Как Тео Ушев взриви тенджерата под налягане

Какво критикува първият пълнометражен филм на номинирания за Оскар режисьор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък реших ,че тоя се е взривил. Нали е много кадърен ,чий го търси тука ,или грантово добре се живее в България без много труд?

От това „Новият епизод на "Trendy" e корпо-нереален подкаст за филма - "Фи1.618"“ нищо не разбрах. Ако пуснат филма по телевизията, бих пробвал да го гледам.

стига сте ни занимавали с тоя некадърник

Ушев на умря ли бряг? В спортал.бг в мненията под темите няк'ъв постоянно пише, че се е споминал!

Асен Ушев се водеше художник. Цял живот само плакати на Ленин и Георги Димитров за манифестации правеше. Прославяше БКП и КПССР. После яхна СДС вълната, як демократ се представяше. Така чрез СДС изпрати и Теодор да учи в Германия. После се оказа, че бил доносник, излезе досието му и т.н. приятели го заплюха. Синът е същият, нагаждач, близо на властите бездарник. Но идва от Запад и е вървежен у нас.

На кои власти се е нагаждал? Сигурно на канадските, защото напусна България още към 1994 г. и десетилетия не е търсил нищо от България. Сега вярно си е тук, но благодарение на много по-младите от него българки. Влизам му в положението.

От ушев не чакай добро.

Прав е тоя, дето казва : " И когато имаш усещането, че някой се прави на по-умен от теб - тогава яростта е много свирепа". И аз имам усещането, че Тео Ушев се прави на много по-умен от мен.

Тоя ушатия е една бездарна утайка.

И тоя откакто го бустризираха ковидно си е загубил някъде из бустерите пипето..

Тука се е задръстило от работническо-селска интелигенция. :))))))))))))))) И на всичките им е ясно как се прави изкуство... Абе, вия няматели ли клиенти да карате, че висите тука по цял ден? :)))) п.п Политика, жени, коли, военнд дело и икономика също не могат да им се опънат. :))) Ренесаносви селяци от всякъде. :))) Колко от вас могат да клекнат без коремите им да опрат в бедрата? :)))) И да, може да сложите диагоналката на гърба. :)

Aми не е нужно човек да разбира от изкуство, за да види мазният политкоректен слагач в лицето на този творец.

много те е кълвал щъркела

Ушев е един сбъркан човек, с размити естетически критерии и неясна сексуална ориентация. Затова е неясно изобщо какво иска да каже. Важното е да сме в чата.

Сам си признава, че се прави на много умен.

Сервилен мазник, да ме извини, че не искам да го обидя, но душицата му е мазна, тича да се подложи по корем за трансхуманизма и съмнителните ценности, увърта го едно такова, уж комунизма му виновен и всичките противни щампи дето ни втръснаха и щот се харчат по канадите значи трябва да ни залива с тях до откат. Абе хора, направете един добър, хуманен, общочовешки филм, спрете с тоя комунизъм и колко сте страдали и някой ви бил репресирал и прочие глупости. Свършиха ли добрите истории за разказване, че изпадате в тази дидактика... Ясно, че гоните чужди финансирания и те поръчват от тук гонене на комунизъм и вяра в машини, но кой го гледа това?! Погледни се отстрани канадски безроднико!

Какъв коминизъм? Има ли едра частна собственост, корпорации, хора с много власт, комунизъм няма! Спрете с фашизойдната пропаганда!

Mного претенции, но филмът е повърхностен - няма какво да не разбереш в него. И леко изглежда като правен от ученици в горните класове. Ако на създателите на филма им е било трудно да разберат какво искат да кажат, не всички хора са като тях. :) :) :)

че си е взривил собствената куха кратуна?

С лопата да ги ринеш такива "артисти", които правят нещо, като нищо и никой не им гледа "произведенията"... И този е залязъл, преди да изгрее.

Тези дни, ще си украся коледната елха в къщи... и това ще е в пъти по естетично, красиво и стойностно от "инсталациите" на Ухото!

Този е псевдо творец. Агитираше за васкините и като се набоде го спасяваха по болниците. Лансират го защото е либераст.

Каквото му е "изкуството" на тоя парцал, такива му и възгледите... Поредния проскубан папагал с ниско IQ. Който го е гледал в интервю и е виждал, "творенията" му е наясно... А „Оскарите“ на Академията, които се превърнаха в джендърско-педалска институция, като награда, едва ли може да бъде, някаква похвала или още по-малко признание, предвид нео-либералните им критерии, които непрекъснато и кресливо ни навират в... носовете (за сега поне)…

Жо ми каза, че този Тео Ушев е по-безкруполен , като лъжец до ри и от нас двамата. Просто да не повярваш, че може да има по-голям гнусар от нас с Жо.

Ху дъ фак из УшеФ?... Я, майната му на тоя раболепен имитатор!

Ушатия е просто безскрупулен бизнесмен, който в момента осребрява сервилността и продажността си... Като много други, които обаче скоро ще ходят с наведени глави!

Пак ли джафка нещо осиновеното канадско кученце?

Ушатко явно визира САЩ... За друга държава с такива "характеристики" не се сещам!

Що постоянно ни го пробутвате тоя ковид фашист? С оня швейцарския лаборант какво стана?

Може да е иновативен аниматор, но политиката много му куца.

Хванал се е за политиката, а тя успешно го дърпа напред към големите пари. А това не е неразбиране на политиката, а напротив -умелото й манипулиране. Иначе за безсмислените си бози, какво би спечелил?

Които са в мир и добри отношения с официалната власт. Само това е достатъчно, за да ни е ясна картинката. Всички велики личности в изкуството са били бунтари, преследвани от статуквото. А сега, виж как се появиха друга категория творци. За финансирането от организации като "Америка за България" няма нужда да говорим.

Кой всъщност, е Тео Ушев?

_stankow

От малкия народ. От богоизбраните. Дето им принадлежи цялото кино и 90% от медиите ... Е, сега надявам се е ясно защо друг не може да припари до първа страница от него ...

Да внимава с английския, че ако е много не дават Оскари! Виж, с шаблоните сме много напред!

Тръпката на Ушевото изкуство е същата като да гледаш как съхне боя на стена..

Вярно

Абе тая фамилия ушеви големи експерти се извъдиха, във всички области! ОТВРАТ!

"С алюзиите, който прави със света, който е безкнижен. С алюзията с олигарсите. С алюзията към една варварска тоталитарна държава, която създаде война" Този тъпак е описал ЕС и еврогейските ценности, а се пъне да се прави на интересен, че описвал комунизъм, фашизъм и други глупости. Дори взривил тенджерата. Джендърфенът взривил себе си. Дебил.

Уникален, с чувство за естетика, честен и достоен мъж като всички умни и красиви, които правят Новия Свят , който всички харесваме, Респект и Поклон скъпи Ушко

Отвратителен и платен соросоид. Съвсем стандартен слуга на господаря отвъд океана.

също е вид творчество. От бездарници за тъпанари.

Тоя плещеше за фъксини и после усрайна. Ясен е като бял ден.

Наслада е да се чете как господин Ушев бърка в гъза на руските тролчета педерастчета с боксьорска ръкавица. Човека не само прави изкуство, но и преподава в престижни университети по целия свят... е разбира се с изключение на рашка говняшка...

Колко си прав - изкуството на Тео Ушев приравнено с бъркане в гъза на някого. Сигурно и на него ще му хареса метафората. Тя, разбира се, изразява трворческо безсилие, прикрито от политкоректност.

Потвърждавам, много руска сволач ще се изтича следващите 10 години към белия свят, тези ще ядат тухли до 2032, заради изрода, който ги владее.

Teo Ушев има прозренията на една муха с фасетъчно зрение. А дали е бил велик, талантлив, мъдър и прозорлив - нека оставим на бъдещето, то ще се произнесе. За мен е просто силно повярвал си фалшив сноб.

Си уникален анонимник!

Кой?

Как кой - 'великият' Тео Ушев! Нещо като великият Леонардо, напр.

Поредния "велик творец".

Дребен балкански хитрец е Тео. Много добре знае, че идеологическия асансьор в изкуството е най-бърз, носи много ползи и е нетърпелив да се качи на него :) Но всички знаем, че това е изкуство от типа "ангажирани песни за срещата с младите животновъди" :)

Ушев...борец срещу статуквото и лошя капитализъм, който живее от правителствени и неправителствени субсидии и грантове в Канада и прави филми, които никой не гледа, но пък затуй са коректни и рекламирани от чиче Шорош....същият кл-ун като Господин Гошо....

Още един филм дето няма да гледам .Този е уникален тъпанар