Калин Стоянов смени шефа на Областната дирекция на МВР в Добрич

Новият началник е главен инспектор Красен Торимацов, който поема поста от старши комисар Цветан Пировски

Обратно в новината

Коментари - Калин Стоянов смени шефа на Областната дирекция на МВР в Добрич | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Торимачков е върха

Торимацов, Пировски, какви звучни български фамилии…интелектуалци от аграрен тип…

Това е топ новината за Добрич. А, че днес изрязаха стотици липи и оголиха центъра мълчите като борсуци ваща дираджийска семка непригодна.

Бахти гадния герберски боклук.

Виж ти! Калинко от Поморийското РПУ какви неща прави?! Егати пауъра!!

той е част от гробарите и шпиц командата за саморазправа на онова дебело и простоо

Гсвцц

От кога калинките започнаха да сменят?

Първо новите власти уволниха работниците разкривали престъпления на номенклатурата на БКП.Новатацвкаст небискалебдажи разкриват престъпленията Издигнаха кадри които са приети за членове на БКП още като войници.Тези некадърници ме са разкривали нито едно престъпление.Тскива са Б.Бонев, К.Радре Борисов, Атанасов. Тези се преобуха.Влвлязоха във връзкс със СИК,ВИС и пр.мафиоти.

Такаде, с наше МВР. Сайонара Буда.

Кадесарчето Терзиев е направил чистка в столична община и е сменил едните ченгета с другите милиционери. Ама в държавата няма такова нещо, да не си помислите. Цървуланковци.

ГРОБ и ДПС са тумор за България! Също и амебите които искат да се залепят за тях в ДПС-2 (ИТН).

То и другите не са стока. И третите и четвъртите От толкова много паразити , истинско чудо е че все още България диша.

Пудели с пачки може,а чекмеджета не може!

главен инспектор старши комисар всъщност милиционери

Комунизъм ли? Капитализъм ли? Феадализъм ли? Ха, ха - ние сме в родовообщинния строй! Навсякъде са лели, вуйчовци, братовчеди, баджанаци. Да не си мислите, че като виждате лъскави сгради в София и Поршрта и Мазератита купени незнайно как и това означава, че България е модерна страна? Не - тъмни балкански субекти сме - държави вътре в държавата и борбата е кой да овладее службите, не за друго , а за собствена изгода - и на братовчедите и на внучетата. Е, ако стане и за правнучетата ще бъде най-добре. А Светът знаете ли къде е - някъде около 7-800 години по-напред. И говори за меритокрация и други, ама съвсем други работи. Тия същите, на които викаме джендъри, всъщност те са много по-напред от нас. Ние дори джендъри не сме, ами някакви изосталняци. И затова си харесваме Русия и Северна Корея и се прехласваме като видим технологиите на Китай и Иран. Какво технологии бе, джендърите знаете ли къде са ?

да не си помислите, че правя смени заради изборите. Няма такова нещо. С тези ми е по удобно да си правя нещата. как кои неща, ми тва служебните.

Главният секретар получава скъпи подаръци, ама шарлатаните ти казват, "всичко е точно, ние стоим зад него! Той е поучил този подарък пред камерите, по повод личен празник! Няма скрито покрито!"

Откак се появиха шарлатаните, в МВР е пълен хаос! Шарлатанията обхвана всички сфери на нашия живот!

Служебното правителство трябва да подготви изборите, а не да чисти неудобните. Затова е излишно. Да остане правителството в оставка, докато не бъде избрано ново. Какво ни баламосвате?

викаш по-добре било да остане да ни упавлява правителство дето си е подало оставката или са го свалили с вот на недоверие? Т.е. никой не го иска, ама то да си остане и да управлява!? Странна логика! И колко честни избори ще организира такова правителство?

Познаващия и той "контрабандистите" и си призна връща като свой зам. оня дето беше отговорен за битите хора на протестите срещу БФС

Огражда се с хора от БОП.

Същия като него от ,,Катаджия” директор, докога профани ще биват държани в МВР , защо проф.Радулов не помогне на това нещастно съсловие с временното правителство..?

ако шеВа на областнаа дирекция беше сменил на своя глава Калин Стоянов с някой друг от бранша.

с пряка задача сичкото роми с добрич да подкрепят боката и бандата за по кибапчи и бира

Калинчо ще оака яко нещата и ще провали тотално ГЕРБ на изборите.