Калин Георгиев: Приемам критиките на Борисов, министърът да реши

Главният секретар на МВР Калин Георгиев е депозирал оставката си, съобщи БГНЕС. Няма информация обаче дали тя е била приета.

Обратно в новината

Коментари - Калин Георгиев: Приемам критиките на Борисов, министърът да реши | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този ми е толкова смешен. Особено като сложи парадната фуражка, направо се изгубва и едва се вижда. Тези у милицията май все още нямат грам усет за естетика и мярка. Ама то с физкултурник за министър кво друго.

Той депозирал пък ББ не получил и не знае?????Страхотни електронни административни връзки за които се хвалеха имат..Единия лъже...Ха познайте от раз

И какво ,стана курбан човек на който му вземаха постоянно функцийте и не му дадоха възможност да се реализира.Във ръковадството на МВР имаше един читав човек и него ще махнат.

боико командва той трябва да си ходи ВЕДНАГА !!!!!!!

Ако видите прегърбен човек в зимния ден (или нощ най вече), не мислете че съм аз!! Това е Калин!! Тежко елллама той можел да носи! А да видим колко :-)

Ако наистина си е подал оставката това е достойна постъпка. Но ако ЦЦ приеме оставката му незабавно трябва да почне чистка на всички нива - щото май някои номенклатурчици от БСП-то точно тази оставка искаха. Калин си заминава, но с него всички началници свързани с БСП. Малко да се пораздруса тази система. Че тя май не е мръднала от времето, когато се наричаше милиция. Пък и ще се спести някой лев.

Уважавам този младеж! Сигурна съм, че е човек на честта! Бойко да не бърза с решението си за Калин, за да не сгреши!!!

ОТ нищо нещо.Мръсна е ролята на драскачите по въпросире на МВР. Не може без здрава ръка да се подържа ред в нашата разпасана демокрация.Трябва да се спре напъна на опозицията -комунисти да маскари работата на полицаите, пък и всичко до което се докоснат.

Защо така бе другари?До сега плюхте ръководството на МВР,а сега, ставате яростни защитници на тези,които трябва да си отидат за несвършена работа.Типчно по комунистически,нали?!

фащай гората! не ти се получи! Язък за паунската униформа!!! BTW - колко по лъскава е униформата, толкова по- смешен е този в нея!!!

а кажи го!! Ама май чакаш други да вземат решението! И да те замажат с безумни слова! Баси решението!

Там пише: "Използването на служителите, изпълняващи дейностите по ал. 1, се разрешава с писмена заповед на главния секретар на МВР за всеки конкретен случай." Значи и за този конкретен случай е подписано по закона, налиИили не? Кой в крайна сметка е подписал разрешението за тая акция на спец отряда?Той е най-виновен.

Един не лош полицай, издигнат далеееч над възможностите му, употребен и изхвърлен без да е бил нито полезен, нито виновен за нещо! Типично по мутренски! Дано си намери място- подмазлив и грандоман е, но е честен и сравнително кадърен

Не съм вътре в нещата за да казвам трябва ли или не трябва да сменят Калин Георгиев - виждал съм го само по телевизията няколко пъти - изглежда ми интелигентен и отговорен човек и доста по приятен от ЦЦ и ББ. По мое мнение има желание да си върши работата и смятам, че я върши добре. Но това е мое мнение - не претендирам да съм компетентен. Но не мисля, че това че "не му се чува гласът" означава, че не работи - напротив - има и такива хора, които всъщност вършат цялата работа - едни работят, а други говорят колко са велики. Мисля, че трябва да има по-сериозни доводи да го сменят. А за проблемите в МВР със сигурност има и други (ЦЦ), които носят отговорност.

Тоя само дето се хабеше да се слага на Бойко... :)

Бойко го даде за курбан. Типично по мутренски, кво да очакваме друго.

КАЛИНЕ, ОТИВАЙ ДА СТАНЕШ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ДЕА ЗА БЪЛГАРИЯ И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ ПОВЕЧЕ В НЕКАДЪРНИ ГЕРБЕРСКИ МИЛИЦИОНЕРИ КАТО ЦВЕТАНОВ И ФЛОРОВ. ТИЯ ДВАМЦАТА СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ТИ ПОДЛЕЯТ ВОДА. ОТИВАЙ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ДЕА, ПА ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ СЛОЖАТ ЗА ГЛ.СЕКРЕТАР ОТ ДЪЛГАТА СКАМЕЙКА КАДРИ НА ГЕРБ, ЩОТО НЕЩО НЕ Я ВИЖДАМ.

Как кой?Маджо или Пашата.

пАШАТА ЩЕ ДА Е НАЙ-ДОБРЕ

никакви оставки - това е първото правителство което спря организирата престъпност след 20 години преход, това е най -голямото постижение на управляващата партия, така че стига сте ескалирали напрежението изкуствено. браво на цветанов и на калин георгиев , а не оставки

Леле колко драматично. Това да не е поредната турска сапунка ???? Сега единия ще си дава оставката, другия ще му я връща. За справка - снимките на доктора с Милен Велчев и компания !!! ;-) Тези хора, които бяха малтретирани от полицията веднага да завеждат дело в Страсбург !!! Колкото може повече обезщетение да искат !!!

Не мисля,че точно тоя господин трябва да понесе всичките негативи на някои некадърни служители,които се пенсионирват на 45 год. и вземат 20 брутни заплати...Все си мисля,че случая в Мировене ще има друг обрат,както и в Скравена...много ме съмняват тия младежи...

Калине, Калине и от тебе и от Цвък-Цвък даже и чеп за зеле не стаа. Работа за 5 пари не може да сършите. Само медийни мишоци сте вие. Нямате никаква воля, нямате никакъв респект пред подчинените си, а за пред народа сте гола вода.

Ей, страшна работа ще похабите един свестен служител в МВР, за да нахраните недоволството на Премиера. Той като бил главен секретар . . . Еми точно по негово време станаха най-много поръчкови убийства в България. Калин Георгиев го виждах неведнъж в центъра със съпругата и детето му, разхождащи се пеша и държащи се съвсем като нормални хора. Пък и не виждам какво толкова е сгрешил. Полицейското насилие е заради грандоманията на Бойко и приближената му свита. БСП и другите пък какво говорят, оставки искат, та те бяха по-зле и от Герб в управлението на държавата. Само при бай Тошо всеки си знаеше мястото и не се бъркаше в работата на другите. Каквото създаде той, всичко е вече открадната и ограбено. Българския Народ трябва да създаде гражданското общество, което да е коректив на властта. Иначе оправия няма да има.

ДАДЕН КАТО ЖЕРТВА ЗА ДА НЕ ПОСТРАДАНЯКОЙ ЦИСТИТ КАТО ЦВЪКИ. КОЛКО ТАКИВА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРИВЕДЕНИ В ЖЕРТВА ЗА ДА СЕ ОТСТРАНИ НЯКОЙ ИСТИНСКИ ТУМОР КАТО МОСКОВСКИ, ЦВЕТАНОВ, ФЛОРОВ, ДЯНКОВ И Т.Н. И Т.Н.

Смешници! Защо това момче трябва да опере пешкира вместо наглото парче Цвъ Цвъ? Вчерашното му изказване в парламента ме отврати още повече от него.

на него му е толкова акъла, колкото на шефовете му. Умира да си разхожда парадната униформа, ама за друго май не му стиска. Бойко като главсек поне не слизаше от новините, по 3 дубъла снимаха докато го изкарат герой. А тоя пич само ходи като коледна елха с лампази и пагони и ще ми се прави на секссимвол. Един е символът на всичко в БГ и това е ББ. Той като не го разбра навреме, сега ще сърба попарата на журналистките. Бойко забавя, но не забравя.

на мен почна да ми писва от самодоволни извратеняци, на които или им се плаща, или са на далавера да няма силна полиция.

Че как да вземе думата от Цветанов? и от ББ!!Ами те двамата се надпреварват пред микрофоните и камерите. работа ли е на Бойко да съобщава полицейските новини? за това ли му плаща ме?

Точно така - как да вземе думата. Пък и полицаите как мислите ще си вършат работата от тук нататък. Ще галят престъпниците с перце и ще ги пускат. Ако съм аз даже няма и да ги хващам - след като ще ме унижават да ме заплашват и да ме съдят за това, че върша работата си....

Подкрепям това изказване.