Коментари - Калифорния е под карантина: 40 млн. души си остават вкъщи, 25 млн. ще се заразят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А дали медиите в калифорния уведомяват тамошните жители какво се случва в България, та ние толкова много държим да бъдем уведомени какво става там?

"Карантината се отнася за около 39,5 милиона души в най-големия щат на САЩ" "Редакторе" Викторе, хайде не се излагай така публично с очевидна необразованост... Най-големият щат на САЩ е Тексас, а Калифорния е най-гъстонаселеният.

Путин всеки ден знае какво става в твоето село..

Хич не ми пука, те се провалиха така или иначе

Рано-рано, редакторчето е засмукало наргилето!!!

философите, роптаещи в съседна статия против предложените от нашите лекари мерки, които са идентични с предприетите в Калифорния? Или искаме да сме като италианците?

Важното е, че магазините за джонка работят!

Форца Италия

Соросчо, ти от кога научи български, бре? Или ползваш гуглето преводач?

Това само глупак може да го каже,че 25 милиона ще се заразят! Плашат хората нарочно! В Китай не се заразиха,в Америка ще се заразят,пълни идиоти! Въвеждат карантина,но ще работят фирми,заводи,бензиностанции,аптеки,хранителни магазини,търговия... Така беше и в Китай,не може да се затвори всичко,защото тогава ще умрат всички! В София може да се каже е почти същото в момента... Само циганите,ако успеят да озаптят ще е добре!

Тука сме, но предлаганите от "нашите лекари" мерки въобще не са идентични с тези в Калифорния - тука искат да се въведе военно положение, което да се управлява не от президента, а от някой друг.

Всички да изпукат там ми е все едно в забранената терористична държава от която тръгна това бедствие!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Последното нещо дето ме вълнува е бъдещето на Обора, ма хич

Виктор на мира! Той сега става и още с гурлите почнал да копипейства :)

Затвори се. Изолирай се. И като обявят край на епидемията поради изграден имунитет, защото вирус от друго не разбира, излез и чакай да ти се размине. От необразовани идиоти излизат подобни мерки и предложения тука. А в щатите от бизнеса, който иска да редуцира разходите по здравни услуги. В калифорния лечението е с пари и е скъпо-а не всички са богати холивудски звезди. Та затова и карантина.

военното положение е необходимо заради 80% идиоти, които не могат да разберат нищо в създалата се ситуация...

Къде си до. Мангъров? Хвърляй дипломата и отивай да помагаш в инфекциозна клиника! А не да пишеш глупости и да объркваш хората?

Горката калифорния. А пък при нас всичко е ОК.

За защитниците на предложилите нашите мерки - открийте разликите: “ Губернаторът каза на пресконференция, че заповедта ще се налага чрез социален контакт, а не чрез полицейски мерки.”

Не съм ти "бре"!!! крепостни селяндурино руский!!! Ще се обръщаш към с "господарю" или " господине"!!

много лошо впечатление ми направи този доктор! Че тръгнал и по студията да заеква!!!

полицейските мерки са си отпреди вируси и други подобни бедствия.САЩ са си класическа полицейско -затворническа държава - абсолютен рекордьорв по брой полициа и затворници на глава от населението в целият свят.

Калифорния е най-големият щат по население в САЩ. Доста повече от Тексас. А най-голям щат по територия е Аляска.

Вируса умирал като се затопли времето... Калифорния. Колко градуса е там тия дни?

ще е мой ред да се разболея, но няма да изпуши здравната система от хиляди болни наведнъж! Да ви го нарисувам, та най-сетне да разберете защо са мерките???

хиляда души в Калифорния - ужас, апокалипсис! Ти хвърляй писалката.

Вирусът в Китай изчезна от раз след 3 месеца. Това показва, че корона вирусът е разработен, програмиран за 3 месеца действие, след което се деактивира.

този конкретно умира при над 50 градуса, в човешкото тяло при 39-40C температура се чувства много комфортно даже

Да, Така или иначе, трябва да го хванеш, за да изградиш имунитет.

Нашите мерки се налагат със сексуален контакт-преебани сме всички-икономика, живот, ежедневни задължения, достойнство и избор. За паникьорите - вирус не се лекува! Създава се имунитет - с времето преминавайки орез обществото или чрез ваксина. Изолацията не води до край на мерките, а до намаляване на тежестта върху болниците и абсолютно никакъв друг позитивен ефект, защото приносители ще има дълго време, а изолиралите се остават без имунитет и тази епидемия няма да свърши докато такъв не се изгради.

това показва единствено че китайците са дисциплинирани и отговорни, имам познати там, които над 45 дни стояха в къщи без да си подават носа, имат си хора, които има носят провизиите.

Не става с изолация бе, човеко. Вирус е не е бактерия. Без имунитет не става. Имунитета идва от прекарването му или ваксина. Не от седене вкъщи.

Вирусът бе пуснат с една цел. Най-голямото преразпределение на финанси след Голямата депресия. Психозата сред населението се поддържа умишлено в огромни мащаби чрез влиянието на медиите. Следва цялостна подмяна на най-големите капиталисти, в световен мащаб, с нови такива. А ние сме просто пешки в цялата шахматна дъска.

Съгласен, Аляска е най-големият, после Тексас. А "най-голям по население" казват тези, които не могат да го кажат правилно "най-населен".

За това са мерките така е. Обаче в момента няма причина да се предполага “изпушване” на здравната система, при положение, че много малко болни са в болници поради отказ от прием и пращане за домашно лечение.

Щеше да е хубаво вирусът да е "изчезнал от раз за 3 месеца",но не е.Китайците само ограничиха с драконовски мерки мащаба на разпространение,но новоустановени болни при тях има всеки ден.

Вирусът е средства да се наложи Шестата Раса в световен мащаб и за целта трябва всички Х- мени и уомани да вземат властта!

Незнанието на модалните глаголи, води до такива новини. "В писмото си губернаторът пише, че според експерти около 56 процента от калифорнийците биха могли да се заразят" - биха могли, а не ще

Ако това е начина да кажеш, да сбърках, приемам че най-населен е по-правилно от най голям щат по население, но уви и това не е вярно.:)

Та едно е да контролираш и регулираш процеса - нещо, с което всеки би се съгласил. Друго е да истерясваш, бягаш от задълженията си на лекар и чакаш на силови мерки, а не насочени към справяне с вируса.

Трябва да се изкара и това е. Очевидно индийци и афро са по-малко податливи от бели и монголоиди. Много възрастни хора ще си идат няколко години по-рано от това, което биха живяли иначе. Всичко останало е паника и дезинформацията

Абсолютно вярно!

Държавата, която е разработила вируса би трябвало да има предварително приготвена и ваксината. По принцип, нали?.. Щот, който прави отрови, приготвя и противоотрова за всеки случай. Освен тоя вирус да е поръчат от Илюминатите, за които изтекоха данни, че искали сериозно да намалят населението на планетата, до 1- 2 млд. Ако е така, значи ваксината е в ръцете на десетина хора !

че не затоплянето на времето, а силата на слънчевата радиация убива вируса, а тя в северното полукълбо се увеличава след пролетното равноденствие.

Глупак!!!

И два грама мозък да имаш е добре да го ползваш .Защото във всяка държава - и в Щатите,Русия,Япония,навсякъде по света има българи и най-малкото заради тях би трябвало да се въздържаш да пишеш тъпотии.

По скоро си мисля, че е заради климата. Този вирус се разпространява по - добре на студено време. Със затоплянето на времето ще сме по - защитени, надявам се.

какво прави Германия в последното изречение, където се говори за брой починали?? Не били компютри, а били компоти.. дирнишка работа..

да са САЩ изведнъж10 000 значи са привнесени .

колективен имунитет не означава, че всеки трябва да прихване или преболедува вируса, че да си изгради индивидуален имунитет! Върнете се пак на познатите ви теми, където сте доказани специалисти- политика, футбол, жени ... Само като се сетя, че журналята пък бяха го превели като " стаден " имунитет онзи ден?! Олигофренията е пълна!