Какво приеха и какво не днес в Брюксел за проекта "Мобилност-1"

Европейският парламент обобщи решенията на Транспортната комисия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Четох, четох, четох, ама никъде не можах да намеря онова, с което днес, всичките ни евротъртеи се похвалиха, че са "победили(за пореден път вече)омразния Макрон:)))!?! И се питам вече, да не би пък те да са чели някой друг... манифест:)))?!?

Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=Os7F9qel9bs ←←←←☼→→→→ Изцяло подктепям Решението на Европейския Парламент и заставам против всички Соц-спедиторски измишльотини ! ТЕ НЕ СА БЪЛГАРСКИ ФИРМИ и НЕ МОГАТ ДА СЕ КРИЯТ ЗАД БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС и НЕ МОГАТ ДА ГОВОРЯТ ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРИТЕ ! ТЕ СА ИЗЕДНИЦИ ! Те печелят в ЕВРО от ДЕЙСТВАЩ ПАЗАР толкова, колкото и другите европейски фирми ! НО ПЛАЩАТ на шофьорите като на конц-лагеристи ! ЗАЩО? Държат шофьорите си там! Не им дават командировъчни да спят като хора ! Те не се къпят, а стоят там по години ! ЗАЩО? .................... ИЛИ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ МЪРШИ СПАЗВАТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ НОРМИ и ПЛАЩАТ КАТО В ЕВРОПА или АУТ ! И ТАКА ТРЯБВА ДА СТАНЕ С ВСИЧКИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ТУК ! НА БЪЛГАРИЯ НЕ Й ТРЯБВАТ ИЗМИСЛЕНИ ПРЕДПРИЯТИЯ НА БЪЛГАРИЯ Й ТРЯБВАТ ИСТИНСКИ ! ИЛИ СЕ ВПИСВАТ В ИКОНОМИКАТА НА СВЕТА И ДАВАТ НА РАБОТНИЦИТЕ СИ ТОЛКОВА КОЛКОТО ТАМ ИЛИ ДА ФАЛИРАТ ! ............... ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=BxRGYATFD-Y аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

ЧЕРВЕНИТЕ НАРОЧНО НЕ ДАВАТ ЕВРОПЕЙСКИ ЗАПЛАТИ !!! Тези фирми печелят колкото европейските в евро ! НАРОЧНО не дават на шофьорите европейски заплати ТЕ ПРАВЯТ ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРИТЕ ПО РАШКАТА ПРОГРАМА ! ДНЕС ТАМ ГИ ВОДЕШЕ СЪСЕЛА !!! забрави, че е социален... КОЙТО НЕ ПЛАЩА ЕВРОПЕЙСКИ ЗАПЛАТИ - ТОЙ Е ПРОТИВ БЪЛГАРИТЕ !!! това не е национално отговорен капитал ! Какво му е националното - яхтите ли, или това, че се държат с българските работници като с концлагеристи !!! ТЕ ЗАГРАБИХА ПРЕДПРИЯТИЯТА АКО НЕ Е ЕВРОПА ТЕ НИКОГА НЯМА ДА ВИ ДАДАТ ЕВРОПЕЙСКИ ЗАПЛАТИ !!! те работят за рашистите, защото Варваристанската Империя, се страхува от кубратовите българи... ако дунавските си вдигнем стандарта... ще станем "лошия" пример... ЗА ТОВА НИ РАЗДРОБЯВАТ И ПРАВЯТ ГЕНОЦИД ........ НА НОВА ГОДИНА РЕШЕТНИКА ПЛАЧЕШЕ ЗА ЗАПЛАТИТЕ ето кой не ги дава - неговите

Някой разбра ли, какво всъщност са приели днес в Брюксел, защото от тази статия аз нищо не разбрах?

ибрее, юбрее, бихме ги, аре наш'те... аре чшшт. промените са приети в първоначалния им вид и ще бъдат гласувани в същия. след фр. джилетки и на фона на рецесията в германия, някой ше се заиграва с периферни точки, а?!? страната му ври и кипи тоя ше кара по еврокодекса... нали ше го обезкостят!!! тепърва ше има шутове, шутове, шутове ше видите как се пърделници порят. далновидния бизнесмен ше пообиколи да види къде има таралясници изгодно, останалите при делиорманския цървул за скап.

Toia personaj s vid na umstveno izostanal koito se napriaga da gleda umno shtoto nishto ne razbira balgarskiat predstavitel li e??? Znae li parle vu france???

Смърт за курвите, без значение дали са от мъжки или женски пол.

Кво е каботаж бе, смотаняци ?!

Всъщност това което разбрах е че е нямало повод за ...хорото днес в Брюксела...Нищо още не е решено...то даже не се знае дали Брекзит ще има...Дано до изборите за Европарламент..Макарона бъде изритан,а с това и пакета му за превозвачите...:)

А другите френски политици, няма ли да подкрепят плана Макрон?

Нищо не се приели. Европарламентът си изпя песента. Следващият европарламент ще приема/отхвърля.

не са приели видно е, а отлагането на проблема изобщо не е в наша полза, защото рано или късно ще влезе в сила това, което господарите от Брюксел са решили!

"Превозните средства ще трябва да извършват товаренето и разтоварването веднъж на четири седмици в държавата членка, в която са регистрирани, отбелязват евродепутатите". Срещу този текст риват нашите бандити. Тълкуват го така: задължават ни да се връщат празни на всеки три седмици! Което категорично не е вярно. Задлъжението е както за товарене, така и за разтоварване т.е. никой няма да може да измами западняците, като камиона се върне празен, че той наистина оперира в Бйългария и че правилно бизнесът е регистриран в България. В противен случай логичният въпрос е, защо този камион и съответната фирма не са регистрирани примерно във Франция. Никой не е казал, че българската фирма не може да се регистира и да има бизнес във Франция!

Защо да пълни чужда хазна,а не да си плащат данъците тук българските фирми.

А защо да не се регистрира във Франция по нашето законодателство и да пълни нашата хазна, след като българската фирма оперира на наша теритоия?

Данъци хахах , леле като започнете да говорите така все едно в България всички чинно си плащат данъците....

Кур за булгаристан дано мангалите ви изтрепат скапанинпродажни роби на тиквата и киро помака

Имам наблюдения, че почти всички шофьори, извършващи международни превози имат трудови договори и се осигуряват на минималната работна заплата, а получават по договорка 10 пъти повече. Къде е тука държавата и защо позволява това.

Никой не иска да налива пари в каца без дъно.Всъщност не се осигуряват на минимална заплата, а на минимален осигурителен праг за дадена професия. Защото като даваш -нищо не получаваш насреща...

Да, то и затова след години, започват един през друг да се питат... къде ми е пенсията, нали така:)))?!? Малко като в приказката...ха сега де, кой ми сра в гащите:)))!

Ами ясно е кат бял ден: отхвърлили са промените предложени от БЪЛГАРИЯ, така че остава нахакването на БГ превозвачите.

Много са ми смиешни тези "бунтари" начело с онзи с глава на костенурка, дето го направиха министер на транспорта, защото никаква работа досега не свърши, където и да го слагаха, но е тъпкач на шматката Бъчварова (след Тома Биков). Тъп, та вдлъбнат е този пишман министър. Боко им заповяда да се раздвижат, защото идват избори, а самият боко се прави на доброто ченге, макар да е проста мутра. И ВСИЧКО ТОВА Е ЗА ДА угодат на нашите олигарси, а не на работниците. Смешни и жалки са. Като искате да сте в ЕС, ще се стараете да достигнете стандарта им, а ни падаме стремглаво, откакто ГЕР(БКП), сърп и чук ни управляват.

Нашите превозвачи си се водят само "превозвачи" , а ДЗЛ -то е на някой м'нгал от Столипиново , и не плащат никакви данъци , нито в Западна Европа , нито в България !!! На този принцип е 90% от икономиката у нас ! Как няма да правят дъмпинг . Защо не изкарат информация от НАП , колко данъци са платили тези 60 000 камиона , дето оперират в Европа !?

За мен бонусите, за Вас малусите

Приеха ли всички да имат Бугатита като на БГ лекето Да превозват ли наркотици както досега

Нищо не разбрах.

а да си кажем....браво всичко е наред.