Какво чу съдът от СРС-тата по делото срещу Иванчева

Посредникът Петко Дюлгеров заявява, че "работи за 15 процента от сумата"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди като изтече запис за една незаконна бирена фабрика ко стана ? Записа бил манипулиран . Бил изваден от контекста . Нали така каза Боко . И всичко приключи благополучно за него . Ми то и тоя запис може да е манипулиран !

Нима те имат само косвени доказателства. Т.е. нямат запис, в който Иванчева иска подкуп. Затова толкова бавят делото, нямат нищо срещу Иванчева. Това е абсурд и пълно беззаконие.

Съдът чу измислиците на Дюлгеров и Ваклин! Тези двамата са за пандиза, а не Иванчева и Петрова!

Е как хем разкрива престъпната им дейност, хем не ги споменава? Де факто само Ваклинчо и Дюлгеров са там...

Всеки, който е на някаква ръководна длъжност, трябва да умее да се предпазва от инсинуации и шантажи. Първата грешка на Иванчева е общуването с нейния предшественик.

Кърджилов, тия фермани дето ги кензаш на 5 минути мислиш ли че някой ги чете ?

Абе кво ме интересува четеш ли ги бе 4? Аз върша това,за което ми плаща Иванчева,пък колко ще повярват ми е през оная работа.

Моделите на поведение, тоест действията, следват моделите на мислене, тоест мисленето и характера на авторите им, тоест на личността, на уменията и прийомите им, на характера и познанията им, на нрава, културата, съзнанието, морала, ценностната им система и истинските им мотиви,..., тоест ПРОФИЛА ИМ! И познавайки профила на нашата организирана престъпност, сляла се с властта не е никак трудно да се разпознаят и дори предрекат и действията им! И при Иванчева, и при Цветан Василев имаме типични КОНЦЕНТРИРАНИ И МНОГО МОЩНО ПРОВЕДЕНИ КОНКРЕТНИ, ЦЕНТРАЛИЗИРАНИ ПЕРСОНАЛНИ АТАКИ НА МНОГО СИЛНО НЕУДОБНИ НА ТЯХ КОНКРЕТНИ ЛИЦА, КОИТО ОЧЕВИДНО НЕ СЕ ВПИСВАТ В СХЕМИТЕ И ДЕЙНОСТТА ИМ И КАТО ТАКИВА СА МНОГО СИЛНО НЕУДОБНИ И ПРЕДСТАВЛЯВАТ ГОЛЯМА ОПАСНОСТ ЗА ТЯХ! Изпращането на съобщения и към останалите, че тези могат и правят всичко и каквото си поискат, и са много силно отмъстителни ъм всеки, който дръзне да им се противопостаи и да потърси правата си са допълнително преследвана цел и "бонус"! Именно затова и дивашката и нечувана и немислиа атака на сградата на КТБ посред бял ден с маскирани и пр., и тази срещу Иванчева - и телевизия си бяха подсигурили тези..... БЯХА ПРОВЕДЕНИ ПО ТОЗИ НАЧИН! И понеже стана дума за паттърнс, за модели на поведение (като отражение на мисленето и възможностите, и на културата, особено правната) на тези, да ви припомня едно съвещание при главния прокурор Цацаров, на което са обсъждали усложнената обстановка и са се чудели какво да правят и тогава зам. главният прокурор Сарафов е казал "брилятното си просветление" - "АМИ ДА ПРАТИМ НЯКЪДЕ МАСКИРАНИТЕ ДА АТАКУВАТ В НЯКОЙ ОФИС, ЗА ДА СИ СВИВАТ ПЕРКИТЕ ОСТАНАЛИТЕ", тоест хората, гражданите! С други думи - до голяма степен това, което тези правят и направиха, и с Иванчева, ГО НАПРАВИХА И ЗАРАДИ ВАС, ЗАРАДИ НАС, поне по начина, по който тези пълни чукундури действат! И това е добре да се знае и разбира! Впрочем чухте ли някога някъде Цацаров, когото "Борисов си избра" да адресира, че от едни други СРС-та стана пределно ясно, че лично Борисов е заплашвал на аерогарата основен свидетел по обвиненията срещу един негов министър и авер на времето - Мирослав Найденов, ЗА КОЕТО ЦЯЛАТА ПРОУРАТУРА ГОВОРЕЛА И КОМЕНТИРАЛА, и че без неговите показания обвинението нямало да издържи, КАКТО И СТАНА!?!?! Лично Цацаров тогава НЕ СЕ УСЪМНИ И НЕ ОСПОРИ ДОСТОВЕРНОСТТА НА ТЕЗИ СРС-та в къщата на Борисов... България законова държава ли е, или диктатура и държава на мафията? В нея има ли закони, и те важат ли за ВСИЧКИ? И ако отговорът е НЕ, то тогава каква точно държава е, с какво управление и нека еврочиновниците и ръководителите им да си отговорят преди да пишат откровени неистини и глупости в следващия си доклад...който ползва само ТАЗИ България и ТЕЗИ управници и прокурори, И НИКОЙ ДРУГ!

Слави , Системата така го уби, че стана милиардер

А в Младост се строи с бесни темпове въпреки студа. Който има желание нека се разходи из квартала. Току-виж пуснали Иванчева от ареста и решат да блокират пак далаверата.

те нали това искаха, да я няма кметицата да не им пречи на далаверите. Само вижте какъв мазник е тоя Дюлгеров по снимките, затова и по неговоо време всичко е било мирно. Взимамл е рушвети и се е правел на велик.

Започвай като Иванчева да събираш съседите в квартала,викайте медиите и заставате пред багерите. Но ако те изберат за районен кмет,да не вземеш да се надуваш като пуяк и да се самозабравиш! И като нея да затънеш до гуша в лайната.

И ако се позамислим малко, този случай наподобява онзи когато пак институционално и физически пак същите тези, но с други подставени лица АТАКУВАХА И Цветан Василев, НА КОГОТО НЕ СИМПАТИЗИРАМ!!!, когато фалираха КТБ и откраднаха над 4 милиарда от данъкопатеца! Макар и много различни, двата случая си приличат в някои основни моменти. Авторите и на двете престъпления са същите, същият кръг и ОПГ и босовете й, пак се използваха институциите и началниците им, които СЪЩО СА ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА, ЛАНСИРАНИ И ИНСТАЛИРАНИ НА ПОСТОВЕТЕ ИМ ПАК ОТ ТЕЗИ, пак имаме целева и тотална атака срещу силно неудобно лице с някаква власт (икономическа, политическа), което не е от тях или вече не е с тях, а знае много за престъпленията им, и пречи на корупцията ИМ...И като такова е много силно неудобно в един момент. Пак включиха мощно и медиите - парцалите, и троловете си и заляха обюественото пространство с куп лъжи и манипулации по опорни точки от явно един център...

Една слаба жена, без пари, имоти, офшорки, фирма, Партия...се опълчи на репресивната система "Системата ни убива" не Слави и Манолова да са кичат, а Иванчева

И нека да посочим много ясно, защото вече е ясна каква ще е следващата стъпка на тези от т.н. Специализираната прокуратура - макар че Иванчева и колежката й са сготвени, че тяхна вина не може да се докаже (просто защото очевидно НЕ са извършили престъплението, с което се опитват да ги сготвят, но страшно много преиграха, защото са си такива - чукундури и полуграмотни)... ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ВСЕ ПАК ИМА!!! Наистина са намерени ПОДХВЪРЛЕНИ пари и имаме организиран опит от служебни лица и техни подставени лица ЗА НАБЕЖДАВАНЕ в престъпление и след това за саморазправа и очевидни репресии, унижения и посегателство срещу живота и здравето на невинни лица, които СА ПРЕЧЕЛИ НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ И НА КОРУПЦИЯТА! Така че българите не трябва да оставят на тези и този път да се измкнат след поредното си престъпление! Тези май и идея си нямат какво ги чака за престъпленията им... Явно не им се вярва, както на Тодор Живков на 10 ноември...

В резюме - прокуратурата и пишман-свидетелите й се объркаха и продължават да се заплитат в лъжите си като пате у кълчища, и все повече става ясна не вината на Иванчева и колежката й, а тяхната! И онзи очевидно много корумпиран гербер Дюлгеров, и другият - пишман-инвеститорът Ваклин, който е повече от очевадно, че също е несполучливо подставено тяхно лице промениха показанията си и се оплетоха в лъжите си, но дори и те, никой от тях не свидетелства, че Иванчева Е ВЗЕЛА ПОДКУП И МОГАТ ТЕ ЛИЧНО ДА ГО ДОКАЖАТ, камо ли да свидетелстват лично. Явно усещайки накъде се обърна вятърът и че лъжите им НЕ минават! Прокураори и магистрати не могат и не трябва да се постаят над законите, над същите тези закони, които те са призвани да съблюдават спазването и приложението им, а когато имаме престъпления, и то съзнателни на магистрати и прокурори, ТЕ СА С ОГРОМНА, МНОГО ПО-ГОЛЯМА ОБЩЕСТВЕНА ОПАСНОСТ ЗА ХОРАТА И ДЪРЖАВАТА, отколкото такива извършени от останалите! И между другото тук очевидно става дума за ОПГ, и то с власт и позиции по най-високите етажи на властта и прокуратурата, която е огромна и СИСТЕМНА опасност и за държавата и хората, и за националната сигурност! И само да напомня на т.н. прокуратура, че те отлично знаят, че са много изкъсо наблюдавани вече не от българските граждани, от хората, НО И ОТ ЗАПАДНИТЕ СЛУЖБИ И ДЪРЖАВИ, и в скоро време могат да бъдат сюрпризирани от някои от тях - вкл. американските, които ЗНАЯТ АБСОЛЮТНО ВСИЧКО ЗА МАФИЯТА И ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ ВЪВ ВЛАСТТА И ПРОКУРАТУРАТА В България!

в залата на Специализирания съд да свидетелстваш в полза на Петрова и Иванчева? Вярваш ли си на глупостите които пишеш?

Та честно казано, само тюфлек можеше да се върже на толкова скапана постановка при такъв театър от страна на прокуратурата - белезници, показност, неистово квичене да ги не пускат и тн... Очевадно е дори за полуидиоти. Не е само за пълни...

Убиите Иванчева, спасете Цацаров

Прави ли ви впечатление, че тези нещастни и тотално зависими илитерати от т.н. Специализирана прокуратура вече окончателно заглъхнаха с техните първоначални гръмоглсно и възторжено обявени "категорични доказателства" за вината на Иванчева и колежката й - как била светела като коледна елха, как я били заловили с парите, които били в колата й, след като я бии следели 100 човека с месеци денонощно, и дори се самопохвалиха и похвалиха тези всичките хора за големия им труд и прочие лъжи и простотии? Въпросът е, и защо ще им е да се опитват да доказват вина на Иванчева с нещастни СРС-та, от които проличава САМО вината на Ваклин и на онзи очевидно тотално корумпиран гербер Дюлгеров! И малоумен не може да не проумее, че разговор, тоест СРС, в което двама говорят за трети, да кажем че дори и посочват че третият е извърщил някакво наказуемо деяние - а в случая дори и то няма, а има ЕВЕНТУАЛНА ПОДГОТОВКА ЗА НЕГО, И ТО ОТ ... ЗАПИСАНИТЕ, НЕ Е И НЕ МОЖЕ ДА Е ИЗОБЩО НЯКАКВО ДОКАЗАТЕЛСТВО срещу коментираното лице, в случая Иванчева! Тези наистина не се правят на малоумни и идиоти, защото проличава ясно, че мислейки че се правят ТЕ СА СИ ТАКИВА! Докъде стигнахме! (Много добри коментари на колеги като Лапана (Пд) )

от коментарите стават ясни няколко неща: 1. Държавата ни е оскотяла безвъзвратно - не става дума дали са виновни или не. Ако са - могат най-малкото да получат справедлив процес и човекши условия. Начина по-който се коментира как изглеждали и какви били - ами дано пишещите да се озоват в същото положение за няколко месеца пък нека да ги видим. 2. Начина по-който работи БГ съд/прокуратора от години нагледно е доказал - че ако някой наистина е виновен - той той ще бъде оправдан. Айде да питам колко осъдени има за корупция в БГ от ГЕРБ/БСП/ДПС(атака)/ПатрЕоти и прочие ?????? Риторичен въпрос Тъжна картинка ....

какво чух ли, това което всички не чуваме, кой и защо продължава този безмислен фарс с тези нещастни жени, цената на парите е много висока и сега се измъкват разни лапничи, да се надяваме че краят няма да е лош,ама дано по-скоро да бъде, не трябва да забравят че освен у нас има съдилища и извън нас, че всичко се плаща от народа - случая с г-н Николай Цонев,г-н Алексей Петров и др. е показателен от всичките които сме преживели и все пак какво трябваше да чуем.....

Случайно е пропуснато обстоятелството,че приказките на Дюлгеров за проценти и т.н. са между него и Ваклин, а не със Иванчева. Той просто е цицал Ваклин.

Почва яко да смърди това нагласено разследване....Герберски малоумници!

Иванчева в крайна сметка е борба между бедни и богати. Във Франция наблюдаваме нещо подобно.

Да се чуди човек откъде има толкова пари за медии, адвокати и полу-протест, троловете са двама-трима - за тях не се харчи чак толкова, те вървят на парче-пост, а не на човеко-надница; като я пуснат, всичко ще се оправи веднага - и свидетелите ще се покрият, и троловете ще натрупат врат, а и документацията ще се окаже чиста и подредена като аптека.

Диков Стажанта хич не е евтин, някой си мислят че като му дадат пиячка и става ама си иска пари

За да се измъкна с условна присъда ще преведа на Специализирания съд до 50% от печалбата от всички сделки,за които съм посредничил.Няма по-опитен и печен комисионер от мене!

Петко Дюлгеров е за затвора,а не ние! Този гаден посредник и комисионер не само че поиска 20% от уговорения подкуп,но и настояваше да правим с него групов секс. Нагъл безсрамник!

Крадливата кметица е застанала в поза сякаш ще се моли.Или пък може би ще медитира?

е тъпа,злобна и нахална. И като че ли й хлопа дъската.

Като настанят при срадливите кметици и хванатия с подкуп данъчен по-бързо ще им минава времето - ще направят четворка на бридж-белот(може и по-специална четворка) и няма да им е скучно.

"Дано да ме преместят да охранявам някой друг,че покрай тази откачалка може и аз да се побъркам.

Не Киркор, а Гарабед, и не спечелил, а изгубил... Дано да ги накаже Господ за тази гавра с тези жени

Да ви се оплача и от друга гавра. В кенефа на следствения арест вместо тоалетна хартия са сложили изрезки от стари вестници,нанизани върху метален шиш. Задниците ни се протриха и направо пламнаха!

този вампир кметицата е крала и с гъза си щом не могат да я осъдят толкова време. То не са похвати за спиране на делото , то не са чудеса .Адвокаите на чумата се борят за нея както руснаците за Сталинград. Този триглав змей с тия трима адвокати вика на черното бяло и хич не и пука че доказателствата са неоспорими .Незнам какви доказателства повече иска , може би е трябвало да има пряко излъчване по БТВ как и предават подкупа ли ? Но адвокат Свинчовски щеше да каже че това е измама

Имай предвид nordland1@ че моят интерес е максимално да проточа делото,за да източа повече пари от Иванчева.Спре ли да ми плаща,веднага я зарязвам и поемам защитата на убиеца на русенската журналистка.

Той с какво ще му плаща, бе гербер?

Ега ти и опулената грозотия! Ако видя тоя урунгел в мазето направо ще побягна.

Най-важното от днешното заседание в Специализрания съд! Това е снимка на стр. 6 от протокол от СРС - запис на разговор между Ваклин и неизвестен мъж, състоял се пред кабинета на Десислава Иванчева на 9 февруари 2018 г. Г-жа Иванчева и г-жа Петрова настояха този запис да се изслуша и съдебният състав прие. След петото изслушване днес в съдебната зала на подчертаната с червено част от разговора, всички, включително прокурорите признаха, че чуват думите "Спецализирана прокуратура за петнайсе' хиляди ле'а".

Обръщаме внимание на Специализирания съд и за друго безобразие.Третата жена,която настаниха в нашата килия често и силно пърди. Въздухът не стига,вече не издържаме и ако продължава така ще я удавим в кенефа!

Съсипаха ги тезии жени :(((

Сами са се съсипали. Да не са бъркали у кацата с меда.

Аланкоолу, не си ти, който казва дали са бъркали или не! Докато не ги осъдят са невинни по презумция! Тъпанар! Лепенето на етикети е метод, който се изичава в шпионските централи. Какъв чин имаш? И на коя държава служиш?

Авторите на тази "Петко войвода"-съвременна история, трябва да обяснят публично, дали за изучавали Наказателнопроцесуално право, къде и кой им е изнасял лекции.Дали са се явявали на изпити? Дали са чували или изучавали проф. Ст.Павлов, проф. К.Кочев, проф. Д. Михайлов....Луда щуротия, снабдяваш се със някаква диплома отнякъде и ставаш юрист....Няма такава държава!

Този фарс, няма общо с правото. Идеята е да я смачкат и унижат публично, защото е бръкнала в джоба на управляващите, като ги е лишила от приходи. Всичко се върти около унижението от публични арест и разхождането на арестантите с белезници и вериги пред камерите. Посланието е ясно: Никой да не си мисли, че може да управлява без нас.

Ако бяха настанени в сливенския затвор софийския сега щеше да им иглежда като "Хилтън"!!

На малоумен или на умен се правиш?

Помните ли онзи, дето искаше суджуци от името на Баце? Къде изчезна този човек? Сигурно и той е работил за 15%.

Ама този човек със суджуците не го държаха в ареста и не го тормозеха и сега го показват по БТВ, като че ли нищо не е станало! И Иванчева ако беше работила за Баце нямаше да има такива проблеми и награда можеха да и дадат!!!

т.е. категорично е,че дори и във СРС-та Иванчева да е поискала подкуп, / което явно отсъства /,това само по себе си няма силата да доказателствено средство по смисъла на НПК.

За съжаление, доста от специализираните прокурори при изготвяне на обвинението, дори и не се опитват да спазват НПК на РБългария. Цитирам: Доказателствена сила на данните, получени при използване на специалните разузнавателни средства Чл. 177. (1) (Изм. - ДВ, бр. 32 от 2010 г., в сила от 28.05.2010 г.) Обвинението и присъдата не могат да се основават само на данните от специалните разузнавателни средства.

Коментара на Абе (нерегистриран) 2018-12-04 20:17:54, ми допадна адски много. Оценявам го като много точно попадение!!

Не знам каква е истината но дотук май имат само кой какво кому казал и нищо пряко срещу лелята кметица и се напъват на празен ход.

СРС тата са много интересни! Има ги публикувани в други сайтове. Чудя се защо Дир не ги публикува! Ваклинчо се е готви да я сготви срещу 15 000 лева!

Къде е Гешев , филмовата звезда? Завършил школата в Симеоново! Дали се познават с доцент Борисов?

Вече има прецедент! ВАС е постановил , че следователят Петров е организирал подкуп! Същото ще бъде и с Ваклин!

Нали този търгаш беше поискал 20% от подкупа? Както се казва: апетитът идва с яденето.

Ами, тя, котката изяде сладкото, ...не аз...

на Иванчева,там ще прочетете важни неща по делото!!!

Не знам, дали Иванчева е виновна или не. Но знам, че от такива СРС-та адвокатите й ще си направят перфектната защита. Колко му е - казват, че Дюлгеров е искал да вземе подкуп, като е инсценирал близост и възможности за влияние върху Иванчева... И става една - мътна и кървава, а после ние ще плащаме за лошите й битови условия в затвора. Как пък един умен човек не се намери сред тия от правосъдието бе! Е и ония - Иванчева сама била избрала затвора в София пред оня в Сливен! Е, как бе умници, ще я държите в Сливен, като делото се гледа в София и тя трябва да е тука?! Баси, дори един процес не могат да спретнат като хората! Ама то, дори и за да лъжеш трябват умения, а теи са като "парашутчетата" на глухарчетата, казано по шопски - Ветър ге вее на бела кобила!

Понеже си написал една ключова фраза, а именно "...като е инсценирал близост и възможности за влияние...". Та се сетих за един много стар виц, от 80-те, може и по-стар да е. Решава Горбачов, да провери как се изпълнява забраната за продажба на алкохол, по време на сухия режим. Хваща един грузинец и му казва: -Ако купиш водка от някой магазин в Москва, ще ти дам месечната си заплата, а ти знаеш кой съм? -Зная!- казал грузинецът. Тръгнали из магазините, грузинеца пазарува водка от където влезе, даже и от магазин за обувки. Ударил си бомбето в паветата на червения площад Миша и пита грузинеца. -Добре де, печелиш, но искам да знам как го направи, защото сега много хора ще изгорят! -Много просто, казал грузинеца. Само им показвах през витрината кой ме чака пред магазина и те тичаха като катерички да търсят водка, даже пари не искаха!!! На някой, това да му прилича това на Суджукгейт ?! ...като е инсценирал близост и възможности за влияние...

:)) Много добър! И аз зная един от онея години ама е за папата. Подарили му Мазерати и той решил да се повози. По едно време, казал на шофьора - Я дяй да се сменим, аз да покарам! И като го настъпил, почанл с 200 км/ч по римските улици. Спират го карабинери, единият отишъл до вратата на шофьора, погледна, козирувал и пожелала приятен път. Вторият го пита Що г пусна бе? Кой беше вътре. А оня - Абе не знам кой беше вътре, ама папата му беше шофьор!

Сградата в София,където е затворена крадливата кметица не е затвор,а е следствен арест.

И не съм трол, на никоя партия не симпатизира, ходил съм на митинги на Зелен Младост в подкрепа на Иванчева. Едно голямо разочарование.

калинките на герб

Не се казва името на фризьорката кметица , значи не е виновна! Ураааа! А пък преписките по строителството в "Младост" са се бавили ,не от нея, а от кметицата на Горно Нанадолнище.

Ти май не знаеш поговорката "Нехванатият крадец е по-голям и от царя!"

Била, забавяла преписките ито в нарушение на закона? Да, сигурно е така. Ама ако за това вкарваха в затвора, досега кьорав чиновник нямаше да е останал на свобода. Ако не можеш да вденеш, че без годни доказателства никой съд няма да постанови осъдителна присъда по такова знаково дело, значи си прото един неграмотен наивник.

Много минуси и обиди получих, но не и отговор на въпроса - защо Иванчева се е срещнала с по-предишния, махнат заради корупция точно в строителството кмет, не в кабинета си, а в бившия Кристал в центъра, в работно време, отивайки със служебната кола само със заместничката си, без шофьора? Не твърдя, че заради подкуп, но има нещо гнило в Дания.

Ми щот не можеш да мислиш, за това ти чукат минуси Не виждаш ли какво има по голеееееемите СРС-та?! Двама криминогена си правят уговорка за кинити, като единия има за цел да довлече и жертвено агне а другия журналисти и полиция. МИСЛИ!!!

Кметицата няма работно време, защото е на изборна длъжност! Само това ти стига! Ебаси профана!

лъжливото овчарче преди да напусне страната!!!

Ваклин,главатар на организирана престъпна група, с цел склоняване към подкуп!

А Брендо и братя Галеви къде са? А нашето момче Цветан Василев? Леле, леле ... Българийоооо, защо ти е толкова спокоен и търпелив народа?

А Пеевски, къде е?

А Горанов?

"Спокоен" и "търпелив" е меката форма на овчедушен и страхлив, нали. Е всичко си има обяснение, но историята е дълга.