Коментари - Какво си говорят US пилотите на F-22 по време на свалянето на китайския балон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така се прави в цивилизованите държави. Казва се СИГУРНОСТ и обезопасяване на периметъра. Имат пари хората, имат техника - ползват ги. В Германия ако пиян повръща идват 2 линейки и полиция. Ако има дори и лека катастрофа полиция няколко линейики и често няколко пожарни. Защо така ли- защото могат. Защото едната кола може да и липсва някакво оборудване, другата ще го има. Единият доктор може да не знае нещо - другият ще го знае, едната кола може да се забави ,другата ще е по бърза... и те така. Подсигуряване за опзаване на здравето и живота на хората. Защото живота се цени. Вие се присмивайте, на мен този начин на действие ми дава повече спокойствие.

Изхарчили са няколко милиона долара, за да свалят балон който най-вероятно струва няколко стотин. Голям смях.

А къде са българските "приятели" на америка? Защо още не са включили Плевнелиев и Паси, да ни обясняват каква грандиозна победа преживя целият цивилизационен свят? Аз очаквах фанфари, речи, малко сълзи от радост-за Пасито де. Дори мини-заря , а то - някаква скапана статия, за това , колко се удървил Франк-1, като "застрелял" балона!. Баси, отивам да се напия от мъка!

Браво! Американското ВВС вече има още една спечелена битка - не е само тази от Топ Гън!

И какво? От всичко написано разбрахме, че са го свалили над водата, за да няма паднали останки и да се види, че е наистина метеорологичен балон, но в същото време внимават да не е извън териториалните води, за да не отиде някой ентусиаст с батискаф и да ги извади без разрешение, при което отново ще се види, че е метеорологичен балон. И в двата случая няма да може да се използва като пропаганда срещу китайците! Китайчетата си имат вече космическа станция от която спокойно могат да си следят всичко. Въобще не им е изтрябвал балон за директни снимки. По-скоро са го пуснали, за да видят кога американците ще го засекат, колко време ще им трябва да получат указания по командната верига за действие и от къде по план тръгват самолети за защита на този район. Така че в общи линии разузнавателната мисия на китайчетата е изпълнена, а балона си е баш метеорологичен, за да не ги обвинят в глупости!

Браво Сащински герои. Ф22 вместо Raptor вече ще е Balloon Killer .

Само не ми стана ясно, къде тук е "новината"?... Каква полезна информация научихме от тази "статия", освен че радиолюбители в САЩ подслушват некодираните военни комуникации... което отдавна е всеизвестно?

Мисирки , сър!

Какъв цирк направиха с някакъв-си балон...при това най-вероятно наистина метереологичен. Явно на САЩ им трябва някакав повод за да започнат акция срещу Китай. Разбира се, първо медийна, после икономическа и така нататък. Гледали сме вече украинския сценарий.

А повод им трябва то вече мега лесно Обявяваш воена операция по демилитаризация декитаизация и де нацификация и готово поле казваш че не америка напада Китай а русия е подкукуросала америка иначе тя неще .. 100% ще намерят биолаборатория в Китаи ! и после вече ясно

Ювелирна акция на краварите! каква смелост каква организция, два изтребителя срещу един балон. Е все пак им трбяват някакви успехи, че Виетнам , Либия, Ирак, Сирия и Авганистан са си пълен резил....

2 х F22 и 1 F15, но предполагам поне още един самолет е имало.

Виж ся колко си тъп ! Във Виетнам американците загубиха ако и да са ядрена държава ?!?!? (Да си го обясниш сам скоро ще видиш друг подобен пример) . В Либия бяха главно европейци и пак те освободиха БГ медиците които ония другия луд измъчваше да не говоря че и цял самолет с невиини хора взриви над Локърби . ( както и бункерния старец направи ) . В Сирия амриканците единственно изпариха малко ихтамнети дето вече ни няма никъде . Асад си е на власт и Русия му е верен съюзник . Русия от там се снабдява и с брадати резаци и в момента че кадировците нещо не издържаха много .... А в Афганистан нямат никъв успех тия си останаха в 12. век. но си е тяхна работа все пак

Панираните хамерикани трепят с оръдия мухи. Ако се появи някой китайски дрон сигура ше го запукат с ядрения арсенал в паниката. И после що войните им стрували по някой индруг милиард и го пишат прираст на брутня продукт. Сбирщина от крадци и мърлячи.

Само промита БГ кратуна може да плямпа че сбирщина от мърлячи някакси е успяла да стане сила, икономика и тек лидер номер 1!

"но когато включих оборудването и той отиде на моята местна честота Huntress, беше съвсем очевидно: Каква мисия само. Бум." Добре, че е гугъл преводача, че иначе трябваше да преписвате само от бг сайтове!

Факт е, че са го свалили с втората атака. Добре, че след първата балонът не е отговорил.

Изгледай видеото пак. НЯМА втора атака! Изстреляна е ЕДНА ракета!

Това го писаха преди няколко дена. А видеото? Видеята за протестите срещу Кадафи в Бенгази ги бяха снимали в Катар.

Те жълтурите са направили има-няма 10тина милиона балона, ей тъй на, да има за метеорологични изследвания :) Какво ли ще стане, ако вятъра случайно ги издуха към ФАЩ? Wind of Change :)

Смелите хамерикански пилоти думбаха лошия балон :) Му ха ха ха :)

Слушали разговори.....глУема новина.....да ви у ДИРниците...

Само че не пишат, че Бай Дън е напълнил памперсите преди да даде заповед за унищожението. А балончетата са били пуснати от деца, които си играели на плажа. Малей, каква излагация

ТОП ГЪН 1: ВИЖДАМ ВОСЪЧНИТЕ 101 ПУ.НЦИ ТОП ГЪН 2 РАЗТОПИ ГИ....ОГЪН ТОП ГЪН 1 МИСИЯТА ИЗПЪЛНЕНА...ЗАХОД КЪМ БАЗАТА ТОП ГЪН 2..ГУГЪЛ НАВИГАЦИЯ ДА ВЪВЕДЕ НОВИТЕ КОРЕКЦИИ НА ТЕРИТОРИЯТА МЕЖДУ ЧЕРНО И БЕРИНГОВО МОРЕ...

Недейте само да скимтите по форумите. Чемодан, вокзал, Москва! Немедлено!

lu4ka

Абе , тъпанар, знаеш ли кой и за какво използва тези думи. Наглите укрофашаги, са го написали на български паметник издигнат в чест на опълченците ни. Оригиналният текст гласи: чемодан, вокзал, София. ‘Бахти тъпото коп€л€!!!

Който няма топлийка, стреля с ракети. Това е една от най-тъпите статии на военна тема.

Защо ли не са използвали печално известния Fail-35.

Поне да бяха изпели някоя руска частушка! :)))

Като бивш офицер от ВВС аз и моите колеги с които служихме през 80 те имаме богат опит с балони. Имаше моменти когато балони нарушаваха ежеседмично. Този път те идваха от Турция но бяха натовски. Изключително трудно е да свалиш балон.Те летят на стратосферни височини и са неподвижна пасивна цел. Единствено могат да бъдат унищожени със стрелково оръжие. Но не всички самолети имат такова. И това са самолети летящи на сравнително ниски височини. Голяма част от балоните имат радари и система за реагиране. Нагоре надолу. Все пак за мене си е чиста случайност свалянето.

Два изтребителя,ракети гориво. Абе ще останат от трите милиарда и за чертежи хем! Бравос!

В статията всъщност не се казва какво си говорят пилотите, ама нищо. Нали така дирници!

Ми щото е било криптиран разговора по явен канал....И ако го бяха написали нищо няма да разберем.....нещо от сорта ...."Франк1 включва чундурлейката! Франк 2- Франк1, не бързай преди да се появи тараторизиращия чукундуризатор на монитора на джинджириберикусвачницата! Щот мое се получи петрафундация и изчелопечване на инжектиплектифлялтора! Франк1- разбрано!" Капиш?!?

Netflix season 1 ще пусне 5 сезона сериал за два обезкосмени нежни мъжки балона кото вятъра разделил. Season 5 след дълга драма единия балон видял как един изтребител свалил хомоприятеля му и решил да се самоубие,но не можел защото кетайците си го прибрали.Омрял от мъка в скада край. Драма и много сълзи. Плевнелийев ще ме разбере.

Вас простите, кога ще ви научат на правопис?

Ние простите се разбираме по смисъл !

американски папагали

"Возрождение "-Варна всё на амбразуре, блядь.

Шило

Хохол, кво против Варна имаш? Че ви търпим?

много са отворени срещу един балон чак два изтребителя, инак на бойното поле ги бие кой ги фане

Ха ха, и как сте сигурни че разни пенсии с радиоточки от 150 долара слушат и записват секретни военни мисии? Не допускате ли че всичко това може да е евтина краварска пропаганда, особено бързината с която военните са потвърдили че записът на пенсията е харабия???

Америка е страна на неограничените възможности и невъзможности.

Мисията не е била секретна и това не дава основание да се комуникира на криптирани честоти!

Какви ли оружия са били необходими за свалянето на този балкон? Та сигурно и с лък и стрела, можеше да бъде свален, чак пък армия...! Сега се събират останките, та да му се направи менте made in USA!

Говорят си,че са геьове...

Деградиралия Админите много те пазят изтрили са ми коментара !!!! Скроталните ми торбички се пълнят със сутрешната ти закуска

Китайците освен да правят джапанки от нарязани гуми и да правят телефони от ония 2 за лев,за друго не стават.Работят за жълтици,че имат много гърла да хранят.Армията им е посредствена и все още смърди на комунизъм.А да нападнат САЩ или Европа е направо немислимо,защото нямат начин освен ако не е по земя.Та,русофилите много да не се радват.Китайската армия е с изцяло защитна стратегия на действие.

Много си ГЛУПАВ САШЕ

Митрофанова и циганчето от Максуда пак са раздавали бонус чибачита.Много руски отрепки пак в дир-а.Целият братски съветски съюз е тука,че да обяснява какви слаби самолети имат САЩ.Нищо,че преди дни израелските слаби самолети напукаха Иран без ония да схванат какво се случва.

Ами нали ги нзаеш мастиите как лаят малко преди да ги наритат дават си кураж

Добре, че уцелиха уцелиха балона. Ако това беше станало над Русия, щяха да пострадат я жилищна сграда, я болница, я детска градина.

Ма това наистина ли са го подслушвали? Ф22 няма защитен канал за свръзка? Може би Ф23 8 поколение щ е има?

Идйот който си мисли,че фащ го спасява.Точно за 30сек могат руснаците да ти размажат простия мозък д..ендърски с някоя бомба.В момента се събират доказателства,колко европедерастчета пишат в тези форуми,че фащ и ес ни спасяват,ТОВА Е ФИЛМ.ЕВРОТО ЩЕ НИ УБИЕ НЕ РУБЛАТА!!!! РУСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ СЕ МАХНАХА ЗА ДА МОЖЕ ТЯХНАТА ПРОПАГАНДА ДА ВЪРВИ! ВЪПРЕКИ,ЧЕ НЕ ИМ БЯХ ФЕН.БЪЛГАРИЯ Е В ЕДНА ОГРОМНА ПРОПАСТ И ТОВА ЕСЕС И ФАЩ НИЕ СОБСТВЕНА ПОЛИТИКА И ПОЛИТИЦИ НЯМАМЕ,ВСИЧКИ СА АНТИБЪЛГАРСКИ У..ЙКИ УЧИЛИ В ЕЛИТНИ ГИМНАЗИИ С АНТИБЪЛГАРСКО МИСЛЕНЕ,ТОВА Е ИСТИНАТА

... с определенията. И си избърши млякото от устата. Още си много млад, за да се разпенваш по този начин.

Този е прекалил с боряшника Не бях виждал толкова изпаднала ватенка скоро

Б.хта в руската мастия ти ще казваш кой е българин и кои не аре на фронта

Още не е започнал да убива демократи и да играе футбол с главите.Сигурно сутринта си е пил хапчетата,но сега вече започва да го хапе главата.

колко тролове разпени БРАВО! Всеки поне малко грамотен знае че сащ ги чака дъното след 2 3 години, след това ерогейския съюз, Китай вече е световен хегемон а Русия военен, и най стресиращото за западните паляци че те са в СЪЮЗ

Този път балона беше с празна кошница, но за 4 юли може и им пусне някой друг армаган от широко спектърния арсенал !

Браво за бързата реакция на Военновъздушните сили и Флота на САЩ ! Ако Балонът беше ударил пръв, изходът от тази люта битка, можеше и да е по различен..... Човечеството е спасено отново от САЩ! Бог да Ни пази от Америка !

Толкова опасна мисия, дано направят филм за този героизъм. Във втората част ще свалят ирански найлонов плик.

Не разбрах какво са си говорили пилотите по време на свалянято на балона, а ми е много важно да знам?! Също така, пилотът, който е пукнал балона, запалил е пурата на победата, разбрах че имали такъв обичай?!?

Краварски тъпотии,толкова им е скучно,че си търсят детмаг забавления !

Нас китайците ежедневно ни вкарват всякакви балони ама ние сме им свикнали ! Понякога са пълни с въздух понякога са пълни с Китаец викаме им капути ! Ама не ги сваляме щото поемаме всичко от Китай само да ни станат съюзници ноооооо за сега сме само лековерни и наивни ДЕВОЧКИ и на Иран много се ОТДАВАМЕ че те ги вадят рязани ракети хахах като на Кадиров .

Китайците подслушват дори хипер защитените военни комуникация на саш и не само не го крият, ами и публикуват разговрите в реално време!

А какво си говорят машинистите на влака Русе-София при преминаването през Искърското дефиле?

ама моите внуци пукат балоните с карФички, а тук пилоти - асове разговарят в пълно бойно снаряжение с ракети и боеприпаси, а от земята изпадат в екстаз относно напрежението на разговора - брех, впечатляващо, че и статия има....

добре че успяха да си намерят глупави руснаци да воюват на тяхна страна иначе досега русия щеше да е презвела америка със 3 балона, за сега руснаците удържат другите руснаци, докато цяла америка побеждава балона

Ами те глупавите руснаци нападнаха Ма ! Не помниш ли Макрончо и сенилния старец колко му се молеха на бункерния чичяк

Ако баба ми беше мъжка, щеше да има дръжка. С шепа джавелини и 20 хаймарс-а поддържат войната. Нарочно не дават повече, щото няма келепир в тоталния погром над пРосия.

те и на нас не ни дават Фките нарочно, ти вярваш ли си ? запада не разполага с производство 3 години нямат капацитет да произведат 8 самолета.... руснаците пуснаха 3 подводници за година американците нито една........

Който в тръгнал срещу американския военно-промишлен комплекс, добро не е видял. Първо балтията ядоха Германия и Япония, после 80% САЩ и 20 % Южна Корея завършиха на равно срещу Северна Корея, Китай и СССР взети заедно, ксто комунистите загубват 4000 квадратни километра територия. Производството се настройва на военна вълна, а това за най-мощната икономика в света ще е доста по-лесно.

Можеше да го гърбят с Патриота..Стария Ф22, е останал доволен. .

Майко мили. Много мъка има по този свят и особено в хамерика. Господ да пази

Ръждавейката Фъ22 никуга ней участвал бойна мисия. Ръждясва по пътя

f117 също няма бойна мисия само една в Сърбия ама за нищо не става щото го свалиха