Какъв е залогът на утрешните избори в Нидерландия?

След вота страната ще има нов министър-председател за пръв път от повече от десетилетие и ще стане ясно доколко консервативно може да бъде новото правителство

Обратно в новината

Коментари - Какъв е залогът на утрешните избори в Нидерландия? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами какъв - едните извратеняци или другите извратеняци. А иначе политиката ще е една и съща - каквото заповядат господарите.

Ххаха! Пропускате партията на трактористите., които ще вземах голям процент, след като Рюте се опит да съсипе земеделието им, да конфискува ферми и прочее в името на Зелената сделка. Сега виждате ли какво искат да направят Баце, Шиши, Петков и Ристе Иванов? Каот ги изриташ от властта, да клечат на власт още половин година и да организират изборите. Това ще е следствието от реформата на Конституцията, която гласят.!

Как какъв? Мъжът му на този да е премиерша.

Залога е - никакъв.

Някой гей наркоман няма ли да се кандидатира. Срамота.

Ми не си холандец, няма да те допуснат... :))))))

Това е враждебна нам държава, която ни е взела за заложник и не може да формулира минимално убедително защо го прави! Бойкот на холандските стоки и оранжевата мида за горива!

Промит мозък си! Като е "враждебна", защо е с най-големи инвестиции в България? Или ти не можеш да формулираш колко си тъп и злобен!

Могат могат. Става дума за пари. Ако ни ориемат в Шенген, стоките ще започнат по-лесно да влизат през гръцките пристанища и да минават към Източна Европа. Ротердам ще намали тежестта си, като пристанище. Прости сметки. Китайците защо мислиш купиха гръцки пристанища и ги обвновиха. :-)

Почти никакъв инвеститор не е у нас Нидерландия, а виж в твойта глава- не знам. Така е ащото е с почти офшорен режим и Лукойл и бг бизнесмени си превъртат капиталите от там за да не плащат у нас данъци! Ако не си чул за БВ дружества е тъпо. Не се чувствай длъжен да защитаваш холандците, те не се нуждаят от твоята защита- четвърти партньор са по внос от Китай и цялото карго минава през тях и го препродават навсякъде в ЕС, както Турция препродава руска газ!

ко ти е враждебна бе калъф! Умрели сме им за Шенгена.

Холандезе пендолини

Има си хас напушалките да измислят нещо свястно...

Трудно е без почти безплатни руски ресурси.

И руснаците са ги продавали почти безплатно, защото са добри по-сърце, а? :)))))))))))