Калин Георгиев: Примитивната жестокост показа, че убийството в Русе не е поръчково

Преди 5 г. прецених, че ще бъда принуден да правя неща, които не желая, затова подадох оставка, каза бившият главен секретар

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кво да каже бившият, нали още се надява за власт и пост. Правете разлика между убийство и гавра,жестокост и изнасилване. Просто решило циганцето ,че тей и тъй ще я убивам защо да не си "поиграя" с хубавицата,което не е влизало в поръчката. Нищо чудно- след 2-3 седмици няма да чуем докъде е стигнало "разследването", ациганчето евентуално! за 20г. в затвора и ако не избяга ще излезе за 10, може и вече да е забогатяло.

Какво да каже. Смее ли да каже. Веднага му пращат едно дрогирано зомби предварително оневинено от българския закон викат му Система а сие чист геноцид

Презирам ви, всички политически тролове, които пишете тук и по всички сайтове! Някой ден ще платите за всички манипулации, които извършвате. Те са не по-малко престъпление. Видях Ви кои сте и как се опитахте "да яхнете коня" на бдението в Русе. Пошло показно фалшиво "състрадание", целящо популяризиране на мазните ви мутри.

Калине, ами, ако германският съд каже:......., че е било поръчково,.......както сръбският съд си МИСЛИ, че грабежът на КТБ-то е поръчково?????;))) Тогава какво праим???? Защо все Ви вадят от прахта такива бивши "ТОП МИЛИЦИОНЕРИ" за да правите внушения, изчакайте да видим какво ще кажат германците!!!;)) Дали си мислиш, че германците не знаят , че това момиче макар и за кратко се е занимавала и участвала в разследването за злоупотреба с Европейските фондове ????? Знаят Калине,.....и ще проверят всичко до 9-та дупка на кавала!!!;)))

Защо ли от самото начало омаловажили версия за поръчково убийство и сега тя явно е изключена? Само за това ли че убийството е била брутално? А не може ли изпълнител на поръчката да бъде брутален, ако той такъв по своята същност? Защо официалното лице Георгиев намерил тук някакво противоречие, което изглежда най-малко непрофесионално и предизвиква подозрение, че прикриват нещо или тръгват по най-лесен път в разследването. А защо съпругът на журналистката предположи, че убийството дано да не е поръчково и обезпокоен за безопасност на детето му. Явно е, че той ПРОДЪЛЖАВА да се страхува и има причини за това, но се опасява да каже открито за подозренията си, тъй като телевизията им се забъркала в много опасна сфера с откраднати милиони европари. Очевидно е, че сред близките на невинно загиналата журналистка тази версията за поръчката остава като най-важната. И не напразно. А що касае бруталността и примитивизъм, то те са естествено притежание на патологични личности, които отиват на убийство. Поръчково ли било то или спонтанно. Георгиев да посочи къде е тази граница в жестокостта на убиеца особенно, ако той срешнал съпротива. Нали, Георгиев бил професионал?

Главният прокурор измисли нов съдебен термин - "спонтанно убийство", за да отговори на журналистически въпрос за МОТИВА на убийството, защото го досрамя да "доказва" "непредумишлено" убийство", когато по всичко личи, че става въпрос за предумишлено поръчково убийство! Няма дори официален разпит на заподозрения, няма признания, няма дори годни за съд "доказателства" и вече се афишира навсякъде, че е разкрито "спонтанно убийство" извършено самостоятелно, от 50 килограмово, "пияно до козирката" цигане по обяд? Може ли да се разследването за поръчково убийство на ЖУРНАЛИСТ дал гласност на огромен корупционен скандал с еврофондове, което се разисква от журналистите по ЦЯЛ СВЯТ, да се води от шеф-мутра на полицията в Русе по фанелка, с ланци и татуировка на бицепса?

Принципно поне за момента изглежда, че убийството не е поръчково. Но пред умопомрачителната логика на тоя титан на мисълта човек се ужасява. Щом е жестоко, не е поръчково. Брао. А бе, в Симеоново само умствени кастрати ли приемат или има и други изисквания?

поне го направиха да не изглежда поръчково, но доказателствата не ги е видял съд

Кой съд???

ще видим. Кой съд трябва да го гледа - Русенски районен?

О, джудже на мисълта... Все едно поръчковото убийство не може да се маскира като убийство от страст... Идиот до идиота, мила моя майно ле...

Доколко разбрах Полицията не е открила Убиеца от Циганската махала , а циганите са го предали на полицията ,такава версия има ! Така че преждевременно не хвалете Полицията Българи !!!

Тези на идиоти пак ни правят...че е тъп матр'яла -ДА...ама чак толкоз... Че ДНК -то за 3 часа го направиха....а пък лелята тази сутрин си каза...че нищо не и казали .....абе МАЗАЛО.....

Добре де кому е нужно сега да дава трибуна на бивши и същевременно провали ли се функционери във властта? Защо се прави, какво искат да внушат? Нали след няколко дни уж по собствено желание въпросния убиец ще бъде върнат и ще бъде съден. Нали съдът трябва да реши съобразно доказателствата? Стига с това поръчково или не!

Лагерниците ги биеше Шахо Циганина.

и после отиваха при гладните прасета

Перверзните хора не са примитивни.

Имате ли представа в каква душевна смрад, агония и разруха живеят много наши граждани в Германия и Белгия за там знам, как са надрусани насила проститутките, за да работят под натиска на сутен=ори. Страшно е. Този изверг може и така да е израснал- насилието да е било ежедневие.

от мутромилиционерската школа се изказа. Любопитно какво мисли по въпроса: Нахлуването в офисите на КТБ по заповед на едрата дребна риба и изнасянето на документи оттам без протокол поръчково ли беше и Кой ли може да го е поръчал?

Е ти как искаш да изпълнят поръчката, професионално със снайпер ли бе тъпунгер...

Ако аз имам акъла да въртя далавери с европейските фондове за милиони и ровичкането на някакъв журналист ги застрашава, със сигурност мога да измисля и организирам премахването му по начин, който напълно ще изключи поръчителство ! А те основно са три -или "естествена смърт", или нещастен инцидент, или убийство по битови или "спонтанни" причини ...Защото ако остане елемент на поръчителство, нали ще е пределно ясно кой е поръчителят? И така, сега всичко зависи от цигането! То правилно иска да бъде върнато в България, защото тук може да му е обещана закрила! И никой следоваател няма да си направи харакири и да му зададе въпроса поръчал ли му е някой убийството. А в Германия ще вземат да го попитат. Пък и тук лесно може престъпник да бъде изкаран психически неустойчив и неотговарящ за постъпките си!Близо е до ума, че самата жестокост на престъплението може да цели именно това - да бъде изкаран луд?! Естествено, не трябваше да се раздухва с лека ръка версията, че е поръчково убийство, преди завършване на следствието, но също така не трябва и с лека ръка да се изоставя версията за поръчково такова! А ето че вече го определихме, едва ли не издадохме присъдата, че и на посланиците набихме канчетата! Получи се нещо чисто по "Цветановски", когато осъди лекарите, но май сега плащаме за това след съда в Страсбург !

Щом ГЕРБ я докараха до този палячо ,до английската посланица ... .. значи има нещо Гнило в този случай. Виктория явно е открила данни на кражбите на ГЕРБ за милиарди. Затова и всеобщото Замазване!!!

Съдия Румяна Ченалова: МВР по – добре да не бяха говорили за „разкрития“ убиец Да обобщим изнесените на пресконференцията факти и изводи: 1.Северин цяла нощ пил. Употребил голямо количество алкохол. Тежи около 50кг. 2.Скрил се в храстите и изчаквал жертва / по Маринов/,но пък престъплението е спонтанно/ по Цацаров/.Така чакал до обяд. 3.Виктория Маринова била с приятелки до 12ч. 4.За времето до 12,11ч./ записи на тичащия Северин/ той извършил нападение, изнасилване и убийство.Хладнокръвно потърсил телефона и ключа от автомобила, дааже и дреха на жертвата/ като в сериал за сериен убиец/ 5.Със скорост на спринтьор , скривайки вещите се изнесъл от местопрестъплението.Алкохола въобще не му пречил, щото бил боксьор. 6.Пристигайки в къщата решил да остави вещите на полицията за всеки случай.Щото ДНК-то, което му взели когато бил 10годишен може и да не е сигурно. 7.След това разказал на леля си,че е извършил изнасилване и отпрашил към Хамбург. По-добре да не бяха говорили!

не вземете да кажете при случая Белнейски какви ги свърши "полицията"? Че заличиха всички следи и измиха труповете, но това изобщо не попречи после пак с ДНК експертиза да "докажат", че е набеденият. Шестима души убиха, за да скрият извършителя и това го свършиха милиционерите. Проф. Раданов беше убит, защото каза, че изнасилването е инсценирано след смъртта им. Изобщо не вярвам и в този случай, че е била изнасилена. Защо не приеха помощ отвън милиционерите? Защото щеше да е много трудно да накарат немски, английски или други полицаи да виждат изнасилване при два куршума в тила.

"Примитивната жестокост и събраните доказателства говорят, че в случая с убийството на Виктория Маринова не става въпрос за поръчка... ...За да докажеш, че едно убийство е поръчково, ти трябва да го разкриеш", каза Георгиев, който сега е шеф на охраната на банка." Уф, от това дали и какво разкриват до това, което ни казват, има Балкан разлика. Дали убиецът е бил сам, или е имал съучастници, е под съмнение - убитата е по-яка от убиеца... Пък и кой убиец веднага след престъплението се хвали с него?! И си запазва уликите - дрехите?! ... Иначе, охранителят на Банката на Цветелина се е поохранил. А и се чувал регулярно с Бойко. Аверчета - взаимно трябва да си пазят гърбовете.

Единственият изход е да се образоват циганите и те да станат цивилизовани хора. За да стане това обаче, трябва да се обвържат помощите, които държавата им изплаща с посещението на децата им в училище. Ако не посещават училището или са двойкаджии - да няма помощи. Тогава техните майки и бащи ще трябва яко да работят вместо да правят по десет деца с цел да взимат по-големи помощи. Всички в държавата го знаят, но никой няма интерес да го направи, защото циганите се използват като електорат за изборите. Необразованите и бедни хора се поддават по-лесно на манипулации. С две кебапчета и една бира ще гласуват за който им кажат. Страшното е, че такава политика, която поощрява съществуването на такъв електорат е пагубна за цялата държава. Неминуемо това води до много висока престъпност, кражби, изнасилвания и т.н. Затворите и наказанията няма да помогнат. Трябва добро образование и възпитание и то още в пъвите 10-15 години от живота им. После вече е късно.

Образовай ги ти. Бай Тошо се пробва и бе постигнал някакъв прогрес след 30 години. Сега - продават гласа си за 20-30 лв. и са недосегаеми.

Прав си. Няма прогрес, защото помощите не секват. Аз немога да ги образовам, защото тона не зависи от мен, а от съотвентните закони в държавата.

Щом се знае почеркът на поръчковото и не такова, то пак няма гаранция, че не е поръчково?!Защото може нарочно да са го накарали да действа така , за да се коментира после, че видите ли не е поръчково убийството, защото извършителят е действал непрофесионално и оставил улики.........Вече на нищо не вярвам.

Колкото повече официално се повтаря тая мантра, толкова повече се пораждат съмнения в истинността ѝ!!! Още повече, че още преди да бъде разкрито престъплението (ако наистина е !), подобна теза беше тиражирана масово от услужливите СМИ !

се използва за прикриване на истинската цел на убийството. Само се чудя как Ромът не са го претрепали вече, за да се прекъсне и връзката с поръчителя.

Прекалено явно ще е, да го убият. Пазят се от Европа. Ще трябва да се бръкнат още, за да го принудят и да мълчи.

Абе не съм по конспирациите, ама някак си от цяло Русе циганина изнасили и уби точно тази жена точно в този момент. Някак си много удобни съвпадения стават, а аз не вярвам че има случайни неща.

Кой убиец си взима кървави дрехи от жертвата в къщи за спомен ??? Неопровержимо доказателство - някак много явни доказателства, а може би някой дърпа конците ....

Да, радвай се народе, убийството не е поръчково. Просто един циганин изнасилил и убил една българка. Нещата са си наред, геноцида на българския народ се изпълнява по график.

Калинчо, ти не смяташ ли, че примитивното убийство е само едно прикритие на поръчково убийство? За да може такива като теб да тръбят, че не е поръчково?

Брей ,че прозрение.Какво работиш

той ако ти каже после трябва да те убие бре

За всички почитатели на конспиартивните теории, искам да кажа да не би изнасилените и убити бабички по селата да са изнасилени и убити, заради измамами с еврофондове? Или си мислите, че циганите си падат повече по бабички над 80 години? А когато някоя 30 годишна жена бъде изнасилена и убита в града, то това е заради теливизионно предаване? А за протестиращите, за европиейския съюз, ООН и посланиците - много правилно протестирате, но моля ви протестирайте и когато предната баба на село е убита и изнасилена. Иначе излиза, че те там по селата са някакви диви бабички, които може да бъдат изнасилвани и убивани. Няма по-долно отношение към възрастните хора. И наистина е отвратително това, което се е случило на Виктория, също както за всички останали жертви на подбно насилие.

Бих се замислил ако са разследвали еврофондове. Такива случайности обикновено не са случайности.. някой им е платил..

дори не ни съобщават за тези жени, а сега опорната ви точка е да ни казвате за тях. Съобщавайте навреме, да видите тогава какво ще стане.

Я сега някой журналист да вземе интервю от БХК-то и НПО-тата, които са първа писта в защита правата на ромите!

А как би изглеждало едно поръчано убийство с условие да е примитивно жестоко. Да, извършителят не е убиец от мафията, но не значи, че не е поръчково.

Кой би наел за поръчково убийство циганин за изпълнител ? Това е автогол от съблекалнята. Виждате какъв е резултата - ДНК, вещ.доказателства- вещи от жертвата в дома му, споделил с леля си какво е направил и за 'капак", на другия ден внезапно изчезва от махалата. Циганска работа.....

Ами те поръчковите точно такава жестокост търсят бе, няма да търсят някой с меки ръкавички, елегантно, интелигентно и безболезнено да действа, Поръчковите са жестоки, поръчани от жестоки хора с прегоряла съвест.

главен секретар, който МВР някога е имало. Факт.

Дир. Бг, човека е бивш Главен секретар, а на бивш прокурор. Оправете си подзаглавието.

Напълно възможно е това да е акт на сексуално незадоволено чудовище, водено от нагона. Въпреки това, аз лично имам усещане, че нещо не е наред в тази ситуация и това усещане е породено от няколко факти: - извършителя бе намерен изключително бързо, като същото е в противоречие с това, което сме виждали преди като бързина на работа на МВР (например сестри Белинейски, изнасилването и убийствата в Борисовата градина и ненапоследно мясо небезпокояваното разхождане на Пелов в Ботевград, който между другото е убил съучастника си още при бягството); - някак твърде много се тръби, че не е поръчково и много се набива на очи желанието на властта да се докаже, че действа бързо пред чуждите медии; - никой не казва как е хванат убиеца: имал предишни кражби, но това не означава, че имат неговото ДНК. Не споменаха нищо за изображения от камери. - Северин е удобна жертва, още повече ,че необразованото му семейство няма как да се изкаже агрументирано и лесно може държавният апарат да ги смачка. Може и това да е само конспирация, но има едно такова усещане, че в тази държава много неща се случват и много прах се мята в очите на хората. -

Викаш, напълно възможно е да е акт на мангала. Напълно възможно е жертвата да е умряла. Ами ако не е? Ти труп виждал ли си? Може да е инсценировка на извънземните... Те са промили мозъците на мвр-то и са им казали кого да хванат. Момичето е отвлечено с летяща чиния, а на мястото е оставена пластична холограма.

"НАЧАЛНИКЪТ НА ПОЛИЦИЯТА В РУСЕ НЕ Е МУТРА В МОМЕНТА,МОЖЕ БИ ПО-РАНО Е БИЛ МУТРА...ТОЙ Е ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ!!!

"Примитивната жестокост" не може ли да се инсценира, за да се прикрие истинската причина?!

Бе ти циганин виждал ли си на живо?

Колкото искаш сигани съм виждал, и нож са ми вадили, ама повече не посмяха, а и заканите нямаха смелост да ми ги казват лично, а на други хора!!! 20 години съм расъл в "Чародейка", а там сигани - бол. Друго да питаш?!

Тарикати са,но чак толкова умни НЕ СА!

Подзаглавието е писано от малоУМЕН. Кога Калин е бил главен ПРОКУРОР, за да е БИВШ такъв? Но все пак, да не искаме невъзможното, това е само ДИР-бг

е описано как се извършват поръчковите убийства? Защото в някои южноамерикански държави при поръчковите убийства, свързани с наркотрафика, избиват цялото семейство, режат гърди, уши, изнасилват и изкормват, за да всеят страх пред евентуалните последователи наказаните!Непременно със снайпер ли се извършват поръчковите убийства? А ако е извършено точно по този начин, за да се заблудят всичките тези "професионалисти"? Пък и как при случайно и спонтанно убийство му е дошло на акъла да вземе телефона , очилата (?!?) на жертвата? Всеки, дори и най-тъпият циганин вече знае, че телефона може да бъде проследен!

Виж как си противоречиш като даваш пример с убийствата на наркотрафика .Самият ти си разбрал кой как действа,но въпреки всичко логиката ти изведнъж взима съвсем друга посока .Раздвоение на личността или просто от глупост .

поне е сигурно, че сте трол, няма друг вариант

убийствата при наркотрафика са ПОРЪЧКОВИ , но и са изпълнени с изключителна жестокост !Къде е тук противоречието?Ти просто не си разбрал, какво е написано по-горе.Опитай пак, не е срамно!

на мисълта, поръчаковото може ида е показано за назидание ! За един преател...

Тоя пък набеден "генерал" откъде се измуши ??