Какво направи първо Ким Чен-ун след пристигането си в Ханой

Японска телевизия улови момента, когато лидерът на Северна Кореня, който е страстен пушач, пали цигара рано сутринта на китайска гара

Обратно в новината

Коментари - Какво направи първо Ким Чен-ун след пристигането си в Ханой | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А в Пекин ще се отбие ли?

......Е "Аз" удобно пропускаш една "малка" подробност че при всички останали диктатури има ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ която е икономическата основа на индивидуалната свобода, комунягите са го разбрали това и за това при тяхната диктатура човека е лишен от частна собственост и от правото да избира на кога да продаде работната си сила, защото работодателят е един гадовете от комунистическата номенклатура, за това комунистическата диктатура е най-атичовешката диктатура!

Северна корея изпратила на виетнамците пушена сланина в товарен влак.

Че кой му е забранил да пуши в собствения си влак? Доналд Тръмп сигурно...

Хората които имат възможност и желание да станат диктатори, ще станат такива без значение от строя. Да не би Кадафи и Садам да бяха комунисти? Или Хитлер? Или кралското семейство на Сауд. Арабия? Или многобройните диктатори от историята? Стига с тоя комунизъм.

Пак ли дирниците виждат света през кривите очила на путлерастката пропаганда? Зоща пак ни пробутват видеа на лъжовната RT? Дирници! Нали записът бил японски? Защо не сложихте японското филмче?

Пак някой се бъзика с превода! Има единствено френско присъствие и мирно съжителство между виетнамци и фрацузи! И по-късно мирното съжителство на виетнамците продължава с янките!

Ами америка що не се откаже от ядрения си арсенал?

Твърдв тъп....

Вярно е, че е дебел шебек, но много ме изненада като: 1. Прибра си употребяваната клечка кибрит, а не я хвърли на перона. 2. Загаси си цигарата в пепелник, девойката която изприпка явно знае, че не обича да хвърля на земята.

ВЪобще един много възпитан диктатор.

Това си е задължително за персоните на това ниво. Просто не е оставил биологичен материал за големия брой интересуващи се от персоната му. А не ми се и мисли тази клечка/фас за колко парички би могла да се продаде!

тоя сладур щом е леко затлъстял и страстен пушач, годините са му преброени.. Особено и ако има вкус и за добрите коняци. Ако доживее до 70 ще е чудо, на чудесата.

Това си помислих и аз. Ако не отслабне и не намали цигарите, не ще може дълго да се радва на комунизма си. Абе, не знам ,няма ли кой да му готви полезно и малко по-диетично, кой да го съветва. Едва ли е толкова глупав, че да се самоубива бавно с тези сланини и катрани.

Има, но човека знае че са му пребрени дните и ако не го ликвидират чуждите разузнавания той ще бъде линчуван от народа си. В днесшно време е много трудно да държиш хората в неведение и неинформирани.

върви но стъпките на Чърчил;)

В Азия дебелият човек (каквито традиционно са били само богатите) е символ на богатство и власт. Yen, won, yuan значат едно и също: кръгъл и дебел, идвайки от дебелия, смеещ се Буда.

И за мен така казваха, но вече съм на 65 - все така тлъст и димящ като комин.

Няма по вредно съчетание от цигари плюс сланина.

Сланинка + ракийка + цигарки!

Не бих казал. Аз ям сланина почти всеки ден в големи количества, понякога в комбинация със заквасена сметана, с минимум въглехидрати в менюто, и за периода откакто го правя отслабнах. Въглехидратите водят до трупане на тлъстини, и явно Ким ги яде в големи количества. За цигарите спор няма - те са си отрова.

Тръмп си намери равен по актьорско майсторство.