17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами, първото изискване е да не давате повод за сексуално насилие с облеклото и поведението си. И чак тогава да се обсъжда темата. Стига с това лицемерие! Защо мислите (освен всичко друго), че ислямът насажда такива норми спрямо жените!

Ако кучката не си вдигне опашката,помияра няма да и се качи.

Отдавна нямам работно място ама и аз съм против сексуалното насилие! Ама вие знаете ли колко се насилвам , докато ,,оправя,, бабата? Ужас,

Ох, бабаа, най-лошото ей, че баба веке нема работно место.

Миналата седмица, рано сутрин, метрото пълно, топло - отивам на работа и колежката я хванах как бе вперила поглед надолу, направо бе зяпнала. След малко сладки приказки и бе на колене ... Сега това тормоз от нейна страна ли е, или от моя?

По скапан и некомпетентен отговор не бях чел.

Ми... облечи си пола!

и ме уволниха като се оплаках ........беше гадно да правя свирки

Мини на дудук!

Правиш се на ненаживяла се принцеса до 40 и после приемаш Мехмед за оплодител. Или си оставаш дърта принцеса - не си първата, нама и да си последната. Де, гиди ненаиграли се с мъжко внимание гювендии....

Търсиш някой по-прав .

В неправителствените организации, всички сте за ... сексуален тормоз, няма какво да питаш!

Без ясни и конкретни доказателства, не може да се петни името на някой. Съответната служителка може да не се разбира с работодателя си или да се чувства пренебрегната или недооценена и по този начин да се опитва да привлече внимание към себе си с тези твърдения. Препоръчвам на някой тъпи лапни шарани - работодатели при избора и подбора на персонал да подбира служителите си по професионални качества и образователна квалификация, а не по това с колко къса пола е и колко кубика силикон е набила в джуките си. По - добре да наемеш някоя по неугледна и можеща отколкото някоя "красавица", която да те вкарва във филми.

"Постоянно подмята разни намеци, закачки, шегички, които са все на сексуална основа." Има ли кой да го потвърди ? Това уважаема е по Ваша преценка , дали и колегите Ви са на същото мнение ? Те все пак виждат и чуват какво се случва ! Да не се окаже че "гладно кокошка просо сънува" ?

а когато русата колежка е дошла на работа с ултра къса пола и грамадно деколте и си развява шундата и циците какво е,па после пищът че нормалните мъже им се точат,като искат да не им се точат да работят в служба само с педераси и лесбийки

Какви са правата ни при социаен тормоз на работното ни място? Защо за същата работа тук и на запад се плаща различно,но като един бг вдигне куфарите и отидена запад,веднага магически производителността му се увелича,и взима повече?

Горките жени.Беззащитни същества.За да вървят нагоре във фирмата са гови на всичко.Това е ежедневие навсякъде частни или държавни .Какво ще каже анадолската конвенция или хелз.к-т.Нахалството им продължава.ДЕБИЛЩИНА!!!!!!!

"Сексуален тормоз" пък е всяко нежелано поведение от сексуално естество, изразено физически, словесно или по друг начин, с което се накърняват достойнството и честта..." Хората, особено пък дамите правят луди неща за да бъдат колкото се може повече желани. Прически, татуировки, фитнес, силикон, къси поли. А какви пари струват тези неща! И ако някой им покаже, че все пак в края на краищата ги е пожелал и трудът им не е отишъл на вятъра - това се смята за накърняване на достойнството и честта? Съгласете се, че е доста нелогично. ;)

Жена и логика! Не че е сложна(женската, прости Господи "логика") , само трябва да се научиш да играеш билярд с кубчета и си ги отвял!!

Много тънкообидни станаха някои. Помните ли оная "поетеса", която заради едно изречение направи пътека в съда и загуби две години в глупости?

О да, когато се съберат кокошки и говорят коя как го е поела, къде на почивка къде я сгащили, и в същото време са ощипани госпожици и се засягат когато някой изпсува.

Когато, колежките са с толкова къси полички, че им се виждат гащичките ( ако въобще са с такива ), и/или с толкова прозре блузки, че се виждат детайли от кожата, а дори и "мамилата" и "ареолата". Това счита ли се за сексуален тормоз ?!?!?!?

това се счита, за естествено и колежката иска да покаже, че е желана от някой.... , ама кой - не е ясно... Гладна кокошка просо сънува ! Напичила се до безобразие, ама на такива не им обръщам внимание, защото житейския ми опит показва точно обратното ! Скромната жена дава много повече от подобна напичена разпоретина.и е в пъти по-добра във всяко едно отношение. .. и знае как се прави мусака.. :))))

Защо трябва да избираш между скромна и разпоретина? Защо не и двете?

да, избери си скромна разпоретина - скромна-само си лежи, разпоретина - всеки който иска я е порил

Deus Vult

охохохооооо охо хо.... и замириса на джендер нпо

Преди да ме изтрият да обясня: 1. При подхвърляния, намеци и склоняващо поведение от страна на ръководителите - напускаш и си търсиш друга работа! 2. при същите неща от страна на колега - казваш му да спре. ако не спре - пускаш оплакване до началника Пък и много тънкообидни станахте нещо

Ами ако на тази и на другата работа са сключили картелно споразумение? Тогава какво? Не работиш, спираш да ядеш...?