка с подскоци