Какво пише в приписвания на Янез Янша нон пейпър за Западните Балкани

Обединение на Косово с Албания и присъединяване на по-голямата част от територията на (босненската) Република Сръбска към Сърбия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо няма нищо за българите и българските територии в сърбия. Незнам нашите нещо знаят ли по тоя замисъл, мислят ли, имат ли стратегия. Като ги гледам, нямам надежда.

Ами нещо за СМакедония. Там албанците не са по-малко от косовските, а и Шар планина хич не е преграда за шиптърите. И това напълно сериозно, а не ала бала.

Ето защо сръбските мекерета, (че и Зайо сега) толкова години настройват българите македонци срещу майка България. Идва ден на преразпределение и Сърбия ще си прибере своето без Косово , целта е България отново да не се съедини с териториите си.

Някoй

Честно казано, не виждам нищо скандално. Това е разумен план да се решат териториалните спорове между държавите, като се мисли за населението, а не за териториите и земята. Границите не са "свещени" крави, особено след подобно разпадане на съюзни държави. Може би не всичко е перфектно в плана, но подходът е правилен. Не може сърби да живеят в Албанска държава и да бъдат притеснявани заради разликата в религията и етноса си....!

нАТО е за налагане и поддържане на контрола на САЩ над зависима и евро-гейо-атлантическа Европа. Пълно сатанинско робство до Второто пришествие. Следователно, нАТО е враг на европейските народи и трябва да се разтури.

Редакторът Лилия Чалева явно не знае български. Нов пейпър..... Неграмотно работа!

Нон пейпър, не НОВ пейпър Научи английски бе Ганьо с потури

И тва косово е със срок на годност до датата в която САЩ изгубят интерес там или нямат възможност да показват мускули далеч зад пределите на държавата си.

Един малък нежен демократ се гледа в огледалото и говори замечтано: - 5 сантиметра повече и щях да бъда цар! А жена му се обажда от леглото ядосана: - 5 сантиметра по-малко и щеше да си царица...

Хората делят територии и страни, а ние с едни макета не можем се оправим, че и не ни разбирали в ЕС!! А словенците и хърватите ще делят цяла държава и всичко е наред! Как така?

..... другите балкански държави ? Ако ще се късат земи от Босна и Херцеговина, Сърбия би трябвало да ни върне пограничните територии.

Щом тук имаме минус (палец на долу) явно ударихме дъното!