Какъв ще бъде моят град

Започва надпреварата за най-важните избори - местните

Обратно в новината

Коментари - Какъв ще бъде моят град | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не и такъв. Ти целия скован от злоба си, о шумен и разблуден град, и твойте електрични глобуси всуе тъй празнично блестят! ...... Че всяка вечер теменужена ти виждаш бедните деца и обидата незаслужена по изнурените лица. ....... Пред твоите витрини блескави накуп застават често те и колко скръб в очите трескави, и колко мъка се чете! Но тръгват си те пак одрипани, с въздишки плахи на уста, а тез витрини са обсипани с безброй жадувани неща... Ти целия скован от злоба си, о шумен и разблуден град, и твойте електрични глобуси всуе тъй празнично блестят!

В България само София увеличава населението си, тоест София има развитие и продължава да засмуква население от останалата територия на държавата. Проблемът е, че България има площ от 110 хил. кв. км., а развитието на София е за сметка на останалата територия на държавата. За последните 30 години 4 града в България паднаха под 100хил. жители - Плевен, Добрич, Шумен и Сливен.... и вече се готви за това Ст.Загора. В този си вид София се явява тумор за държавата ни и следва оперативно/принудително да бъде "опериран"

Последните години доказаха, че със селяни на власт нещата в градовете не се получават.

Заселвайте бежанци, че опустяхме.

Българските градове трябва да са свободни зони - без жълтопаветни джендъри и червени кучки,населени само с родолюбиви гербери -истинските българи!

абе, ного избиратели нещо. мобилизирали са и мъртвите от преди 10 години ми се струва.

Зависи кой ще го управлява. Ако продължи сегашното управление виждам София като един огромен по население град, събрал половин България; с продължаващо безсмислено строителство върху всеки кв.метър на грозни жилищни, промишлени и офис-сгради; липса на места за паркиране на автомобили, огромни задръствания, унищожаване на старата част от града, мръсен въздух, дозастрояване подстъпите към Витоша, изнемогващ и бавен градски транспорт, липса на детски градини, разбити тротоари, недомислени ремонти и ремонти на ремонтите, по-високи цени на всички комунални услуги и въобще всичко, на което се радваме и сега.

Без Герб и Фандъкова моят град ще бъде по-хубав.

Твоят може , виж София пак ще си преизбере Данчето .

ама ти ще гледаш от село троле.

Защо всички управници ни занимават само с това - Как да изглежда нашият град! ЗАЩО НЕ КАЖАТ, КАКВО ЩЕ Е МОЕТО ЛЕЧЕНИЕ, МОЯТА ХРАНА, МОЯТА ЗАПЛАТА, МОЯТА ПЕНСИЯ!???>>>ЗАЩОТО, ЗА ГРАДА МОЖЕ ДА СЕ КРАДЕ ОТ НАШИТА ДАНЪЦИ, А ЗА ЗДРАВЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПЛАТИ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ! ЛЪЖЦИ, КРАДЦИ И УБИЙЦИ!

ние, като данъкоплатци ще си останем само с цъкането по автобусите, светофарите и пешеходните пътеки на милициунерщината на гугъл капча - дикртатурата в нета.

айде сега тилилейщини... сякаш нещо изобщо зависи от желанието на данъкоплатеца... каквото каже бхк и каквото изманипулират медиите им - това ще е!

...пълен с цигани... (ако изобщо го има...)

Моят град е разруха а ще бъде пустош без Българси.....

Моят град няма да бъде български, това мога да ви кажа със сигурност.

В началото на т.г. Евростат обяви ,че в България постояно живеят около 6-6.5 милиона граждани,заедно с децата до 18г.възраст.Явно Българската статистика и ЦИК са се е превърнали в реална стъкмистика ,след като в изборните списъци избирателите са над 6 милиона.Като пример от семейството ни двама живеят постояно в Англия и САЩ ,но ги има в избирателният списък.

Българина в голямото си мнозенство е щастлив ,когато му обещават светло бъдеще ,лъжат,манипулират и се радва на това вярвайки в партиите си.Обяснението е в липса на гражданско общество и генетично късопаметие.Вижте как в Гърция ,Италия ,Испания ,Полша ,Унгария ,Германия и т.н.където има гражданско общество с реални профсъюзи то стачките им са стачки и протестите са протести със стотици хиляди.Там за правата им в единство са леви ,десни и националисти.

Пак заринат с кучешки изпражнения и преливащи мръсни кофи за боклук

Ходи си на село, там е за такива като теб.

Моят, твоят, неговия град ще бъдат както досега - милиционерски.

Първо тия 6 милиона са точно толкова реални колкото и приказките на тия дето ще ви запълват обема.. Никаква надпревара неможе да има когато една партия е обсебила всички институции барабар с Константинов дето последен натаманява ''резултатите''... Значи кандидатите намалели. избирателите намалели ама видите с 30% увеличение на харчовете по т.н. ''избори''?????

От наблюдение съм се убедил, че на местни избори, трябва да се гласува за кмет членуващ в партията на Премиера! Така се получава някакъв шанс, ако кмета е оправен, да се получат някакви парии за Общината! Ако, кметът е от опозиционна партия, той самият ще бъде разцвъкан(Десислава Иванчева), а общината му ще се превърне в бетонен град - ако е в голям град, или ще бъде забравена и оставена без бюджет, ако е провинциална.

...щели да предоставят трибуна на кметове и кандидати ... след серията ПЛАТЕНИ съобшения (но не обозначени, като такива и без опция за коментар под тях) от ГЕРБ от миналите 2 седмици колко работа била свърпшена в София за два мандата. Смешници, претендиращи (или по-скоро желаещи) да се представят, като обективна медия.

моят град е една тотална катастрофа,но има бус лента с видеонаблюдение и задръстването е от университета до горубляне. браво данче,пак ще гласуваме и пак не за теб, но изборите се решават предвателно

А иначе задръстването пак е до там, но не може да мине транспорт и линейка...... само за собствените си за...ци мислите.!

Това ти казва де - уж има видеонаблюдение, а бус лентата е задръстена от край до край - защо няма люти глоби за каране в бус лента - това искаше да каже, ама чукча не читатель...

До кога ще имат право на глас неграмотни, човекоподобни и всякакви паразити, дето нямат първи клас и нито един работен ден, но имат правото с гласа си да определят как да живея аз?!

Ще гласувам за този кандидат кмет който обещае че ще построй още един паметник на Съвецката армия

ще гласувам за този който построи 100 психиатрии за теб и подобните ти.

Кон с рог

Да се строи нов не, но да се поддържат съществуващите (като част от историята) - в това определено има смисъл

няма пък. Ще построим паметник на Бойко. Бойко-градоначалника и неговите слуги.

Града много се разрасна и има нужда от още един такъв паметник

Ще бъде все по-лош като инфраструктура. Защото, те хората си мислят, че нещо зависи от тях, пък то местата от отдавна са разпределени и е ясно като бял ден, че Фандъкова пак ще кметува. И така докато свят светува, за съжаление.

От днешна дата и ютията да включа ще чуваам препирни и хвалби какви хууубави неща искам да направя за вас мили братя и сестри-само изберете мен.Няма да има нормална телевизия или радиопредаване. Грешка,голяма грешка направихме,че не резнахме парите на партиите на нула. От къде ги намират тия пари за партийна агитация-за мен е мистификация .Еле пък тая хубавица Mанолова дето все иска да излезе на чело? Да видим колко пара ще изпотрооши за реклама.За Ниинова-ясно-все ще е скътала някоя парица и ще се изцепи ,ама Mанолова,Mанолова-дали отново някои малоимотни или на социални помощи пак ще харижат по 500 лева ,както бе при Радев?

"Какъв ще бъде моят град" СВОБОДЕН! Без политици и техните най-ухажвани гласоподаватели. Галите от Ман.

София страда най-много от селските идиоти, които искат запазването на ПСА. Тази сган от малоумници е основния замърсител на София, както физически, така и духовно. Ако има начин въпросната сган от примати и уроди да изчезне от града и държавата ни, България ще се нареди до Словения и Чехия по жизнен стандарт.

... кореняк софиянци го издигнаха, коренят Софиянски го запази???

Бае Ганя

Кога шумкарските уроди станаха кореняк софиянци бре, дедо?

Важното е че паметника на Съветската армия освободителка се извисява в центъра на столицата Това е символ на нашата блогодарност към СССР че на освободи от фашиско робство

Далеч по-важно е ти и твоите дебили от кръжока по малоумие да отидете в районното ДКЦ, където да ви скопят. Такива хлебарки не бива да се размножават на наша земя.

така ли ти казаха в американското посолство! Щото на мен друго ми казаха. Но аз не им вярвам. Знам, че ме лъжат.

Относно: чистият въздух в София. Незабавно и категорично трябва да се забрани ползването на дърва и дървени въглища от Сръбски скари,кръчми и пицарии в София и жилищните зони. Навсякъде дими и пуши. Това е безобразие и трови гражданите с ФПЧ. До кога? Колко оше трябва да се оплакват гражданите,а институциите нищо не п правят. Заздължително да се ползва само ток и газ.Филтри също. Столицата е заприличала на ориенталски изостанал град. До училищата -кръчми,които димят денонощно. Същеврменно се купуват екоавтобуси и накрая няма ефект. Също така плащаме по дела за замърсен въздух, а някой на гърба на всико това печели от кръчмаски бизнес за сметка на другите. Това трябва да спре категорично. Вижте в интернет Спаси София колко жалби има от такива димящи кръчми. Стотици! И какво се прави? Нищо!

И задължително да се забрани идеалния център за коли. Както и да стане ползването на кола в София мнооого скъпо удоволствие. Така ще останат само хората, на които колата им е истински необходима, а не да си закарат дебелия гъз от тях до офиса и обратно.

В крайните квартали с метро първо да построят многоетажни паркинги, а не приходящите в София да се паркират на 2 платна по булевардите и поляните! После, не да чакаш по 20 минути градски някакъв транспорт в най-пиковите моменти, когато всеки бърза за работа , а това никой кандидат кмет не го предтлага, защото вместо паркинг им е по-изгодно да строят блокове!

Това може да стане, като се дадат безплатни карти за градския транспорт на всички с адрес по лична карта в София. И платени данъци.

Кой да ти построи паркинги? С чий пари? Мой? И що? Кога ще се научите, че за да паркираш трябва да си КУПИШ парко място. Имаш кола - плащаш си парко място. Що аз да ти купувам?

От 4 години не живея в България, в София и идвам само по най- належаща работа веднъж- дваж годишно. Какво да ви кажа... Обичах този град и още искам да го обичам, като идвам, защото тук все още имам приятели, познати и колеги, но не мога... Стресът, напрежението, угнетението на хората се усеща от първите мигове, в които влезеш в държавата. А София е само прах, затворените улици, неуреденост, бесни шофьори, хаос- скапвам се всеки път, щом съм там и ми трябва ден- два почивка, щом се върна из България. Възможно, някой вижда положителното развитие на столицата през последните години, но лично аз- не.

Ми стой си там където си отишъл бе приятел. Щом си отишъл на майната си значи си си взел решението за себе си - предал си се, продал си се и си се спасил. Оттук нататък няма какво да мрънкаш, а ако наистина те е еня опитай се да направиш нещо тук, а не да си поредното доказателство, че всички които най-много обичат България, отдавна са в Лондон.

какъв ,какъв ? ами , кучкарник

ChatGPT

Какъв ще бъде моят град? Аз: ПРАЗЕН!!! Ако не се вземат някакви мерки да се запазят младите

Няма да е празен, селата се изпразват, защото няма работа там. София е пренаселена. Има преселение на младите от провинцията в София. Много от тях са на държавни длъжности. Ха, сети се за кого ще гласуват. Никой няма да си подритне трудовата книжка.

Може да говори за ДРУГ град. Градове като Свищов например намалят офиално с почти хиляда човека годишно.

Превърнаха Витошка в главната на Китен или Приморско - с магазини "всичко по 20лв" и дюнери. Какво остана за кварталите без канализация - Светещи букви.

Паркирането в моя квартал е хаос от последните 10-15 години. За да бъде направено нещо по въпроса въведоха "зелена зона". Сега си плащам щастлив, че имам стикер за платена зона на предното стъкло, защото стикера е единственото нещо, което съм получил срещу парите си. Хаоса и липсата на места си остава. Малкото свободни места в квартала, където бяха частни паркинги се превърнаха в -5 етажни блокчета с новозаселници. За кой да гласувам не знам. Може би е истина, че ако от гласуване зависеше нещо,то нямаше да бъде позволено.

И както казва циганина "у капан сме, госпожа". Целта е постигната.

Зов за помощ: - Предложете ми, моля Ви, сайт, който използва салата и ракия, че от тия бисквитки ми втръсна..

Вестник "Труд": "Предизборните лъжи на госпожа Мая Манолова" в днешния брой. Право в десятката!!! Следваща порция лъжи в броя на 01.10.19.

Колко гласоподаватели?6 милиона?Вземете да си оправите списъците, че ставате смешни.Вече и с умрелите не сме толкова.

При тези сметки излиза, че народа е 10млн ??!? ГРОБ са си напечатали 3 млн бюлетини май..

Няма да гласувам за Фандъкова, защото заради нея в столицата няма обществени тоалетни. Хората ходят по улиците напикани, или пикаят по улиците, по фасадите и по входовете на кооперациите, в храстите и навсякъде мирише на урина!

E ... В някои случаи пикаем и във фонтани... Особено ако се казваме Пумен Ретков

моят жилищен блок е пред военна болница, отзад е целия напикан смрад, ужас

Истината е че София трябва да се раздели на два обръча: Централната част и останалата. Няма как олиото и водата да се мешат. Тия в по централната част да имат право да избират и да решават какъв да бъде редът в техните квартали. Орките в останалата част тип М.Долина и подобни простотии да си избират Фандъкови,Манолови и прочие....

"Ако изборите можеха да решат нещо, то те биха били забранени!"- не помня кой го е казал И откъде ги изкопахте тия повече от шест милиона избиратели бе? То толкова живи няма у Бг-то... Тези от чужбина хич не ги бройте, на тях отдавна не им дреме кой мафиот и крадец е на власт! Ако се появи някой читав, то той бива смазван веднага. Хамава държава, която ще се оправи само с гражданска война, ама и това ме съмнява, като знам какви овце сме. Ай честито още от сега на печелившите, щото ги знаем кои са...

Лондон

Пчелата майка е БКП, останалите са само бръмчащи търтеи. От тази майка, работнички не се раждат. Когото и да изберете от тези клонинги, няма да става за друго освен за лапане. Такива са всички сини, герберуги, патриотари, земеделци, демократи и прочие. Какъв щял да е моят град? Днес увехващ, утре чужд, това е бъдещето!

Дира услужливо две седмици подред списва статийки за феноменалния напредък на София...... Герб впряга всичко .. В крайна сметка орките и тези които броят бюлетините ще решат. А след това... След това всички ще ядат л..а

Преди няколко дни в dir.bg се появи клип и текст под заглавие "Поглед отвън: Как се разви София през последните 10 години?". И двете са смехотворно необективни. Показани са само районите около НДК, бул. "Витоша" и ул. "Граф Игнатиев". За разлика от всички други материали на dir.bg под този няма място за коментари. Това е ннедобросъвестна реклама и груба манипулация!

Който ми пише "минуси" първо да види материала, за който говоря. Единствено по него няма възможност за коментари.

Тоти, прочетох материала. Касае ръста в туризма, а не как изглеждат районите около НДК, бул. "Витоша" и ул. "Граф Игнатиев".

30г обещания , а на яве нищо изпълнено и така ще бъде и за напред

България няма 6 227 901 гласоподаватели. Извадете починалите - грехота е да ги използват.

Хората искат инвестиции от заводи,а не само ремонти на инфраструктурата и някой да лапа от европроектите! Провинцията се опразни от българи и се напълни с цигани,се едно е дива Индия! Българите избягаха в София и по чужбина,какво бъдеще остава тук?!? Няма никаква раждаемост или ,ако има то се раждат 10 цигани на 1 българин! За да имат бъдеще градовете в провинцията трябва да се отварят заводи,а не всичко да се трупа в София,но явно вече няма връщане назад,провинцията се съсипа,остана само столицата и няколко по големи града,всичко друго е пълен бардак!

Демографския срив започва още през 60-70те години на миналия век, когато българите масово имат по едно или две деца, а циганската раждаемост се вдига в последните 30 години . Ще има голям проблем до 20 години, защото циганите са неграмотни. Дори хора, които са завършили основно образование не могат да си напишат името.

През 1988 година имаме родени 134780 деца. Населението е 8998713 души, средна раждаемост - 2.36 деца на семейство. През 2018 - 66314 новородени. Средна раждаемост 1.47 Населението е под 7 милиона. Та се питам кога е било по-добре - тогава или сега!?

Ще бъде част от Швейцария до няколко години. Офшор на офшорите. Предполагам ще дадем почетно гражданство и на Гинка ЕРПейска. Вече имаме чужди работници по хотелите. Хвала вам укри и само да не спрат старите почиващи бедни руснаци, че с тея Путин и нас ще ни фалира, както фалира Томас Кук.

Риболовният сезон за лов на шарани без стръв да се счита за открит! Който обещае повече - той да спечели! И без това никой не очаква да си изпълни обещанието, важното е властта да се вземе.

Като на циганска сватба, сега се обещава па после ........