Какво е Хюман Дизайн и кои сме ние в него?

Технологията и идеологията на Human Design според Елеонора Дервенска

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ала бала Ница сралпоп в паница

Занимания за отчаяни от живота ит-та. Това е

Лея дигитални куршуми срещу уплаха, стрес, и т.н Влезте в сървъра ми и изтеглете Counter Strike 1.6 след което ще ви ги излея. Работя 1v1 или с големи групи ако има повече уплашени. Всичко това на атрактивни цени.

ХЮМНЕ дизайн ... нищо повече, нищо по-малко!

"Хюман Дизайн е наука за човешките различия. Чрез астрологични изчисления...". До тук стигнах и не продължих нататък. Прост съм.

Чиста проба мошеничество.

Колеги, ще помоля някой от просветените в тази секта "Хюман Дизайн" - да обясни с думи прости какви точно изчисления правят и как разбират какво да правят, съгласно Ху Дизайна ?? По- долу един юзър написа, че жени си избират така мъжете ... Имам доста развинтена фантазия, но все още не мога да си го представя. Да речем н-р замерват астрологично мъжа с датата, часа и локацията му на раждане - правят му хороскоп и на жената; после го замерват по Кабала - н-р чрез името му дали е за него и какви позитиви му носи, и дали ще донесе позитиви за жената ... И после какво правят с другите Дзен съставки ... от Ху-то ?? Правят му вуду магия ?? Кажи честно ?? П.П. Майтапът настрана, но някои хората заработват страшни кинти с Ху-то; консултации по карти Таро и Източни магии ...

Хюман Дизайн е Human Design написано на кирилица. Харесва ви "Хюман Дизайн", а не ви харесва какво ни е завещал Паисий Хилендарски и го триете: О, неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш своя език?

Боже светът се обърна в задник.

Доколкото разбирам това е съвкупност от псевдонаучни практики, обвити в магьосничество, чиято цел е да даде възможност на плиткоумни жени да прахосват пари, докато си мислят, че трупат безценно житейско познание.

Не само да прахосват пари, да направят избор на мъж на основа на "какво каза ху дизайна, да съсипят живота на децата си, и на хората около тях. Това съм го виждал да се случва в различни форми, вече няколко пъти:) Изключително е. Една моя приятелка от години, като се запознае с някой пита: А знаеш ли какво е ху дизайн? И ако отсреща има ентусиазъм към темата, директно не повтаря комуникация с индивида "дизайнер". Явно е взело пандемична форма.

и защо сме в тази секта, скоро и статия за сциентология ще напишете, и за руски комунизъм

Пак някакви откачени искат да ми втълпят че с технологиите всичко е възможно . Идиоти .

Къде видя технология? Това е абсолютна измишльотина на душевно болен...

То има модели на изчисления, едни сайтове, приложения за мобилни телефони. Бе сериозна пирамида е.

Хюман Дизайн е голяма измама, измислена е от един наркоман, нарекъл се Ра Уру Ху...престоял няколко дни в една пещера на Ибиза и след това твърдял, че извънземно висше същество му обяснило всичко...пълна глупост, капан за идиоти....

Скоро ще разтурят седянката. Още малко потрайте.

Братчед, статията се харесва на обикновените хора. нАуката е като хорото. Хванеш ли се няма пускане.

И тук кацна тази зараза. Никаква наука не е това. Как не ви е срам? Най-обикновена смеска от кабала и астрология. Измислена по поръчка да побърква жените основно. Хората отказват да научат математика, физика или приложни науки, но отделят съзнателно време в тия простотии измислени някой да печели и да управлява живота им. Има идиотки вече, които до магазина не ходят ако хюмън дизайна не казва. А за мъжете занимаващи се с тази простотия, нямам думи. Коя патка си плати да и пуснете глупостите или просто вие търсите такива простотии ей така за кефа?