Един загинал и трима ранени след престрелка при кавга

Трима души са ранени а един е загинал след престрелка в Калифорния в събота, съобщиха официални източници, цитирани от FOX news и Агенция "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Един загинал и трима ранени след престрелка при кавга | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредното подсвиркване на пуйките и те крякат ли крякат.

трафикът е смъртоносен....

Тексас- църквата в Sutherland Springs - поне 26 застреляни, и поне 20 ранени. Американ дрийм бе, направо евроатлантическа ценност може да се каже.

Един загинал и трима ранени след престрелка при кавга Явно това са били мексикански другари.

Мануелчо,не се вълнувай толкова бе момче! То у нас на. циг.сватба или черпане в барче падат повече жертви и то ...без престрелка...

,,естествен подбор,, за ,,паркомясто,, по ...,,калифорнииски,,...!!!

Год блес Америка :D

Стига с тая Америка бе! Пишете за Русия, там се трепят по 28 души на ден! Американците ряпа да ядат! Еедин загинал, смешна работа!

Хич не е един, на ден в Америка се трепят по 90 човека средно, или 33000 на година. Това е 3 пъти повече от Русия, при само 2 пъти по голямо население.

Ех, кога ще ги стигнем ....

Кого, американците или руснаците?

,,катунарски,, междуособици...!!!

Американско ежедневие, това ли искате???

ИСКАМЕ ОРЪЖИЕ СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ .....СТРАХУВАТЕ ЛИ СЕ МАФИОТИ ПОЛИТИЦИ И СЛУГИТЕ ИМ

Руското е по-интересно, 28 утепани на ден!

До кога ще ни занимавате с краварските мръснишки истории ? България не е 5х щат на Краваристан, че да пълните новините със случките от най-свободната най-демократичната страна на терористи в света. Разберете го завинаги, така тероризирате българското население с новините от скапаната хамериканска действителност. Имаме си достатъчно български новини.

Затова не се карайте - не отстъпва по-слабия, а по-умния!

"""""Групата от единия бус е слязла и изглежда се е скарала с хора от другото превозно средство, паркирано точно зад първия автомобил,""""Тази постъпка е много характерна за един етнос обитаваш България и отличаващ се с пословично трудолюбие,чистоплътност ,любов към истината и най-вече честност

руснаци и кубинци са се скарали кой е по близо до светлото бъдеще!

Цигани и негри са се скарали кой да клали майкати първи, но после са се разбрали, че ще я клатят всички заедно и на веднъж!

е аз нали това ти пиша? руснаци и кубинци! ще рече цигани и негри!

щатите с най затегнат режим за оръжия Калифорния и Илинойс престъпността е най голяма ....за 2016 Чикаго има 762 убийства при 3550 престрелки ....за 2017 до сега са 553 убийства ...кмета естествено е комунист на хранилка при сорос и партията на обонго

Сорос, комунист.... писачите на глупости съвсем сте издивели.

глупусти ли .......сорос финансира анархисти ,комунисти и ислямофашисти като "Антифа" и BLM .....ти и тия дето ти слагат плюсовете и вие сте на заплата както и дира кво се правите на луди

A интересно ли е че днес неделя в църква в наи консервативнят щат Tексас ,поредното идиоt4е застреля 40-50 човека и поне 25 са убити?

Калифорния,Чикаго и Ню Йорк са крепостите на демократите най корумпирани, с най високи такси и ужасяваща престъпност но либералните дебили с промити мозъци упорито си гласуват за фалшиви корумпирани лидери като обама и хилъри Клинтън

Niama po golemi debili ot republikancite I glasuvashtite za tiah.Trump,Bush,Rick Perry,Been Carson I mnogo drugy Kato tiah say sys "doktorat" po glupost!

Абе селски пръдльофесор,затова ли цялото обкръжение на Дръмпя в момента е под разследване от ФБР.Пране на пари,укриване на данъци работа за чужди държави.А самият дръмплю като му разкрият делата ще ги засенчи всичките.Най великият най грамадният ,най гнусният МОШЕННИК.

Работа е ясна -Див Запад, пълен с въоръжени и неуравновесени хора. Не мога да проумея логиката на четвъртия пострадал , случаен минувач - защо е отказал медицинска помощ?

не му е била редовна медицинската осигуровка. Или е бил някой латино или друг емигрант, и ще го погнат емиграционните!

Да, ако е нелегален, разбирам. Ама каква медицинска застраховка? Това е спешна помощ. Или в страната на великата демокрация си е в реда на нещата да те прострелят като куче и после да те изхвърлят като куче. И ние се стремим всячески да ги копираме. Ужас.

Не сте прави, господа/другари, засяга ни какво става в Америка, защото тя е "флагман", демек, знаменосец на съвременната "цивилизация" на войни, геноцид, насилие, грабежи, двоен аршин, престъпност, деморализация...

Правилно и ние полагаме огромни усилия да следваме светлия пример , а ако е възможно и да задминем учителя

Ем, как - то си е характер - навремето като пръ.днеха в Русия, тука се нас.ираха другарите, днешните господа демократи, кат "БойкУ".

КВО Е КУЛТУРЕН ИМПЕРИАЛИЗЪМ ??? ... ДА ТЕ ЗАЛИВАТ С ПОМИЯ КВО СТАНАЛО В АМЕРИКА :))) .. МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ НА НЕГРИТЕНА 99.99 ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ ИМ ПУКА КВО Е СТАНАЛО В БЪЛГАРИЯ :))

"трансплантацията на матката ще направи възможна бременността при мъжете "от утре",уверява един амер.учен (Richard Paulson),подчертавайки обаче,че мъжете ще трябва да следват хормонална терапия и ще могат да раждат само с цезариен ....

руски емигранти. Да се изтрепват. Полза от тях няма.

ЧЕ ТОВА НОВИНА ЛИ Е ? ХА ХА НОРМАЛНО ЕЖЕДНЕВИЕ В МАРИХУАНСКИТЕ ЩАТИ . КЪДЕТО АКО НЯМАШ 21Г. НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ БИРА НО МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ МАРИХУАНА И ТО ЗАКОННО .

Леле какво и колко много простаци, дебили, и откровени лузъри и хейтъри има тук в този форум? Или по-точно колко са активни неколцината, които тролят! Същите идиоти се радваха онзи ден и при новините за убитите в терористичния акт в Ню Йорк, че още "кравари" били убити, и още тогава му напомних на един от тези идиоти да не бърза да бълва помията си преди да е разбрал какво точно е станали и кои и какви са УБИТИТЕ ХОРА! И се оказа, че са туристи, дори не са американци, не че има някаква разлика за нормалните хора, а не идиотите и откровените червени боклуци и лумпени, които са в и ПРИ Дира! И всичките хем непрекъснато редят, че това и такива новини за Америка не ги интересуват, хем винаги при подобна трагична новина в Америка (но не и в Русия например) НАЛИТАТ СТАТИЯТА КАТО МУХИ НА ЛАЙНО! Те всъщност са си точно такива - с извинение към мухите и лайната!

Aбе, комплексарче форумно, грантаджийско! Направи си услуга! Подложи се на евтаназия! Прекрати мъките си! Няма друг във форума, който така болезнено като теб да натрапва маниакалното си чувство за малоценност!

човека е завършил минно геоложкия а евреите са го докарали в Америка да им мие кенефите без да вдява бъкел английски и тука си избива комплексите щото няма пари за психотерапия а любимеца му обама забравил да му включи психиатър в обамакер

Ич ми не пука за простите реднеци. Там да си се трепят колко щат, само тука да не направят некоя простотия.

Уф, то било баналност от усаняшкото ежедневие, пък аз си помислих, че някъде у нас са се пуцали... Ама все така ги пишат заглавията!

Дреме ми на шлифера, какво направили глупавите американци!

Не, че не ги догонваме в това отношение, де... Напоследък често шофьори взеха да вадят патлаци за отнето предимство, за заето паркомясто...

Каква стана тя?! Американците (и пикливата им мечта) нещо не покриват очакванията! Всъщност оказва се, че филмите с убийства и гадости, който измислят, посягат и на техните хора. Нищо ли свято няма според тези? Хора, пазете се!

Това са руснаци бе боклук. Където и да идат само убийства вършат.

Айде тогава още една такава новина: На Среднем Урале неработающий 44-летний житель Екатеринбурга, ворвался в продуктовый магазин и зарезал 57-летнюю кассиршу. Второй погибшей стала 44-летняя местная жительница, предположительно, ставшая свидетельницей первого убийства.

Я дай да видим и там какво става ?

moket1

Другари, поне напишете местоположението в заглавието. Ако не се приритали за повече кликове де. Що ме брига мен някъде си на майка си у царевичака що станаало...

много малко !ционистите искат да намалят населението на 2-3 млрда .

Интересно, в медиите САЩ пишат ли какво е става в България? :)

Не, мога да ти кажа, че почти никога не пишат, щом те интересува, за разлика от останалите коментиращи - троловете тук, които хем не ги интересува, хем веднага налитат с коментарите си подобни новини за Америка! И ако и когато са писали, то повечето от новините не са розови!

гета там ежедневно се стреля, ръга с нож, краде и са украсени с графити - любимите на фандъкова от село белчин, трябва там да ги събере да нарисуват на първанов хотела " белчин гардън" дето олигарсите му го подариха и всички къщи

Аз където живея в моята къща и квартал никога не съм чул и видял някой да стреля! Това са повече от 20 години! А гетата честно казано не ме интересуват особено и колкото и не добре да звучи никога не са ме интересували! Но всеки с интересите и предпочитаничта си - след като теб те интересуват толкова...

Знаете ли колко ме интересува какво става с американците? Интересува ме точно толкова колкото и тях ги интересува какво става с мене тука.

Ето това е пример за ционизъм в действие! Всеки ден раята трябва да се облъчва с новини за убийства,изнасилвания,кръв... Предполагам ,че по същото време са се случили хиляди красиви и позитивни събития...

Като Ви товарят такива новини, просто не ги четете. Аз нямам проблем. Насилствената смърт е гадна, но неизбежна част от ежедневието, а и положителни новини не чета - обикновенно са тъпи и лигави.

Абе манивела,стига си ни занимавал с краварско-каубойски простотии... Ежедневие е това при тях...тези даже са малко,поне десет пъти по толкова има за ден!

А бе Насименто защо ни занимаваш с американското ежкдневие?

И защо това трябва да ни интересува?

Преди бяхме осведомени за СеСеСеРето,особено в петък, сега чак отвъд океана...а какво става в БГто, на кой му пука:)))

Как ще ги стигнем американците? Сега в Калифорния, оня ден в Лас Вегас... Игълс - Хотел Калифорния (1976) Тази новина трябваше да ни я запазите за закуска, с музикален поздрав: Супертрамп - Закуска в Америка (1979) П.С. Никога Тошко, вече ни дишат пушека американците, нали виждаш отгоре как е в България.

Беше важно за българите. СМРАД ДРИС облъчва колонията.

Е как можеш да си легнеш неосведомен за нашите нови братя...кой се напил,напикал и т.н.:)))

Много е важно дали в суматохата са успели да си кажат репликите. То заради това цели природни закони спират да действат, да не говорим за некви си престрелки.

Не

Сигурно са били някакви шибани негри. И тоя коментар не го трий.