Какво пише в приписвания на Янез Янша нон пейпър за Западните Балкани

Обединение на Косово с Албания и присъединяване на по-голямата част от територията на (босненската) Република Сръбска към Сърбия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..... другите балкански държави ? Ако ще се късат земи от Босна и Херцеговина, Сърбия би трябвало да ни върне пограничните територии.

Хората делят територии и страни, а ние с едни макета не можем се оправим, че и не ни разбирали в ЕС!! А словенците и хърватите ще делят цяла държава и всичко е наред! Как така?

И тва косово е със срок на годност до датата в която САЩ изгубят интерес там или нямат възможност да показват мускули далеч зад пределите на държавата си.

Редакторът Лилия Чалева явно не знае български. Нов пейпър..... Неграмотно работа!

Нон пейпър, не НОВ пейпър Научи английски бе Ганьо с потури

нАТО е за налагане и поддържане на контрола на САЩ над зависима и евро-гейо-атлантическа Европа. Пълно сатанинско робство до Второто пришествие. Следователно, нАТО е враг на европейските народи и трябва да се разтури.

Някoй

Честно казано, не виждам нищо скандално. Това е разумен план да се решат териториалните спорове между държавите, като се мисли за населението, а не за териториите и земята. Границите не са "свещени" крави, особено след подобно разпадане на съюзни държави. Може би не всичко е перфектно в плана, но подходът е правилен. Не може сърби да живеят в Албанска държава и да бъдат притеснявани заради разликата в религията и етноса си....!

Щом тук имаме минус (палец на долу) явно ударихме дъното!

Ето защо сръбските мекерета, (че и Зайо сега) толкова години настройват българите македонци срещу майка България. Идва ден на преразпределение и Сърбия ще си прибере своето без Косово , целта е България отново да не се съедини с териториите си.

Ами нещо за СМакедония. Там албанците не са по-малко от косовските, а и Шар планина хич не е преграда за шиптърите. И това напълно сериозно, а не ала бала.

Един малък нежен демократ се гледа в огледалото и говори замечтано: - 5 сантиметра повече и щях да бъда цар! А жена му се обажда от леглото ядосана: - 5 сантиметра по-малко и щеше да си царица...

Защо няма нищо за българите и българските територии в сърбия. Незнам нашите нещо знаят ли по тоя замисъл, мислят ли, имат ли стратегия. Като ги гледам, нямам надежда.